Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mokka napisał(a):
Pozgłaszajcie się sami na IAL na formularzu Alternatywy. Ja zgłoszę tylko osoby, które nie mają dostępu do internetu.

:Help_2: wlasnie probuje zapisac sie do Pecic - pierwszy raz bedziemy jechac na IAL wiec sie nie za bardzo orientuje - Mokka czyli jak my w zerowkach startujemy to na tej liscie zgloszeniowej mam zaznaczyc tylko Agility 0 i Jumping 0 ?

No i jeszcze jedno - jak sie fachowo mierzy psa kurcze w tym klebie ?:hmmmm: W sensie - jakie to sa punkty pomiaru ? Pewnie i tak wyjdzie klasa Large ale oni chca w centymetrach :razz:

Fajnie ze u Moni lepiej :lol:

Posted

Aldra napisał(a):
:Help_2: wlasnie probuje zapisac sie do Pecic - pierwszy raz bedziemy jechac na IAL wiec sie nie za bardzo orientuje - Mokka czyli jak my w zerowkach startujemy to na tej liscie zgloszeniowej mam zaznaczyc tylko Agility 0 i Jumping 0 ?

Dokładnie tak :lol: .

Wiesz, gdzie jest kłąb? Przystaw psa do ściany albo do futryny, połóż linijkę na kłębie, zaznacz na ścianie (lub futrynie), zmierz od postawy i masz wysokość. To taka wersja profesjonalna :diabloti: . U Was zresztą to nie ma żadnego znaczenia, bo i tak jesteście w kategorii L, ale obawiam się, że ta ankieta nie przyjmie milczenia w tej kwestii (ja na konto tego zgłoszenia musiałam stworzyć daty urodzenia moim psom ;) ).

Posted

Mokka napisał(a):
Dokładnie tak :lol: .

Wiesz, gdzie jest kłąb? Przystaw psa do ściany albo do futryny, połóż linijkę na kłębie, zaznacz na ścianie (lub futrynie), zmierz od postawy i masz wysokość. To taka wersja profesjonalna :diabloti: . U Was zresztą to nie ma żadnego znaczenia, bo i tak jesteście w kategorii L, ale obawiam się, że ta ankieta nie przyjmie milczenia w tej kwestii (ja na konto tego zgłoszenia musiałam stworzyć daty urodzenia moim psom ;) ).

Dzieki za pomoc - juz sie zglosilysmy :lol: Kurcze - wychodzi na to ze mam calkiem duzego psa ;)

Posted

[quote name='Ludek']
A teraz co do zdjęć. Dlaczego mamy tylko jedno :mad: .
Nie wiem, qunia, a skąd niby mam wiedzieć. Co to ja jasnowidz jestem, czy co? :niewiem:
Widocznie som równi i równiejsi. Może byliście za szybkie dla mojego sprzętu... :diabloti:

My na ten przykład nie mamy żadnego, a siem nie awanturujemy. :lol:

Posted

[quote name='Mokka']Nie wiem, qunia, a skąd niby mam wiedzieć. Co to ja jasnowidz jestem, czy co? :niewiem:
Widocznie som równi i równiejsi. Może byliście za szybkie dla mojego sprzętu... :diabloti:

My na ten przykład nie mamy żadnego, a siem nie awanturujemy. :lol:

Ja Ci dam równi i równiejsi:mad: .

Na następny trening wezmę aparat i Ci nacykam zdjęć :lol: . A może i męża wezmę, bo on twierdzi, że jestem sierota i nie umiem zdjęć robić:angryy: więc niech sam sie popisze.

Posted

Wysłałam zgłoszenie na Łąck

Milo - niedziela
Irda - 2 dni
Żwirek - 2 dni
Leon - 1 dzień

Czy ktoś się czuje pominięty? Help, bo ja taka zaganiana jestem, że mogę jakąś gafę strzelić...

Posted

Mokka napisał(a):
Wysłałam zgłoszenie na Łąck

Milo - niedziela
Irda - 2 dni
Żwirek - 2 dni
Leon - 1 dzień

Czy ktoś się czuje pominięty? Help, bo ja taka zaganiana jestem, że mogę jakąś gafę strzelić...

:crazyeye: to nas tylko tyle bedzie ?
Dzieki Mokka za zgloszenie. Jeszcze chyba Ela i Agnieszka ...

Posted

Ela i Agnieszka oczywiście też jadą, ale wczoraj okazało się, że u Eli w pracy jest mała rewolucja, więc nie jest pewne, czy dostanie wolne w sobotę :cool3: . Wszystko ma się wyjaśnić w przeciągu 2 dni.

