PsychoSzczurek Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Aldra napisał(a):Betty :mad: Oczywiscie ze ma !!! A co Ty chocby Szejka nie widzialas jaki wpatrzony i rozmilowany :loveu: taa, szczególnie w niedziele był tak wpatrzony, że na przebiegu poleciał do cienia/ Łukasza (która odpowiedź prawidłowa? i to nie jest tendencyjne pytanie:diabloti: ) a Szejk woli palce od piłek czy butelek, czy czegokolwiek co lata:evil_lol: s. Quote
ajcka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 , sesja Negry , , I kto mówił ze czarne psy nie wychodzą ładnie na zdjeciach? Quote
Mokka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ajcka, brawo! U mnie czarne psy są zawsze bardzo czarne :evil_lol: , ale Twoja Negra superaśna :klacz: . Żałujcie że nie widziałyście, jak próbowałyśmy z Pati upchać tę nieszczęsną mikrofalówkę do maksyalnie załadowanego auta :evil_lol: . Owszem, było troszkę miejsca, ale na jakiś wąski pakunek (namiocik wszedł idealnie - komu mam go oddać?), a ta kolubryna w żaden sposób nie chciała się zmieścić. Ani wzdłuż, ani wszerz, ani na sztorc ani na płask. Zmarnowałyśmy nóstwo czasu i naprawdę niewiele brakowało, abym ją wiozła na kolanach :diabloti: . Dragulec jechał z paniami na tylnym siedzeniu wzbudzając w nich głęboką niechęć, ponieważ dziewczęta nie są przyzwyczajone do dzielenia kanapy z obcymi facetami. Odsunęły się od niego z obrzydzeniem, w związku z czym bul spał rozwalony na ponad połowie, a panienki ścisnęły się w kąciku zachowując dystans. Do tego gentelman chrapał, bekał i chyba nawet puścił bączka, co je uszczęśliwiło ponad miarę :evil_lol: . W tak to pogodnej atmosferze doczłapałyśmy się do stolycy, korki były, ale do zniesienia, więc jakoś udało się dotrzeć. A jak było w pociągu? Widziałam, że charty, miały trochę miejsca do spania, więc chyba nie było najgorzej? :lol: Quote
Mokka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 W oczekiwaniu na Łukasza spójrzcie, jak kilery spały w namiociku to czarne, zminimalizowane z prawej strony, to Monia Quote
Aldra Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Mokka']to czarne, zminimalizowane z prawej strony, to Monia hahaha rany - dobrze ze napisalas ze tam jest Monia ;) ajcka - dzieki za Muppeta - mawet jej oczki widac :loveu: A co do Negry to rzeczywiscie - naleza sie wielkie gratulacje - foty znakomite :lol: Quote
Mokka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Monia odseparowała się od chłopaków, bo się rozpychali. Wybrała zaciszny kącik, gdzie tylko od czasu do czasu ja serwowałam jej kopniaka, ale chyba wolała to od towarzystwa panów :evil_lol: . Quote
ogromek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Mokka, te zdjęcia z pociagu to byly w drodze do :cool3: jak juz wspomnialam wczesniej wracalismy w wagonie rowerowym, siedzac na karimatach, poupychani z psami :p, ale bylo super!!!! PS trzeba bylo wziasc pod uwage ze sie wygra ta mikrofale i wziasc mniej rzeczy :evil_lol: PS 2 wstalam 45 minut temu!!!!! nie pamietam kiedy tak dlugo spalam chyba po sesji zimowej :) Quote
zakla Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Chyba jednak nie wstawie filmikw bo toć mki sie wydaję, że ni mam kabelka :lol: A my przeszliśmy slalom na 60tyczek i mieliśmy (na pięć psow) drugie miejsce w extra mondo!:multi: Ale mogloby byc lepiej, tyle ze byla to ostatnia konkurencja rozgrywana drugiego dnia w extra sloncu, czyli zdechniety i padniety pies ledwie sie toczyl pomiedzy tymi tyczkami:eviltong: A ogolnie ja jestem bardzo zadowolona z malego bo w trzech(chyba) przebiegach mial po jednym bledzie, a w jednym dwa. No a pkt za czas nie licze:evil_lol: Ja padlam o 21.30 i wstalam o 9.19:loveu: Quote
