Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brawo:multi:
Tusia, na 99% bedziemy jutro, ale bardzo mozliwe, ze przyjade transportem miejskim (z dowozem do domu z przystanku:lol:). Jezeli by Ci to nie przeszkadzalo, to zapraszam:cool3:

POWIE MI KTOś CO TAM SIę Z TYMI TALERZAMI SZYKUJE?????????:mad:

Posted

Przed południem
08-1416 °C 1007 hPa
13 km/h 0.0 mm0.0 mmto jest prognoza na jutro w godzinach 8-14 (wg onet.pl) więc chyba nie będzie padać (deszcz 0.0mm; śnieg 0.0mm)

Posted

zakla napisał(a):
A tak nawiasem pytając, to nie można go zrobić u nas na terenie cavano??:roll:

a u nas nie jest troche za mało miejsca?:niewiem: hmm, ja tam sie nie znam;) (ale troche mnie przeraza myśl, że szwejku dostawałby frisbowego hopla równiez przed naszym terenem:nerwy::smhair2::scared: )

Posted

no nie powiedziałabym :roll:

poza tym psy mogą sie zregenerować w trakcie dojazdu (oczywiscie tylko te nadaktywne, które pociągną trening po treningu).

a mnie nie będzieeeee :placz:

Posted

A ja będę! :multi:
i już mnie roznosi poprostu! :megagrin::evilbat::laugh2_2::painting: i Muff też się doczekać nie może!!!

uwaga! nadchodzimy!!! :diabloti:

Posted

Ło matko, który pies się zregeneruje przez 15 minut spacerowania io 10 metrowania??:lol: Na pewno nie mój, a pewnie i tak pójdziemy na dwa treningi:eviltong:

Posted

Dla Sylwii za mało miejsca :evil_lol:, ale dla niej niedługo wszędzie bedzie za mało.

A to wcale nie byłby głupi pomysł , żeby porzucać u nas.

Posted

hej, a ja jak zwykle-ostatnio - nie na temat :cool3:
ale z Koka juz lepiej :multi: odzyskuje apetyt i humorek tez jej wraca :p :p :p wiec troche odetchnelam, jesli was to pocieszy to leje juz drugi dzien i nie zanosi sie na poprawe :mad: cholerne belgijskie lato!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam :cool3:

Posted

toć przeciem mówiła o nadaktywnych psiurach :lol:

Żwirek najwyżej polezy sobie w cieniu drzewka :razz:

a u mnie zmiana planów, znajomej jednak łaskawie dali wolne i będę mogła powisieć na drugim końcu Szejkowej smyczy :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

zakla napisał(a):
W końcu to kurdesz malamut, najwytrzymalszy i najsilniejszy z najlepszych...yhh...:roll::lol:

na długich dystansach :razz:

poza tym prawie malamut, dlatego Ci łapie dysk :evil_lol:

Posted

aga.aksa napisał(a):
na długich dystansach :razz:

Eee tam, czepiasz się:eviltong:
aga.aksa napisał(a):
poza tym prawie malamut, dlatego Ci łapie dysk :evil_lol:
No tak, prawie malamut:lol: dlatego taki łysy, i dlatego taki grzeczny, i dlatego taki goopi i tak się wykorzystywać daje:cool3: