Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tego co widze za oknem to wszystko się może zdarzyć;) Aktualni preszła druga już chyba burza z ulewą. I znowu zaczyna się błyskać i grzmieć.:( Jeśli duże na 12 to my na 10:) (chyba;))

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eh... no i nie poszłam :-( wypogodziło się jak na złośc dopiero po 17 :/ a my na 17:30 miałyśmy pójśc... jeszcze gdyby nie ta burza to może bym i się pokusiła ale Szelma spędzała ją w łazience :shake: no nic następnym razem musi się udac :roll:

Ania

Posted

-Magda- napisał(a):
Eh... no i nie poszłam :-( wypogodziło się jak na złośc dopiero po 17 :/ a my na 17:30 miałyśmy pójśc... jeszcze gdyby nie ta burza to może bym i się pokusiła ale Szelma spędzała ją w łazience :shake: no nic następnym razem musi się udac :roll:

Ania

szkoda ze nie przyszlas.. pozniej sie ladnie wypogodzilo

Posted

betty_labrador napisał(a):
szkoda ze nie przyszlas.. pozniej sie ladnie wypogodzilo

pozniej:loveu: a Kusiaczek po treningu polecial do wanny:cool3: mam nadzieje ze pogoda sie nad nami zlituje i placyk troche przeschnie przez noc bo inaczej..:mad:

Posted

ogromek napisał(a):
pozniej:loveu: a Kusiaczek po treningu polecial do wanny:cool3: mam nadzieje ze pogoda sie nad nami zlituje i placyk troche przeschnie przez noc bo inaczej..:mad:

Kusiaczek jest slicznym, madrym pieskiem :D ladnie biega tez z innymi osobami na torku, nie tylko z pania -ale to dobrze :cool3:

Posted

Może to tylko moje wrażenie, ale po trenigu prowadzonym przez Mokkę zawsze bardziej padam na pysk;)
Magda mam nadzieje że nic Biance się nie stało:( Nie mam pojęcia cemu ona tak robi:(

Posted

No ja tez mam takie wrazenie :-) ale to dobrze ,znaczy ,ze czas dobrze wykorzystany a my nauczeni :-) Uch , lubie sie tak zmeczyc :-)Mokka znalazla na nas doskonaly sposob z tym odstawianiem na koniec .Zauwazcie ,ze odrazu bylo sprawniej i szybciej.Nie wiem czy tak nie nalezy zawsze robic.

Biance absolutnie nic sie nie stalo Wladczyni (ha ,ha ) .To normalne pyskowa u psow i nie takie ataki Bianka juz przezywala.Wogole sie tym nie stresuj .
Odnosze wrazenie ,ze Samba sie nakreca i musi jakos rozladowac podniecenie i to jest jej sposob "widze-reaguje-gonie-czuje ulge".
Szukalabym sposobow odwracania jej uwagi czy wyciszania jej jesli wchodzi na takie wysokie obroty.Wogole psy byly dzis ,szczegolnie na poczatku , niezle nakrecone.Odrobina chlodu i zaraz turbodoladowanie sie wlaczylo.
Asia , to gdzie masz ta rozpiske ,daj adres :-)

Posted

A Lotka i ja bardzo serdecznie Wam dziękujemy za miłą gościnę! Locia dzisiaj w przedszkolu była sama - inne pieski nie przyszły - i ogromna wichura spowodowała, że czuła się trochę niepewna... Chciałam więc dla niej jeszcze jakąś okazję do socjalizacji. A u Was było tak miło, że Lotka wyglądała na w pełni zsocjalizowaną (choć dosyć nieposłuszną ;-) ) podLotkę. :-)

WŁADCZYNI, jeśli to z Tobą rozmawiałam (masz sunie russelka?), to bardzo mi się podobał Twój pies i to, jak z nim pracujesz! Moim zdaniem macie duży potencjał - teraz tylko proszę mi go nie zmarnować!!! ;-) Czy to Twój pierwszy pies?

Posted

A Bugajski okulał :placz: Obawiam się, że konieczna będzie wizyta u weterynarza... :-( Boogie to histeryk, wystarczy, że krzywo stanie i już utyka, ale po chwili mu przechodzi... A teraz nie przeszło :-(

Posted

Też mam taką nadzieję... Ale boję się, bo nie stało się nic, co mogłoby spowodować uraz, ani się Boogie nei potknął, ani nie stanął krzywo, ani znikąd nie spadł, ani w nic nie uderzył... Zszedł z toru normalnie, dziarskim truchtem, połozył się, a po chwili wstał juz kulejąc :shake:

Posted

Misia też dzisiaj od rana kuleje z niewiadomych przyczyn. :-( Wczoraj biegała chętnie i dziarsko, skończyła trening chcąc biegać dalej, a dzisiaj od rana utyka. :-( Myślę, że coś może sobie nadwyrężyła, ale jak do jutra nie przestanie kuleć, to też idziemy do weta.

Posted

Flaire, o której w razie czego idziesz? Bo może ja bym przyszła o innej porze, boję się, że jak nas pan doktor razem zobaczy, to ucieknie w popłochu ;) :diabloti:

Posted

sprawdzaliscie pieskom opuszki? mojej kolezanki suczka tez nagle ktoregos dnia zaczela kulec na tylna lape, kolezanka bala sie ze sobie cos ze stawami zrobila, lub jest chora- ale co sie okazalo? ze ma przecieta poduszeczke tylnej lapki... ;)

Posted

Flaire napisał(a):

WŁADCZYNI, jeśli to z Tobą rozmawiałam (masz sunie russelka?), to bardzo mi się podobał Twój pies i to, jak z nim pracujesz! Moim zdaniem macie duży potencjał - teraz tylko proszę mi go nie zmarnować!!! ;-) Czy to Twój pierwszy pies?
Ze mną, tak to mój ciapek był:) Bardzo,bardzo dziękuje za taką opinie, potencjału postaram się nie zmarnować. Pierwszy i od razu półdiable:diabloti: (bardzo widać,że pierwszy prawda?;))

Posted

Ja też sparwdzałam opuszki... :shake: I też nie jestem pewna, która to łapa. Dziewczyny mówiły, że wygląda na lewą przednią, w okolicy łopatki, ale pewności nie mam... Teraz Boogie nie kuleje, ale pewnie zacznie - jak dłużej pochodzi :-(

Władczyni, stroa się nie otwiera. To rozpiska z treningami ma być, tak?

Posted

Już jest :multi:
A Bugajskiego nie wymiziam, nie zasłużył :mad: Bezczelnie polizał pieroga, którego trzymałam na widelcu. Wrrrrrrr!!!! :angryy:

Posted

asher napisał(a):
Już jest :multi:
A Bugajskiego nie wymiziam, nie zasłużył :mad: Bezczelnie polizał pieroga, którego trzymałam na widelcu. Wrrrrrrr!!!! :angryy:

A kto w końcu zjadł tego pieroga????? Pozdrowienia dla Bugajskiego!!!!