Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HALO, HALO
nikt nie zauważył?

dorotak napisał(a):
Hej,

Wszystko wskazuje na to, że jadę sama (znaczy się sama z psem :evil_lol:) do Białegostoku. Więc oferuję miejsce w samochodzie jednej na pewno a może dwóm osobom. Chcę wyjechać w sobotę rano. Ponieważ mieszkam w Jabłonnie, to w grę wchodzi podwiezienie kogoś z tej okolicy, Tarchomina, Bródna. Ewentualnie z Żoliborza (np. od metra na pl. Wilsona).

Są chętni? :p

Posted

Ludek napisał(a):
Dziewczyny sie już pewnie nastatawiły na warunki ekstremalne w pociagu:evil_lol: .
Albo może się boją dorotyk! ;) Albo Tośka! :evil_lol:

Mokka, jak tam życie w klimatyzowanym świecie? :diabloti: Może Ci moje suki podrzucę... :evil_lol:

Posted

Ten głupol Misia po wczorajszym pływanku na balkonie się wylegiwała coby wyschnąć (i bardzo dobrze, bo trochę cuchła :evil_lol: ). Ale dzisiaj rano spróbowała i chyba już jej za groąco...

Posted

Ha, moja Zuzia to codziennie bierze kapiele sloneczne.Dyszy , steka ale twardo lezy na sloncu,zganianie jej nic nie daje :-)
Za to Bianka nienawidzi slonca i nawet idac ulica stara sie wchodzic w kazda plamke cienia zeby jak najkrocej przebywac w palacych promieniach :-)

Mokka ,prosze oswiec mnie ,kiedy my poczaki mamy jeszcze trening.Pytalam juz ale mnie lekcewazysz , nie lubisz mnie ,tak :-) :-)

Posted

Romas napisał(a):

Mokka ,prosze oswiec mnie ,kiedy my poczaki mamy jeszcze trening.Pytalam juz ale mnie lekcewazysz , nie lubisz mnie ,tak :-) :-)

No pewnie, a za co niby mam Cię lubić? :evil_lol:

w piątek 30 czerwca o godz.17 trening dla początków niedzielnych (małe i duże razem)
w sobotę 1 lipca o godz.15 zaawansowani
w sobotę o godz.17:30 grupa początkująca sobtnia

niedziela 2 lipca zawody kończące kurs wiosenny :lol:

Posted

Mokka napisał(a):

Wiedzialam :placz:
Wezme tylko udzial w zawodach i ide sie powiesic ;)
A swoja droga to taki upalik jest niemilosierny ,ze mysl o bieganiu jest mi nienawistna :shake: Biance i Zuzi chyba tez ,bo leza jak zdechle .

Posted

Mokka napisał(a):
To może rozpoczniemy zawody raniutko, np. o godz. 6 rano? Wtedy nie ma upału :evil_lol: .
No, o szóstej już jest upał. Ale widno jest już o 4... :evil_lol:

Posted

Mokka napisał(a):

w piątek 30 czerwca o godz.17 trening dla początków niedzielnych (małe i duże razem)
w sobotę 1 lipca o godz.15 zaawansowani
w sobotę o godz.17:30 grupa początkująca sobtnia

A nie dałoby sie tego treningu z godz. 15.00 przerzucić po grupie początkującej? Jeśli bedzie upał, to o 15.00 ducha wyzioniemy:evil_lol: .

Posted

[quote name='betty_labrador'] i co ja mam z Toba Beata zrobić???????
najchetniej to :boom: za udzielenie poufnych wiadomości na dogo ale patrząc na zdjęcie nie moge tego zrobić :eviltong:
dziękuje Ola za zyczenia
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ludek napisał(a):
Dziewczyny sie już pewnie nastatawiły na warunki ekstremalne w pociagu:evil_lol: .

Wlasnie ze sie nastawily - ja wczoraj tez proponowalam miejsce i uslyszalam ze sobie obiecaly pojechac razem no i teraz nie moga sie wylamac :razz:
Co najwyzej mozna je odciazyc zabierajac ciezsze rzeczy :lol:

Posted

[quote name='Flaire'][quote name='ludek']
Albo może się boją dorotyk! ;) Albo Tośka! :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ze swojej strony mogę obiecać, że nie gryzę. Co do Tośka, to... no on przeważnie też nie :diabloti: :lol: :lol: :lol:

Posted

Nie da rady - nie poupychaja sie :shake:
Z tego co wiem - moge sie mylic ale jada:
Ela Z Happy
Agnieszka ze Scarlet
Sylwia&Ula z Szejkiem (nie wiem czy Crazy tez)
Jana z Koka
Ania z Veti
Natalia z Beza
Marta z Mufka
+ toboly czyli klatki spiwory namioty plecaki itp wiec jak widac ciezko by bylo poupychac ;)

Posted

dorotak napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ze swojej strony mogę obiecać, że nie gryzę. Co do Tośka, to... no on przeważnie też nie :diabloti: :lol: :lol: :lol:

Ale Monię z pokoju wygonił aż dym siwy dym szedł :diabloti:

Posted

Aldra napisał(a):
Nie da rady - nie poupychaja sie :shake:
Z tego co wiem - moge sie mylic ale jada:
Ela Z Happy
Agnieszka ze Scarlet
Sylwia&Ula z Szejkiem (nie wiem czy Crazy tez)
Jana z Koka
Ania z Veti
Natalia z Beza
Marta z Mufka
+ toboly czyli klatki spiwory namioty plecaki itp wiec jak widac ciezko by bylo poupychac ;)

A Tigra? Nie jedzie z nimi?

Posted

Mokka napisał(a):
Ale Monię z pokoju wygonił aż dym siwy dym szedł :diabloti:

Dlatego napisałam "przeważnie" :evil_lol:

A "poważnie" to w samochodzie jest bardziej gościnny :lilangel:

Posted

Nie wiem kto to Tigra - przypuszczam ze ktos z grupy poczatkujacej a ja ich wogole nie znam wiec nie wiem czy z nimi jedzie czy nie :niewiem:

Posted

Tusek napisał(a):
a Ola od Banji (Bandżi?) zarezerwowałam pokój w hotelu, jedziesz?
Czyli jeśli nie śpisz w namiocie, to mamy jedno miejsce. Kto chętny?

Marysia z Tigrą (whippet z poczatkujących) też jedzie i jeśli nic się nie zmieniło to tym samym pociągiem.

Posted

Jesli chodz o nasze zawody konczące kurs poczatkujący Ja też jestem za tylko 7-8 rano,tak byśmy wyrobili sie z zawodami przed 11 kiedy zaczyna sie najdotkliwszy upał. Sadze ze to dobry pomysł.Trzeba tylko obliczyc ile zawody beda trwały(ale chyba niezbyt długo) i ustalić jakąs taką ranną godzinke.
KTOS JESZCZE ZA???A co na to nasze kochane :lol:panie instruktorki?