ogromek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Zdjecia z frisbee zarowno Żwirka jak i Leona są bosssssskie :cool3: ja tez kiedys z moim nadaktywnym i wszechstronnym :diabloti: ( taka wrodzona skromnosc przeze mnie przemawia :eviltong:) Goldenem bedziemy sie w to bawic jak jakims cudem w calosci :eviltong: i bez przeszkod uda nam sie trafic na ten pierwszy trening :p Quote
campanulla Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Tusek']ojej :multi: to super!!! kiedy nastepne zawody?? jak to kiedy?! w niedziele! a potem za tydzien w sobote na wystawie!no i tak jeszcze w tajemnicy Cavano prawdopodobnie bedzie mialo pokaz w niedziele... :cool3: Quote
Aldra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 A propos upalow... chcialam tylko powiedziec, ze bylismy z Irda na EKG no i niestety :placz: mamy zakaz wstepu na treningi w przy takich temperaturach... :shake: W kazdym razie dostalismy tez lekarstwa no i mam nadzieje ze sprawa nie bedzie sie z czasem pogarszac...:-( Quote
Aldra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Strasznie duzo dzis naskrobaliscie wiec pozwolcie ze odpowiem wszystkim w jednym poscie bo jakbym zaczela na wszystkie odpowiadac oddzielnie to chyba by mnie zaraz wyrzucili ;) Tusek - dzieki za wyczerpujacy opis sytuacji... pozostaje tylko wspolczuc a ksiedzu nalezaloby sie pare slow za takie teksty :mad: Natalia - czy mam rozumiec ze Beza zostala wczoraj wysterylizowana ??? :crazyeye: zakla - jak nie czaisz watku to ja Ci szybko rozjasnie o co chodzi ;) - a mianowicie powstal w Cavano Front Wyzwolenia Zwirka :diabloti: :loveu: - na razie jest tylko jednoosobowy ale wiesz... z czasem z czasem ;) Lukasz - zdjecia swietne super extra - jak tak dalej pojdzie to Cavano zostanie wyswiecone jeszcze ;) - mamy juz aniolka i jednego swietego :lol: Aniu - mozesz troche jasniej z tymi sobotnimi zawodami za tydzien ? Czy chodzi o te oficjalne w Warszawie? (na ktorych pewnie nie ma zerowek). No i co to za pokazy ????? (Jak ma byc tajemnica to prosze na priv) Quote
WŁADCZYNI Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Jak tak dalej pójdzie to całe Cavano będzie po kastracji:) My też idziemy pod nóż jak wszystko będzie jak trzeba i namówie rodzicielkę moją to w sierpniu:). Ania poniewasz Ty zawsze wszystko wiesz-> na którą w piątek i niedzielę? ^.^ Grr wrrr na nastepny trening idzie moja mama, ogólnie od dziś ona niech się zajmuje psem jak jej pozwala na wszystko łacznie z jedzeniem własnych rąk wrrrr Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 WŁADCZYNI napisał(a):Jak tak dalej pójdzie to całe Cavano będzie po kastracji:) Co to to nie :eviltong: ;) . Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Aldra napisał(a):A propos upalow... chcialam tylko powiedziec, ze bylismy z Irda na EKG no i niestety :placz: mamy zakaz wstepu na treningi w przy takich temperaturach... :shake: W kazdym razie dostalismy tez lekarstwa no i mam nadzieje ze sprawa nie bedzie sie z czasem pogarszac...:-( O rany a co sie stalo biedakowi :crazyeye: :(. Quote
ogromek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ola mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze z Muppetem a od czwartku ma sie ochlodzic a czy sie sprawdzi to zobaczymy :cool3: Quote
zakla Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='campanulla']jak to kiedy?! w niedziele! a potem za tydzien w sobote na wystawie!no i tak jeszcze w tajemnicy Cavano prawdopodobnie bedzie mialo pokaz w niedziele... :cool3: :placz: [quote name='Aldra']zakla - jak nie czaisz watku to ja Ci szybko rozjasnie o co chodzi ;-) - a mianowicie powstal w Cavano Front Wyzwolenia Zwirka :diabloti: :loveu: - na razie jest tylko jednoosobowy ale wiesz... z czasem z czasem ;-) Oddam malamuta w dobre (lepsze) rece!!!:Help_2: [quote name='Aldra']A propos upalow... chcialam tylko powiedziec, ze bylismy z Irda na EKG no i niestety :placz: mamy zakaz wstepu na treningi w przy takich temperaturach... :shake: W kazdym razie dostalismy tez lekarstwa no i mam nadzieje ze sprawa nie bedzie sie z czasem pogarszac...:-( No wlasnie, co??!! Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Lukasz jak zwykle jestem pod wrazeniem Twoich fotek, no cudne sa po prostu :loveu: , moze i nam sie kiedys uda zalapac na takie :roll: . Quote
ogromek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 A ja tak troche nie na temat :eviltong: ale - nie mam juz temblaka :Cool!: jeszcze troche cierpliwosci i reka bedzie jak nowa :sweetCyb: Quote
betty_labrador Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Jana to super ciesze sie razem z Toba :loveu: ze reka coraz bardziej przypomina stan pierwotny :evil_lol: a tu na poprawe humoru daje super zdjecie cudniastego pieska :razz: taki to i na frisbee i na agility by sie nadawal....zero zmeczenia. http://de.fishki.net/pics9/edwood.jpg Quote
