Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sajko napisał(a):

tunel jest zielony

A to najmocniej przepraszam! Myslalam, ze on nie jest zielony, ale skoro jest to ok :lol:
Zniecierpliwiona Sajko napisał(a):
A kiedy Ty się wyprowadzasz na prowincję?? :(

Kolo maja, czerwca....jak sie ze szkola uporam.

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pati, ale jak Wind przedstawiła mi ceny dobrych aparatów, to mi się słabiej zrobiło i zdecydowanie muszę więcej pracować :wink:

szkoda, że się wyprowadzasz :( ale będziesz nas czasem odwiedzać??

Posted

[quote name='Sajko'] ale będziesz nas czasem odwiedzać??

Oczywiscie! Jakze bym mogla nie?!
Poza tym nie zamierzam przestac skakac :nono:
Bede biegac pod okiem Magdy od Sagi, wiec dodatkowo bedziemy sie spotykac na zawodach 8)

Posted

A pozniej z aussiakiem to bedziesz musiala przychodzic, bo Ci nie przepuszcze...

nio ba! z aussiekiem to pewnie.. tlkyo moga mi te plany Fart przeskodzic bo tak napierw zdac PT potem IPO a potem z aussie PT a jeszcze podrodze z psem babci troche pocwiczyc... a weekend ma tylko 2 dni

Posted

[quote name='blaira']Pati... pytanko czy w niedziele bedziesz na zajeciach? zastanawiam sie czy nie wpasc na chwile , a tak pozatym w niedziele o ktorej zajecia dla poczatkujacych?

zajecia w sobote dla poczatkujacych o 14
zajecia w niedziele dla poczatkujacych o 12

Posted

betty_labrador napisał(a):
Ola ze tak zapytam skad masz to zdjecie co wstawilas? czy to to co Michal robil? bo ja tez bym chciala Swoje z Tosca....

Tak ta fotke Michal zrobil, a Ania mi przyslala :D .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
betty_labrador napisał(a):
Ola ze tak zapytam skad masz to zdjecie co wstawilas? czy to to co Michal robil? bo ja tez bym chciala Swoje z Tosca....

Tak ta fotke Michal zrobil, a Ania mi przyslala :D .

a co zrobic by mi tez przyslala fotke mnie i Tosci?

Posted

Sajko napisał(a):
Zakla, bo są słabe :-? ja to sobie wymarzyłam taki aparacik, co by super fotki robił, ale kosztuje on jakieś straszliwe pieniądze......... :(

Eee tam slabe... :wink: Ja musze tatuska z samochodu na treningu jutro wyciagnac, zeby fotki porobil, a on ma chyba dobra cyfrowke :lol:

Posted

Ja tez mam szkole ale wpadne moze troche bym ja zmeczyla , musze sie zastanwic jak to zrobic zebym ja sie nie zmeczyla bo musze na siebie uwazac, najwyzej na dokladnosc bedziemy obic :wink:

Posted

A my po treningu poszliśmy szaleć z Hamerkiem, którego widziałyście, i z Lolkiem, czyli drugim mini-bullikiem młodszym od Dragulca o 2 i pół miesiąca 8)