Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ ja wam zazdroszczę !!!

A my tylko lasy łaki potoczki i miedze eh ,życie wieśniaka :roll:

ale kiedyś i moja Furka będzie tak umiała :) scotjump.jpg

ciekawe czy u nas jest jakiś szkot sprężyna czy tylko same "kanapki"?

Posted

żeby nie było niedomówień to zdjęcie zostało wygrzebane w przepastnym brzuszysku internetowym kiedyś nie pomyślałabym ,że szkot w ogóle może mieć ochotę skakać (oczywiście wtedy jeszcze nie miałam Fury)

chociaż ona woli pływać z no-funkamifura_w_wodzie.jpg

pozdrawiam

Posted

a nam się dzisiaj nei udało was odwiedzić bo szukałąm serwisu który wymieniłby opony na zimowe w moim autku... i nie znalazłam - wszystkei terminy pozajmowane

Soma za to pobrykała na śniegu i chyba z tego powodu urosl jej na grzbiecie wielki guz (jak mandarynka) - wiec jutro znowu do weta, ale mam nadzieje ze to nieszkodliwy skutek jakiegos upadku w sniegu, bo co innego mogloby tak szybko urosnac z minuty na minute? pies nei kuleje, ani nie boli ja ten guzek jak dotykam, ale co to moze byc innego?

Posted

tak się zastanawiam, że albo od upadku na śniegu (nabiła sobie po prostu guza)

w tym miejscu mniej wiecej (w kark) dostała tydzień temu kroplówke podskórną

nie boli jej, dosyć twarde ale jednocześnie miękkie (nie umiem ocenić)

na razie bez paniki, poobserwuję i jak nie będzie się zmniejszać to pójdę do weta

tydzień temu miała malutkeigo guzka na szyi i lekarka kazała obserwować i powiedziała że to mógł być drobny uraz - np. od kolczatki lub czegos podobnego - i teraz już całkowicie znikło - ale też było małe - jaki wisienka

Posted

Soma za to pobrykała na śniegu i chyba z tego powodu urosl jej na grzbiecie wielki guz

A czy Soma nadal dostaje antybiotyk? Jesli tak to najprawdopodobniej jest to odczyn po zastrzyku. Przejdzie samo.

Posted
kiedyś nie pomyślałabym ,że szkot w ogóle może mieć ochotę skakać (oczywiście wtedy jeszcze nie miałam Fury)
Murak, nawet w Cavano trenowało kiedyś kilka szkotów, choć chyba dawno ich nie było. Jak dobrze poszukasz na stronce Cavano to nawet znajdziesz ich zdjęcia w acji 8) , takie jak np. to:

scrato3.jpg

Posted

moje szkoty posiadają rózne rzeczy -niestety żadnej nie posiadają długo-z taką szczęką i taką determinacją nic się długo nie ostoi :-?

więc najczęściej moje psy dostają do zabawy rzeczy nie kupowane a domowe np.osamotnione skarpetki itp a najulubieńszą i najbardziej pożądaną zabawką jest duża plastikowa butelka po wodzie min. Niestety tak mogą sie bawić tylko jak nikogo (poza mną) z domowników nie ma w domu bo nikt tego nie może znieść.

Ale ale -moje szkoty nie są jakimiś fizolami -nie pogardza i dobrą książką_371250_n.jpg

Tak sobie np.teraz leżą moi mili

Posted

Ostatnio szkotek był u nas wczoraj! Treaz treninggi zaczyna najmłodsze pokolenie! :P

Murak jak chcesz pełne imię Scraty to poszukam w papierach i wstawię! :P

Posted

A ja wzielam sie za siebie i codziennie skacze na skakance i sie rozciągam :-? Co prawda jestem chora i do szkoly nie poszlam:D ale jutro musze isc, bo zbieram dary i forse w szkole na schronisko w Józefowie:) Jak bede chora do soboty to mama nie chce zebym szla na trening, ale juz ja sie postaram, zeby pójść ]:-> Pozdrowionka:)

Posted

Eee... Ja tak troche nie na temat, a mianowicie chodzi o stronke klubu:) Tak se tam od czasu do czasu lookam, i nie widze zadnych zmian:( Nie ma ani w osiagnieciach Moni tych zawodów ostatnich, o Happy nadal nic nie ma, Belli nie ma wogóle, itd... Nie chce nikogo urazic tym poscikiem, ale moze przydaloby sie uzupelnic i odnowic troche stronke? Pozdro ;)

Posted

Autorką i zarządzającą stronką jest Sajko i tylko ona może wprowadzać zmiany, ale nie bardzo ma na to czas, dlatego stronka jest troche mało aktualna :wink:

Posted

Dzieki za odpowiedz Mokka:)

Mnie niestety jutro raczej na treningu nie bedzie, bo mamy mi sie raczej nie uda przekonac, ze juz nie jestem chora:P Kurcze... Martwi mnie to obrzydliwie, bo przez ten tydzien ćwiczyla z malutkim na spacerkach, kupilam mu piszczącego jezyka i wogóle... Ehh... Życie jest podłe...:(