Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Och, dziekujemy za mamuctwo. I zabieramy do siebie na stronke :lol: (jak juz zrobimy galerie agility i frisbee to Mokka bedzie naszym glownym fotografem :cool3:)

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mokka - sliczne zdjecia :lol:
Oczywiscie dziekuje za piekne fotki Muppeta :evil_lol:

Gdybym miala wybierac to pierwsze miejsce na najladniejsze zdjecie dostalaby fotka z Milo siedzacym na trawie... super !!! Extra kontrast, swiatlo i wogole wszystko :loveu:

Posted

O, mój sucz jak zwykle wygląda jak skończony jełop

W Pęcicach usłyszałam taką rozmowę (szłam sobie z kimś, Monia snuła się za nami):
"- O, Monia, chyba się zgubiła.
- Nie, ona zawsze wygląda, jakby się zgubiła"
:evil_lol:

A teraz nieskromnie podam wyniki innych naszych zawodników:

- Giga z Elą - debiuty agility I miejsce
- Happy z Elą - agility open M -III miejsce

Oraz moje (;) ) psy

- Beza - agility 0M - dis. :oops:
- jumping OM - III miejsce

- Leon - agility 0L - IV miejsce
- jumping 0L - VI miejsce
ale obydwa te czyste przebiegi dały mu I miejsce w
klasyfikacji łącznej kategorii 0L :lol:

- Monia - agility open M - I miejsce
- jumping open M - I miejsce
klasyfikacja łączna - I miejsce
IAL - III miejsce

Posted

[quote name='Aldra']Mokka - sliczne zdjecia :lol:

Gdybym miala wybierac to pierwsze miejsce na najladniejsze zdjecie dostalaby fotka z Milo siedzacym na trawie... super !!! Extra kontrast, swiatlo i wogole wszystko :loveu:
Ani Muppet, ani Milo nie są moim dziełem, ponieważ ja również wtedy startowałam i ktoś zabawiał się aparacikiem (z Leonem biegłam tuż po Tobie, więc nie miałam sznas Was focić), wydaje mi się, że Beata miała go wtedy w rękach, ale głowy nie dam... Autor - niech się przyzna :lol: .

Posted

Mokka napisał(a):

W Pęcicach usłyszałam taką rozmowę (szłam sobie z kimś, Monia snuła się za nami):
"- O, Monia, chyba się zgubiła.
- Nie, ona zawsze wygląda, jakby się zgubiła"

:grin: :grin: :grin:

Posted

Tyle wystarczy moje panie. Kończe tę nierówną walkę. Żaba dostaje wścieklizny, a ja dotarłam do pracy około południa, gdyż moje psy znów były zaproszone na prelekcję dotyczącą bezdomności, schronisk i adopcji. Po przybyciu do pracy zaś, zamiast wziąć się za uczciwą robotę, ja obrabiałam zdjęcia. Już nie mam siły, więc muszę się pożegnać i zastanowić nad swoją przyszłością :evil_lol: .
Pa, pa, do jutra. Szykujcie płytki, bo zdjęcia są gigantyczne i nietrudno zapchać skrzynkę (zakla coś o tym wie :diabloti: ).

Posted

[quote name='Mokka']Cavano grupowe

Mam rozumiec ze dla biednej kaleki z chorym krzyzem ktora musiala sie wczesniej ulotnic nikt nie zabral nagrody pocieszenia ? :-(

Posted

[quote name='Ludek']Aniu, właśnie sobie obejrzałam przebieg i musieliście chyba pokonać coś nie w kolejności, bo Ula pokazała detkę, jak Milo wyszedł z yunelu i wbiegł na palisadę:roll: .
Choć patrząc na to ustawienie nie wiem co zrobiliście nie tak.:razz:

Chyba, że ta detka była za opuszczenie toru przed kładką, tylko pokazana z dużym opóźnieniem.

Ja tez patrzylam na ten przebieg i jesli chodzi o detke to mam pewna hipoteze - zaznaczam jednak ze ja sie tak bardzo nie znam - wiec to tylko przypuszczenia.

Wydaje mi sie ze Milo zalapal detke za kladke - gdyby nabiegl na nia z prostej i przeskoczyl strefe - dostalby pewnie blad, a co za tym idzie punkty karne i byloby po sprawie.