Aldra Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='zakla']A my przeszliśmy slalom na 60tyczek i mieliśmy (na pięć psow) drugie miejsce w extra mondo!:multi: Ale mogloby byc lepiej, tyle ze byla to ostatnia konkurencja rozgrywana drugiego dnia w extra sloncu, czyli zdechniety i padniety pies ledwie sie toczyl pomiedzy tymi tyczkami:eviltong: A ogolnie ja jestem bardzo zadowolona z malego bo w trzech(chyba) przebiegach mial po jednym bledzie, a w jednym dwa. No a pkt za czas nie licze:evil_lol: Zaklina - Gratuluje Wam udanych przebiegow i jednoczesnie chcialam delikatnie ;) zapytac czy w/w nie sa wystarczajacymi powodami by wreszcie PRZESTAC NARZEKAC NA ZWIRA ? Mam cicha nadzieje ze tak...:mad: :lol: Quote
ajcka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 POZA TEMATEM ALE B.WAZNE:placz: CZAS TYLKO DO SRODY!!!!!!!!!!!!!!!!! DO ADOPCJI BORDERO-COLI-AUSTRALIJCZYKI- sami ocencie- PIEKNE PSIAKI W przyszłosci też moga być szczesliwe i biegać z kimś w agility. Może ktos szuka takiego marmurka??? Popytajcie.:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27193 Quote
Ludek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Gratuluję wszystkim :). Mam nadzieję, że poradziliście sobie z rozbiciem malutkiego namiotu :evil_lol: . Bardzo Wam zazdroszczę tych zawodów i żałuję, że mnie tam nie było. I czekam na wyniki J. Przynajmniej wystawa w Krakowie nam się udała. Milo wygrał rasę i dostał CWC i CACIB, no i tym samym ukończył dorosły championat. No, ale żeby nie było za dobrze, zgubiłam torbę, w której m.in. była karta oceny z wystawy (nawet nie zdążyłam jej obejrzeć) i mam nadzieję, że wszystko w niej zostało dobrze wpisane, bo sekretarki na ringu bardzo się myliły. Przywiozłam również olkuską sunię w typie belga J. Jest bardzo przestraszona, ale myślę, że da się ją wyprowadzić. Ponieważ zdjęć z Białego jeszcze nie ma, to wrzucę Wam suńki, a co. Więcej jest tu: http://www.belgi.com.pl/viewtopic.php?p=57126&sid=d2e2883f6e8702b7ed0ec588b3fd5cd7#57126 I tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26846&page=2 I mam do Was gorącą prośbę o pomoc w zebraniu funduszy na sterylkę, szczepienia i zabezpieczenia przeciw kleszczom oraz w poszukiwaniu stałego domku. Zakla pisałaś coś o jakimś wecie. Mogłabyś się ze mną skontaktować w tej sprawie? Na GG powinnam być wieczorkiem. Quote
ogromek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Ludek']Gratuluję wszystkim :). Mam nadzieję, że poradziliście sobie z rozbiciem malutkiego namiotu :evil_lol: . Lidka błagam nie pytaj :eviltong: ale po rozlożeniu prezentował sie najokazalej ze wszystkich :p i jeszcze jedno bardzo potrzebowalam takiego pikniku, ci co wiedza, to wiedza dlaczego ;) takie pikniki powinny byc czesciej!!! Quote
Ludek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Jana, a jak Ty w ogóle biegałaś z tą ręką ? A ile osób się w nim zmieściło :). Quote
ogromek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ludek napisał(a):Jana, a jak Ty w ogóle biegałaś z tą ręką ? A ile osób się w nim zmieściło :). w so biegala Ania :loveu: a w ndz jumping byl w 95% na lewa reke a na prawa byl po prostej wiec dalam sie namówic - latwo nie bylo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: agility tez prawie na lewa biegalam z temblakiem jak na treningu no a na wavie rece sa niepotrzebne :eviltong: w namiocie w koncu spalo 5 osob :cool3: Quote
Ludek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 ogromek napisał(a):w so biegala Ania :loveu: a w ndz jumping byl w 95% na lewa reke a na prawa byl po prostej wiec dalam sie namówic - latwo nie bylo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: agility tez prawie na lewa biegalam z temblakiem jak na treningu no a na wavie rece sa niepotrzebne :eviltong: w namiocie w koncu spalo 5 osob :cool3: No to tak jakby dla Ciebie organizatorzy ułożyli. To gdzie ta mikrofala:evil_lol: . A u kogo teraz jest namiot? Bo wakacje zbliżają się wielkimi krokami.:). Quote
zakla Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='ogromek'] w namiocie w koncu spalo 5 osob :cool3: i malamut, DON, golden i sheltie :lol: [quote name='Ludek'] Zakla pisałaś coś o jakimś wecie. Mogłabyś się ze mną skontaktować w tej sprawie? Na GG powinnam być wieczorkiem. Na chwile obecna jestem u rodziny, ale jak bedziesz na gg to pusc sygnalka, a postaram sie wejsc na gg :) No i ogromne gratulacje wygranej! Ola, udusic??:mad: Quote
Flaire Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ludek napisał(a):No to tak jakby dla Ciebie organizatorzy ułożyli. To gdzie ta mikrofala:evil_lol: .To troszkę podobnie jak z tym pianistą, który stracił prawą rękę podczas I Wojny Światowej, a potem rozmaici słynni kompozytorzy (m. in. Ravel, Scriabin) pisali specjalnie dla niego utwory tylko na lewą rękę. ;-) Quote
campanulla Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Ludek']A u kogo teraz jest namiot? Bo wakacje zbliżają się wielkimi krokami.:). Po pierwsze LIDKA wielkie wielkie dzieki za uzyczenie namiotu ekipie bialostockiej!! :calus: mialysmy problem tylko z materacami bo: 1. okazalo sie ze z jednego powietrze ucieka otworem z taka biala nakretka (wydawalo nam sie ze powinna tam byc jeszcze jakas gumowa oslonka ktorej brak)... 2. nie chcialy nam sie potem zmiescic do pudelek... :mad: poza tym wszystko bylo oki! :loveu: namiot jest teraz chyba u Zuzi od Draki. :p Quote
ogromek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Lidka tylko powinnas dawac do namiotu instrukcje jak go rozlozyc i zlozyc :eviltong: no widac organizatorzy stwierdzili ze jak uloza na lewo to pobiegne ze swoim nadaktywnym goldenem :p a mikrofale ma Mokka :) Quote
PsychoSzczurek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 zobaczcie jak mi piesek padł po zawodach:loveu: Quote
campanulla Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 WŁADCZYNI napisał(a):Ja tam tylko kaganiec widze ale ok:D przyjzyj sie dokladnie! toz to wcale nie kaganiec a pies! :eviltong: czesc pociagowej ekipy bialostockiej doskonale wie o co chodzi! :diabloti: Quote
Romas Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 To znaczy chyba,ze tak sie odchudzil ew. skurczyl ,ze wyciekl z kaganca :-) :-) Fajnie mieliscie ,oj fajnie .....chlip...chlip.... Quote
PsychoSzczurek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 to żaden kaganiec:obrazic: tylko mój nowy piesek, o ulepszonej, areodynamicznej sylwetce, w super żywej formie, o imieniu Ał:evil_lol: Quote
Recommended Posts