zakla Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Łukasz, czy będziesz miał jakieś nasze foto na swojej stronie??:razz: Quote
talut Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 e tam, sędzia się nie znał :eviltong: tak samo zresztą jak u nas :diabloti: a właśnie, zbieg okoliczności-my też byłyśmy 4/4 i dosk, ale sędzia się nas czepiał i stwierdził, że Mona nosi nisko ogon (taaaa, a ja jestem facetem :razz:) Quote
betty_labrador Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 talut napisał(a):e tam, sędzia się nie znał :eviltong: tak samo zresztą jak u nas :diabloti: a właśnie, zbieg okoliczności-my też byłyśmy 4/4 i dosk, ale sędzia się nas czepiał i stwierdził, że Mona nosi nisko ogon (taaaa, a ja jestem facetem :razz:) tez mi sie tak zdaje ze niektorzy nie wiedza o co chodzi w danej rasie :-o i daja takie oceny... mi na wystawie w Lublinie stwierdzono dwukrotnie ze Tosca nosi wysoko ogon, ale to prawda-no nie Zakla? Quote
talut Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 betty_labrador napisał(a):mi na wystawie w Lublinie stwierdzono dwukrotnie ze Tosca nosi wysoko ogon, ale to prawda-no nie Zakla? tyle, że Monulec nosił najwyżej z całej stawki :razz: i jeszcze machała :cool3: mam to nawet na filmie :evil_lol: Quote
zakla Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Prawda, Tosca wysoko nosi ogon i ma wysoko zad, a ten sedzia z tego co wyczytalam nie zwrocil na to najmniejszej uwagi. Cfaniak i zen goopi:eviltong: Quote
betty_labrador Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 talut napisał(a):tyle, że Monulec nosił najwyżej z całej stawki :razz: i jeszcze machała :cool3: mam to nawet na filmie :evil_lol: to pewnie sedzia mial omamy z goraca :eviltong: Quote
betty_labrador Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 zakla napisał(a):Prawda, Tosca wysoko nosi ogon i ma wysoko zad, a ten sedzia z tego co wyczytalam nie zwrocil na to najmniejszej uwagi. Cfaniak i zen goopi:eviltong: ta on nawet nie mial kiedy zwrocic uwagi na ogon i zadek... bo przeciez prawie nas nie widzial w ruchu, co mozna zobaczyc po 3 okrazeniach dwoch psow naraz? chyba malo...albo ogladal dziewczyny zamiast psow w ruchu? :shake: Quote
Ludek Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Łukasz dziękuję za śliczne zdjęcia i za płytkę :). Na wystawie byłam trochę zakręcona i nie zdążyłam podziękować. ŁukaszK napisał(a):tak sie wystawiala happy: Gorąco było, to co się Happy miała męczyć:evil_lol: . ŁukaszK napisał(a): :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Milo zdobył 1 m. i dostał CWC :). W porównaniu przegrał z bratem. Quote
zakla Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ehh, lecę. Za trzy godzinki kogutka i w drogę:flaming:. I znowu przez dwa tygodnie bez neta. Wracam dopiero 21 :( I wyjezdzam 23 do 3...:cry: Ehh, mam nadzieje, ze 22 bede na treningu. Papapa:buzi: Quote
betty_labrador Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 zakla napisał(a):Ehh, lecę. Za trzy godzinki kogutka i w drogę:flaming:. I znowu przez dwa tygodnie bez neta. Wracam dopiero 21 :( I wyjezdzam 23 do 3...:cry: Ehh, mam nadzieje, ze 22 bede na treningu. Papapa:buzi: Nie placz Zakla, 2 tyg zleca jak z bicza trzasnal. Widze ze jestes rozdarta miedzy dwoma miejscami, no ale sie nie rozdwoisz. Ja o Tobie z Tosca pamietam :p i zycze Wam milej podrozy i pobytu tam, a jednoczesnie szybkiego powrotu do naszego agilitowego swiata. papa ;) trzymaj sie cieplo. Quote
Aldra Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ja tez chcialam pogratulowac wszystkim ktorzy byli na tyle dzielni by wystartowac w te upaly, a szczegolnie tym, ktorzy staneli na podium :lol: Milo bylo zobaczyc tyle ludziskow z Cavano na pudle :multi: (oczywiscie jesli o mnie chodzi to widzialam Was tylko na zdjeciach niestety) ale zawsze cos ;) Czy ja kurcze dobrze zrozumialam - Zaklina sie nie wybiera do Lacka ?:mad: (niech ktos powie ze sie myle, niech ktos powie ze sie myle...) Quote
ajcka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Łukasz DZIEKUJEMY 100 krotnie. To nasze pierwsze takie ładne fotki z wystawiania się.:lol: Quote
Mokka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Aldra napisał(a):Ja tez chcialam pogratulowac wszystkim ktorzy byli na tyle dzielni by wystartowac w te upaly, a szczegolnie tym, ktorzy staneli na podium :lol: Milo bylo zobaczyc tyle ludziskow z Cavano na pudle :multi: (oczywiscie jesli o mnie chodzi to widzialam Was tylko na zdjeciach niestety) ale zawsze cos ;) No, udało się :lol: . Startowały 4 psy i każdy był na pudle. Najlepiej poszło Happy i Bangi. Hapcia ma punkty w PP, a Bangi pierwszy wpis do A2 :lol: (a Monia nie zaliczyła strefy na palisadzie :mad: ). Całkiem nieźle nam poszło, wszyscy mają pucharki za te zawody :multi: . Quote
Aldra Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Mokka napisał(a):Całkiem nieźle nam poszło, wszyscy mają pucharki za te zawody :multi: . ... i to jakie ladne te pucharki :evil_lol: ( tez na zdjeciach widzialam ;) ) Quote
Sajko Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 No ja tam nie czuję się gorsza mimo braku wpisu do A2, bo wygralismy kwalifikacje MA1 i zapiszę to złotymi zgłoskami- wygrywając z samą Happy, a jeden z biegó do PPA wygralismy z Duchess:multi: i sędzia nam powiedział, że 'super' bylismy:multi: Quote
Ludek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Sajko napisał(a):No ja tam nie czuję się gorsza mimo braku wpisu do A2, bo wygralismy kwalifikacje MA1 i zapiszę to złotymi zgłoskami- wygrywając z samą Happy, a jeden z biegó do PPA wygralismy z Duchess:multi: i sędzia nam powiedział, że 'super' bylismy:multi: Bo jesteście super. Nie wiedziliście o tym:evil_lol: . Jaki inny pies znosiłby ze spokojem ciągłe ataki Milo. (To juz tak poza konkursem.) Quote
aga.aksa Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 STEREO - to ja Twojego Achillesa podziwiałam na ringu :loveu: :loveu: cudeńko. nawet później miałam okazję pomiziać jak zszedł :loveu: :loveu: mam małą prośbę... cz ktoś mógłby mi powiedzieć oficjalnie, jaK to jest z podglądaniem Waszych treningów? czy można, kiedy i gdzie? :razz: Quote
stereo Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 aga.aksa napisał(a):STEREO - to ja Twojego Achillesa podziwiałam na ringu :loveu: mam małą prośbę... cz ktoś mógłby mi powiedzieć oficjalnie, jaK to jest z podglądaniem Waszych treningów? czy można, kiedy i gdzie? :razz: W ramach sprostowania: Achilles nie jest mój. Widziałam go ze trzy razy w życiu, a w Wilanowie spotkaliśmy sie przypadkiem. Co do treningów, to zapytaj Mokki. Ona jest najbardziej zorientowana. My (a przynajmniej ja) też nie wiemy, jak będzie z wakacyjnymi treningami. Quote
aga.aksa Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 już myślalam.... ale to nie odbiera mu uroku :loveu: w takim razie czekam na Mokkę. Ja chcę hooopac :diabloti: Quote
#Vera# Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Przyłączam się do gratulacji :lol: Podziwiam was za wytrwałość w tym upale... Kiedy to się skończy?! A Nutka skończyła dzisiaj 2 lata :) Taka stara już jest ;) Quote
Sajko Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 A ja tylko napiszę, że zrezygnowałam bez żalu z wystawy i jedziemy z bombowcem do Łącka:lol: Quote
PsychoSzczurek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 #Vera# napisał(a):Przyłączam się do gratulacji :lol: Podziwiam was za wytrwałość w tym upale... Kiedy to się skończy?! A Nutka skończyła dzisiaj 2 lata :) Taka stara już jest ;) (późne;)) 100 lat!!:santagri: Quote
Mokka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Sajko napisał(a):A ja tylko napiszę, że zrezygnowałam bez żalu z wystawy i jedziemy z bombowcem do Łącka:lol: Tak trzymać :thumbs: . My też jedziemy :lol: . Treningi oczywiście będą, dziś wieczorem mam spotkanie z Elą, więc coś się pewnie ustali. A podglądać zawsze można, zapraszamy :lol: . Quote
talut Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Mokka, dostałaś PW? ;) Treningi oczywiście będą, dziś wieczorem mam spotkanie z Elą, więc coś się pewnie ustali. :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts