Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dacie radę Beata ;)
Koteczka śliczna, my na obozie mieliśmy takiego fajnego chlopaczka słodziutkiego, malutki, przępiknie pręgowany z białym i dłuższą sierscią :loveu: Ale ja goopia foteczki mu nie zrobiłam, choć mam nadzieję, że jak dostanę foteczki to będzie tam potwór:)

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciłam właśnie z działki! Wreszcie cywilizacja! :evil_lol:
Ćwiczyłyśmy intensywnie slalom i wychodzi nam świetnie. Nawet na lewą rękę nie musze jej naprowadzać smakołykiem. :multi:

Czy ktoś mógłby mi przesłać sprawodanie z Białego? Proszę :loveu:

A co do linek i smyczy: ja będę musiała kupić suce łańcuch i go przymocować na stałe w Cavano, bo smycz przegryza, a kaganiec też już rozpracowała.

Aniu
chciałaś wyniki z Białego. Nasze co prawda nie są imponujące, ale ja i tak jestem z sucza dumna. Sobota: Jumping - 12. miejsce, agility-D. Niedziela - dokładnie odwrotnie :lol:.

Posted

Zakla: witamy! :loveu:

Tusia: zyczymy milego wypoczynku! :p

Stereo: jak skoncze to sprawozdanie to Ci wysle. i mam prosbe! nie przeksztalcajcie juz tego co Tusia Wam wyslala!! inaczej moja praca nie ma sensu!! ;) jak skoncze to Wam powysylam i bedziecie mogly jeszcze dodac cos od siebie! :lol:

Posted

campanulla napisał(a):
Hej:loveu: Dawno żem z Tobą nie gadała:lol: A w sumie mogłoby się przydać misqu;)
campanulla napisał(a):

Stereo: jak skoncze to sprawozdanie to Ci wysle. i mam prosbe! nie przeksztalcajcie juz tego co Tusia Wam wyslala!! inaczej moja praca nie ma sensu!! ;) jak skoncze to Wam powysylam i bedziecie mogly jeszcze dodac cos od siebie! :lol:
A ja tesh mogę??:razz:

Posted

to ja się zapytam :cool3:

jak się biega w Cavano?

kiedy zaczyna się nowy kurs?

jakiej metody używa się przy szkoleniu?

ile kosztuje semestr?

czy przeszkody są dobrej jakości?

przepraszam że tak zarzuciałam sztywno pytaniami ;)

Posted

aga.aksa napisał(a):
to ja się zapytam :cool3:

jak się biega w Cavano?

ile kosztuje semestr?

przepraszam że tak zarzuciałam sztywno pytaniami ;)
Hej, czekam na jakieś wieści kim jesteś:razz: Przeszkody są wspaniałej jakości, malamuta wytrzymują :lol: Metody raczej pozytywne, jest zakaz bicia i szarpania/krzyczenia na psy oraz kolczatek (z pewnymi wyjątkami, ale uzasadnionymi b.poważnie;) ). Biega się dobrze :lol: Semestr?:loveu: Jak to słodko brzmi ;)

Posted

aga.aksa napisał(a):
jak się biega w Cavano?
Super, ekstra, wspanile, cudownie!

Z tego co wiem, to we wrześniu, ale ja tam organizatorem nie jestem, więc nie warto mnie słuchać :lol:

nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi. Uczymy metodami pozytywanymi, na smakołyki lub piłkę, jeśli chcesz cwiczyć klikerem, to nikt Ci nie zabroni (Romas tak uczyła slalomu)

Moim zdaniem tak. Są stabilne, nie kiwają się.

Ważne pytanie: czy jutro jest trening?

Posted

dzięki wielkie.

a co do metody to właśnie o to mi chodziło. bo jak widziałam częśc RUSSowych psów które kiedy własciciel się nad nimi nachylał, wbijały się w ziemię to aż mnie ciarki przechodziły:roll:

Posted

aga.aksa napisał(a):
dzięki wielkie.

a co do metody to właśnie o to mi chodziło. bo jak widziałam częśc RUSSowych psów które kiedy własciciel się nad nimi nachylał, wbijały się w ziemię to aż mnie ciarki przechodziły:roll:
Przemilczmy, to badz co badz nadal jest forum publiczne...:shake: Nie boj sie, my nie rzucamy psem o ziemie bo zrzucil tyczke (zreszta nawet gdybym chciala to bym rady nie dala :lol: ):razz:

Posted

żakla - milczę :eviltong:

sorry ale nie zauważyłam Twojego wcześniejszego wpisu <gamoń>

więc jestm posiadaczką 4,5 suni kundelki a przy okazji szkoleniowcem klikerowym :razz: moja psina to wulkan energii i uwielbia nowe wyzwania dlatego pomyślałam o agility. ćwiczymy już frisbee, przertabiamy miarę możliwości komendy do agility, zaiczyłyśmy program psa asystującego, przygotowuję się do obiedience, regularnie uczestniczymy w zajęciach dogoterapeutycznych. Cavano jest najbliżej mnie ;) dlatego od niego zaczęłam.

Posted

stereo napisał(a):
Ważne pytanie: czy jutro jest trening?

no chyba nie skoro wszyscy beda na wystawie... ;)

ale ja bym tez chcial wiedziec czy jeszcze w ogole bedzie jakis trening...? bo musze rozdac plytki z zawodow klubowych a niestety niewyrobie sie raczej na jutro... :shake:

Posted

campanulla napisał(a):

Tusia: zyczymy milego wypoczynku! :p

Bosze dziewczyny, ale będzie wypracowanie. Weźcie pod uwagę wydolnośc serwera ;) :lol: .

Posted

ŁukaszK napisał(a):
no chyba nie skoro wszyscy beda na wystawie... ;)

Ja się tam wolę upewnić.:lol: Ja na wystawę raczej nie dotrę, bo za gorąco i wolę z sunią nad wodę jechać. Poza tym wszystkie psy, które chciałam obejrzeć występują o 10:00.
My będziemy na treningu tylko za tydzień i może jakimś na początku sierpnia.

Posted

aga.aksa napisał(a):
a powiedzcie mi, czy jest możliwość obejżenia tego jak ćwiczycie?

mam nadzieje ze nie zdradzam jakiejs wielkiej tajemnicy informujac ze klub cavano ma jutro na wystawie pokazy... :diabloti: chyba o 12... :p

stereo: nie bierzesz udzialu? beda ladne fotki bo mam nadzieje ze uda mi sie wplynac na ustawienie toru... :razz:

Posted

no to suuper :cool3:

chciałabym sobie porozmaiwać tak "na żywo" z kimś od Was, co prawda na 90% nie biorę czterołapnego Gamonia, bo się bidulka by tam zachetała, ale może ja choć doraźnie wystarczę za informatora:diabloti:

Posted

ŁukaszK napisał(a):
mam nadzieje ze nie zdradzam jakiejs wielkiej tajemnicy informujac ze klub cavano ma jutro na wystawie pokazy... :diabloti: chyba o 12... :p

Aga tylko na nas jutro nie patrz, bo zgaduje, że mi pies albo do fotografa, albo w cień będzie zwiewał:diabloti:

s.:sleep2:

Posted

PsychoSzczurek napisał(a):
Aga tylko na nas jutro nie patrz, bo zgaduje, że mi pies albo do fotografa, albo w cień będzie zwiewał:diabloti:

s.:sleep2:

hehe cienia to raczej nie znajdzie wiec pozostaje opcja "do fotografa"... ale jak ci zalezy na bezblednym przebiegu to moge sie gdzies schowac... :eviltong:

Posted

zdjęcia czy przebieg, zdjęcia czy przebieg?:razz:

jasne, że zdjęcia:evil_lol: , nie musisz sie chować:diabloti:

jak chcesz... ale pamietaj ze proponowalem... :eviltong: i zastanow sie jeszcze raz... tam bedzie pewnie duuuzo ludzi cie obserwowac... :p

Posted

zdjęcia czy przebieg, zdjęcia czy przebieg?:razz:

jasne, że zdjęcia:evil_lol: , nie musisz sie chować:diabloti:

no, postawa godna zawodnika światowej sławy :razz:

;)

uciekam od Was bo zaśpię na pokaz :eviltong:

Posted

Łukasz, iii tam, najwyżej wypróbuje jakieś ciosy karate na gacku jak mnie za mocno zdenerwuje, a jak za często będzie do ciebie zwiewał to ci go sprezentuje na pamiątkę:razz: (lubisz szwejka, nie?:cool3: ) i bede ćwiczyć z ałem, on nigdzie nie ucieknie:evil_lol: (nawet jakby chciał:diabloti: )

s:cool1: