Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieńdoberek :)

refleks to ja mam, dopiero zauważyłam że tu sobie Cavano gada :lol:

pamięta mnie ktoś jeszcze?? taka z kolorowym na głowie z zabiedzonym szarym wilczarzem/dwoma i małym głuchym bez ogonka ;)

Elka - jak plany stronkowe? nadal chętna? bo ja teraz bezrobotna, to mogę podłubać :wink: czy już coś masz?

Posted

Tilia,

Jak relacjonowala Flaire bylas w niedziele dosc pozno. Ja ze swoim psem musialam wracac wczesniej (biedna psina zamarzala od lap po nos) i niestety nie widzialam Twoich olbrzymow. Mam nadzieje, ze nastepnym razem sie zobaczymy i ze Twoje wilczarze nie jadaja na deser malych, grzecznych yorkow ;)

pozdrawiam,

Posted

Wind :) niestety moje "kryzysowe" mają od jesieni do wiosny okres przeciętych łap (a Zuzanka najchętniej zapadłaby w zmowy sen) i niestety pojawiać się możemy w tym czasie wyłacznie towarzysko :( (mimo, że Mała chciałaby poskakać baaardzo). A co do jedzenia grzeczbych yorczków- chyba nieee (długi włos włazi w zęby ;) ). Swoją drogą (zupełnie bez obrazy!!!) chciałabym bardzo poznać Twojego piecha, bo niestety nie moałam przyjemności poznać żadnego grzecznego pieska tej rasy :( czego bardzo żałuję, bo widuję tylko rozwrzeszczane potworki na smyczach flexi,brrr :( :(

również pozdrawiam :) :) :)

Posted

Dziewczyny !!!! :evil:

Wypraszam sobie mego psa rozbierac na czesci niejadalne ;) Jak juz co, to wszystko jest strawne i wyjatkowo pozywne ... chociaz w skromnych ilosciach :lol:

Posted

Flaire :o :o to my mówimy o ptaszku (kostki pneumatyczne)???

Wind no wiesz??? a myślałam, że masz swojego pieska tylko i wyłacznie do celów "towarzyszących" :wink:

Posted

Flaire :) :) przyjdę przyjdę :)

a teraz lecę na brrrrrrrr spacerek z Szarymi (podobno przy stajniach SGGW jest miła knajpka? jak ja tam jeździłam nic takiego nie było, muszę to sprawdzić ;) :) )

Posted
(podobno przy stajniach SGGW jest miła knajpka? jak ja tam jeździłam nic takiego nie było, muszę to sprawdzić ;) :) )
Jest, jest, nazywa się... Stajnia, mają tam pyszne grzane piwo. Ale ostatni raz byłam tam chyba z rok temu, więc nie wiem, jak jest teraz...
Posted

o.. ja sie zgadzam... 10 w sam raz :)

lenka z niuka sie zgodza tzn?

ja sobie ustalilam ze jak temepratura na dworze przekracza 0 stopni w dol to nie ide :-?

Posted

ja już wróciłam i wcale mi się nie podobało, towarzystwo lewe, knajpa niemiła eeee fuj

a co do wilczarzy na agility znam tylko jedą sukę (OCTAVIA Wolfhouse)

Posted

Flaire- ale z psem to możesz tam tylko grzeczniutko na dworku pod murem stać i to piesek na smyczy to może nie pogonią. A na grzańca czekasz 15 minut. Szczerze mówiąc- wrażenie fatalne. To jest koniarska knajpa? :roll:

Posted

Juz teraz wszstko wiem!! Lenka zgodzila sie prowadzic trening! Ale jest inna mozliwosc! Moge ja poprowadzic jesli trening bedzie od 8.00 do maximum 10.00 albo od 12 gdzies do 14. wybierajcie!!

Tilia stronka zajela sie Sajko!

Nika odezwe sie do ciebie jutro!!

Posted

Ja obserwuję temat - bo chciałabym pojawić się z Fabią (to jej pierwszy raz!). Dla mnie podobnie jak dla Flaire bardziej pasuje 8-9!. Ale nie zwracajcie na mnie uwagi :)