Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale doktory powiedziały, że na razie nie będą usuwać śledziony. Ten wariant był rozważany, ale stwierdzili, że nie ma powodów do tak drastycznych posunięć.

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mokka napisał(a):
Ale u niej w jamie brzusznej nie ma żadnych płynów. Myślę, że gdyby to był ostry wyrostek z ropą, to USG pewnie by to wykazało. O doktorze od USG nasza pani doktor wyrażała się per "guru" ;) , więc chyba jest nienajgorszy.

Caly czas trzymam kciuki za Monie i mam nadzieje ze z kazda chwilka czuje sie coraz lepiej :lol:

Z ciekawosci tylko zapytam czy chodzilo moze o doktora od USG Marciń...... ??? (nie wiem czy tu mozna nazwiskami rzucac)

Posted

Mokka napisał(a):
On ci to był, tenże sam. :p

:happy1: No to moge potwierdzic ze Monia jest rzeczywiscie w najlepszych rekach :lol:
Gosc jest swietny - juz od lat jak ktoremus z moich trzeba USG to tniemy tylko do doktora Marciń..... i musze powiedziec ze po pierwsze ma rewelacyjne podejscie do zwierzat - w sensie nawet najbardziej niespokojne przy nim jakies sie aniolkowate zaraz robia :loveu: , a po drugie kilka razy robilam USG przed operacja i potem sie tylko lekarze zachwycali, ze jak otwieraja zwierzaka to widza dokladnie to, co M.. opisal - nic mniej i nic wiecej z dokladnoscia niemalze co do milimetra :lol:

Posted

Ja pojechałam do niego, bo mi Flaire wyczaiła, że go polecają (a nawet bardzo polecają) na Dogomanii, no i miałam szczęście, bo udało mi się od razu umówić. :lol:

Posted

Flaire napisał(a):
. A asher chyba chodziło tylko o to, że zabieg chirurgiczny to czasami najlepsze (a czasami jedyne) narzędzie diagnostyczne.

:D tak zgadzam sie ;) u mnie tez to byla jedyna droga do stwierdzenia co mi jest ;) (ale to dawno).
Jak MOnia sie czuje teraz?
przyjdzie na trening? czy narazie bedzie miec spokoj?

Posted

betty_labrador napisał(a):

Jak MOnia sie czuje teraz?
przyjdzie na trening? czy narazie bedzie miec spokoj?

Na razie ma zakaz skakania, zresztą wcale się do tego nie wyrywa. Śpi cały dzień i na spacerki wychodzi niechętnie. Trochę trzeba poczekać, aż antybiotyk zacznie działać, może za parę dni będzie widać poprawę, oby.

Posted

Mokka napisał(a):
Na razie ma zakaz skakania, zresztą wcale się do tego nie wyrywa. Śpi cały dzień i na spacerki wychodzi niechętnie. Trochę trzeba poczekać, aż antybiotyk zacznie działać, może za parę dni będzie widać poprawę, oby.

szkoda pieska zeby sie tak meczyl :( trzymamy z Tosca kciuki!

Posted

A jak dzis Monia ? Jest poprawa po tym antybiotyku ?

Przy okazji mam pytanie odnosnie treningow... jakies mnie sluchy dochodza ze w piatek ma byc cos dla sredniakow - ja o niczym nie wiem. Czy ma ktos dokladne informacje o ktorej i w jakie dni sie spotykamy w ten weekend ? Poza tym Eli chyba nie bedzie - prawda ?

Posted

Niech zaawansowani (średnio i mocno) przyjdą w piątek ok. godz. 19. Na 18 będą początkujący, ale raczej tłumu nie będzie, więc pewnie uda się ich zmęczyć przez godzinę.
W sprawie soboty napiszę za chwilę, bo muszę odejść od komputera.

Posted

Romas napisał(a):
Ja to samo pytanie ,chce sie upewnic .W ten piatek o 17stej grupa poczatkujaca ,tak ?

Ela wczoraj powiedziała mi, że 18... :roll:

Posted

UWAGA, UWAGA - Eli siem wczoraj wszystko pop... i jest zupełnie inaczej :evil_lol: .

Piątek - godz. 17 grupa początkująca - pieski mniejsze
godz. 18:15 grupa początkująca - duże pieski
godz. 19 - grupa zaawansowana

Sobota - zaawansowani godz. 16

Niedziela - zaawansowani godz. 8:00
początkujący mniejsi ;) godz. 10:30
początkujący duże psy godz. 12:00

Posted

w piątek będę, w niedzielę mam Inowrocław. Czy jakaś dobra duszczyczka powie mi, co robiliście w ndz.? najwyżej sobie w domku podtrenuję ;)

btw. dzisiaj wykombinowałam sobie miękki tunel z prześcieradła :cool3:

Posted

Mokka napisał(a):
UWAGA, UWAGA - Eli siem wczoraj wszystko pop... i jest zupełnie inaczej :evil_lol: .

Piątek - godz. 17 grupa początkująca - pieski mniejsze
godz. 18:15 grupa początkująca - duże pieski
godz. 19 - grupa zaawansowana

Sobota - zaawansowani godz. 16

Niedziela - zaawansowani godz. 8:00
początkujący mniejsi ;) godz. 10:30
początkujący duże psy godz. 12:00

dlaczego w piatek jest tak pozno dla zaawansowanych? :(

co z Monia sie dzieje? jak sie psinka czuje?

Posted

dlaczego w piatek jest tak pozno dla zaawansowanych? :(

Wszyscy razem się nie pomieszczą.

co z Monia sie dzieje? jak sie psinka czuje?

Smutna :-( , nie czuje się za dobrze.

Posted

Mokka, a kiedy będą wyniki dzisiejszych badań? Kurczę, tak mi przykro, nie umiem sobie nawet wyobrazić smutnej Moni, to taka iskiereczka... :shake: Z całych sił trzymamy z burkami kciuki i pasurki!!! :kciuki:

Posted

Wczoraj wieczorem Monia dostała antybiotyk, a dzisiaj rano już lekarstw nie było :cool3: . No ale jeśli ma się w domu kota, który potrafi ukraść zegarek, albo moje spodnie, to trzeba uważać. Dziś wieczorem muszę pobrać z lecznicy tabletki chociaż na 2 dni, może do tego czasu nasze się znajdą :angryy: .
Oj, nie mam ja łatwego życia...

Posted

Mokka napisał(a):
Wczoraj wieczorem Monia dostała antybiotyk, a dzisiaj rano już lekarstw nie było :cool3: . No ale jeśli ma się w domu kota, który potrafi ukraść zegarek, albo moje spodnie, to trzeba uważać. Dziś wieczorem muszę pobrać z lecznicy tabletki chociaż na 2 dni, może do tego czasu nasze się znajdą :angryy: .
Oj, nie mam ja łatwego życia...

Wygłaszcz Monię.
Kot zeżarł tabletki ?

Nas w piątek raczej nie będzie :(.

Posted

Ludek napisał(a):
Wygłaszcz Monię.
Kot zeżarł tabletki ?

Nie zeżarł, tylko gdzieś zawlókł. Jeśli są w jakimś w miarę dostępnym miejscu, to je znajdę, ale jeśli pod wanną, to kicha.
Niedawno Leon spał ok. tygodnia na moim zegarku. Sam go sobie z komody nie zabrał :cool3: .