Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aldra napisał(a):
Betty :mad: Oczywiscie ze ma !!! A co Ty chocby Szejka nie widzialas jaki wpatrzony i rozmilowany :loveu:

taa, szczególnie w niedziele był tak wpatrzony, że na przebiegu poleciał do cienia/ Łukasza (która odpowiedź prawidłowa? i to nie jest tendencyjne pytanie:diabloti: )
a Szejk woli palce od piłek czy butelek, czy czegokolwiek co lata:evil_lol:
s.

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajcka, brawo! U mnie czarne psy są zawsze bardzo czarne :evil_lol: , ale Twoja Negra superaśna :klacz: .

Żałujcie że nie widziałyście, jak próbowałyśmy z Pati upchać tę nieszczęsną mikrofalówkę do maksyalnie załadowanego auta :evil_lol: . Owszem, było troszkę miejsca, ale na jakiś wąski pakunek (namiocik wszedł idealnie - komu mam go oddać?), a ta kolubryna w żaden sposób nie chciała się zmieścić. Ani wzdłuż, ani wszerz, ani na sztorc ani na płask. Zmarnowałyśmy nóstwo czasu i naprawdę niewiele brakowało, abym ją wiozła na kolanach :diabloti: .
Dragulec jechał z paniami na tylnym siedzeniu wzbudzając w nich głęboką niechęć, ponieważ dziewczęta nie są przyzwyczajone do dzielenia kanapy z obcymi facetami. Odsunęły się od niego z obrzydzeniem, w związku z czym bul spał rozwalony na ponad połowie, a panienki ścisnęły się w kąciku zachowując dystans. Do tego gentelman chrapał, bekał i chyba nawet puścił bączka, co je uszczęśliwiło ponad miarę :evil_lol: .
W tak to pogodnej atmosferze doczłapałyśmy się do stolycy, korki były, ale do zniesienia, więc jakoś udało się dotrzeć.
A jak było w pociągu? Widziałam, że charty, miały trochę miejsca do spania, więc chyba nie było najgorzej? :lol:

Posted

[quote name='Mokka']to czarne, zminimalizowane z prawej strony, to Monia

hahaha rany - dobrze ze napisalas ze tam jest Monia ;)

ajcka - dzieki za Muppeta - mawet jej oczki widac :loveu:
A co do Negry to rzeczywiscie - naleza sie wielkie gratulacje - foty znakomite :lol:

Posted

Monia odseparowała się od chłopaków, bo się rozpychali. Wybrała zaciszny kącik, gdzie tylko od czasu do czasu ja serwowałam jej kopniaka, ale chyba wolała to od towarzystwa panów :evil_lol: .

Posted

Mokka, te zdjęcia z pociagu to byly w drodze do :cool3:
jak juz wspomnialam wczesniej wracalismy w wagonie rowerowym, siedzac na karimatach, poupychani z psami :p, ale bylo super!!!!
PS trzeba bylo wziasc pod uwage ze sie wygra ta mikrofale i wziasc mniej rzeczy :evil_lol:
PS 2 wstalam 45 minut temu!!!!! nie pamietam kiedy tak dlugo spalam chyba po sesji zimowej :)

Posted

Chyba jednak nie wstawie filmikw bo toć mki sie wydaję, że ni mam kabelka :lol:
A my przeszliśmy slalom na 60tyczek i mieliśmy (na pięć psow) drugie miejsce w extra mondo!:multi: Ale mogloby byc lepiej, tyle ze byla to ostatnia konkurencja rozgrywana drugiego dnia w extra sloncu, czyli zdechniety i padniety pies ledwie sie toczyl pomiedzy tymi tyczkami:eviltong:
A ogolnie ja jestem bardzo zadowolona z malego bo w trzech(chyba) przebiegach mial po jednym bledzie, a w jednym dwa. No a pkt za czas nie licze:evil_lol:

Ja padlam o 21.30 i wstalam o 9.19:loveu:

Posted

[quote name='zakla']A my przeszliśmy slalom na 60tyczek i mieliśmy (na pięć psow) drugie miejsce w extra mondo!:multi: Ale mogloby byc lepiej, tyle ze byla to ostatnia konkurencja rozgrywana drugiego dnia w extra sloncu, czyli zdechniety i padniety pies ledwie sie toczyl pomiedzy tymi tyczkami:eviltong:
A ogolnie ja jestem bardzo zadowolona z malego bo w trzech(chyba) przebiegach mial po jednym bledzie, a w jednym dwa. No a pkt za czas nie licze:evil_lol:

Zaklina - Gratuluje Wam udanych przebiegow i jednoczesnie chcialam delikatnie ;) zapytac czy w/w nie sa wystarczajacymi powodami by wreszcie PRZESTAC NARZEKAC NA ZWIRA ?
Mam cicha nadzieje ze tak...:mad: :lol:

Posted

Gratuluję wszystkim :).
Mam nadzieję, że poradziliście sobie z rozbiciem malutkiego namiotu :evil_lol: .

Bardzo Wam zazdroszczę tych zawodów i żałuję, że mnie tam nie było. I czekam na wyniki J.

Przynajmniej wystawa w Krakowie nam się udała. Milo wygrał rasę i dostał CWC i CACIB, no i tym samym ukończył dorosły championat. No, ale żeby nie było za dobrze, zgubiłam torbę, w której m.in. była karta oceny z wystawy (nawet nie zdążyłam jej obejrzeć) i mam nadzieję, że wszystko w niej zostało dobrze wpisane, bo sekretarki na ringu bardzo się myliły.

Przywiozłam również olkuską sunię w typie belga J. Jest bardzo przestraszona, ale myślę, że da się ją wyprowadzić. Ponieważ zdjęć z Białego jeszcze nie ma, to wrzucę Wam suńki, a co.

Więcej jest tu: http://www.belgi.com.pl/viewtopic.php?p=57126&sid=d2e2883f6e8702b7ed0ec588b3fd5cd7#57126
I tu:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26846&page=2

I mam do Was gorącą prośbę o pomoc w zebraniu funduszy na sterylkę, szczepienia i zabezpieczenia przeciw kleszczom oraz w poszukiwaniu stałego domku.
Zakla pisałaś coś o jakimś wecie. Mogłabyś się ze mną skontaktować w tej sprawie? Na GG powinnam być wieczorkiem.

Posted

[quote name='Ludek']Gratuluję wszystkim :).
Mam nadzieję, że poradziliście sobie z rozbiciem malutkiego namiotu :evil_lol: .

Lidka błagam nie pytaj :eviltong: ale po rozlożeniu prezentował sie najokazalej ze wszystkich :p
i jeszcze jedno bardzo potrzebowalam takiego pikniku, ci co wiedza, to wiedza dlaczego ;) takie pikniki powinny byc czesciej!!!

Posted

Ludek napisał(a):
Jana, a jak Ty w ogóle biegałaś z tą ręką ?

A ile osób się w nim zmieściło :).

w so biegala Ania :loveu: a w ndz jumping byl w 95% na lewa reke a na prawa byl po prostej wiec dalam sie namówic - latwo nie bylo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: agility tez prawie na lewa
biegalam z temblakiem jak na treningu no a na wavie rece sa niepotrzebne :eviltong:
w namiocie w koncu spalo 5 osob :cool3:

Posted

ogromek napisał(a):
w so biegala Ania :loveu: a w ndz jumping byl w 95% na lewa reke a na prawa byl po prostej wiec dalam sie namówic - latwo nie bylo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: agility tez prawie na lewa
biegalam z temblakiem jak na treningu no a na wavie rece sa niepotrzebne :eviltong:

No to tak jakby dla Ciebie organizatorzy ułożyli. To gdzie ta mikrofala:evil_lol: .

A u kogo teraz jest namiot? Bo wakacje zbliżają się wielkimi krokami.:).

Posted

[quote name='ogromek']
i malamut, DON, golden i sheltie :lol:

[quote name='Ludek'] Zakla pisałaś coś o jakimś wecie. Mogłabyś się ze mną skontaktować w tej sprawie? Na GG powinnam być wieczorkiem.
Na chwile obecna jestem u rodziny, ale jak bedziesz na gg to pusc sygnalka, a postaram sie wejsc na gg :)
No i ogromne gratulacje wygranej!

Ola, udusic??:mad:

Posted

Ludek napisał(a):
No to tak jakby dla Ciebie organizatorzy ułożyli. To gdzie ta mikrofala:evil_lol: .
To troszkę podobnie jak z tym pianistą, który stracił prawą rękę podczas I Wojny Światowej, a potem rozmaici słynni kompozytorzy (m. in. Ravel, Scriabin) pisali specjalnie dla niego utwory tylko na lewą rękę. ;-)

Posted

[quote name='Ludek']A u kogo teraz jest namiot? Bo wakacje zbliżają się wielkimi krokami.:).
Po pierwsze LIDKA wielkie wielkie dzieki za uzyczenie namiotu ekipie bialostockiej!! :calus: mialysmy problem tylko z materacami bo:

1. okazalo sie ze z jednego powietrze ucieka otworem z taka biala nakretka (wydawalo nam sie ze powinna tam byc jeszcze jakas gumowa oslonka ktorej brak)...

2. nie chcialy nam sie potem zmiescic do pudelek... :mad:

poza tym wszystko bylo oki! :loveu:

namiot jest teraz chyba u Zuzi od Draki. :p

Posted

Lidka tylko powinnas dawac do namiotu instrukcje jak go rozlozyc i zlozyc :eviltong:
no widac organizatorzy stwierdzili ze jak uloza na lewo to pobiegne ze swoim nadaktywnym goldenem :p
a mikrofale ma Mokka :)

Posted

WŁADCZYNI napisał(a):
Ja tam tylko kaganiec widze ale ok:D

przyjzyj sie dokladnie! toz to wcale nie kaganiec a pies! :eviltong: czesc pociagowej ekipy bialostockiej doskonale wie o co chodzi! :diabloti: