Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki dziewczyny, jesteście kochane. :oops:

Ja wiem, że na tym filmiku poruszam się jak chora krowa, a moja sucz wykonuje mnóstwo nieskoordynowanych ruchów, ale mi się i tak podoba. :D

Posted
a u mnie sie to nieotwiera :(
U mnie dzisiaj też nie... :( . Postaram się to skopiować i przenieść na inny serwer, jeżeli autorzy pozwolą, oczywiście. Mokka, czy mogłabyś się z nimi na ten temat skontaktować? I również zapytać się, czy mają naszych innych zaowdników? Mnie najbardziej zależało by na Marcie...
Posted

Mam juz info od Doroty w sprawie filmu.

Niestety, Monia była jedynym psiakiem z naszego klubu sfilmowanym przez Dorotę. :( Takich szczęśliwców było niewielu, bo kręcone były głównie psy z Alternatywy, poza tym Dorota sama też startowała, więc trochę jej ta kamera przeszkadzała. Filmiki mają również Nasa i Tola, jeśli to kogoś interesuje.

Flaire,

film możemy kopiować i przegrywać, dostałam go jakby w prezencie i możemy sobie majstrować do woli.

Posted

A teraz z innej beczki

UWAGA, UWAGA CAVANO

Jak już pewnie wiadomo, w sobotę ponawiamy treningi, mamy już teren do biegania. Wszystkich chętnych zapraszamy na ul. Racławicką róg Miłobędzkiej po stronie przeciwnej niż przystanek autobusowy. Spotykamy się tam w najbliższą sobotę o godz. 17:50. Jako punkt orientacyjny możemy przyjąć 2 duże tablice reklamowe, ale na pewno się poznajdujemy, bo Miłobędzka jest maleńka, a ten róg pusty i niezabudowany, więc wszyscy będą doskonale widoczni.

Prosimy o zabranie ciasta, chipsów i napojów, bo będzie mała imprezka. Zabierzcie koce lub karimaty, bo wyposażenie mamy na razie bardzo skromne i trzeba będzie siedzieć na trawie. Nie będzie to trwało zbyt długo, ponieważ nasza łączka nie jest oświetlona, a na dzień dobry, to nam raczej ogniska nie pozwolą rozpalić :wink:

Goście mile widziani, jeśli ktoś chce tylko popatrzeć - też zapraszamy. :D

Posted

UWAGA UWAGA RAZ JESZCZE!

Byłam dzisiaj na mieście i przyuważyłam, że można już zakupić przepiękne maliny! Mówicie - co z tego? Ano tyle, że mój tort czekoladowy z malinami jest słynny na kilku kontynentach. Nie żebym się chwaliła.... :wink: W każdym razie postaram się przygotować taki tort na naszą inaugurację, bo na tyle okazji do świętowania to musi być coś wyjątkowo specjalnego! Teraz tylko trzeba mieć nadzieję, że się nie porobią nagle jakieś upały, coby się polewa czekoladowa nie rozpuściła!

Posted
Upały?

Przeżyjemy.

Ty siem módl, coby nie lało, bo będziemy gooopio wyglądać. :P

Nie ma sprawy, jak by lało, to będziem siem magazynować w magazynach :wink: .
Posted
A kto będzie biegał?
BIEGAŁ??? :o Przepraszam, o co Ci chodzi, bo nie rozumiem :niewiem: ? To Ty nie wiesz, że od takiego biegania w bezpośrednim sąsiedztwie obżarstwa to skrętu żołądka można dostać??? Chcesz się na to narazić?

:lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Flaire,

Na to ja juz dostaje sliniotoku, gdy tylko pomysle o czyms tak wyjatkowym jak tort malinowy :eating:

Mam nadzieje, ze po imprezie inauguracyjnej - bez wzgledu na ewentualny skret naszych zoladkow :lol: - Elka nas tak wybiega, ze spalimy kalorie ukryte w przyniesionych smakolykach ;)

pozdrawiam,

Posted

Mam nadzieje, ze po imprezie inauguracyjnej - bez wzgledu na ewentualny skret naszych zoladkow :lol: - Elka nas tak wybiega, ze spalimy kalorie ukryte w przyniesionych smakolykach ;)

Wind, wydaje mi się, że plan był taki, żeby najpierw biegać, a dopiero potem imprezować :wink: . No ale sama wiesz, jak to bywa - potem, przedtem, albo nawet w tym samym czasie... :lol:
Posted

Wszystkich chętnych zapraszamy na ul. Racławicką róg Miłobędzkiej po stronie przeciwnej niż przystanek autobusowy. Spotykamy się tam w najbliższą sobotę o godz. 17:50.

Goście mile widziani, jeśli ktoś chce tylko popatrzeć - też zapraszamy. :D

Teraz jesteście już tak blisko mojej chałupy, że grzechem byłoby kiedyś Was nie odwiedzić. Życzę udanych treningów na nowym miejscu :P .

Posted

Racławicką jeździ autobus 172 i od stronu Puławskiej i od strony Grójeckiej. Jeśli metrem to i tak z przesiadką.

Bo o ile dobrze kombinuję, to jest to gdzieś w okolicach stadionu "Gwardii"???

Al. Żwirki i Wigury jeździ sporo autobusów 136, 157, 175 i 188.

CHYBA, bo nie wiem czy nie pozmieniali tras na wakacje.

Trzeba się kierować albo na Żwirki i Wigury, albo na Wołoską, albo na al.Niepodległości - wszystko wysiadka na skrzyżowaniach z Racławicką. I albo przesiadka na 1 czy 2 przystanki, albo spacerek dla zdrowia.

Miłobędzka jest pomiędzy Żwirkami a Wołoską.

pozdrawiam

Posted

Beata, dziękujemy za wstawienie tak doskonałych wskazówek. Ja jeszcze dodam dla miłośników tramwajów, że można również dojechać tramwajami numer 10, 17, lub 33 do rogu Wołoskiej i Racławickiej, a potem już tylko niecały jeden przystanek spacerkiem. Nasza łączka znajduje się na terenie TP SA na południowo-wschodnim rogu Miłobędzkiej i Wołoskiej (czyli po stronie Wołoskiej raczej niż Zwirki i Wigury i po stronie Woronicz raczej niż Pól Mokotowskich).

Serdecznie zapraszamy na dzisiejszą imprezę, której początek planujemy na 18.

Jedno, co mnie martwi, to czy wszyscy członkowie Cavano wiedzą o dzisiejszym spotkaniu... PATIszon, odezwij się! Wojenka? Ania-Bajka? Ida? Reszta??????

Posted
my nie jestesmy czlonkami Cavano, ale skorzystamy z zaproszenia i sie pojawimy :D
Jesteście jak najbardziej zaproszeni!!! :D :D :D Dzisiaj chcemy, żeby wszyscy z nami świętowali!