Jura Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Dzięki za zachętę. W zasadzie nie pozostaje mi nic innego, jak zapytać się, czy mogłabym się zgłosić na trening. Quote
Fuka Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Ja nie twierdzę, że wszystkie psy są interesowne, tylko, że nie wszystkie są bezinteresowne. A jesli chodzi o smakolyki... to ja sobie nie wyobrazam, zeby Czika pobiegla bez Frolica lub kielbaski... Nawet mamy wyzszosc nad tymi wlascicielai, ktorych maluchy nie lebia przysmakow, bo mpzemy do psa powiedziec: "zrob, a dostaniesz" Obie macie rację :laola: coś w tym jest jeżeli Fuka czegoś nie lubi i jest zestresowana to mogę stanąć na głowie - a i tak niczym jej nie przekupię :( więc rzeczywiście przysmaki sa dla niej tylko dodatkiem, ale za to jak mlaska i z rozkoszą przymyka oczy.... Quote
PATIszon Posted November 17, 2004 Author Posted November 17, 2004 Strasznie mnie zawsze śmieszy, jak ludzie mówią o tym, jakie psy sa bezinteresowne Slusznie, ze Cie to smieszy, bo to bzdura! :wink: Quote
zakla Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Doslownie bzdura! Gdybym ja nie miala frolica ani kielbachy, to Żwirek nawet nie popatrzyl by w moją strone na treningu...:) Quote
Elka Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Jura czekamy na Wasz duet w sobotę!! :D Rozkład zajęć pozotaje taki jak w zeszły weekend czyli: sobota 12.00 zaawansowani 14.00 początkujący niedziela 12.00 poczatkujacy 14.00 zaawansowani Poniewaz cos glupiego mi przyszlo ostatnio do glowy to szykujcie sie na ostre treningi!!! :P Proponuje pomyslec tez o czyms do picia dla siebie oprocz wody dla psa...!!! :P Quote
PsychoSzczurek Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Elu, oczywiście masz na myśli tylko grupę początkujących i zaawansowanych nie będziesz męczyć, prawda? 8) :P Quote
Elka Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Bede meczyc wszystkich jak leci!! Nawet osoby towarzyszace!! :P Quote
zakla Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 O matko Elka... Bedzie az tak zle?:P Zastosujemy sie do Twoich rad i wezmiemy cos do lykniecia i dla psow i dla mnie:) A co moze byc takiego strasznego, zeby trzeba bylo sie az tak przygotowywac?:) Do zobaczonka:) Quote
PsychoSzczurek Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Bede meczyc wszystkich jak leci!! Nawet osoby towarzyszace!! :P czy to jakaś żaluzja? :-? :roll: :wink: Quote
Elka Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 alez oczywisice, że tak!!!!!!!! :evilbat: nie znacie moich mozliwości!! w końcy prawie 5 lat aikido nie poszlo w las i umiem tak poprowadzic trening zebywszyscy nie wychodzili tylko sie wyczolgiwali!! :diabloti: Ale nie bede az tak okrutna i bedziemy nad kondycja pracowac stopniowo bo glupio by wygladalo gdzybyscie wychidzili z treningu na czterech i zeby to ps was na smyczach do domu prowadzily!! :evilbat: Quote
blaira Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 hmm ja nie wiem czy bede w na treningu napewno mnie nie bedzie w sobote , ale postaram sie na chwile wpasc w niedziele bo o 18 mam jeszcze poprawke :cry: Mam pytanie czy ktos nie ma moze maszyny do szycia? Robie Ryjkowi kubrak (bo taniej wychodzi i mam wlasna wizje) i szukam kogos kto by mi zszyl wszystkielelemnty beda szpilkowane lub fastrygowane . Ktos chetny i pomoze ,zeby Rika nie marzla w zime ?? Quote
PATIszon Posted November 17, 2004 Author Posted November 17, 2004 Rozkład zajęć pozotaje taki jak w zeszły weekend czyli: sobota 12.00 zaawansowani 14.00 początkujący To nas nie bedzie, chyba, ze pozwolisz mi przyjsc z poczatkujacymi, bo mam szkole do 13.00. Poza tym jakbym przyszla z poczatkujacymi to uniknela bym tez kontaktu z Rika :lol: Proponuje pomyslec tez o czyms do picia dla siebie oprocz wody dla psa...!!! :P Zartujesz? Kenia niczego zimnego do pyska nie wezmie! 8) Quote
Elka Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Pati spokojnie jest czajniczek w garazu i nawet kawe i herbate mozna sobie zrobic!! :D Mozesz przyjsc na poczatkujacych ja nie mam nic przeciwko!!:P Quote
PATIszon Posted November 17, 2004 Author Posted November 17, 2004 Patispokojnie jest czajniczek w garazu i nawet kawe i herbate mozna sobie zrobic!! :D Herbatka, jak milo przyniose rum 8) Mozesz przyjsc na poczatkujacych ja nie mam nic przeciwko!!:P Super, to bede. Kenia juz sie stesknila za skakaniem. Quote
blaira Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 To nas nie bedzie, chyba, ze pozwolisz mi przyjsc z poczatkujacymi, bo mam szkole do 13.00. Poza tym jakbym przyszla z poczatkujacymi to uniknela bym tez kontaktu z Rika :lol: Pati , tak jak juz pisalam wczesniej ,nas w sobote nie bedzie bo ja mam uczelnie od 8 rano do 19 , pojawie sie za to raczej w niedziele ok 13.30 najpozniej ,ale za to bede wczesniej zmykala ( ale nadal ta "akcja" jest w trakcie potwierdzenia i pewnie bede wiedziala tego samgo dnia czy bede czy tez nie). Quote
PATIszon Posted November 17, 2004 Author Posted November 17, 2004 Blaira Spoko. Ja tez mam szkole, ale na 14.00 postaram sie byc. A w przyszlym tygodniu bedziesz? Quote
blaira Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Szkole mam co dwa tygodnie tzn sggw wiec ,bede .Udalo mi sie jednak zalatwic z jednym z wykladowcow ze moge zabierac psa dlatego w niedziele "szkolna' tez staram sie byc jak najczesciej . :wink: Quote
Mokka Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 PatiMozesz przyjsc na poczatkujacych ja nie mam nic przeciwko!!:P A czy ja mogę? Bo my też mamy rano szkołę. Quote
iwa Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Nas tez nie bedzie w sobote, bo jedziemy na wesele, natmiast postaramy sie dotrzec w niedziele. Skoro jednak planujesz intensywny trening, to ja nie wiem czy na kacu damy rade.(tzn.ja bo pies na pewno). :roll: Quote
ciacho Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 a my może was odwiedzimy towarzysko w sobotę, niech się Soma wdroży z powrotem do towarzystwa po 2 tygodniach bezruchu Quote
Mokka Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Mokkapewnie ze mozesz! :P :modla: Monia juz się stęskniła za treningami :D Quote
Mokka Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 a my może was odwiedzimy towarzysko w sobotę, niech się Soma wdroży z powrotem do towarzystwa po 2 tygodniach bezruchu Pewnie, przyjeżdżajcie :D Jeśli jednak chodzi o powrót do treningów, to porozmawiaj z wetem, kiedy i jak intensywnie może zacząć, coby jej za bardzo nie obciążyć. Ale towarzysko - zawsze bedzie nam miło widzieć Somcię rozbrykaną i w humorku. :multi: Sajko - będziesz na treningu w weekend? Chcę Cię zobaczyć, bo mam sprawę i muszę wiedzieć wcześniej. Quote
ciacho Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 na razie nie muszę konsultować z lekarzem tej sprawy, bo sama nie zamierzam jeszcze trenować z nią, niech sobie odpocznie - mój portfel też, bo po wydaniu prawie 1000 zł na jej leczenie i zabieg nie znajdę już w portfelu grosza na treningi - myślę że wrócimy od stycznia w połowie grudnia zrobimy jej badania krwi żeby sprawdzić czy babeszja już została wykurzona na amen i wtedy pomyślimy o sporcie - na razie Soma nie może się nacieszyć tym że w ogóle może swobodnie biegać zamiast chodzenia na krótko na smyczy (jak to było przez prawie 2 tygodnie) - więc szaleje :D Quote
Recommended Posts