PATIszon Posted January 13, 2005 Author Posted January 13, 2005 Sajko napisał(a): tunel jest zielony A to najmocniej przepraszam! Myslalam, ze on nie jest zielony, ale skoro jest to ok :lol: Zniecierpliwiona Sajko napisał(a):A kiedy Ty się wyprowadzasz na prowincję?? :( Kolo maja, czerwca....jak sie ze szkola uporam. Quote
Sajko Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Pati, ale jak Wind przedstawiła mi ceny dobrych aparatów, to mi się słabiej zrobiło i zdecydowanie muszę więcej pracować :wink: szkoda, że się wyprowadzasz :( ale będziesz nas czasem odwiedzać?? Quote
PATIszon Posted January 13, 2005 Author Posted January 13, 2005 [quote name='Sajko'] ale będziesz nas czasem odwiedzać?? Oczywiscie! Jakze bym mogla nie?! Poza tym nie zamierzam przestac skakac :nono: Bede biegac pod okiem Magdy od Sagi, wiec dodatkowo bedziemy sie spotykac na zawodach 8) Quote
Maniut Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 A pozniej z aussiakiem to bedziesz musiala przychodzic, bo Ci nie przepuszcze... nio ba! z aussiekiem to pewnie.. tlkyo moga mi te plany Fart przeskodzic bo tak napierw zdac PT potem IPO a potem z aussie PT a jeszcze podrodze z psem babci troche pocwiczyc... a weekend ma tylko 2 dni Quote
blaira Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Pati... pytanko czy w niedziele bedziesz na zajeciach? zastanawiam sie czy nie wpasc na chwile , a tak pozatym w niedziele o ktorej zajecia dla poczatkujacych? Quote
betty_labrador Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 [quote name='blaira']Pati... pytanko czy w niedziele bedziesz na zajeciach? zastanawiam sie czy nie wpasc na chwile , a tak pozatym w niedziele o ktorej zajecia dla poczatkujacych? zajecia w sobote dla poczatkujacych o 14 zajecia w niedziele dla poczatkujacych o 12 Quote
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 betty_labrador napisał(a):Ola ze tak zapytam skad masz to zdjecie co wstawilas? czy to to co Michal robil? bo ja tez bym chciala Swoje z Tosca.... Tak ta fotke Michal zrobil, a Ania mi przyslala :D . Quote
Flaire Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Sajko napisał(a):Zakla, bo są słabe :-? Sajko, głowę zawracasz. Zdjęcia super, szczególnie szkot! Quote
betty_labrador Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ka-Vanga napisał(a):betty_labrador napisał(a):Ola ze tak zapytam skad masz to zdjecie co wstawilas? czy to to co Michal robil? bo ja tez bym chciala Swoje z Tosca.... Tak ta fotke Michal zrobil, a Ania mi przyslala :D . a co zrobic by mi tez przyslala fotke mnie i Tosci? Quote
zakla Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Sajko napisał(a):Zakla, bo są słabe :-? ja to sobie wymarzyłam taki aparacik, co by super fotki robił, ale kosztuje on jakieś straszliwe pieniądze......... :( Eee tam slabe... :wink: Ja musze tatuska z samochodu na treningu jutro wyciagnac, zeby fotki porobil, a on ma chyba dobra cyfrowke :lol: Quote
betty_labrador Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 ja tyz mam cyfrowke, i ostatnio ja zabrlam, ale nikt nie chcial robic zdjec :( Zakla moze Twoj Tatus bedzie robil zdjecia dwoma aparatami? :wink: Quote
PATIszon Posted January 14, 2005 Author Posted January 14, 2005 blaira napisał(a):Pati... pytanko czy w niedziele bedziesz na zajeciach? ? Ja w weekend mam szkole, wiec mozesz spokojnie przychodzic! 8) Quote
blaira Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Ja tez mam szkole ale wpadne moze troche bym ja zmeczyla , musze sie zastanwic jak to zrobic zebym ja sie nie zmeczyla bo musze na siebie uwazac, najwyzej na dokladnosc bedziemy obic :wink: Quote
Ka-Vanga Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 betty_labrador napisał(a):a co zrobic by mi tez przyslala fotke mnie i Tosci? To napisz maila do Ani, ona na pewno Ci wtedy wysle te fotki :D . Quote
betty_labrador Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 a masz mail do niej? bo ja nie <lol> poprosze o niego :) Quote
Ka-Vanga Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 betty_labrador napisał(a):a masz mail do niej? bo ja nie <lol> poprosze o niego :) Betty, wyslalam Ci go na PW :D . Quote
zakla Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Fajowo dzis na treningu bylo... Wszystkie mozliwe suki sa chyba wlasnie przed cieczka... A psy takie nakrecone ze hej!:P Ale fajnie bylo:D Quote
betty_labrador Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 no zakla zgadzam sie z Toba :) psy biegaly jak nakrecone :) i byla mala 3 ososbowa grupa :) oprocz happy i mlodego ONa ktory chwile cwiczyl... pa Quote
Sajko Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 A my po treningu poszliśmy szaleć z Hamerkiem, którego widziałyście, i z Lolkiem, czyli drugim mini-bullikiem młodszym od Dragulca o 2 i pół miesiąca 8) Quote
zakla Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Mi sie zdjatka nie wyswietlaja...:( A wiecej bullikow jest juz w klubie??:D Quote
Flaire Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Sajko, nie wiem, jak kto, ale ja tych Twoich fotek nie widzę, tylko krzyżyki czerwone... :( Quote
Sajko Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Hmmmm, mi się wyświetlają... i do tego już je gdzie indziej wstawiłam i też działają... A bullik na tę chwilę jest jeden :wink: Quote
Recommended Posts