Natomiast za to ze Milo wskoczyl na kladke z boku w dodatku calkowicie olewajac strefe - sedzia zasygnalizowal odmowe, co za tym idzie - nalezalo jeszcze raz poprawic kladke od poczatku. Poniewaz Ania pobiegla dalej - sedzia pokazal detke w chwili gdy zostala pokonana druga przeszkoda.

Wydaje mi sie niemozliwym aby detka byla za opuszczenie toru przed kladka... no ale nie wiem - sama jestem ciekawa - Lidka pisz do Uli bo mnie ciekawosc zezre ;)

Posted

[quote name='Mokka']

Ale kluska:crazyeye: . A w Łodzi sędzia się pytał dlaczego on taki chudy:lol:. Chyba jednak przejdziemy na dietkę.

Posted

zakla napisał(a):
:oops:

Mokka, juz wiem czemuz to mi nie chcialo odczytac plytki z Opavy. Ona jest po prostu pusta :lol:

No chyba nie mówisz poważnie!? :crazyeye:
Łomatko, znów tyla roboty :wallbash:

Aldra napisał(a):
Mam rozumiec ze dla biednej kaleki z chorym krzyzem ktora musiala sie wczesniej ulotnic nikt nie zabral nagrody pocieszenia ?

Ooooopssss, mogło tak być. Za to ja mam dla Ciebie dyplomik uczestnictwa :diabloti: .

Posted

:lol: [quote name='Aldra']Mokka - sliczne zdjecia :lol:

I do tego jeszcze siedzi grzecznie, w miejscu.:evil_lol:

[quote name='Aldra']Natomiast za to ze Milo wskoczyl na kladke z boku w dodatku calkowicie olewajac strefe - sedzia zasygnalizowal odmowe, co za tym idzie - nalezalo jeszcze raz poprawic kladke od poczatku. Poniewaz Ania pobiegla dalej - sedzia pokazal detke w chwili gdy zostala pokonana druga przeszkoda.

Być może masz rację i stawiasz kolację:evil_lol: . Jeszcze nie napisałam, ale napiszę:)
A w jaki sposób sygnalizuje się odmowę?

Kamera to rewelacyjny wynalazek. Mi już wybór zawęził się do jakiś 10 modeli. Istnieje szansza, że do następnych zawodów kupię.

Posted

Ludek napisał(a):
:lol:

A w jaki sposób sygnalizuje się odmowę?

odmowa i blad jest sygnalizowany przez podniesienie reki - jedno sygnalizowane jest przez podniesiona piesc a drugie przez piec palcow, ale kurcze ktore jest ktore to juz nie wiem - zreszta nie widac na filmiku niestety...

Posted

Mokka napisał(a):

Ooooopssss, mogło tak być.

:placz: :obrazic:

Za to ja mam dla Ciebie dyplomik uczestnictwa :diabloti: .
dzieki :lol:

Posted

Aldra napisał(a):
odmowa i blad jest sygnalizowany przez podniesienie reki - jedno sygnalizowane jest przez podniesiona piesc a drugie przez piec palcow, ale kurcze ktore jest ktore to juz nie wiem - zreszta nie widac na filmiku niestety...

Dłoń to błąd, a odmowa to zaciśnięta pięść.

Posted

Ania, Twoj Vetson na topicu pecicowskim z obiektywu Wind :)

No Mokka, sama w to nie wierzylam, dopoki ojciec nie sprawdzil na Macu i nie potwierdzil:shake:

Posted

[quote name='Mokka']No chyba nie mówisz poważnie!? :crazyeye:
Łomatko, znów tyla roboty :wallbash: [quote]

Mokka kurde nie wiem jak to powiedzieć, ale gdzieś zaginęły mi płytki od Ciebie z Opavi i Płocka. Nagrasz jeszczze raz, proszę.

Posted

Ludek napisał(a):

Mokka kurde nie wiem jak to powiedzieć, ale gdzieś zaginęły mi płytki od Ciebie z Opavi i Płocka. Nagrasz jeszczze raz, proszę.

Szukam, szukam i nie ma takiej ikonki, którą chciałabym wstawić :angryy: