Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz, Mokka, jak Ci mało psów mogę jeszcze swojego potwora dorzucić :eviltong: :evil_lol:

Zdjęcia super!! Strasznie mi się podobają:lol: A najbardziej Kiss:loveu:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W niedzielę obie grupy początkujące - psy duże i małe będą miały trening razem. Wiele osób zapowiedziało nieobecność, więc lepiej będzie Was połączyć. Początek godz. 10:30.

Campanulla - nie widzę Cię na liście startowej na Białystok? :mad:

Posted

Po cieczce Szelmy i moim zapaleniu oskrzeli w końcu WRACAMY na tor się szkolic :multi: (nareszcie ;) )

czyli z tego co rozumiem niedziela ---> 10:30?

Posted

Mokka napisał(a):
No i co masz na swoje usprawiedliwienie?

ze jeszcze nikt nie zadeklarowal sie ze na pewno ze mna pojedzie pociagiem ktory jest o 3 w nocy a sama jechac nie chce... :oops: :shake:

Ula Sylwia Natalia Jana i Beata mowily ze sie zastanowia ale jak narazie nic mi nie wiadomo czy jada czy nie... :roll:

Posted

-Magda- napisał(a):
Po cieczce Szelmy i moim zapaleniu oskrzeli w końcu WRACAMY na tor się szkolic :multi: (nareszcie ;) )

czyli z tego co rozumiem niedziela ---> 10:30?

:nono: Wy jesteście grupa sobotnia.

Posted

Tess napisał(a):
Wiesz, Mokka, jak Ci mało psów mogę jeszcze swojego potwora dorzucić :eviltong: :evil_lol:

Wiesz, że zawsze chętnie z nią pobiegnę, ale musiałabyś też pojechać, bo obawiam się, że 3 psy to jest maksimum, co mogę wziąć na swoją biedną głowę w taką podróż. Może mi się nie rozlezą, klatki mają, pozamykam, klucze wyrzucę i będę się znęcała :evil_lol: . To co, jedziesz?

Nie wiem, czy w piątek jest trening, spytajcie Eli, bo ja nie mam rozpiski i nie zawsze wszystko pamiętam.

Posted

campanulla napisał(a):
to ja juz nie rozumiem tego regulaminu dotyczacego wielkosci fotek... :roll: w koncu mozna czy nie mozna wstawiac takie duze rozmiary?

Oj no, cos Ty nas nie lubisz ostatnio...:-(

Posted

zakla napisał(a):

Lubi, lubi, ale sama by se wstawiła taką dużą, ale nie miała pewności, czy tak wypada :evil_lol:

Posted

zakla napisał(a):

toz to z milosci do Was!! dlaczego maja Ci fotencje wywalic... :eviltong: poza tym na innych watkach coraz czesciej widuje fotki w wiekszych rozmiarach i chce sie upewnic jak to w koncu jest.. ;)

Posted

campanulla napisał(a):
toz poza tym na innych watkach coraz czesciej widuje fotki w wiekszych rozmiarach i chce sie upewnic jak to w koncu jest.. ;)
dogomania rośnie i modzi nie nadążają... A dogomaniacy testują, żeby "sie upewnic jak to w koncu jest.. ;)". Więc zmień swój post, please...

Posted

Na tej kładce to moje Podłe wyszło jak ostatnia sierotka, dobrze że ona lewituje nad bo jeszcze mogłaby się poplątać;)
Jeśli w piątek trening to na którą to bym po fiprex wpadła bo zapomniałam (wszystko przez szkołę!). Mogę się pochwalić- umiem już liczyć do 4:) z konkursu na pacanie łapą podkładki chyba będę musiala się wycofać- mam cały tydzień w sprawdzianach w tym jednym karnym (jak zwykle ja nie winna a pisać muszę!:()
Ja też bym ładnie poprosiła o kundla mojego na slalomie (reszte z płytki obejże:))

Posted

Trzeba było iść do Witkacego. Jeśli byś nie olewała wszystkiego przez cały rok, to teraz miałabyś wolne. :evil_lol:
My też w konkursie nie bierzemy udziału. Za mało czasu...

Posted

Oj dizewczyny, nie wymiekac! Ja w tym tygodniu tez mam mase sprawdzianow, dzisiaj pisalam zaledwie dwa, i na szczescie utwierdzily mnie one w piatkach z bio i fizyki:lol: Jeszcze tylko matma (ktorej nie umiem i umiec nie ebde, wiec skoncze niechybnie z pierwsza troja na swiadectwie, no chyba ze sie rozchoruje na srode:cool3:), angielski(ktorego raczej juz nie ebdzie bo babka w ciazy i od tzerch tygodni do szkoly nie pzrychodzi), na jutro historia i bede szczesliwa i spelniona. I jakby jakims cudem wszystko poszlo dobrze to normalnie srednia 4,82:shake: