Flaire Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Jest przerwa zimowa, zajęcia zaczynają się koniec marca/początek kwietnia, info w warszawskim oddziale Związku. Quote
Tilia Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 dzieńdoberek :) refleks to ja mam, dopiero zauważyłam że tu sobie Cavano gada :lol: pamięta mnie ktoś jeszcze?? taka z kolorowym na głowie z zabiedzonym szarym wilczarzem/dwoma i małym głuchym bez ogonka ;) Elka - jak plany stronkowe? nadal chętna? bo ja teraz bezrobotna, to mogę podłubać :wink: czy już coś masz? Quote
Wind Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Tilia, Jak relacjonowala Flaire bylas w niedziele dosc pozno. Ja ze swoim psem musialam wracac wczesniej (biedna psina zamarzala od lap po nos) i niestety nie widzialam Twoich olbrzymow. Mam nadzieje, ze nastepnym razem sie zobaczymy i ze Twoje wilczarze nie jadaja na deser malych, grzecznych yorkow ;) pozdrawiam, Quote
Tilia Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Wind :) niestety moje "kryzysowe" mają od jesieni do wiosny okres przeciętych łap (a Zuzanka najchętniej zapadłaby w zmowy sen) i niestety pojawiać się możemy w tym czasie wyłacznie towarzysko :( (mimo, że Mała chciałaby poskakać baaardzo). A co do jedzenia grzeczbych yorczków- chyba nieee (długi włos włazi w zęby ;) ). Swoją drogą (zupełnie bez obrazy!!!) chciałabym bardzo poznać Twojego piecha, bo niestety nie moałam przyjemności poznać żadnego grzecznego pieska tej rasy :( czego bardzo żałuję, bo widuję tylko rozwrzeszczane potworki na smyczach flexi,brrr :( :( również pozdrawiam :) :) :) Quote
Flaire Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 grzeczbych yorczków- chyba nieee (długi włos włazi w zęby ;) ). A drobne kosteczki mogą niebezpiecznie stanąć w gardle :wink: . Quote
Wind Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Dziewczyny !!!! :evil: Wypraszam sobie mego psa rozbierac na czesci niejadalne ;) Jak juz co, to wszystko jest strawne i wyjatkowo pozywne ... chociaz w skromnych ilosciach :lol: Quote
Tilia Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Flaire :o :o to my mówimy o ptaszku (kostki pneumatyczne)??? Wind no wiesz??? a myślałam, że masz swojego pieska tylko i wyłacznie do celów "towarzyszących" :wink: Quote
Flaire Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Flaire :o :o to my mówimy o ptaszku (kostki pneumatyczne)???Tilia, przyjdź kiedyś jeszcze raz, to zobaczysz, jak Majka fruwa przez przeszkody i uwierzysz... Quote
Tilia Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Flaire :) :) przyjdę przyjdę :) a teraz lecę na brrrrrrrr spacerek z Szarymi (podobno przy stajniach SGGW jest miła knajpka? jak ja tam jeździłam nic takiego nie było, muszę to sprawdzić ;) :) ) Quote
Flaire Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 (podobno przy stajniach SGGW jest miła knajpka? jak ja tam jeździłam nic takiego nie było, muszę to sprawdzić ;) :) ) Jest, jest, nazywa się... Stajnia, mają tam pyszne grzane piwo. Ale ostatni raz byłam tam chyba z rok temu, więc nie wiem, jak jest teraz... Quote
niuka Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 o.. ja sie zgadzam... 10 w sam raz :) lenka z niuka sie zgodza tzn? ja sobie ustalilam ze jak temepratura na dworze przekracza 0 stopni w dol to nie ide :-? Quote
PATIszon Posted January 8, 2004 Author Posted January 8, 2004 Tilia, szkoda, że idziesz, bo ja tu Carragan ściągnęłam, cobyście sobie o wilczarzach na agility pogadały. :roll: Quote
tunio Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 PATI nie przejmuj sie ale dzieki za checi :calus: Quote
Tilia Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 ja już wróciłam i wcale mi się nie podobało, towarzystwo lewe, knajpa niemiła eeee fuj a co do wilczarzy na agility znam tylko jedą sukę (OCTAVIA Wolfhouse) Quote
Flaire Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Jak ja tam byłam rok temu, to towarzystwo było świetne, bo ja i mój kumpel byliśmy jedynymi klientami! Więc obsługa była super również :lol: . Quote
Tilia Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Flaire- ale z psem to możesz tam tylko grzeczniutko na dworku pod murem stać i to piesek na smyczy to może nie pogonią. A na grzańca czekasz 15 minut. Szczerze mówiąc- wrażenie fatalne. To jest koniarska knajpa? :roll: Quote
Flaire Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Ja byłam bez psa i może ponieważ nie było nikogo poza nami, to zbyt długo nie czekaliśmy :lol: . Quote
Elka Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Juz teraz wszstko wiem!! Lenka zgodzila sie prowadzic trening! Ale jest inna mozliwosc! Moge ja poprowadzic jesli trening bedzie od 8.00 do maximum 10.00 albo od 12 gdzies do 14. wybierajcie!! Tilia stronka zajela sie Sajko! Nika odezwe sie do ciebie jutro!! Quote
Flaire Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 ja mogę od 8 do 10. Ten późniejszy termin byłby trudniejszy dla mnie. Quote
PATIszon Posted January 8, 2004 Author Posted January 8, 2004 To ja bym wolała os 12 do 14, po pierwsze weekend, więc można w końcu sie wyspać, po drugie trochę cieplej niz o 8.00 rano Quote
Wind Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Ja sie nie wypowiadam. Ten i przyszly weekend juz od piatku do nocy w niedziele mam full pracy :( Pies wynudzi sie jak mops :( pozdrawiam, Quote
sylwia i boksery Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 My się zdamy na resztę-Drachmusi i mnie obojętna godzina Tylko prosimy o informacje Quote
tynka Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Ja obserwuję temat - bo chciałabym pojawić się z Fabią (to jej pierwszy raz!). Dla mnie podobnie jak dla Flaire bardziej pasuje 8-9!. Ale nie zwracajcie na mnie uwagi :) Quote
Flaire Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Więc mnie chwyciło się jakieś choróbsko i nie wiem, czy w ogóle będe na siłach -- należy więc zignorować moje preferencje. Quote
Wind Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Flaire, To wszystko przez to, ze grypa z USA nadciaga ;) Duuuuzo zdrowka zycze :-) pozdrawiam, Quote
Recommended Posts