stereo Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 zdjęcia są super! :multi: Nie ma jakiegoś z lecącą Negrą? :loveu: Quote
PsychoSzczurek Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 ŁukaszK napisał(a):nikt mnie nie kocha...: :diabloti::diabloti::diabloti: :turn-l:jaki bidny szejkuś:bigcool: (kto może kochać takiego szczekacza?:2gunfire: ) jak zwykle śliczne fotki:loveu: Quote
stereo Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 A nie możesz przyjść na trening w niedzielę? Czy ktoś ma dużą klatkę i nie jedzie do Białego?:loveu: Zakla jakie wymiary ma klatka Żwira? Quote
talut Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 śliczne, śliczne, tylko czemu tak mało? :diabloti: Quote
zakla Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 stereo napisał(a):A nie możesz przyjść na trening w niedzielę? Czy ktoś ma dużą klatkę i nie jedzie do Białego?:loveu: Zakla jakie wymiary ma klatka Żwira? Nigdy nie mogłam i móc nie będę...:( Takie ot podłe życie, zresztą chyba i tak zrobi się to mało istotne jak tak dalej pójdzie:roll: Nasza klateczka ma wymiary chyba 107x80x71 czy jakoś tak... Quote
Aldra Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 zakla napisał(a):Nigdy nie mogłam i móc nie będę...:( Takie ot podłe życie, zresztą chyba i tak zrobi się to mało istotne jak tak dalej pójdzie:roll: Zaklina - o czym Ty mowisz ??? I tam wczesniej ze cos tam za dlugo juz nie pobiegacie ze Zwirkiem - o co chodzi ? Quote
zakla Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Aldra napisał(a):Zaklina - o czym Ty mowisz ??? I tam wczesniej ze cos tam za dlugo juz nie pobiegacie ze Zwirkiem - o co chodzi ? Nie bój się, nie chodzi mi o psa ;) Raczej wręcz przeciwnie, zresztą to chyba nie ejst temat na publico...:roll: Quote
Flaire Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 zakla napisał(a):Nie bój się, nie chodzi mi o psa ;) Raczej wręcz przeciwnie, zresztą to chyba nie ejst temat na publico...:roll:zakla, jak można jakoś pomóc, to daj znać. Quote
zakla Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Flaire napisał(a):zakla, jak można jakoś pomóc, to daj znać. Dzięki za dobre chęci, ale raczej nie można ;) Zobaczymy, może coś się zmieni, choć wątpie (mimo iż mam nadzieje, ze jednak sie zmieni) :diabloti: Quote
Flaire Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 zakla napisał(a):Dzięki za dobre chęci, ale raczej nie można ;)W każdym razie pamiętaj, jakby co. Quote
Tusek Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Jana! masz rację z tym pociagiem :) jedziemy nim :razz: pojedźmy :multi: Quote
stereo Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 zakla napisał(a):Nasza klateczka ma wymiary chyba 107x80x71 czy jakoś tak... Dzięki za informację. Chyba muszę taką kupić, bo moja sunia zamęczy się na smyczy. :p Quote
zakla Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Tusek napisał(a):Jana! masz rację z tym pociagiem :) jedziemy nim :razz: pojedźmy :multi: A nie lepszy bylby dla Was podany przez Lukasa (jak o aremykansko brzmi:eviltong:)? Dzieki Flaire, na szczescie przez caly lipiec jestem na polnocy, i w sumie nie wiem czy sie do Lacka zglaszac, bo moglabym wrocic juz 23...:roll: No coz, zobaczymy jakie bede miec nastawienie za miesiac:razz: Quote
zakla Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 stereo napisał(a):Dzięki za informację. Chyba muszę taką kupić, bo moja sunia zamęczy się na smyczy. :p Wam spokojnie wystarczylaby IV (nasza to V), czyli taka, jaka ma Veti. Malamut sie w niej miescil (chociaz nie mial tam luksusow:eviltong:), ale labol powionienen miec duzo miejsca, zreszta Blue razem z Aresem mieszcza sie w IV i maja miejsce. A jest ona znacznie wygodniejsza i latwiej ja do zwyklego samochodu zmiescic... Quote
stereo Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Gdyby chodziło tylko o siedzenie w niej podczas zawodów, to wystarczyłaby IV, ale musi w niej też spać w namiocie. Wsadziłam ją kiedyś do klatki Blue i nie miała za dużo miejsca. Poza tym w takim upale musi się sunia trochę rozłożyć, bo inaczej się ugotuje. :cool1: Czy naprawdę nikt nie ma klatki do pożyczenia? Ania bierzesz swoją klatkę? Quote
Flaire Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 stereo napisał(a):Gdyby chodziło tylko o siedzenie w niej podczas zawodów, to wystarczyłaby IV, ale musi w niej też spać w namiocie. Wsadziłam ją kiedyś do klatki Blue i nie miała za dużo miejsca. Poza tym w takim upale musi się sunia trochę rozłożyć, bo inaczej się ugotuje. :cool1:stereo, klatka o podanych wyżej rozmiarów jest NAPRAWDę za duża dla przeciętnego laba - chyba że Twój lab jest bardzo mocno przerośnięty. Psy niemal zawsze preferują mniejsze klatki. Właściciele myślą, że robią swoim pupilkom wygodnie, kupując większą klatkę, a tak naprawdę jest na odwrót... Quote
ŁukaszK Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 ajcka, talut: kazdy moze pokazywac fotki gdzie chce... stereo: niestety akurat nie mam zadnej fajnej lecacej negry... zakla: nie martw sie bedziesz miala ladne fotki z bialegostoku... :eviltong: a jesli chodzi o pociag to ja zadnego nie podawalem tylko pisalem ze jestem za nocnym... a teraz wrzuce reszte zdjec... beda w kolejnosci robienia... Quote
Recommended Posts