PsychoSzczurek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 słuchajcie, jakie są plany z frisbee w następnym tygodniu?:razz: Musze rozplanować jakie bilety kupić(na jednorazowych zbankrutuje, ale nie wiem na jak długo beda mi potrzebne)... Quote
ŁukaszK Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 no... super bylo... :p ale niestety ciemno strasznie juz o tej porze i zdjecia nie wyszly... ale miejmy nadzieje ze jutro bedzie lepiej... :) kilka fotek ktore jako tako sie nadaja do pokazania... happy: zwirek: (zaklina sie bawi w szejka i tez pokazuje jezyk na kazdym zdjeciu... ;) ) bangi: (niestety bez dysku... ) aksa niestety kazda nieostra i sie nie nadaje na forum publiczne... :-( no to do zobaczenia na jutrzejszym treningu... :p Quote
ŁukaszK Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 PsychoSzczurek napisał(a):słuchajcie, jakie są plany z frisbee w następnym tygodniu?:razz: Musze rozplanować jakie bilety kupić(na jednorazowych zbankrutuje, ale nie wiem na jak długo beda mi potrzebne)... mnie nie ma w poniedzialek i wtorek raczej tez ale pozniej to bym chcetnie rrzucal jak najwiecej bo potem wy sobie pojedziecie na oboz a ja bede musial rzucac do drzewa... :eviltong: Quote
stereo Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 I jeszcze jedno: Postarajcie się za dużo nie nauczyć przez te dwa tygodnie, żebym nie musiała tego nadrabiać. :lol: Quote
PsychoSzczurek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 czyli potrzebuje długiego biletu:cool3:(a drzewo nie jest takie złe, przynajmniej cierpliwość mu sie dłuuugo nie skończy:evil_lol: ) Quote
aga.aksa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='ŁukaszK'] aksa niestety kazda nieostra i sie nie nadaje na forum publiczne... :-( na drugi raz dodam chilli albo wyślę na IPO :mad: :mad: :mad: :lol: ale generalnie było fajnie, stwierdzam oficjalnie że jestem Gamoniem wtórnym i chyba na dodatek musze z tym żyć :oops: w każdym razie, dla niepoinformowanych [SIZE="3"]jutro o 19 przy pominku na Polach - chyba Jazdy Polskiej (wyjście z metra Politechnika) Quote
aga.aksa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 ŁukaszK napisał(a):bo potem wy sobie pojedziecie na oboz a ja bede musial rzucac do drzewa... :eviltong: ej no, własnie sobie uświadomiłam że ta dyskowa sielanka nie potrwa długo... będę płaaaakaaaać :-( ;) Quote
zakla Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Och, było wspaniale :loveu: I okazuje się, że jest szansa na voulta (Łukasz, jeszcze raz wieeeelkie dzięki:buzi:). Jutro oczywiście będziemy, musimy tylko jak już wspomniałam nazwę klubu konkurencyjnego warszawskiego wymyślić, czyli naszego:lol: Oj, nie mogę się już jutra doczekać:loveu: Kto mnie z metra odbierze i zaprowadzi pod pomnik??:help1: Quote
stereo Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Nie przesadzajcie, do obozu jeszcze 2 tygodnie, obóz tylko 10 dni. A potem po zawodach dostaniemy takiego kopa... :cool3: Quote
zakla Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 ŁukaszK napisał(a): (zaklina sie bawi w szejka i tez pokazuje jezyk na kazdym zdjeciu... ;) ) :mad: Ty masz mnie wyciąc na drugi raz, ok??:mad: Quote
aga.aksa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='zakla']Jutro oczywiście będziemy, musimy tylko jak już wspomniałam nazwę klubu konkurencyjnego warszawskiego wymyślić, czyli naszego:lol: Oj, nie mogę się już jutra doczekać:loveu: proponuję AXL'sBusters:evil_lol: [quote name='zakla']Kto mnie z metra odbierze i zaprowadzi pod pomnik??:help1: ja Ci mogę pomachać spod pomnika bo jak wyjdzies z zmetra to na pewno Nas zobaczysz:razz: ____________ Stereo - zapomniałam dodać, dostanę takiego kopa że nosem w książki wpadnę :-( Quote
