Musiałek Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Hania!!!!!!! super fotki, bardzo dziękuję !! i Ares też!! wyjazd rewelacja, zawody też, mimo że tory były naprawde trudne biegalo się super, no i wyszło że Ares za bardzo uwielbia tunel :mad: ale najwazniejsze że mamy pierwszy wpis :multi: A ta z wrażeń dodatkowych które mocno podniosły adrenalinę w żyłach na wyjeździe to Marcin zatrzasnął kluczyki w samochodzie i musielismy wybijać szybę :mad: a w drodze powrotnej w Częstochowie na parkingu przy McDonaldzie Blusik upolował złodzieja!! nawet nie wiedziałam że mam tak genialnego psa. Ogólnie super!! bardzo nam się podobało i piszemy się na następne.:multi: Quote
Flaire Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Ludek napisał(a):Może macie jakiegoś sprawdzonego ortopedę, do którego moge iść na konsultację.Ja mam gościa od medycyny sportowej, który chyba byłby dobry w tym przypadku... Quote
Mokka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Musiałek napisał(a): a w drodze powrotnej w Częstochowie na parkingu przy McDonaldzie Blusik upolował złodzieja!! nawet nie wiedziałam że mam tak genialnego psa. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Prosimy o więcej szczegółów. Hmmm, my też byłyśmy w tym McDonaldzie... :cool3: Quote
Musiałek Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 to było o 21, młody chłopaczek na moje ok 14-15 lat ukradł komórkę i uciekał wzdłuż parkingu obok nas kiedy to ja z Blusikiem na smyczy i Aresem luzem spacerowałam na siusiu. Michał w samochodzie, Ela i Marcinem robili zakupy. On uciekał a dalej gonił go starszy facet. Blue się wyrwał i zaczął gonić chłopaczka, Ares szczekał a ja się darłam "Bierz go" choc Blue pewnie nie miał pojęcia co do niego krzyczę bo nigdy takich słów nie używam ;) ale z tonu mógł coś wywnioskować. Chłopaczek tak się przestraszył że aż się zatrzymał i został od razu złapany. Ale Blusikowi podniosła się adrenalina i nie był już merdającym słodziutkim szczeniakiem i chyba instynkt podpowiedział mu że to co się wydarzyło było złe bo potem cały czas pilnował samochodu i szczekał. Quote
Ludek Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Flaire napisał(a):Ja mam gościa od medycyny sportowej, który chyba byłby dobry w tym przypadku... To poproszę o jakieś namiary na niego :). Quote
Mokka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Iwona, pojemną masz skrzynkę? Mogę Ci podesłać fotki w oryginalnych rozmiarach (jest ich więcej niż wstawiłam na forum), ale są naprawdę duże. Quote
Musiałek Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 :lol: na fimową iwona.musial@bauholding.pl wysylaj po kilka to bede na bierzaco oprozniac :lol: dzięki Quote
Flaire Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Ludek']To poproszę o jakieś namiary na niego :).A proszę: http://www.ortopeda.zdrowemiasto.pl/gabinet/ On jest chyba bardziej od miękkich tkanek, ale z taką nawracającą kontuzją sportową też chyba sobie powinien umieć poradzić. Mokka, śliczne zdjęcia! Wygląda na to, że sprzęt masz opanowany! :-) Quote
Mokka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Flaire napisał(a): Mokka, śliczne zdjęcia! Wygląda na to, że sprzęt masz opanowany! :-) Komplementy łykam bez oporów i z apetytem, ale z tym opanowaniem sprzętu, to lekka przesada :cool3: . Instrukcja za długa :evil_lol: . Mam jednak dobre chęci, aby ją dogłębnie rozpracować. No i oczywiście niektóre fotki są autorstwa Pati, bo ona lubi się bawić tą zabawką. Quote
Mokka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Fotorelacji ciąg dalszy. Blue jako osoba towarzysząca Quote
stereo Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Blue na ostatniej fotce wygląda jakby chodził po niewidzialnej drabinie. Nie tylko ma zapędy na policjanta, ale też na mima :evil_lol: Quote
Ludek Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Flaire']A proszę: http://www.ortopeda.zdrowemiasto.pl/gabinet/ Dziekuję :) Quote
zakla Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Dzięki za foteczki :) Mokka, moglabys mi zgrac nasze na ta plytke z Lacka? A tutaj mina malego podoba mi sie najbardziej- Ja w sumie nie wiem czy mam byc zadowolona czy zalamana, ale ejdne co wiem na epwno, ze chyba na popęcisowską niedzielę umówie sie na kastracje tego debila...:roll: Quote
stereo Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 właśnie, co takiego? A w popęcicowską niedziele nie bedziesz przypadkiem w Powsinie? Quote
Mokka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Ludek napisał(a):A co takiego nawywijał? Niby nic takiego, ale miewał kłopoty z koncentracją :diabloti: . Quote
zakla Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Malamut na superwave?:lol: Nie odrywal nosa od ziemi bo w poblizu byla i sikal;a chyba jakas zacieczkowana sucz. A pztm po nas startowala borderka chyba tez tuz przed albo tuz po cieczce. I pierwszy raz prawie mi sie na torze zatrzymal z lbem wywinietym w jej strone:angryy: I ogolem biegal bzrydko, nie lubie go:stormy-sad:i w ogole do dupy:flaming: Przy czym zawody super zorganizowane. Quote
stereo Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 zakla napisał(a):Malamut na superwave?:lol: Oprócz superwave ma byc jeszcze krótki tor, a poza tym nie musisz startować, tylko oglądać. I tak ci nikt kastracji w niedzielę nie zrobi... Quote
zakla Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Wydaje mi sie, ze jestes niemila. Ale pomińmy. Jedna suke juz w niedziele strerylizowałam więc nie wiem skąd taka pewność w Twojej wypowiedzi:roll: "a poza tym nie musisz startować, tylko oglądać." Dzięki za pozwolenie :lol: Ale nie skorzystam. Quote
stereo Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Nie chciałam byc nie miła, na prawdę. Jeśli tak to odebrałaś, to przepraszam :-(. Chciałam cię tylko namówić na przyjazd. Na pewno będzie miło. Poza tym z malamutem wzbudziłabyś niemały podziw (w końcu nie zawsze trzeba wygrywać). Quote
zakla Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Spoko. Jezdze z nim i jakos neistety nigdy podziwu nie wzbudzil:lol: Najczesciej jest to zdziwienie i przerazenie razem wziete:evil_lol: W sumie to moglibysmy przyjechac, ale nie wiem czy jest sens ;) On slalom robi, ale ani nie w jakims super tempie, ani nic. A pztm Pecice maja byc moimi ostatnimi zawodami w maju, a dalej moge miec max 1 w miesiacu:cool3: Quote
Recommended Posts