Mokka Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Sajko,czy to: w mordę jeża.... :evil: i to: kurczę pieczone.... :evil: oznacza, ze wlasnie Twoje raczki popsuly notebooka/koszulke startowa/psa/szczeniaka (wlasciwe zakreslic)? ;) Ja myślę, że Sajko po prostu posty sobie nabija :wink: Quote
Sajko Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Kobiety jadące moją oliwkową strzałą, Wind, u Ciebie jestem 10 po 7 rano ( :roll: ), Blaira, Ciebie zgarniamy spod Feminy o 7.25 i rozpędzamy do czerwoności kółeczka i na 9 meldujemy się pod Oplem :lol: Wind, nie zapomnij aparatu, Blaira, nie zapomnij czegoś słodkiego- rewizja przy wejściu do autka 8) , a ja nie zapomnę Was zabrać :D Quote
ciacho Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 jeżeli w piątek na treningu w ogole sie pojawimy to dopiero ok. 19 niestety - bo o 17 musze sie stawic na uczelni i wyjasnic pewne niejasnosci z indeksem, ale sprobuje zalatwic to jak najszybciej, pojechac o domu po psa i na trening Quote
Wind Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Sajko, Melduje pelna gotowosc o 7.10 z aparatem i czyms na przekaske :-) Juz nie moge sie doczekac :D pozdrawiam, Quote
Mokka Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Ja chyba też wezmę swój aparacik, bo ściąganie zdjęć od Wind znów mi może zająć 3 dni robocze :wink: Quote
Mokka Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Czapla, podaj swój numer komórki na priva, na wypadek jakby cóś. :D Quote
Wind Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Mokka, To nie bedzie zly pomysl :-) Poza tym, oprocz normalnej dokumentacji, nastawiam sie glownie na dziwne momenty i jakies niecodzienne ujecia ;) pozdrawiam, Quote
PATIszon Posted September 16, 2004 Author Posted September 16, 2004 Ja dzis robie ostatnia probe z butelka. Jade do Wawy po wyzla, a mame zostawie z mlekiem. Niech sie dzieje wola nieba! A noz widelec dzis zassie i jutro bede ja mogla spokojnie w domciu zostawic :modla: )nie mama tylko bejbik) Bo jesli nie to jutro jedziemy w dwa samochody ; jednym ja+Gitarka(bedzie robic zwykle ujecia;) ) + Cavanka+Kenia + wozek do Cavanki, a drugim moi rodzice + Kobra + prowiant. :lol: Quote
Flaire Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Bo jesli nie to jutro jedziemy w dwa samochody ; jednym ja+Gitarka(bedzie robic zwykle ujecia;) ) + Cavanka+Kenia + wozek do Cavanki, a drugim moi rodzice + Kobra + prowiant. :lol:Łomatko, ja się zawsze śmiałam, że ludziska w USA, jak tylko im się pierwsze dziecko rodzi, od razu kupują minivana, ale widzę, że u Ciebie potrzeba vana bez mini!!!A tak ogólnie, PATI, to dzielna jesteś :D . Quote
Mokka Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Mokka,To nie bedzie zly pomysl :-) Poza tym, oprocz normalnej dokumentacji, nastawiam sie glownie na dziwne momenty i jakies niecodzienne ujecia ;) pozdrawiam, Jesssoooo, czego Ty dziewczyno od nas oczekujesz? :o Pati Dla dziecka nie ma nic lepszego niż mamusina mleczarnia, Cavanka gooopia nie jest, wie co dobre. Dopóki możesz, nie przestawiaj jej na flachę. Niedługo wracasz do pracy. Czy wiesz, że kodeks pracy gwarantuje Ci przerwy na karmienie? :wink: Quote
Mokka Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Łomatko, ja się zawsze śmiałam, że ludziska w USA, jak tylko im się pierwsze dziecko rodzi, od razu kupują minivana, ale widzę, że u Ciebie potrzeba vana bez mini!!! I to bez gwarancji, że siem wszystko pomieści :P Quote
Wind Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Niedługo wracasz do pracy. Czy wiesz, że kodeks pracy gwarantuje Ci przerwy na karmienie? :wink: Juz widze, jak samolot na Okecie nawracaja bo Cavanka ma pore karmienia :lol: Jesssoooo, czego Ty dziewczyno od nas oczekujesz? :o No wlasnie ;) Oczekiwania me sa wieeeelkie, ale Cavano nigdy nie zawodzi! pozdrawiam, Quote
Flaire Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 PatiDla dziecka nie ma nic lepszego niż mamusina mleczarnia, Cavanka gooopia nie jest, wie co dobre. Dopóki możesz, nie przestawiaj jej na flachę. Ale to miała być flacha z mamusinym mlekiem chyba. A jak to mamusine mleko jest dostarczane to już chyba nie ma wielkiego znaczenia? Ja się na tym nie znam, wiem tylko, że w USA teraz przestawiają na butelkę (z mamusinym mlekiem) wcześnie, żeby tatuś mógł pomagać w karmieniach, szczególnie tych w środku nocy :wink: . Quote
Wind Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Ja się na tym nie znam, wiem tylko, że w USA teraz przestawiają na butelkę (z mamusinym mlekiem) wcześnie, żeby tatuś mógł pomagać w karmieniach, szczególnie tych w środku nocy :wink: Sluszna idea! Bardzo sluszna! Przynajmniej od karmienia sie nie wymigaja ;) Pati bierz przyklad z USA. Moze jakas przewlekla gluchota nocna by Ci sie przydala? ;) Quote
PATIszon Posted September 16, 2004 Author Posted September 16, 2004 Czy wiesz, że kodeks pracy gwarantuje Ci przerwy na karmienie? Widze, ze sie jednak bede musiala nauczyc skakac ze spadochronem :hmmmm: A tak serio to do pracy wracam dopiero w lutym. Wtedy Cavanka bedzie miala 8,5 miesiaca i mam nadzieje, ze sie juz ode mnie odessie! Quote
dorotak Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Pozwolę sobie jeszcze zacytować informację Doroty Z, którą podała na liście agilityagility: "Mała poprawka - zawody rozpoczną sie o 9.00 - ze względu na dużą ilość zawodników." Zawody mają się zacząć od klasy 0. Więc niestety trzeba wyjechać wcześniej :-( Pozdrowienia Quote
Mokka Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Niedługo wracasz do pracy. Czy wiesz, że kodeks pracy gwarantuje Ci przerwy na karmienie? :wink: Juz widze, jak samolot na Okecie nawracaja bo Cavanka ma pore karmienia :lol: O to, to - właśnie to miałam na myśli :wink: Albo szybki skok z Niu Jorku do Wawki na cyca dla Cavanki. Jesssoooo, czego Ty dziewczyno od nas oczekujesz? :o No wlasnie ;) Oczekiwania me sa wieeeelkie, ale Cavano nigdy nie zawodzi! pozdrawiam, Już siem bojam, naprawdę nie wiem, czy podołamy. 8) Quote
pancelot Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Pozwolę sobie jeszcze zacytować informację Doroty Z, którą podała na liście agilityagility:"Mała poprawka - zawody rozpoczną sie o 9.00 - ze względu na dużą ilość zawodników." Zawody mają się zacząć od klasy 0. Więc niestety trzeba wyjechać wcześniej :-( Pozdrowienia blaira: Tak wczesnie :o kto mnie z lozka wyciagnie .no to zmiana planow ehhh Quote
Mokka Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 To z Warszawki wyjechać o godz. 6? :o Dżiii, ciekawe kto dojedzie? :-? Czapla, czy TY TO WIDZISZ? Quote
PATIszon Posted September 16, 2004 Author Posted September 16, 2004 No ie wiem....zaczynam sie zastanawiac.... :roll: A tak BTW, czy to mozna tak na dzien przed zawodami zmieniac godzine? A co jak ktos nie ma internetu? Skad sie dowie? Quote
Sajko Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Ja kategorycznie protestuję :evil: idę na koncert w piątek, i nastawiłam się już moralnie na wstawanie o 6.45... 5.45 zaczyna wyglądać mało realnie :-? a dlaczego nie możemy po prostu godzinkę później skończyć? Quote
pancelot Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 blaira: heh a u mnie zawody stoja pod znakiem zapytania i trening tez bo okazalo sie ze jutro mam rozpoczecie roku na SGGW i nie wiem jak to bedzie>ehh mam nadzieje ze jednak mi sie uda pojechac,bo dzis musze juz wracac do domciu buuuu :( Quote
niuka Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 ej no dziewczyny, do plocka jedzie sie 1,5 h, trza byc pol h wczesniej to jest 2 h. tzn ze musicie wyjechac o 7 a nie o jakiejs kosmicznej poze tzn 6 :roll: chcialam Wam przekazac dwa zdjotka z pokazow malej szalonej borderzycy i dostojnej b..b.. borzojki ;) ale nie wiem jak to zrobic ;] testujemy pozdr Quote
niuka Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 to sa zdjecia z soboty, wyszly :D pozdr Quote
Sajko Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Niuka, bo jak prawdą jest, że zawody zaczynają się o 9!!! to wtedy trzeba być na miejscu wcześniej, co oznacza wcześniejszy wyjazd... :-? Quote
Recommended Posts