Pamiętajcie, że nie można płacić na miejscu, więc zróbcie przelewy i zabierzcie ze sobą na zawody. TO WAŻNE!!!

Gdyby Eli nie było w sobotę, to ja postaram się przyjechać, aby Wam pomóc, albo zaangażujemy kogoś, nie będziecie bez opieki.
O rany, wszystko się wali i sypie w ostatniej chwili, pod górkę i pod górkę, chyba się potnę :wallbash: .

Posted

O kurcze - no ja tam wolalabym zeby ktoras z Was byla :cool3: no ale jak sie nie da to trudno - w koncu my i tak po detki jedziemy ;) - chodziloby tylko o obnizenie poziomu stresu zarowno u mnie jak i u mojego psa :evil_lol:

a z tym przelewem... ja bede robic przelew internetowy - nie wiesz czy wystarczy takie bankowe potwierdzenie z kompa czy moze lepiej zapytac w watku plocka ?

...i Mokka - glowa do gory - kazda gora ma szczyt - w koncu bedzie tez i z gorki :lol:

Posted

Mokka,

Jak kot zostal pogoniony to idzie ku lepszemu :multi: Bardzo sie ciesze, ze Monieczka w koncu wraca do zdrowka :multi:

asher,

Alez smigacie! Zobaczysz, jak te hopeckowe "balety" wyrabiaja kondyche :cool3:

W.

Posted

[quote name='Aldra']
a z tym przelewem... ja bede robic przelew internetowy - nie wiesz czy wystarczy takie bankowe potwierdzenie z kompa czy moze lepiej zapytac w watku plocka ?

Wystarczy. Ja zawsze mam tylko takie.

Wind - ten kot mnie podtrzymał na duchu. :diabloti: (Nie wiem, jak on się czuł, ale może nam wybaczy). Tak się zapatrzyłam, że ledwo zdążyłam Leona odwołać, bo też był już w locie :evil_lol: .

Posted

ponik? chodzi Ci o takiego bialego malego? jest na jednym z ostatnich zdjec... jesli o tego to nie PONik tylko coton de tulear :razz:
Wyobraz sobie ze odrozniam PONy od cotonów...:roll:

No i malo nas jedzie, malo. A ja szukam chetnych na wspolny pokoik...:help1:

Posted

A napiszcie, kiedy to jest, gdzie (bo mi sie mieszają te zawody :oops: ) i ile kosztuje pokoik, to może podczepiłabym się bezpsio, tak, żeby pooglądać, podopingować i ewentualnie w czymś pomóc...

Posted

to teraz ja mam lawine pytań do was, wiem jestem taki zabiegany i zagubiony osiołek , niewyspany i niewypoczęty :razz:
pyt nr 1 - co z treningami w najbliższym czasie
2 do kiedy trzeba sie zglaszac do Pecic
3 co to za zawody w Lacku, co gdzie jak i kiedy
wiecej pytan na razie nie pamietam i licze na wyrozumialosc Cavanowiczow :diabloti:
Mokka to dobrze ze Monieczka troszke juz weselsza ;)
Irda - wiem wiem :oops: ale mialam taki sajgonik ze nie bylam w stanie nawet usiasc przed kompem, a Kusiaczek cieszyl sie dlugo i nie mogl uwierzyc ze juz wrocilam :))

Posted

[quote name='ogromek']to teraz ja mam lawine pytań do was, wiem jestem taki zabiegany i zagubiony osiołek , niewyspany i niewypoczęty :razz:
pyt nr 1 - co z treningami w najbliższym czasie
2 do kiedy trzeba sie zglaszac do Pecic
3 co to za zawody w Lacku, co gdzie jak i kiedy
wiecej pytan na razie nie pamietam i licze na wyrozumialosc Cavanowiczow :diabloti:
Mokka to dobrze ze Monieczka troszke juz weselsza ;)
Irda - wiem wiem :oops: ale mialam taki sajgonik ze nie bylam w stanie nawet usiasc przed kompem, a Kusiaczek cieszyl sie dlugo i nie mogl uwierzyc ze juz wrocilam :))
wiec tak:
1. tego pewnie jeszcze nie wie sam boss ;) - kraza pogloski ze w niedziele nic nie ma - a co do reszty to trzeba sie bedzie dowiadywac - w weekend nie bylo wiadomo
2. do Pecic zglos sie jak najpredzej bo wprowadzili limit 80 psow
3. zawody w Lacku to te same, ktore mialy byc w Plocku, tylko ze zostalo zmienione miejsce zawodow (o jakies 7-10 km )
:lol: