zakla Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Elka- czy mozesz podac dokladny adres tej stronki, bo jak wchodze na www.pupil.com.pl to jestr stronka karmy dla zwierzakow i zadnej galerii tam nie ma, a jak na www.pupil.com to jakas stronka anglojezyczna o szkolach itd. Quote
zakla Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Elka juz nie trzeba:) http://www.pupile.com/pup/images/thm_4573.1.JPG ja i Matrix(o. zwirka) w wieku 3mies(matrix nie ja:P) http://www.pupile.com/pup/images/thm_4573.2.JPG Matrix z tego roku http://www.pupile.com/pup/images/thm_4573.3.JPG m. z t. r. http://www.pupile.com/pup/images/thm_4576.1.JPG Żwiruś http://www.pupile.com/pup/images/thm_4576.2.JPG Ż. http://www.pupile.com/pup/images/thm_4576.3.jpg Ż. Quote
Murak Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Ależ ja wam zazdroszczę !!! A my tylko lasy łaki potoczki i miedze eh ,życie wieśniaka :roll: ale kiedyś i moja Furka będzie tak umiała :) ciekawe czy u nas jest jakiś szkot sprężyna czy tylko same "kanapki"? Quote
blaira Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Murak , fantastyczne zdjecie .Naprawe moment skoku mi sie bardzo podoba :D Quote
Murak Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 żeby nie było niedomówień to zdjęcie zostało wygrzebane w przepastnym brzuszysku internetowym kiedyś nie pomyślałabym ,że szkot w ogóle może mieć ochotę skakać (oczywiście wtedy jeszcze nie miałam Fury) chociaż ona woli pływać z no-funkami pozdrawiam Quote
ciacho Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 a nam się dzisiaj nei udało was odwiedzić bo szukałąm serwisu który wymieniłby opony na zimowe w moim autku... i nie znalazłam - wszystkei terminy pozajmowane Soma za to pobrykała na śniegu i chyba z tego powodu urosl jej na grzbiecie wielki guz (jak mandarynka) - wiec jutro znowu do weta, ale mam nadzieje ze to nieszkodliwy skutek jakiegos upadku w sniegu, bo co innego mogloby tak szybko urosnac z minuty na minute? pies nei kuleje, ani nie boli ja ten guzek jak dotykam, ale co to moze byc innego? Quote
blaira Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 hmm na grzbiecie? moze to po zastrzykach jakis? twarde ,miekkie? da sie przesuwac, czy some boli? Quote
ciacho Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 tak się zastanawiam, że albo od upadku na śniegu (nabiła sobie po prostu guza) w tym miejscu mniej wiecej (w kark) dostała tydzień temu kroplówke podskórną nie boli jej, dosyć twarde ale jednocześnie miękkie (nie umiem ocenić) na razie bez paniki, poobserwuję i jak nie będzie się zmniejszać to pójdę do weta tydzień temu miała malutkeigo guzka na szyi i lekarka kazała obserwować i powiedziała że to mógł być drobny uraz - np. od kolczatki lub czegos podobnego - i teraz już całkowicie znikło - ale też było małe - jaki wisienka Quote
blaira Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 tak jak mowiesz bez paniki i narazie obserwuj. Mnie jutro niestety nie bedzie bo mam poprawke na sggw (trzymajcie kciuki) Quote
PATIszon Posted November 21, 2004 Author Posted November 21, 2004 Soma za to pobrykała na śniegu i chyba z tego powodu urosl jej na grzbiecie wielki guz A czy Soma nadal dostaje antybiotyk? Jesli tak to najprawdopodobniej jest to odczyn po zastrzyku. Przejdzie samo. Quote
ciacho Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 cale leczenie (kroplowki i antybiotyki) zakonczylo sie w ubiegla sobote Quote
Flaire Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 kiedyś nie pomyślałabym ,że szkot w ogóle może mieć ochotę skakać (oczywiście wtedy jeszcze nie miałam Fury)Murak, nawet w Cavano trenowało kiedyś kilka szkotów, choć chyba dawno ich nie było. Jak dobrze poszukasz na stronce Cavano to nawet znajdziesz ich zdjęcia w acji 8) , takie jak np. to: Quote
Murak Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 oh dzięki Flaire podnosisz mnie na duchu ,teraz lecimy na śnieg a potem pobuszujemy w tych zdjęciach :) Quote
Murak Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 ale zaraz zaraz-zapisuję ci ja sobie to zdjęcie na pamiątkę a tu w nazwie pliku "scrato" czyżby to był szkot od p.Adama Janowskiego? Quote
aga_ostaszewska Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 Ja mialam przyjemnosc tylko raz widziec szkoty w Cavano. Czika swietnie sie z nimi bawila, no i zabrala im ich ukochana myszke-zabawke Murak: Czy Twoj szkot tez cos takiego posiada? Quote
Murak Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 moje szkoty posiadają rózne rzeczy -niestety żadnej nie posiadają długo-z taką szczęką i taką determinacją nic się długo nie ostoi :-? więc najczęściej moje psy dostają do zabawy rzeczy nie kupowane a domowe np.osamotnione skarpetki itp a najulubieńszą i najbardziej pożądaną zabawką jest duża plastikowa butelka po wodzie min. Niestety tak mogą sie bawić tylko jak nikogo (poza mną) z domowników nie ma w domu bo nikt tego nie może znieść. Ale ale -moje szkoty nie są jakimiś fizolami -nie pogardza i dobrą książką Tak sobie np.teraz leżą moi mili Quote
Elka Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 Ostatnio szkotek był u nas wczoraj! Treaz treninggi zaczyna najmłodsze pokolenie! :P Murak jak chcesz pełne imię Scraty to poszukam w papierach i wstawię! :P Quote
zakla Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 A ja wzielam sie za siebie i codziennie skacze na skakance i sie rozciągam :-? Co prawda jestem chora i do szkoly nie poszlam:D ale jutro musze isc, bo zbieram dary i forse w szkole na schronisko w Józefowie:) Jak bede chora do soboty to mama nie chce zebym szla na trening, ale juz ja sie postaram, zeby pójść ]:-> Pozdrowionka:) Quote
aga_ostaszewska Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 A wiec sluchajcie! Mam wiesci o Czice: JEST W 1OO% ZDROWA! jESLI TYLKO POWYJASNIAM TO I OWO NA UCZELNI I CZAS MI NA TO POZWOLI, TO PRZYBEDE Z MOJA URWISKA ZDOBYWAC TOR! Jeszcze nie wiem kiedy, ale do zobaczenia! :D Quote
blaira Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Aga wspaniale wiesci ...wyglaskaj i poczochraj czike od nas i smakolyki tez beda niezla nagroda , bedziemy na was czekac na torze :wink: Quote
zakla Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Eee... Ja tak troche nie na temat, a mianowicie chodzi o stronke klubu:) Tak se tam od czasu do czasu lookam, i nie widze zadnych zmian:( Nie ma ani w osiagnieciach Moni tych zawodów ostatnich, o Happy nadal nic nie ma, Belli nie ma wogóle, itd... Nie chce nikogo urazic tym poscikiem, ale moze przydaloby sie uzupelnic i odnowic troche stronke? Pozdro ;) Quote
Mokka Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Autorką i zarządzającą stronką jest Sajko i tylko ona może wprowadzać zmiany, ale nie bardzo ma na to czas, dlatego stronka jest troche mało aktualna :wink: Quote
zakla Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Dzieki za odpowiedz Mokka:) Mnie niestety jutro raczej na treningu nie bedzie, bo mamy mi sie raczej nie uda przekonac, ze juz nie jestem chora:P Kurcze... Martwi mnie to obrzydliwie, bo przez ten tydzien ćwiczyla z malutkim na spacerkach, kupilam mu piszczącego jezyka i wogóle... Ehh... Życie jest podłe...:( Quote
Recommended Posts