Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

talut napisał(a):

Romas, a gdzie dokładniej mieszkasz? :) może kiedyś wybierzemy się na jakiś wspólny spacerek? :)

Za Szpitalem CZD a konkretnie w Starej Miłosnej.Moze kiedys nam sie uda umowic :-) Ale chwilowo emocjonujemy sie wystawa sobotnia ,wlasnie zaraz jade do fryzjera psiego ,tez zreszta do Falenicy :-)
Ale z tym torem na podworku mialas dobry pomysl i ja tez planuje sobie kilka przeszkod malych postawic.Przede wszystkim malutka kladke bo ciagle jeszcze mamy z nia klopot .

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

talut napisał(a):
teraz mam hopkę z dwóch segregatorów i szczoty :lol:

też wystawiamy się w NDM :)

Pomyslowy Dobromił :lol:
To do zobaczenia na wystawie :bye:

Posted

[quote name='betty_labrador']nie mowie o teraz :cool3: :cool3: ale o czasie gdy skonczysz studia :evil_lol:
a skończę ??????????????:angryy:
z resztą nic jeszcze nie jest pewne:cool3:
no właśnie co z Szejkiem ??????

Posted

PsychoSzczurek napisał(a):
Szejk jest od rana w lecznicy, mamy po niego jechać około 21. Sorki, że wczoraj nie napisałam, ale "lekko" sie podłamałam...:roll:
bedziemy trzymac kciuki !!!!!:loveu:

P.S Ola, mam nadzieję ze nie zasniesz :P czytając :)

Posted

Szejk jest od rana w lecznicy, mamy po niego jechać około 21. Sorki, że wczoraj nie napisałam, ale "lekko" sie podłamałam...:roll:

Wszystko będzie dobrze.

Posted

będzie dobrze :calus:

a ja mam pytanie dot. strony-czy będzie aktualizacja działu 'nasze psy'? :)

Posted

trzymamy kciuki za Szejka, ale co mu jest?

mam pytanko - znacie w Warszawie sklep, w którym sprzedają haltery (obroże uzdowe), czy zostają mi tylko sklepy wysyłkowe?

Posted

dziękujemy za wsparcie:loveu:
Szejki ma ponownie operacje z powodu krwiaka(znowu mu się zrobił, przez głupiego kolca:shake:ale tak to już jest jak piesek wariuje:mad: )

zdaje mi się, że w galerii mokotów w zoologu były halterki:hmmmm:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']Szejk jest od rana w lecznicy, mamy po niego jechać około 21. Sorki, że wczoraj nie napisałam, ale "lekko" sie podłamałam...:roll:

Sylwia, trzymamy wszyscy kciuki za Szejka i za Was ;)
Jak dasz rade to daj znac wieczorkiem albo jutro jak bedziesz znac jakies konkrety.

Jana - jeszcze raz napisz ze zasypiam jak czytam Twoje privy to normalnie :mad: bedzie ;)

Posted

talut napisał(a):
będzie dobrze :calus:

a ja mam pytanie dot. strony-czy będzie aktualizacja działu 'nasze psy'? :)

Wysyłasz do Lidki (Ludek) fotki i opis, a ona według zasług zamieści aktualizację albo i nie :evil_lol: .

No i bójta się ludziki, w niedzielę może zabiorę Leona na trening i kto będzie niegrzeczny, to :mad: .

Posted

Mokka napisał(a):
Wysyłasz do Lidki (Ludek) fotki i opis, a ona według zasług zamieści aktualizację albo i nie :evil_lol: .

Kto pierwszy ten lepszy, bo jak mnie zasypiecie mailami, to się przez ruski rok nie wygrzebię.:lol: Mój mail jest na stronce.

Mokka napisał(a):
No i bójta się ludziki, w niedzielę może zabiorę Leona na trening i kto będzie niegrzeczny, to :mad: .

O to dobrze, że my będziemy na wystawie. Milo ma sznse na dłuzsze życie:lol: .

Posted

[quote name='Ka-ka']

mam pytanko - znacie w Warszawie sklep, w którym sprzedają haltery (obroże uzdowe), czy zostają mi tylko sklepy wysyłkowe? sklep zoologiczny przy metrze stoklosy - sa kantarki :eviltong: 2 roznych firm
OLA - nie :mad:, chciałabym przeżyć :loveu:
Mokka - nas nie będzie więc możesz śmiało brać Leona :), bójcie się.....

Posted

ja wczoraj wracajac ze szkoly, bedac na dworcu wilenskim spotkalam Sylwie wracajaca z Szejkiem do domku. Pogadalysmy chwilke. Szejkus wygladal tak smutnie z tym ogolonym i oklaplym uszkiem. Kochany maluszek :loveu:

Jana dlaczego nie odzywasz sie na gg? jutro pogadamy w szkole :mad:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']A co Wy, Jana i Ola, tak skrobiecie w tych priwach, hę?:razz:

sypmatyzuja :evil_lol: :cool3: :cool3:

[quote name='PsychoSzczurek']Mokka, wypróbuj Leona na takim małym wrednym rudym przerośniętym potworze:evil_lol: Tylko nie wiem czy lepiej w kagańcu czy bez?:megagrin:

chcesz sie mscic na biednym piesku?

Posted

betty_labrador napisał(a):
ja wczoraj wracajac ze szkoly, bedac na dworcu wilenskim spotkalam Sylwie wracajaca z Szejkiem do domku. Pogadalysmy chwilke. Szejkus wygladal tak smutnie z tym ogolonym i oklaplym uszkiem. Kochany maluszek :loveu:

no zdecydowanie maluszek:eviltong:

Posted

Ka-ka napisał(a):
:crazyeye: nie strasz kobito. to ja chyba uciesze wszystkich trenujących i w niedzielę nie przyjdę z moją zarazą :diabloti:

Podpisuje się pod tym- nie będzie mojego potwora pewnie więc będzie spokój:evil_lol: Mi rotek nie przeszkadza tylko dojść nie mogłam co w nim takiego innego i po ostatniej niedzieli wiem - on ma ogon! :cool3:
To może i ja coś napiszę o Smoczycy, ale nie wiem czy dożyje żeby było o czym pisać:diabloti: