PsychoSzczurek Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Mam ten sam problem :cry: rodzice nie pozwalają mi w ogóle jeździć na treningi... życie jest do kitu :cry: Quote
Wojenka Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Hej,dawno nas nie bylo na Dogomanii,a wszystko przez komp,krory zdechl. Widze ze moje szkoty wywolaly male emocje.Scratki pelne imie to GLEN KEITH Scrato-jest z hodowli p.Janowskiego.Jest tez zalozycielka hodowli UHU-HUHU.Po torku biega tez czasem MACALLAN.A treningi zaczyna nowe pokolenie-WOJENKA. Murek,a jak się zowią Twe szkoty? Quote
Wojenka Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Aha,nasze szkoty nie sa takie dluuugie i duuuze :) Tylko male,zgrabne i ladne ;) Quote
zakla Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Mam ten sam problem :cry: rodzice nie pozwalają mi w ogóle jeździć na treningi... życie jest do kitu :cry: Widze, ze sie rozumiemy:( Niestety. Ale mozemy razem cierpiec:) Ja jeszcze z rodzicami pogadam jak do domu wróca, moze mi sie uda, ale nie sądze... Ehh... Quote
PsychoSzczurek Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Mam ten sam problem :cry: rodzice nie pozwalają mi w ogóle jeździć na treningi... życie jest do kitu :cry: Widze, ze sie rozumiemy:( Niestety. Ale mozemy razem cierpiec:) Ja jeszcze z rodzicami pogadam jak do domu wróca, moze mi sie uda, ale nie sądze... Ehh... u mnie sie nie chcą zgodzić na nic, przez co na treningi jeździ moja siostra... :cry: a chora nie jestem już od kilku tygodni(i nigdy przez trening nie byłam chora...) ale dzisiaj będę negocjować znowu(a za Ciebie 3mam :kciuki: ) Quote
zakla Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 A ja walcze i walcze, ale chyba nic z tego... :cry: Ale bede walczyc do konca :x Quote
zakla Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Moje blagania na nic... :cry: Mowią, ze pogoda jest okropna i ze na pewno sie jeszcze bardziej rozchoruje itd... Jejciu.... :evil: Quote
zakla Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Jak wróci grupa niezaawansoiwana to prosze o zdanie relacji z treningu... Czego sie nowego nauczyliscie itp.itd... I jak w koncu z tymi godzinami:) Bo mnie nie bedzie 1100% ;( Takie te życie obrzydliwie podłe... Quote
blaira Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 chcialam barddzo przeprosic za dzisiejsza i jutrzejsza moja nieobecnosc wczoraj poszlam do przychodni gdzie potem do szpiatala i tam zostalam na wczorajsza noc ,narazie jestem w domku pod "obserwacja" milego treningu Quote
Wind Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Dziewczyny nie marudzcie. Pogoda jest okropna. Pada i wieje. Nie tylko zimno, ale i slisko. Takie warunki to nie tylko dla ludzi, ale rowniez dla psow nie sa najlepsze. Nie ma nic gorszego niz slizgajace sie lapy psa na przeszkodach :( pozdrawiam, Quote
aga_ostaszewska Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Wind: Szczera prawda! Ja nie jestem z cukru i nie naleze do osob, ktore boja sie deszczu, ale... niestey taka pogoda bieganiu nie sprzyja! W sumie czlowiek, to ma znacznie lepiej, bo sam o sobie decyduje i najwyzej jak sie przwali, to sobie noge zlamie... a pies... chyba nie przebolabym, jesli mopja Czika zrobilaby sobie cos na kladce czy palisadzie itp. przez to, ze kja koniecznie chcialabym jechac na trening! Mam nadzieje, ze z treningu wszyscy wroca zdowi i weseli :D Quote
Jura Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Zdrowi, weseli i mokrzy. Początkujący mieli trening króciutki, bo mokro okropnie. Było skakanie przez przeszkody, ale nikt w błocie nie wylądował. (Oj Aga, Aga - co to młode pokolenie takie delikatne) Quote
zakla Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Dzieki Jura za odpowiedz:) To mi troche ulżylo, ze sie zbyt duzo nowego nie nauczyliscie bo mamy mniej zaleglosci;) Quote
betty_labrador Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 dziwni rodzice ktorzy sie nie zgadzaja na takie cos jak agillity z psem:( i smutne. pozdr. dzis bylo fajnie ale tylko 30 minutek, bo deszcze siapil niemilosiernie:) ale mi sie podobalo. Quote
zakla Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Betty- moi rodzice sie zgadzają i w kazdą sobote dowozą mnie 32km w jedną strone:) A ty chodzisz u nas do cavano? Pozdro:) Quote
zakla Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Elka- mam nadzieje, ze nie zrobilam nic alego dając kumplowi ze starej szkoly Twój numer :-? On chcialby cwiczyc ze swoim psiem agility:) Ma dwa psy- suke Muche mix bernardyna z ON-em(kobita Żwirkowa :-? ) i pieska Szóstakowicza(syn Żwirka)- maly ma 4miechy, takie cos ala' malamut. Jurand(wlasciciel) pewnie do Ciebie zadzwoni, ale ja sie pytne czy maly juz w tym wieku moze trenowac czy musi jeszcze poczekac? Quote
betty_labrador Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 tak ja chodze do Cavano:) pamietasz moze czarna suczke flatke Tosce?:) pozdr. no to dobrze ze Ci pozwalaja :) Quote
PATIszon Posted November 29, 2004 Author Posted November 29, 2004 Kurcze, w podpisie masz rottwielera, w nicku labradora, a na treningi (pewnie dla ulatwienia) mowisz, ze przychodzisz z flatem :hmmmm: Ja sie pogubilam... :roll: Quote
blaira Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Czesc wszystkim ,wrocilam dzis ze szpitala po operacji. Jednak mam zla wiadomosc narazie nie bede mogla uczeszczac na treningi musze poczekac az wszytsko ladnie mi sie zrosnie a to potrwa pewnie kilka miesiecy ,no chyba ze ktos bedzie biegal z rika :wink: narazie leze w domcoiu i nigdzie sie stad nie ruszam Quote
betty_labrador Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 hahah, wiem zae mam mylne dane, no ale coz, takie juz mam.:)) a my PATIszon nie widzialysmy sie na treningach, choc widzialam cie z Twoim psem na zawodach:) ja chodze na treningi dopiero od 13 listopada. pozdr. Quote
iwa Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 betty_labrador Nas pewnie pamietasz z ostatniego treningu. Mam bardzo "seksownego" psa w czerwonym sweterku. :wink: Blaira, Wracaj szybko do zdrowia. Zeby biegac z Twoim Ryjkiem to trzeba miec niezla kondycje, wiec my odpadamy. :-? Quote
zakla Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Oczywiscie ze pamietam flata:) Tylko tak jak PATIszona zmylilo mnie to wszystko :wink: Blaira- zyczymy zdrowka:) Quote
zakla Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 A ja zapytam, czy wie ktos o ktorej godzinie trening w sobotke? Quote
betty_labrador Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 mysle Zaklina ze trening w sobote jest normalnie o 14:) ja na ta godzinke jade, mam nadzieje z ebedzie ladna pogoda;) Tak oczywiscie pamietam seksownego psa podrywajacego czarna szkotke;)---pozdrawiam:) a mam dla was jeszcze jedna wiadomosc;) udalo mi sie namowic na agility kolege ktory ma mieszanca bordera, troszke wyzszy niz bordery, ale fajny psiak;)przyjdzie w sobote:) pozdrawiam serdecznie wszystkich:) Quote
Recommended Posts