Mokka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 zakla napisał(a): Mokka, czy ja moge byc TAM tylko w niedziele? Chyba ze w sobote nie bedzie treningu... TO trwa 2 dni, możesz być w oba, możesz w jeden, przymusu nie ma. A trening, o ile wiem, jest zaplanowany normalnie. Quote
asher Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Kurde, no znowu coś się dzieje z tym diabelskim forum :mad: Jakieś errory wyskakują :mad: A mnie o rozpiskę chodzi. Miałam, ale zgubiłam :oops: Mailem ja mozna dostać? Bo wtedy jej nie zgubię (chyba, że zgubię... laptopa :-o ) Quote
zakla Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 A dzis o 15tej jest na pewno? Bo wzielabym tez Aishe z Magda zeby cos sprobowaly czy cuś... Quote
Aldra Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 zakla napisał(a):A dzis o 15tej jest na pewno? Bo wzielabym tez Aishe z Magda zeby cos sprobowaly czy cuś... Wlasnie tez sie zastanawiam... u mnie wczoraj lalo i dzis tez jest podle - strasznie wieje i co chwila pada - zastanawiam sie czy ktos sie orientuje w jakim stanie jest nasz placyk, bo chyba nie ma sensu grzeznac w blotku :shake: Quote
zakla Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Placyk podobno w nienajgorszym stanie, takze trening ma byc. A ze wiatr obrzydlwy to przyznaje, az sie na dwor nie chce wychodzic i pies talerza zlapac nie daje rady:eviltong: Quote
Aldra Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 No to jak placyk w nienajgorszym stanie to jedziem na trening :lol: Quote
WŁADCZYNI Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Aldra napisał(a):No to jak placyk w nienajgorszym stanie to jedziem na trening :lol: Czyli jutro tez powinno być ok:multi: Tylko dojście może być ciężkie bo straszne błoto [przynajmniej od strony Żwirki i Wigury]. Quote
asher Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Oj, żeby tylko jutro trening był :modla: Od tygodnia NIC z psami nie robię, bo czasu brak i na przemian są to skapcaniałe zupełnie, to po ścianach łażą :shake: Quote
talut Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 będziemy jutro :multi: Monulcowi cieczka się kończy, tak czy inaczej psy przestały się nią interesować (noo może oprócz pewnego yorka, który gwałci wszystko co się rusza :roll:) a pogoda dzisiaj ładna była, oby jutro taka sama :cool3: a i mam pytanie-czy Cavano organizuje jakiś obóz w lato? :cool3: Asher, jak chcesz to mogę Ci przepisać rozpiskę ;) Quote
ogromek Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 talut napisał(a): a i mam pytanie-czy Cavano organizuje jakiś obóz w lato? :cool3: CHYBA organizuje, ale ja nie jestem od tego żeby powiedziec cos na 100% :p więcej dowiesz się od Eli , my też na szczęście jutro już będziemy:loveu: Quote
WŁADCZYNI Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 talut napisał(a):Asher, jak chcesz to mogę Ci przepisać rozpiskę ;) To może ja przepiszę i wrzuce na serwer i podam link? Quote
talut Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 ogromek napisał(a):organizuje :p więcej dowiesz się od Eli , my też na szczęście jutro już będziemy:loveu: super! :multi::multi: no to już wiem, gdzie jechać na wakacje :loveu: Quote
WŁADCZYNI Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 http://duszek_zly.w.interia.pl/rozpiska.xls -rozpiska :) Quote
zakla Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Dzisiaj pogoda była ślicznościowa, aż miło się biegało :lol: Jana, czemuż Was nie było?:mad: Quote
betty_labrador Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 my tez w domu siedzielismy z Tosca. Nudy okropne. Quote
asher Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 A ja dziś nie dotarłam :placz: Rano ledwo się zwlokłam z łóżka, niestety cały tydzień zapieprzu sprawił, że padłam na pysk :placz: Pogoda taka śliczna, a ja ledwo łażę... :shake: Władczyni, dzięki za rozpiskę! :) No i dajcie znać, co dziś psiaki robiły, bo jeśli były jakieś nowe elementy, to postaramy się choc ciut nadrobić we własnym zakresie... Quote
WŁADCZYNI Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='asher']Władczyni, dzięki za rozpiskę! :) No i dajcie znać, co dziś psiaki robiły, bo jeśli były jakieś nowe elementy, to postaramy się choc ciut nadrobić we własnym zakresie... Nie ma za co. W początkach biegaliśmy tunel 90 stopni [w sensie zakręcał], 3 hopy, a później ciąg hop, kładka, miękki tunel. Szukam chętnych na pieczeń z psa:mad: Ponieważ Samba nie trafia w wejścia do tuneli:diabloti: Quote
Wojenka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Patrzta co znalazłam:zdjęcia sprzed dwóch lat :lol: : Szejk,Mufka(?)i zdegustowana Wojenka:lol: Mała Happy Pozdrawiam;) Quote
talut Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 ja nie chce kotleta-chce Sambę :razz: przynajmniej się słucha, a nie to co Monuch :mad: chyba zbuduję na ogródku hopkę i będziemy codziennie ćwiczyć, bo dupek zatrzymuje się przed samą tyczką :roll: Quote
Alix Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Oj Asher oszczedzaj sie troche by miec sily na niedzielne agility! Pogoda byla super, za cieplo sie ubralam i do domu dotarlam cala mokra:lol: Jest jeszcze troche blotka na ktorym jak znam zycie wywine kiedys mega orla.Na szczescie dzisiaj obylo sie bez spektakularnych wywrotek:evil_lol: Do grupy dolaczyl tez kolejny ONek ( a raczej DONnek);) Quote
WŁADCZYNI Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 talut napisał(a): przynajmniej się słucha, a nie to co Monuch :mad: Z tym sluchaniem to różnie bywa, ale jest lepiej [tona smakołyków i powtarzamy komendę 1000 razy]. Jeszcze zostało patrzenie na przewodnika i skakanie przez tyczkę a nie boczek hopka. Ale jak się nauczymy to medale nasze:razz: Quote
PsychoSzczurek Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Czy Wy naprawdę nie widzicie, że Wasze psy to aniołki w porównaniu z Krejzuchą??:wallbash::zly7: Quote
ogromek Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 zakla napisał(a):Dzisiaj pogoda była ślicznościowa, aż miło się biegało :lol: Jana, czemuż Was nie było?:mad: Żakla dzisiaj chyba juz wiesz dlaczego :loveu: ale dzisiaj nadrabialysmy :p Quote
WŁADCZYNI Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ale Crazy jest słooodziak i kudłaty słodziak więc dla mnie jest usprawiedliwiona. :) Quote
Recommended Posts