Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no... super bylo... :p ale niestety ciemno strasznie juz o tej porze i zdjecia nie wyszly... ale miejmy nadzieje ze jutro bedzie lepiej... :)

kilka fotek ktore jako tako sie nadaja do pokazania...

happy:

zwirek:
(zaklina sie bawi w szejka i tez pokazuje jezyk na kazdym zdjeciu... ;) )

bangi:
(niestety bez dysku... )

aksa niestety kazda nieostra i sie nie nadaje na forum publiczne... :-(

no to do zobaczenia na jutrzejszym treningu... :p

Posted

PsychoSzczurek napisał(a):
słuchajcie, jakie są plany z frisbee w następnym tygodniu?:razz: Musze rozplanować jakie bilety kupić(na jednorazowych zbankrutuje, ale nie wiem na jak długo beda mi potrzebne)...

mnie nie ma w poniedzialek i wtorek raczej tez ale pozniej to bym chcetnie rrzucal jak najwiecej bo potem wy sobie pojedziecie na oboz a ja bede musial rzucac do drzewa... :eviltong:

Posted

[quote name='ŁukaszK']
aksa niestety kazda nieostra i sie nie nadaje na forum publiczne... :-(

na drugi raz dodam chilli albo wyślę na IPO :mad: :mad: :mad: :lol:

ale generalnie było fajnie, stwierdzam oficjalnie że jestem Gamoniem wtórnym i chyba na dodatek musze z tym żyć :oops:

w każdym razie, dla niepoinformowanych [SIZE="3"]jutro o 19 przy pominku na Polach - chyba Jazdy Polskiej (wyjście z metra Politechnika)

Posted

ŁukaszK napisał(a):
bo potem wy sobie pojedziecie na oboz a ja bede musial rzucac do drzewa... :eviltong:

ej no, własnie sobie uświadomiłam że ta dyskowa sielanka nie potrwa długo...

będę płaaaakaaaać :-( ;)

Posted

Och, było wspaniale :loveu: I okazuje się, że jest szansa na voulta (Łukasz, jeszcze raz wieeeelkie dzięki:buzi:). Jutro oczywiście będziemy, musimy tylko jak już wspomniałam nazwę klubu konkurencyjnego warszawskiego wymyślić, czyli naszego:lol: Oj, nie mogę się już jutra doczekać:loveu:
Kto mnie z metra odbierze i zaprowadzi pod pomnik??:help1:

Posted

[quote name='zakla']Jutro oczywiście będziemy, musimy tylko jak już wspomniałam nazwę klubu konkurencyjnego warszawskiego wymyślić, czyli naszego:lol: Oj, nie mogę się już jutra doczekać:loveu:

proponuję AXL'sBusters:evil_lol:

[quote name='zakla']Kto mnie z metra odbierze i zaprowadzi pod pomnik??:help1:

ja Ci mogę pomachać spod pomnika bo jak wyjdzies z zmetra to na pewno Nas zobaczysz:razz:

Stereo - zapomniałam dodać, dostanę takiego kopa że nosem w książki wpadnę :-(

Posted

ŁukaszK napisał(a):
bo potem wy sobie pojedziecie na oboz a ja bede musial rzucac do drzewa... :eviltong:

To jedź z nami:evil_lol: A nie do drzewa tylko psu, choć w sumie rzucanie w drzewa i słupki poprawia znacznie cela, próbuj próbuj:lol:

Posted

PsychoSzczurek napisał(a):
(tym razem to ja kopnełam szejka przy przeskakiwaniu przez noge:multi: :diabloti: )

Gratulejszyn :cunao: :cunao: :cunao:

normalnie widzę postępy u Ciebie po treningach :evil_lol:

Zakla - ciii, bo się jeszcze obrazi :diabloti:

Posted

[quote name='aga.aksa']Stereo - zapomniałam dodać, dostanę takiego kopa że nosem w książki wpadnę :-(
Co ty, nie można się bez przerwy uczyć. Poza tym pierwsze dwa tygodnie są zawsze trochę luźniejsze, nawet zajęć dodatkowych zazwyczj nie ma.
Ja pójdę czwartego do szkoły i się pewnie dowiem, że piątego wyjeżdżam na wymianę :cool3:.

Posted

stereo napisał(a):
Co ty, nie można się bez przerwy uczyć. Poza tym pierwsze dwa tygodnie są zawsze trochę luźniejsze, nawet zajęć dodatkowych zazwyczj nie ma.
Ja pójdę czwartego do szkoły i się pewnie dowiem, że piątego wyjeżdżam na wymianę :cool3:.

a ja mam wrzesien wolny:multi:

Posted

aha... komunikat do wszystkich zainteresowanych:
na chwile obecna zaplanowane wstepnie na niedziele skoki do wody zostaja odwolane z powodu braku odpowiedniego stawu czy czegos gdzie bylby pomost itp... natomiast jesli ktos zna jakies jeziorko dobre do skakania to niech napisze to moze jednak sie uda... :p bo mozna by np w zalesiu... ale nikt by nie przyjechal tak daleko... ;)

Posted

Ze skokami poczekajcie na mnie, proszę. :loveu:

Zmieniłam zdanie, co do dysków. Na zawodach dostają Wham-O Fastback Flex, a one są podobne do Competition, więc proszę o dwa białe Competition Standard.