PATIszon Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 zakla napisał(a)::crazyeye: o banty:-o nie wierze no, nie wierze:eviltong: i nie uwierze nigdy przenigdy:lol: W koncu jak sie usuwa macice, to suka nie ma prawa miec cieczki. Chyba ze tylko sie ją podwiązuje...:roll: Macicy sie nie podwiazuje, macice sie wycina. Takoz jajniki. Chyba, ze zamast wyciac sie je podwiaze (te jajniki), wtedy suka cieczkuje nadal. W zasadzie nie wiem po jaka cholere robi sie ten zabieg, ale to juz nie moj problem :niewiem: Zdaza sie czasem tez, ze suka cieczkuje mimo kastracji pelnej, bo gdzies w jej organizmie sa komorki takie same jak te, z ktorych zbudowane sa jajniki. Komorki te produkuja estrogeny i dla tego wystepuje cos na ksztalt cieczki. :hmmmm: Quote
zakla Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Hmm, wlasnie o to podiwazanie suki, a nie macicy mi chodzilo ;) Ale tak jak Ty, nie mam pojecia, po co komu taki zabieg. Cieczki sa, czyli klopot zostaje. Tyle ze suka nie zaciazy:roll: Dziwne to to, najwieksze z najgorszych:eviltong: Wycinam suke, a ona i tak ma cieczke:cool3: Pati- o co chdizlo z tym kolejnym pokazaniem na Zwirku czegos??:razz: Quote
ogromek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='campanulla']:multi: :multi: :multi: :multi: ale super!!!!!!!!!! :loveu: dzieki dzieki dzieki wieeeeeeeeeeeeeeelkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :buzi: nie ma za co,:loveu: podziekujesz mojej prawej ręce :evil_lol: a no i na jutro 2 plytki przynosze :cool3: na zdjecia z treningu i pecic :diabloti: Quote
WŁADCZYNI Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 maluchy początki niedziela 10:30 :) Sucz padła i śpi Quote
zakla Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Lidka, jedziesz do Lublina z potworem? Jezeli jedziesz, to samochodem? Jezeli samochodem, to masz wolne miejsce? Jezeli masz wolne miejsce, to czy masz juz chetnego na zabranie ci parsona mordercy i wystawienie go??:cool3: To samo pytanie do Beaty, tyle ze nie o prasona ostatnie, acz o flata:lol: Quote
betty_labrador Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Ludek']Rozmawiałam przed chwilą z Elą. Średniozaawansowani w sobotę na 15.00, w niedzielę na 8.00. Nic więcej nie wiem, bo było bardzo słabo słychać. a zaawansowani? Quote
PsychoSzczurek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 PATIszon napisał(a):Macicy sie nie podwiazuje, macice sie wycina. Takoz jajniki. Chyba, ze zamast wyciac sie je podwiaze (te jajniki), wtedy suka cieczkuje nadal. W zasadzie nie wiem po jaka cholere robi sie ten zabieg, ale to juz nie moj problem :niewiem: Zdaza sie czasem tez, ze suka cieczkuje mimo kastracji pelnej, bo gdzies w jej organizmie sa komorki takie same jak te, z ktorych zbudowane sa jajniki. Komorki te produkuja estrogeny i dla tego wystepuje cos na ksztalt cieczki. :hmmmm: no Krejzusza miała być wycięta w całości:razz: nasz wet podejrzewa(nie ten, co ciął), że te komórki się właśnie gdzieś zaplątały... albo coś omineli:roll: ps. Oddam anomalię na testy do laboratorium!!:p Quote
betty_labrador Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 zakla napisał(a):Lidka, jedziesz do Lublina z potworem? Jezeli jedziesz, to samochodem? Jezeli samochodem, to masz wolne miejsce? Jezeli masz wolne miejsce, to czy masz juz chetnego na zabranie ci parsona mordercy i wystawienie go??:cool3: To samo pytanie do Beaty, tyle ze nie o prasona ostatnie, acz o flata:lol: Zaklinko- moj tata oraz ja i Tosca nic nie mamy przeciwko temu zebys z nami jechala do Lublina :p jesliby Ci to odpowiadalo-jechac na dwa dni do Lublina to zapraszamy. Wyjezdzamy w sobote bardzo wczesnie- bedziemy nocowac w hoteliku (ok.25 zl) za dobe z soboty na niedziele. W sobote bowiem mamy klubowke, w niedziele krajowke. Wiec?:cool3: Quote
zakla Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 O banty! Kocham Cie:loveu: A bede mogla wystawic czarnucha??:razz: Walka o kolejne cwc i Ch.Pl.??:cool3: Quote
betty_labrador Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 sasiadka rok temu robila sterylke swojej suce(jest na zdjeciu w podpise-ta ruda) no ale suka ma regularnie co pol roku objawy cieczki... nie wiem co jej zrobili ze ma co 6 miesiecy czerwony tylek i sie psy zbiegaja-tyle ze jest spokoj wiekszy, ze nie bedzie szczeniakow, i nie ma az tylu psow co wczesniej.... Quote
betty_labrador Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 zakla napisał(a):O banty! Kocham Cie:loveu: A bede mogla wystawic czarnucha??:razz: Walka o kolejne cwc i Ch.Pl.??:cool3: no ba... pewnie ze tak :razz: Quote
zakla Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Och jak to miło. Trzeba sie wziąć wreszcie za te wystawy:roll: Tyle że psów brak:lol: Quote
betty_labrador Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 tylko jeszcze nie wiem jaka bedziemy mieli konkurencje...:lol: Quote
WŁADCZYNI Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Omineli? Ja rozumiem gdybym ja sterylizowała jakieś zwierze że mogłabym coś ominąć (pomiędzy zajrzeniem do wnetrza psa a osuwaniem się na pogłogę) ale WET? Ja też padłam i prawie śpie;) Quote
PsychoSzczurek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 mam podejrzenia pewne... zamiast narządów rodnych, usuneli jej mózg:cool3: No nic, w poniedziałek się okaże co tam się dzieje, idziemy do sterylizatora:lol: Quote
PATIszon Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Jesli rzeczywiscie zaplataly sie jakies komorki to rozwiazaniem jest podawanie suce hormonow. Zaklina, ten pokaz to poki co jest taki moj projekt. Chcialabym zorganizowac pokaz agility (ale nie tylko, moze byc posluszenstwo, IPO, cokolwiek) z psami wykastrowanymi. Ten pokaz odbylby sie przy okazji akcji sterylizacji, jaka organizuje co roku Arka. Mozna by bylo zrobic pogadanke, rozdawac ulotki propagujace sterylizacje i ogolnie uswiadamiac ludzi. Wiec Zwirek zalapuje sie na taki pokaz jak najbardziej. Quote
PsychoSzczurek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='PATIszon']Zaklina, ten pokaz to poki co jest taki moj projekt. Chcialabym zorganizowac pokaz agility (ale nie tylko, moze byc posluszenstwo, IPO, cokolwiek) z psami wykastrowanymi. Ten pokaz odbylby sie przy okazji akcji sterylizacji, jaka organizuje co roku Arka. Mozna by bylo zrobic pogadanke, rozdawac ulotki propagujace sterylizacje i ogolnie uswiadamiac ludzi. Wiec Zwirek zalapuje sie na taki pokaz jak najbardziej. to Szejk może być jako przestroga, dla tych, co nie chcą...:razz:wszystkie wady męstwa pełnego jak na dłoni:diabloti: Quote
zakla Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Och pewnie, ze sie zalapuje:cool3: I to bardzo chetnie:lol: Ale czy w tym roku juz nie bylo akcji sterylizacji? Jakos ona mi sie majowo kojarzy, czy marcowo...:eviltong: Czyli plany przyszloroczne?:p Quote
campanulla Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 czy w niedziele grupa poczatkujaca bedzie podzielona na maluchy i te wieksze? pytam bo zamierzam Łukasza na trening zabrac (oczywiscie jesli nie bedzie padalo) zeby wam rowniez zdjecia porobil abyscie poszkodowani nie byli!! :p Ula: a kto wycinal Krejzusza? nie Zajac przypadkiem? dochodze do wniosku iz moj czytaj Twoj ale moj sucz jest niepowtarzalnym przypadkiem kosmicznej istoty! :razz: tak samo dziwny jak ja! :eviltong: albo teoria pana z autobusu sie potwierdza... za duzo milosci w nia wlewasz!! :evil_lol: Quote
zakla Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Nie wiesz kto Twego wlasnego psa wycinal? Oj Aniu, nieladnie:lol: A moj wyciety pies, mimo zakazu, ganial sie i gryzl dzisiaj ze swoim ojcem jak przed operacja:mad: Quote
PsychoSzczurek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='campanulla']czy w niedziele grupa poczatkujaca bedzie podzielona na maluchy i te wieksze? pytam bo zamierzam Łukasza na trening zabrac (oczywiscie jesli nie bedzie padalo) zeby wam rowniez zdjecia porobil abyscie poszkodowani nie byli!! :p oddzielnie, ale BEZ Crazy:placz:będzie znowu poszkodowana:placz:biedne "maleństwo":placz:nikt jej nie kocha:placz:(oprócz piesków:diabloti:)a może Łukasz będzie się przechadzał po Targówku?:razz: Ula: a kto wycinal Krejzusza? nie Zajac przypadkiem? dochodze do wniosku iz moj czytaj Twoj ale moj sucz jest niepowtarzalnym przypadkiem kosmicznej istoty! :razz: tak samo dziwny jak ja! :eviltong: albo teoria pana z autobusu sie potwierdza... za duzo milosci w nia wlewasz!! :evil_lol: Zając, Zając... czekamy jeszcze, aż Szejk dostanie cieczki i wtedy:flaming: Quote
zakla Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 PsychoSzczurek napisał(a): Zając, Zając... czekamy jeszcze, aż Szejk dostanie cieczki i wtedy:flaming: :megagrin: To Wy go moze nie kastrujcie, bo wtedy ryzyko wystapienia cieczki sie pwoiekszy:lol: Quote
PsychoSzczurek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 teraz uważaj na Żwirka, bo tu się dziwne rzeczy dzieją:shake: :lol!: Quote
PATIszon Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 To ja proponuje wykastrowac Zajaca! :drinking: Quote
Recommended Posts