betty_labrador Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 chyba jak jest snieg, to z treningu nici .... Quote
Flaire Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 betty_labrador napisał(a):chyba jak jest snieg, to z treningu nici ....Chyba w ten weekend jest seminarium... :wink: Quote
Ludek Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Flaire napisał(a):betty_labrador napisał(a):chyba jak jest snieg, to z treningu nici ....Chyba w ten weekend jest seminarium... :wink: :question: Trochę nie w temacie chyba jestem. :fadein: Quote
betty_labrador Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Flaire bedziesz tak uprzejma i powiesz mi o jakie seminarium Ci chodzi? Quote
Flaire Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 betty_labrador, ogłoszenie o seminarium jest w tym topiku. Dodam, że jest tam również post od Ciebie... :roll: Quote
betty_labrador Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 dziekuje za przyomnienie, zapomnialam o tym zupelnie. pozdr. Quote
zakla Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Aaa... seminarium...:/ A kto sie z CAVANO wybiera?? Quote
PATIszon Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 Z Cavano sie wybraly: Elka z Happy, Sajko z Jaszczurem, Mokka z Monia i Ania z Bella. Mialam cicha nadzieje, ze napisza cos od siebie, ale chyba maja zakwasy nie tylko w nogach ;) Ja osobiscie ledwo sie ruszam, Kenia powoli sie regeneruje, a wczoraj jak padla tak lezala ciurkiem przez caly wieczor i noc. Dzis rano tylko na siusiu i dalej lezy, choc juz zaczyna postekiwac, co oznacza, ze chyba do lasu na spacerek to by sie przeszla. :roll: Sajko wrzuc tu jakies zdjatko moze to sie topik rozrusza. No i oczywiscie z niecierpliwoscia czekam na ten filmik :] Quote
ciacho Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 no właśnie - dzwieczyny - prosimy zdać relację tym którzy się nie wybrali na seminarium Quote
Sajko Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Kobiety, ja tu od rana świat zbawiam i ratuję, czyli innymi słowy jestem w pracy od rana :x zakwasy mam wersję de lux, innymi słowy przy każdym ruchy czuję że mam wszystkie mięśnie w nogach, i do tego ręce coś ciężko chodzą :wink: (co ja robiłam z tymi łapami???) Co do samego seminarium- mi się bardzo, bardzo, bardzo podobało. Uważam, że nauczyliśmy się bardzo duzo, i jak popatrzę na nasze biegi w sobotę rano, a te w niedzielę po południu, to widzę gigantyczną różnicę :D (mam nadzieję, że nie tylko ja i że nie jest to tylko autosugestia :wink: ). Pan Grygar dał nam dużo fajnych rad, które zastosowane dawały prawie natychmiastowy skutek, bo mi się udawało popsuć coś od czasu do czasu :oops: No i dowiedziałam się, że fajnie razem pracujemy, i że Drago jest utalentowany 8) No i miejscówka była fajna, sucho, ciepło, i do McDo blisko... :lol: generalnie, mogę tak częściej :lol: :lol: :lol: Quote
PATIszon Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 [quote name='Sajko'] i do tego ręce coś ciężko chodzą :wink: (co ja robiłam z tymi łapami???) Nie wiem co Ty robilas, ale ja nimi machalam jak wiatrakami (co widac bylo na filmie). jak popatrzę na nasze biegi w sobotę rano, a te w niedzielę po południu, to widzę gigantyczną różnicę :D (mam nadzieję, że nie tylko ja i że nie jest to tylko autosugestia :wink: ) Nie jest. Ja to powiedzialam w niedziele wieczorem jak biegaliscie z jaszczurem. Super wam szlo! :smiley z wyprostowanym kciukiem: Quote
betty_labrador Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 czesc Sajko a konkretnie jakie to rady byly? takie przykladowe jak mozesz podac? :) pozdro. to fajnei ze wam sie podobalo, dobrze ze nie bylo takiej pogody jak dzisiaj.... 8) Quote