zakla Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 ŁukaszK napisał(a):bo potem wy sobie pojedziecie na oboz a ja bede musial rzucac do drzewa... :eviltong: To jedź z nami:evil_lol: A nie do drzewa tylko psu, choć w sumie rzucanie w drzewa i słupki poprawia znacznie cela, próbuj próbuj:lol: Quote
zakla Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 aga.aksa napisał(a):bo jak wyjdzies z zmetra to na pewno Nas zobaczysz:razz: Człowiek wielkiej wiary i nadzieji się to nazywa:cool1::lol: Quote
ŁukaszK Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 zakla napisał(a):nie do drzewa tylko psu a co zostawisz mi swojego...? :eviltong: Quote
aga.aksa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 ja mogę Akse oddać :razz: :razz: :razz: tylko co drugi weekend zabiorę ale uczciwie po dwóch dniach oddam:lol: Quote
PsychoSzczurek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 ja tez moge zostawić swojego:lol: (tym razem to ja kopnełam szejka przy przeskakiwaniu przez noge:multi: :diabloti: ) Quote
zakla Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Nadworny fotograf:lol: napisał(a): a co zostawisz mi swojego...? :eviltong: Hmm, mogę Ci jednego zostawić:lol: Quote
aga.aksa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 PsychoSzczurek napisał(a): (tym razem to ja kopnełam szejka przy przeskakiwaniu przez noge:multi: :diabloti: ) Gratulejszyn :cunao: :cunao: :cunao: normalnie widzę postępy u Ciebie po treningach :evil_lol: Zakla - ciii, bo się jeszcze obrazi :diabloti: Quote
zakla Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Już się obraził i uciekł, ale to zapewne w 80% przez to nasze zachwanie w metrze dzisiaj :lol: Quote
PsychoSzczurek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 aga.aksa napisał(a):Gratulejszyn :cunao: :cunao: :cunao: normalnie widzę postępy u Ciebie po treningach :evil_lol: a dzieki:p tyle ze nie wiem czy to po treningach, bo na pilke skakal;) Quote
stereo Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='aga.aksa']Stereo - zapomniałam dodać, dostanę takiego kopa że nosem w książki wpadnę :-( Co ty, nie można się bez przerwy uczyć. Poza tym pierwsze dwa tygodnie są zawsze trochę luźniejsze, nawet zajęć dodatkowych zazwyczj nie ma. Ja pójdę czwartego do szkoły i się pewnie dowiem, że piątego wyjeżdżam na wymianę :cool3:. Quote
zakla Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 PsychoSzczurek napisał(a):tyle ze nie wiem czy to po treningach, bo na pilke skakal;) To można pominąć:evil_lol: Quote
PsychoSzczurek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 stereo napisał(a):Co ty, nie można się bez przerwy uczyć. Poza tym pierwsze dwa tygodnie są zawsze trochę luźniejsze, nawet zajęć dodatkowych zazwyczj nie ma. Ja pójdę czwartego do szkoły i się pewnie dowiem, że piątego wyjeżdżam na wymianę :cool3:. a ja mam wrzesien wolny:multi: Quote
ŁukaszK Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 aha... komunikat do wszystkich zainteresowanych: na chwile obecna zaplanowane wstepnie na niedziele skoki do wody zostaja odwolane z powodu braku odpowiedniego stawu czy czegos gdzie bylby pomost itp... natomiast jesli ktos zna jakies jeziorko dobre do skakania to niech napisze to moze jednak sie uda... :p bo mozna by np w zalesiu... ale nikt by nie przyjechal tak daleko... ;) Quote
stereo Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Ze skokami poczekajcie na mnie, proszę. :loveu: Zmieniłam zdanie, co do dysków. Na zawodach dostają Wham-O Fastback Flex, a one są podobne do Competition, więc proszę o dwa białe Competition Standard. Quote
Recommended Posts