zakla Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Och, dziekujemy za mamuctwo. I zabieramy do siebie na stronke :lol: (jak juz zrobimy galerie agility i frisbee to Mokka bedzie naszym glownym fotografem :cool3:) Quote
Aldra Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Mokka - sliczne zdjecia :lol: Oczywiscie dziekuje za piekne fotki Muppeta :evil_lol: Gdybym miala wybierac to pierwsze miejsce na najladniejsze zdjecie dostalaby fotka z Milo siedzacym na trawie... super !!! Extra kontrast, swiatlo i wogole wszystko :loveu: Quote
Mokka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 O, mój sucz jak zwykle wygląda jak skończony jełop W Pęcicach usłyszałam taką rozmowę (szłam sobie z kimś, Monia snuła się za nami): "- O, Monia, chyba się zgubiła. - Nie, ona zawsze wygląda, jakby się zgubiła" :evil_lol: A teraz nieskromnie podam wyniki innych naszych zawodników: - Giga z Elą - debiuty agility I miejsce - Happy z Elą - agility open M -III miejsce Oraz moje (;) ) psy - Beza - agility 0M - dis. :oops: - jumping OM - III miejsce - Leon - agility 0L - IV miejsce - jumping 0L - VI miejsce ale obydwa te czyste przebiegi dały mu I miejsce w klasyfikacji łącznej kategorii 0L :lol: - Monia - agility open M - I miejsce - jumping open M - I miejsce klasyfikacja łączna - I miejsce IAL - III miejsce Quote
Mokka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Aldra']Mokka - sliczne zdjecia :lol: Oczywiscie dziekuje za piekne fotki Muppeta :evil_lol: Gdybym miala wybierac to pierwsze miejsce na najladniejsze zdjecie dostalaby fotka z Milo siedzacym na trawie... super !!! Extra kontrast, swiatlo i wogole wszystko :loveu: Ani Muppet, ani Milo nie są moim dziełem, ponieważ ja również wtedy startowałam i ktoś zabawiał się aparacikiem (z Leonem biegłam tuż po Tobie, więc nie miałam sznas Was focić), wydaje mi się, że Beata miała go wtedy w rękach, ale głowy nie dam... Autor - niech się przyzna :lol: . Quote
zakla Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Jak tak patrze na tego mojego psa, to mam nieodparte wrazenie ze nie skacze on przez hopke tylko przez kraweznik 10cm...:razz: Quote
Aldra Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Mokka napisał(a): W Pęcicach usłyszałam taką rozmowę (szłam sobie z kimś, Monia snuła się za nami): "- O, Monia, chyba się zgubiła. - Nie, ona zawsze wygląda, jakby się zgubiła" :grin: :grin: :grin: Quote
Mokka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Dziewczyny bawiły się w portrety Vetka Bzu Muflon Moniutek (tym razem chyba nie wygląda, jakby się zgubiła?) Quote
Mokka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Sesilka odpoczywa A Mokka chyba zajeździła Bzu :roll: Cavano grupowe Quote
Mokka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Tyle wystarczy moje panie. Kończe tę nierówną walkę. Żaba dostaje wścieklizny, a ja dotarłam do pracy około południa, gdyż moje psy znów były zaproszone na prelekcję dotyczącą bezdomności, schronisk i adopcji. Po przybyciu do pracy zaś, zamiast wziąć się za uczciwą robotę, ja obrabiałam zdjęcia. Już nie mam siły, więc muszę się pożegnać i zastanowić nad swoją przyszłością :evil_lol: . Pa, pa, do jutra. Szykujcie płytki, bo zdjęcia są gigantyczne i nietrudno zapchać skrzynkę (zakla coś o tym wie :diabloti: ). Quote
Aldra Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Mokka']Cavano grupowe Mam rozumiec ze dla biednej kaleki z chorym krzyzem ktora musiala sie wczesniej ulotnic nikt nie zabral nagrody pocieszenia ? :-( Quote
zakla Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 :oops: Mokka, juz wiem czemuz to mi nie chcialo odczytac plytki z Opavy. Ona jest po prostu pusta :lol: Quote
