Mokka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Pozgłaszajcie się sami na IAL na formularzu Alternatywy. Ja zgłoszę tylko osoby, które nie mają dostępu do internetu. Quote
Aldra Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Mokka napisał(a):Pozgłaszajcie się sami na IAL na formularzu Alternatywy. Ja zgłoszę tylko osoby, które nie mają dostępu do internetu. :Help_2: wlasnie probuje zapisac sie do Pecic - pierwszy raz bedziemy jechac na IAL wiec sie nie za bardzo orientuje - Mokka czyli jak my w zerowkach startujemy to na tej liscie zgloszeniowej mam zaznaczyc tylko Agility 0 i Jumping 0 ? No i jeszcze jedno - jak sie fachowo mierzy psa kurcze w tym klebie ?:hmmmm: W sensie - jakie to sa punkty pomiaru ? Pewnie i tak wyjdzie klasa Large ale oni chca w centymetrach :razz: Fajnie ze u Moni lepiej :lol: Quote
Mokka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Aldra napisał(a)::Help_2: wlasnie probuje zapisac sie do Pecic - pierwszy raz bedziemy jechac na IAL wiec sie nie za bardzo orientuje - Mokka czyli jak my w zerowkach startujemy to na tej liscie zgloszeniowej mam zaznaczyc tylko Agility 0 i Jumping 0 ? Dokładnie tak :lol: . Wiesz, gdzie jest kłąb? Przystaw psa do ściany albo do futryny, połóż linijkę na kłębie, zaznacz na ścianie (lub futrynie), zmierz od postawy i masz wysokość. To taka wersja profesjonalna :diabloti: . U Was zresztą to nie ma żadnego znaczenia, bo i tak jesteście w kategorii L, ale obawiam się, że ta ankieta nie przyjmie milczenia w tej kwestii (ja na konto tego zgłoszenia musiałam stworzyć daty urodzenia moim psom ;) ). Quote
Ludek Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Cieszę się, że Monia już się lepiej czuje. Niech szybciutko wraca do zdrowia. A teraz co do zdjęć. Dlaczego mamy tylko jedno :mad: . Quote
asher Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ufff, super, że Monia lepiej się czuje :multi: :multi: :multi: Dzięki za foty Bugajskiego :lol: Quote
Aldra Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Mokka napisał(a):Dokładnie tak :lol: . Wiesz, gdzie jest kłąb? Przystaw psa do ściany albo do futryny, połóż linijkę na kłębie, zaznacz na ścianie (lub futrynie), zmierz od postawy i masz wysokość. To taka wersja profesjonalna :diabloti: . U Was zresztą to nie ma żadnego znaczenia, bo i tak jesteście w kategorii L, ale obawiam się, że ta ankieta nie przyjmie milczenia w tej kwestii (ja na konto tego zgłoszenia musiałam stworzyć daty urodzenia moim psom ;) ). Dzieki za pomoc - juz sie zglosilysmy :lol: Kurcze - wychodzi na to ze mam calkiem duzego psa ;) Quote
Mokka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Ludek'] A teraz co do zdjęć. Dlaczego mamy tylko jedno :mad: . Nie wiem, qunia, a skąd niby mam wiedzieć. Co to ja jasnowidz jestem, czy co? :niewiem: Widocznie som równi i równiejsi. Może byliście za szybkie dla mojego sprzętu... :diabloti: My na ten przykład nie mamy żadnego, a siem nie awanturujemy. :lol: Quote
Ludek Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Mokka']Nie wiem, qunia, a skąd niby mam wiedzieć. Co to ja jasnowidz jestem, czy co? :niewiem: Widocznie som równi i równiejsi. Może byliście za szybkie dla mojego sprzętu... :diabloti: My na ten przykład nie mamy żadnego, a siem nie awanturujemy. :lol: Ja Ci dam równi i równiejsi:mad: . Na następny trening wezmę aparat i Ci nacykam zdjęć :lol: . A może i męża wezmę, bo on twierdzi, że jestem sierota i nie umiem zdjęć robić:angryy: więc niech sam sie popisze. Quote
Mokka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Wysłałam zgłoszenie na Łąck Milo - niedziela Irda - 2 dni Żwirek - 2 dni Leon - 1 dzień Czy ktoś się czuje pominięty? Help, bo ja taka zaganiana jestem, że mogę jakąś gafę strzelić... Quote
Aldra Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Mokka napisał(a):Wysłałam zgłoszenie na Łąck Milo - niedziela Irda - 2 dni Żwirek - 2 dni Leon - 1 dzień Czy ktoś się czuje pominięty? Help, bo ja taka zaganiana jestem, że mogę jakąś gafę strzelić... :crazyeye: to nas tylko tyle bedzie ? Dzieki Mokka za zgloszenie. Jeszcze chyba Ela i Agnieszka ... Quote
Mokka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ela i Agnieszka oczywiście też jadą, ale wczoraj okazało się, że u Eli w pracy jest mała rewolucja, więc nie jest pewne, czy dostanie wolne w sobotę :cool3: . Wszystko ma się wyjaśnić w przeciągu 2 dni. Pamiętajcie, że nie można płacić na miejscu, więc zróbcie przelewy i zabierzcie ze sobą na zawody. TO WAŻNE!!! Gdyby Eli nie było w sobotę, to ja postaram się przyjechać, aby Wam pomóc, albo zaangażujemy kogoś, nie będziecie bez opieki. O rany, wszystko się wali i sypie w ostatniej chwili, pod górkę i pod górkę, chyba się potnę :wallbash: . Quote
Aldra Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 O kurcze - no ja tam wolalabym zeby ktoras z Was byla :cool3: no ale jak sie nie da to trudno - w koncu my i tak po detki jedziemy ;) - chodziloby tylko o obnizenie poziomu stresu zarowno u mnie jak i u mojego psa :evil_lol: a z tym przelewem... ja bede robic przelew internetowy - nie wiesz czy wystarczy takie bankowe potwierdzenie z kompa czy moze lepiej zapytac w watku plocka ? ...i Mokka - glowa do gory - kazda gora ma szczyt - w koncu bedzie tez i z gorki :lol: Quote
Wind Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Mokka, Jak kot zostal pogoniony to idzie ku lepszemu :multi: Bardzo sie ciesze, ze Monieczka w koncu wraca do zdrowka :multi: asher, Alez smigacie! Zobaczysz, jak te hopeckowe "balety" wyrabiaja kondyche :cool3: W. Quote
Mokka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Aldra'] a z tym przelewem... ja bede robic przelew internetowy - nie wiesz czy wystarczy takie bankowe potwierdzenie z kompa czy moze lepiej zapytac w watku plocka ? Wystarczy. Ja zawsze mam tylko takie. Wind - ten kot mnie podtrzymał na duchu. :diabloti: (Nie wiem, jak on się czuł, ale może nam wybaczy). Tak się zapatrzyłam, że ledwo zdążyłam Leona odwołać, bo też był już w locie :evil_lol: . Quote
zakla Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 ponik? chodzi Ci o takiego bialego malego? jest na jednym z ostatnich zdjec... jesli o tego to nie PONik tylko coton de tulear :razz: Wyobraz sobie ze odrozniam PONy od cotonów...:roll: No i malo nas jedzie, malo. A ja szukam chetnych na wspolny pokoik...:help1: Quote
asher Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 A napiszcie, kiedy to jest, gdzie (bo mi sie mieszają te zawody :oops: ) i ile kosztuje pokoik, to może podczepiłabym się bezpsio, tak, żeby pooglądać, podopingować i ewentualnie w czymś pomóc... Quote
Ludek Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='asher']A napiszcie, kiedy to jest, gdzie (bo mi sie mieszają te zawody :oops: ) i ile kosztuje pokoik, to może podczepiłabym się bezpsio, tak, żeby pooglądać, podopingować i ewentualnie w czymś pomóc... Tu jest link :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23537#post1608296 Quote
talut Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 hmm...o ile sobie przypominam to nie mamy w grupie żadnego PONa :p Mokka, super fotki :) jadę do Pęcic :lol: ale tylko jako kibic ;] Quote
zakla Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ale czy to WY mieliscie trening w piatek wieczorem??:shake: Quote
Mokka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 talut napisał(a): jadę do Pęcic :lol: ale tylko jako kibic ;] Super :kciuki: . Każde wsparcie się przyda :loveu: . Quote
ogromek Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 to teraz ja mam lawine pytań do was, wiem jestem taki zabiegany i zagubiony osiołek , niewyspany i niewypoczęty :razz: pyt nr 1 - co z treningami w najbliższym czasie 2 do kiedy trzeba sie zglaszac do Pecic 3 co to za zawody w Lacku, co gdzie jak i kiedy wiecej pytan na razie nie pamietam i licze na wyrozumialosc Cavanowiczow :diabloti: Mokka to dobrze ze Monieczka troszke juz weselsza ;) Irda - wiem wiem :oops: ale mialam taki sajgonik ze nie bylam w stanie nawet usiasc przed kompem, a Kusiaczek cieszyl sie dlugo i nie mogl uwierzyc ze juz wrocilam :)) Quote
Aldra Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='ogromek']to teraz ja mam lawine pytań do was, wiem jestem taki zabiegany i zagubiony osiołek , niewyspany i niewypoczęty :razz: pyt nr 1 - co z treningami w najbliższym czasie 2 do kiedy trzeba sie zglaszac do Pecic 3 co to za zawody w Lacku, co gdzie jak i kiedy wiecej pytan na razie nie pamietam i licze na wyrozumialosc Cavanowiczow :diabloti: Mokka to dobrze ze Monieczka troszke juz weselsza ;) Irda - wiem wiem :oops: ale mialam taki sajgonik ze nie bylam w stanie nawet usiasc przed kompem, a Kusiaczek cieszyl sie dlugo i nie mogl uwierzyc ze juz wrocilam :)) wiec tak: 1. tego pewnie jeszcze nie wie sam boss ;) - kraza pogloski ze w niedziele nic nie ma - a co do reszty to trzeba sie bedzie dowiadywac - w weekend nie bylo wiadomo 2. do Pecic zglos sie jak najpredzej bo wprowadzili limit 80 psow 3. zawody w Lacku to te same, ktore mialy byc w Plocku, tylko ze zostalo zmienione miejsce zawodow (o jakies 7-10 km ) :lol: Quote
Recommended Posts