zakla Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Super, ze sie podobvalo;) Mam nadzieje, ze jakies wskazowki sie przemyci na treningi:P Betty- a pogoda suuuper, snieg po pas w ogrodku, psy taaaaaaaaakie szczesliwe;) A Matrix ma jutro urodzinki 5:) Quote
zakla Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 A no i mam nadzieje, ze w koncu wiosna przyjdzie... 8) Quote
betty_labrador Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 zakla napisał(a):A no i mam nadzieje, ze w koncu wiosna przyjdzie... 8) ja tez..... Quote
betty_labrador Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 zakla napisał(a):Super, ze sie podobvalo;) Mam nadzieje, ze jakies wskazowki sie przemyci na treningi:P Betty- a pogoda suuuper, snieg po pas w ogrodku, psy taaaaaaaaakie szczesliwe;) A Matrix ma jutro urodzinki 5:) 100 lat dla psiny :) Quote
Sajko Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Zakla, wszystkiego naj dla włochacza :lol: Czego się dowiedzieliśmy- np. że mam dać psu więcej myśleć samemu, fajne rzeczy o tym, jaką odległość trzymać od psa, i w związku z tym jak biegać toru, gdzie przeszkody są ustawione w wężyku :D i o tym, żeby się bardziej wyprostować, itp itd... Pati, daj mi mail, na który słać, bo jesteś więcej niż 1 raz uwieczniona 8) Quote
betty_labrador Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 ja tyz moge foty Sajko? betty_labrador@wp.pl poprosze ladnie :) Quote
aga_ostaszewska Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Dziewczynki po co maila tak maltretowac1 My prosimy zdjecia na forum! Quote
Wind Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Sajko, To ja bardzo chetnie wyslucham, jak biegac aby byc bardziej wyprostowanym ;) Przy gabarytach Majki i mojej technice predzej dorobie sie garba i skoliozy, anizeli jakichkolwiek "czystych" przebiegow :lol: Quote
Sajko Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Betty, fotek mam jakieś 200MB i filmiki krótkie, to raczej na maila Ci nie wyślę :wink: Pati, Mokka, dajcie maile na które mogę większe pliki wepchnąć 8) A to kilka fotek (niestety ponieważ Happy biegała w naszej grupie, to nie mam żadnego jej zdjęcia na torze :( ) Na poczatek- Bella: Monia, niestety czarny pies na czarnym to dramat :-? Dziewczyny dumają sobie :wink: No i na koniec Dragulec: i moja ulubiona fota, ten uśmiech Dragulca mnie powala :lol: Wind, ani słowa o jakości zdjęć, bardzo się starałam, ale niestety z moim aparatem i jego lampką-niby-błyskową to sobie mogę :-? Quote
Wind Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Sajko, Nic nie powiem, tylko tyle ze stanowia fajna pamiatke po Seminarium :-) A jak zdradzisz mi co mam robic, aby sie nie garbic, to dorzuce jeszcze ze sa SUPEROWE :sweetCyb: A jakie fajne ocka maja Bella i Monia :-) Quote
Flaire Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Wind napisał(a):A jak zdradzisz mi co mam robic, aby sie nie garbic, Wind, żeby się nie garbić należy się wyprostować. Nawet ja to wiem. :wink: :D Quote
Mokka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Fotki, które ja wykonałam własnoręcznie można sobie o kant d... potłuc, więc są już skasowane. No, coś uratowałam dla Sajko, choć też nie ma się czym chwalić. Warunki halowe niestety wymagają o wiele bardziej zaawansowanego sprzętu niż ten, który ja posiadam. Poza tym nadal mam zakwasy, a wczoraj rano Monia wyglądała na raczej zadowoloną, że jej nie biorę ze sobą. Leżała na posłanku i spod wpółprzymkniętych powiek obserwowała moje poczynania udając, że śpi :wink: Quote
Recommended Posts