Aldra Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Ludek']Aniu, właśnie sobie obejrzałam przebieg i musieliście chyba pokonać coś nie w kolejności, bo Ula pokazała detkę, jak Milo wyszedł z yunelu i wbiegł na palisadę:roll: . Choć patrząc na to ustawienie nie wiem co zrobiliście nie tak.:razz: Chyba, że ta detka była za opuszczenie toru przed kładką, tylko pokazana z dużym opóźnieniem. Ja tez patrzylam na ten przebieg i jesli chodzi o detke to mam pewna hipoteze - zaznaczam jednak ze ja sie tak bardzo nie znam - wiec to tylko przypuszczenia. Wydaje mi sie ze Milo zalapal detke za kladke - gdyby nabiegl na nia z prostej i przeskoczyl strefe - dostalby pewnie blad, a co za tym idzie punkty karne i byloby po sprawie. Natomiast za to ze Milo wskoczyl na kladke z boku w dodatku calkowicie olewajac strefe - sedzia zasygnalizowal odmowe, co za tym idzie - nalezalo jeszcze raz poprawic kladke od poczatku. Poniewaz Ania pobiegla dalej - sedzia pokazal detke w chwili gdy zostala pokonana druga przeszkoda. Wydaje mi sie niemozliwym aby detka byla za opuszczenie toru przed kladka... no ale nie wiem - sama jestem ciekawa - Lidka pisz do Uli bo mnie ciekawosc zezre ;) Quote
Ludek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Mokka'] Ale kluska:crazyeye: . A w Łodzi sędzia się pytał dlaczego on taki chudy:lol:. Chyba jednak przejdziemy na dietkę. Quote
Mokka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 zakla napisał(a)::oops: Mokka, juz wiem czemuz to mi nie chcialo odczytac plytki z Opavy. Ona jest po prostu pusta :lol: No chyba nie mówisz poważnie!? :crazyeye: Łomatko, znów tyla roboty :wallbash: Aldra napisał(a):Mam rozumiec ze dla biednej kaleki z chorym krzyzem ktora musiala sie wczesniej ulotnic nikt nie zabral nagrody pocieszenia ? :oops: Ooooopssss, mogło tak być. Za to ja mam dla Ciebie dyplomik uczestnictwa :diabloti: . Quote
Ludek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 :lol: [quote name='Aldra']Mokka - sliczne zdjecia :lol: Oczywiscie dziekuje za piekne fotki Muppeta :evil_lol: Gdybym miala wybierac to pierwsze miejsce na najladniejsze zdjecie dostalaby fotka z Milo siedzacym na trawie... super !!! Extra kontrast, swiatlo i wogole wszystko :loveu: I do tego jeszcze siedzi grzecznie, w miejscu.:evil_lol: [quote name='Aldra']Natomiast za to ze Milo wskoczyl na kladke z boku w dodatku calkowicie olewajac strefe - sedzia zasygnalizowal odmowe, co za tym idzie - nalezalo jeszcze raz poprawic kladke od poczatku. Poniewaz Ania pobiegla dalej - sedzia pokazal detke w chwili gdy zostala pokonana druga przeszkoda. Być może masz rację i stawiasz kolację:evil_lol: . Jeszcze nie napisałam, ale napiszę:) A w jaki sposób sygnalizuje się odmowę? Kamera to rewelacyjny wynalazek. Mi już wybór zawęził się do jakiś 10 modeli. Istnieje szansza, że do następnych zawodów kupię. Quote
Aldra Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ludek napisał(a)::lol: A w jaki sposób sygnalizuje się odmowę? odmowa i blad jest sygnalizowany przez podniesienie reki - jedno sygnalizowane jest przez podniesiona piesc a drugie przez piec palcow, ale kurcze ktore jest ktore to juz nie wiem - zreszta nie widac na filmiku niestety... Quote
Aldra Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Mokka napisał(a): :oops: Ooooopssss, mogło tak być. :placz: :obrazic: Za to ja mam dla Ciebie dyplomik uczestnictwa :diabloti: . dzieki :lol: Quote
Mokka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Aldra napisał(a):odmowa i blad jest sygnalizowany przez podniesienie reki - jedno sygnalizowane jest przez podniesiona piesc a drugie przez piec palcow, ale kurcze ktore jest ktore to juz nie wiem - zreszta nie widac na filmiku niestety... Dłoń to błąd, a odmowa to zaciśnięta pięść. Quote
ogromek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Mokka zdjęcia sa super, dzieki za Kusia :loveu: który pozdrawia Ciocię :p Quote
talut Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Aniu, a jeżeli chcę wszystkie zdjęcia to ile płytek mam przynieść? :evil_lol: Quote
zakla Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ania, Twoj Vetson na topicu pecicowskim z obiektywu Wind :) No Mokka, sama w to nie wierzylam, dopoki ojciec nie sprawdzil na Macu i nie potwierdzil:shake: Quote
Ludek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Mokka']No chyba nie mówisz poważnie!? :crazyeye: Łomatko, znów tyla roboty :wallbash: [quote] Mokka kurde nie wiem jak to powiedzieć, ale gdzieś zaginęły mi płytki od Ciebie z Opavi i Płocka. Nagrasz jeszczze raz, proszę. Quote
Mokka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ludek napisał(a): Mokka kurde nie wiem jak to powiedzieć, ale gdzieś zaginęły mi płytki od Ciebie z Opavi i Płocka. Nagrasz jeszczze raz, proszę. Szukam, szukam i nie ma takiej ikonki, którą chciałabym wstawić :angryy: Quote
Recommended Posts