Aldra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Ka-Vanga']O rany a co sie stalo biedakowi :crazyeye: :(. Irda dziwnie oddychala - szczegolnie bylo to widoczne/slyszalne w srodku nocy czyli jak nie byla po wysilku/spacerze - stad pomysl EKG. Badanie wykazalo male niedotlenienie oraz niewielkie poszerzenie komory - doklanie nie powiem bo dostalam leki a po opis mam przyjsc pozniej... Jana - ja tez mam nadzieje ze sie troche ochlodzi bo to juz na prawde przegiecie... nie da sie nawet w tramwaju wytrzymac... :shake: Fajnie ze z reka juz lepiej :lol: zakla - mam nadzieje ze nie przegielam z zartami ? :cool3: Quote
betty_labrador Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Aldra napisał(a):Irda dziwnie oddychala - szczegolnie bylo to widoczne/slyszalne w srodku nocy czyli jak nie byla po wysilku/spacerze - stad pomysl EKG. Badanie wykazalo male niedotlenienie oraz niewielkie poszerzenie komory - doklanie nie powiem bo dostalam leki a po opis mam przyjsc pozniej... :( przykro mi... :-( biedna IRDA. zycze szybkiego powrotu do zdrowia, zeby nic jej sie nie dzialo juz :-( Quote
Aldra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 betty_labrador napisał(a)::( przykro mi... :-( biedna IRDA. zycze szybkiego powrotu do zdrowia, zeby nic jej sie nie dzialo juz :-( Dzieki Beata - tez bym chciala zeby juz jej sie nic nie dzialo wiecej :roll: Quote
Mokka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 UWAGA Trening w piątek przesuwamy na godz. 19, a niedzielne zawody rozpoczną się o godz. 8. :lol: Quote
Ka-Vanga Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Aldra napisał(a):Irda dziwnie oddychala - szczegolnie bylo to widoczne/slyszalne w srodku nocy czyli jak nie byla po wysilku/spacerze - stad pomysl EKG. Badanie wykazalo male niedotlenienie oraz niewielkie poszerzenie komory - doklanie nie powiem bo dostalam leki a po opis mam przyjsc pozniej... O rany, biedna Irda:placz: , oby sie szybko dla niej ochlodzilo, trzymam mocno kciuki zeby lekarstwa jej pomogly i zeby czula sie dobrze bidulka kochana. Jana SUPER, ze reka dochodzi do zdrowia :multi: . Quote
Romas Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Hura !Hura!Hura! tzn to dotyczy terminu treningu ,bo glupio wyszlo po poscie Kavangi . Ja tez troche martwie sie o Bianke .Gdzie robi sie takie EKG , na SGGW ?Niby ona nie dyszy w nocy ale jak sie zmeczy to bardzo dlugo dochodzi do siebie ,mysle ,ze tez pojde po urlopie nba to badanie . Quote
Mokka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Romas napisał(a): Ja tez troche martwie sie o Bianke .Gdzie robi sie takie EKG , na SGGW ? Obecnie większość lecznic ma chyba aparat do EKG, ja bym jednak sugerowała konsultację z kardiologiem. Quote
Ludek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ola, wygłaszcz Irde i niech nie robi juz głupich numerów. Jana, no to super:). Wreszcie sędzia nie bedzie musiała układać toru pod Ciebie:evil_lol: . [quote name='Mokka']UWAGA Trening w piątek przesuwamy na godz. 19, a niedzielne zawody rozpoczną się o godz. 8. :lol: Oswiećcie mnie czy zawody są tylko dla grup początkujacych czy dla wszystkich? Quote
Mokka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ludek napisał(a): Oswiećcie mnie czy zawody są tylko dla grup początkujacych czy dla wszystkich? Dla początkujących, piątkowy trening również :lol: Quote
Ludek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Mokka napisał(a):Dla początkujących, piątkowy trening również :lol: Czyli trening dla średniaków w sobotę o 15.00, a w niedzielę wolne, tak? Quote
Mokka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ludek napisał(a):Czyli trening dla średniaków w sobotę o 15.00, a w niedzielę wolne, tak? Na to wygląda, choć, jak już wspominałam, przydałaby się pomoc przy organizacji zawodów, a nie wolne :evil_lol: Quote
ogromek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Mokka napisał(a):Na to wygląda, choć, jak już wspominałam, przydałaby się pomoc przy organizacji zawodów, a nie wolne :evil_lol: no niestety nas w ten weekend nie bedzie :roll: bo zla pani dzisiaj jedzie kombinowac ze swoja praca magisterska tym razem jest to jeszcze Polska :cool3: więc nie pomoge przy zawodach ale licze na foto relacje :p tak wiec zycze wam udanego treningu a poczatkujacym wygranych zawodów :loveu: PS dziekuje wszystkim za dobre slowa :loveu: :loveu: :loveu: tez mam nadzieje ze reka sie szybciutko naprawi w 100% Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Mokka napisał(a):choć, jak już wspominałam, przydałaby się pomoc przy organizacji zawodów, a nie wolne :evil_lol: ja bede ja bede!! :loveu: Mokka czy ktos sie juz zglosil do wymienionych kilka stron dalej czynnosci? jesli nie to nie bedzie jak zrobic eliminacji!! :evil_lol: a tak BTW trening dla sredniakow w sobote bedzie prawdopdobnie przeniesiony na godzine 19 (czyli po grupie poczatkujaco poczatkujacej ;)) zeby nam chlodniej bylo! :razz: Jana: SUPER ze juz wszystko bedzie dobrze!! :multi: Quote
Recommended Posts