Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fajnie było, ale zadne rzuty mi dzisiaj nie wychodzily:placz:(jedyne co zostało po staremu to dyski chcące mnie zabić:razz: ) i jeszcze ktoś mi nagadał, że psa do autobusu wprowadzam:placz:pewnie powinnam byla kazać szejkowi biec obok:shake:(a może to wcale nie taki zly pomysł?:cool3: )

a właśnie, jak Vetkowy talerzyk? :diabloti: Będzie żył?:evil_lol:

Posted

PsychoSzczurek napisał(a):
fajnie było, ale zadne rzuty mi dzisiaj nie wychodzily:placz:(jedyne co zostało po staremu to dyski chcące mnie zabić:razz: ) i jeszcze ktoś mi nagadał, że psa do autobusu wprowadzam:placz:pewnie powinnam byla kazać szejkowi biec obok:shake:(a może to wcale nie taki zly pomysł?:cool3: )

a właśnie, jak Vetkowy talerzyk? :diabloti: Będzie żył?:evil_lol:

nie pisz ze ci nie wychodzily rzuty bo jesli tak to znaczy ze mi tez nie... a wole zyc ze swiadomoscia ze mi wychodzily... :eviltong:

a talerzyk zyje i ma sie nienajgorzej... (czytaj - lata... ) :p
przynajmniej bede mial pamiatke po szejku... :evil_lol:

Posted

ŁukaszK napisał(a):
a talerzyk zyje i ma sie nienajgorzej... (czytaj - lata... ) :p
przynajmniej bede mial pamiatke po szejku... :evil_lol:
byle ostatnią tego rodzaju:eviltong:
ŁukaszK napisał(a):
nie pisz ze ci nie wychodzily rzuty bo jesli tak to znaczy ze mi tez nie... a wole zyc ze swiadomoscia ze mi wychodzily... :eviltong:

bo wychodziły, porownaj np forehand... moj to nawet nie przypominal forehandu:mad: (ja nie musialam biegac po twoich rzutach za daleko, a ty po moich tak:diabloti: )

Posted

[quote name='PsychoSzczurek'] ale zadne rzuty mi dzisiaj nie wychodzily:placz:

Syyylwiaa :mad: :mad: :mad:

pozostaw mi proszę resztke nadzieji że ten manewr który wykonywałam z dyskiem w ręku gdzie na końcu talerz został wprawiony w ruch możnaby nazwać nieudanym bo nieudanym ale jednak [SIZE="3"]rzutem

bo jesli Tobie rzuty nie wychodziły, to ja dziś polowałam za pomocą frisbee na komary :diabloti:

Posted

aga.aksa napisał(a):
bo jesli Tobie rzuty nie wychodziły, to ja dziś polowałam za pomocą frisbee na komary :diabloti:

jesli juz mowa o innych zastosowaniach frisbee niz do rzucania,to ja powiem, ze idac z Tosca 3 maja tego roku na łąke z zamiarem porzucania jej tego frisbee, znalazlam mojego kiciusia, ktorego przynioslam właśnie na frisbee :lol:

Posted

zakla napisał(a):
Och, jak zwykle wspaniale, tyle że jeszcze mniej z psami robiliśmy niż wczoraj:mad: A ja już od 20 minut w domu! :lol:

a mi sie wydaje, ze jakos dzisiaj wiecej z psem pracowalam niz wczoraj:evil_lol: :lol:

Posted

[quote name='ŁukaszK']OK... ale ty tez sie zglos z szejkiem... :p
:evil_lol: ciekawe, bardzo ciekawe:evil_lol:
(umiem ze dwa rzuty, z jedną sztuczke...to chyba jeszcze troche za malo:eviltong: )
my sie nadajemy jak na razie tylko na kibiców:lol: (ale za to najlepszych:diabloti: )

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']:evil_lol: ciekawe, bardzo ciekawe:evil_lol:
(umiem ze dwa rzuty, z jedną sztuczke...to chyba jeszcze troche za malo:eviltong: )
my sie nadajemy jak na razie tylko na kibiców:lol: (ale za to najlepszych:diabloti: )

Sylwio, jak na moj gust to umiesz bardzo duzo, w porownaniu ze mna-bo ja NIC nie umiem :diabloti:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']:evil_lol: ciekawe, bardzo ciekawe:evil_lol:
no ja tam wiecej naliczylem tego wszystkiego... :eviltong: dacie rade... :p
a co z tego ze my z vetka umiemy rozne fajne rzeczy jak sie okazuje ze nie mozna ich robic bo od razu dyskwalifikacje daja... :/ wiec nie wiem czy to ma sens... musialbym duuuuzo rozne rzuty cwiczyc bo to praktycznie jedyne co mozna a i tak trzeba sie pilnowac zeby nie rzucac za wysoko... :wallbash:

P.S. to jakby ktos sie wybieral w niedziele albo wtorek porzucac to ja chetnie dolacze... :p

Posted

ŁukaszK napisał(a):
no ja tam wiecej naliczylem tego wszystkiego... :eviltong: dacie rade... :p
a co z tego ze my z vetka umiemy rozne fajne rzeczy jak sie okazuje ze nie mozna ich robic bo od razu dyskwalifikacje daja... :/ wiec nie wiem czy to ma sens... musialbym duuuuzo rozne rzuty cwiczyc bo to praktycznie jedyne co mozna a i tak trzeba sie pilnowac zeby nie rzucac za wysoko... :wallbash:

Mozesz robic wszelakie overy, rózne passy, sztuczki z psem, rozne rzuty (a przeciz duzo umiesz :lol: ), zygzak, to wszystko jest super efektowne zwlaszcza przy mlodym psie kolego:cool3: Na pewno będziecie mieli więcej punktów niż my...:roll:

Posted

[quote name='zakla']Mozesz robic wszelakie overy
no chyba jednak nie do konca bo musza byc niskie... a to jest pojecie wzgledne... i wez tu zgadniej ktory over bedzie dla sedziego niski a ktory juz nie... :/
[quote name='zakla']rózne passy, sztuczki z psem, rozne rzuty (a przeciz duzo umiesz :lol: ), zygzak, czyli wszystko czego akurat sie jeszcze nie uczylismy a wez pod uwage ze vetka bedzie na obozie i dostane ja w dniu zawodow... :eviltong:

sylwia:

czyli sugerujesz zeby sie psami zamienic...? :razz: