Tess Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Wiesz, Mokka, jak Ci mało psów mogę jeszcze swojego potwora dorzucić :eviltong: :evil_lol: Zdjęcia super!! Strasznie mi się podobają:lol: A najbardziej Kiss:loveu: Quote
campanulla Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Mokka']Taką? Mokka jak zawsze strzal w dziesiatke!! :razz: taka jest idealna!! :p Quote
Mokka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 W niedzielę obie grupy początkujące - psy duże i małe będą miały trening razem. Wiele osób zapowiedziało nieobecność, więc lepiej będzie Was połączyć. Początek godz. 10:30. Campanulla - nie widzę Cię na liście startowej na Białystok? :mad: Quote
campanulla Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Sajko: gratulacje!!:klacz:a masz juz moze jakies zdjecia maluchow? ja chce je zobaczyc!! :loveu: Quote
PsychoSzczurek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Krejzucha dostała dziś zastrzyka, trzymajcie kciuki, żeby zadziałało i żeby już nam nie robiła niespodzianek:shake: , bo zaczynam sie zastanawiać gdzie jest schowana siekiera:diabloti: Quote
campanulla Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Mokka napisał(a): Campanulla - nie widzę Cię na liście startowej na Białystok? :mad: bo ja sie jeszcze nie zglosilam... :oops: Quote
Mokka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 campanulla napisał(a):bo ja sie jeszcze nie zglosilam... :oops: No i co masz na swoje usprawiedliwienie? Quote
.ania Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Po cieczce Szelmy i moim zapaleniu oskrzeli w końcu WRACAMY na tor się szkolic :multi: (nareszcie ;) ) czyli z tego co rozumiem niedziela ---> 10:30? Quote
zakla Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Natalia, ja Ci moge Bzu zabrac:diabloti: Ania, jak sie sama nie zglosisz, to my Cie zglosimy:lol: Quote
campanulla Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Mokka napisał(a):No i co masz na swoje usprawiedliwienie? ze jeszcze nikt nie zadeklarowal sie ze na pewno ze mna pojedzie pociagiem ktory jest o 3 w nocy a sama jechac nie chce... :oops: :shake: Ula Sylwia Natalia Jana i Beata mowily ze sie zastanowia ale jak narazie nic mi nie wiadomo czy jada czy nie... :roll: Quote
talut Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 a my z Magdą w sobotę przychodzimy :lol: (prawie na pewno ;)) Quote
zakla Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 To jeszcze wrzuce fotke, na której moj pies osiaga zawrotne predkosci:lol: Mokka, a w piątek jest jakiś trening? Quote
Mokka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 -Magda- napisał(a):Po cieczce Szelmy i moim zapaleniu oskrzeli w końcu WRACAMY na tor się szkolic :multi: (nareszcie ;) ) czyli z tego co rozumiem niedziela ---> 10:30? :nono: Wy jesteście grupa sobotnia. Quote
Mokka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Tess napisał(a):Wiesz, Mokka, jak Ci mało psów mogę jeszcze swojego potwora dorzucić :eviltong: :evil_lol: Wiesz, że zawsze chętnie z nią pobiegnę, ale musiałabyś też pojechać, bo obawiam się, że 3 psy to jest maksimum, co mogę wziąć na swoją biedną głowę w taką podróż. Może mi się nie rozlezą, klatki mają, pozamykam, klucze wyrzucę i będę się znęcała :evil_lol: . To co, jedziesz? Nie wiem, czy w piątek jest trening, spytajcie Eli, bo ja nie mam rozpiski i nie zawsze wszystko pamiętam. Quote
campanulla Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='zakla'] to ja juz nie rozumiem tego regulaminu dotyczacego wielkosci fotek... :roll: w koncu mozna czy nie mozna wstawiac takie duze rozmiary? Quote
zakla Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 campanulla napisał(a):to ja juz nie rozumiem tego regulaminu dotyczacego wielkosci fotek... :roll: w koncu mozna czy nie mozna wstawiac takie duze rozmiary? Oj no, cos Ty nas nie lubisz ostatnio...:-( Quote
Mokka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 zakla napisał(a):Oj no, cos Ty nas nie lubisz ostatnio...:-( Lubi, lubi, ale sama by se wstawiła taką dużą, ale nie miała pewności, czy tak wypada :evil_lol: Quote
campanulla Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 zakla napisał(a):Oj no, cos Ty nas nie lubisz ostatnio...:-( toz to z milosci do Was!! dlaczego maja Ci fotencje wywalic... :eviltong: poza tym na innych watkach coraz czesciej widuje fotki w wiekszych rozmiarach i chce sie upewnic jak to w koncu jest.. ;) Quote
zakla Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Juz jest dobra... A moj pies nadal nie moze sie od suczych siuskow oderwac:angryy::placz: Quote
Flaire Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 campanulla napisał(a):toz poza tym na innych watkach coraz czesciej widuje fotki w wiekszych rozmiarach i chce sie upewnic jak to w koncu jest.. ;)dogomania rośnie i modzi nie nadążają... A dogomaniacy testują, żeby "sie upewnic jak to w koncu jest.. ;)". Więc zmień swój post, please... Quote
WŁADCZYNI Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Na tej kładce to moje Podłe wyszło jak ostatnia sierotka, dobrze że ona lewituje nad bo jeszcze mogłaby się poplątać;) Jeśli w piątek trening to na którą to bym po fiprex wpadła bo zapomniałam (wszystko przez szkołę!). Mogę się pochwalić- umiem już liczyć do 4:) z konkursu na pacanie łapą podkładki chyba będę musiala się wycofać- mam cały tydzień w sprawdzianach w tym jednym karnym (jak zwykle ja nie winna a pisać muszę!:() Ja też bym ładnie poprosiła o kundla mojego na slalomie (reszte z płytki obejże:)) Quote
stereo Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Trzeba było iść do Witkacego. Jeśli byś nie olewała wszystkiego przez cały rok, to teraz miałabyś wolne. :evil_lol: My też w konkursie nie bierzemy udziału. Za mało czasu... Quote
zakla Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Oj dizewczyny, nie wymiekac! Ja w tym tygodniu tez mam mase sprawdzianow, dzisiaj pisalam zaledwie dwa, i na szczescie utwierdzily mnie one w piatkach z bio i fizyki:lol: Jeszcze tylko matma (ktorej nie umiem i umiec nie ebde, wiec skoncze niechybnie z pierwsza troja na swiadectwie, no chyba ze sie rozchoruje na srode:cool3:), angielski(ktorego raczej juz nie ebdzie bo babka w ciazy i od tzerch tygodni do szkoly nie pzrychodzi), na jutro historia i bede szczesliwa i spelniona. I jakby jakims cudem wszystko poszlo dobrze to normalnie srednia 4,82:shake: Quote
campanulla Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 ... ja sie wypowiadac nie bede... :roll: :shake: Quote
Recommended Posts