Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
A ja do Wawy bede jechac trasa nr 7, od strony Gdanska, wiec prosze o bardzo dokladne wskazowki jak do was trafic, bo Wawy nie znam wcale :D
czapla, a do mnie pamiętasz, jak dojechać? Bo ja proponowałabym Ci właśnie to, potem na trening, potem wet, jak wiesz, jest obok mnie.

Jeśli nie pamiętasz, jak dojechać, to podam Ci wskazówki, albo - jeszcze lepiej - mogę po Ciebie wyjechać, tak jak ostatnim razem chyba PATI zrobiła.

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Flaire - jestes aniolem :lol: Jakbys mogla po mnie wyjechac i nie sprawilo by Ci to zbytnio klopotu, to bede Ci bardzo wdzieczna - do Torwaru to wiem jak dojechac :D

A do Plocka sie wybierasz?

Posted

To moja pomoc juz niepotrzebna? :wink:

Za to wszyscy chętnie skorzystamy z pilotażu do Maszewa. Z tego co wiem na dzień dzisiejszy, od nas jadą 4 samochody (Sajko, Pati, Ciacho, ja), więc możemy się spotkać we wskazanym miejscu i utworzyć KONWÓJ.

Posted

Mokka - no chyba nie, tylko nie wiem o ktorej powinnam byc na tym parkingu przy Torwarze - Flaire?

A w sobote stworzymy konwoj :klacz: Mam nadzieje, ze Wam sie u nas spodoba :D

A tak wogole, to co sie u diabla dzieje z Dogomania?

Posted

czapla,

Z Dogomania dzieje sie to co z pogoda. Jedno i drugie sie popsulo :(

Mam nadzieje, ze do soboty przynajmniej z tym drugim bedzie ok :-)

pozdrawiam,

Posted

Wind - ja sledze pogode i zapowiadaja, ze w sobote, nie bedzie padac i nie bedzie goraco - czyli wymarzona pogoda na zawody.

Ja juz od miesiaca odczyniam uroki, zeby nie padalo :lol: , tylko nie wiem, czy dobra ze mnie czarownica :lol:

Posted

Czapla

Trening odbędzie o godz. 17:30, ale najlepiej jak dogadasz się z Flaire, czy chcecie się spotkać wcześniej czy nie.

UWAGA CAVANO

Piątkowy trening jest dla obu grup, obecność osób startujących w zawodach - obowiązkowa. Osoby, które nie jadą niech się nastawią na trening pod kątem zawodów.

Opłata za start wynosi 10zł. Jeśli wszyscy przywieziemy w piątek i damy Elce - zapłaci w sobotę za wszystkich. Druga opcja - każdy płaci za siebie w sobotę na miejscu.

Zabieramy ze sobą prowiant na cały dzień - kanapki, napoje, ciasto, a także coś do siedzenia - warunki będą polowe.

Mamy być na miejscu najpóźniej o 9:30.

Czapla, czy 15 min. wystarczy na dojazd?

A Dogomania jest chora :cry: Czapla, może dr Dembele coś pomoże? :wink:

Posted

No 15 min, to moze byc nieco malo, wiec ja na Was bede czekac juz o 9 - jak dojedziecie, to od razu ruszymy.

O rany! juz nie moge sie doczekac :D :D :D

Warunki jak najbardziej sa polowe, ale to fajne miejsce i gospodarze sa mili, wiec mam nadzieje, ze wszystko sie uda i bedzie sympatycznie.

Posted

Jestem :lol: ja oczywiście na konwój się zapisuję :D wiozę Wind i Blaire, więc prosimy o nas nie zapomnieć 8) Czapla, ile będziemy jechać do tego Opla z Warszawy?

Trening w piatek-nie ma mnie :( pracuję do 20 a później lecę prosto na koncert Safri Duo :lol: ale pewnie to dla Was troszkę obca muzyka... :wink: jakby ktoś chciał sprawdzić co to, to www.safriduo.dk, moje ulubione w sekcji 'clips' Played-A-Live :lol:

Posted

Witamy i pozdrawiamy Cavano :)

Już od pewnego czasu chcieliśmy się z Wami skontaktować, ale dopiero wizyta Czapli nas zdopingowała. Chętnie zjawilibyśmy się na Waszym piątkowym treningu, oczywiście o ile nie będziemy przeszkadzać. Prosimy o informację czy jest to możliwe.

Życzymy sukcesów na zawodach

:fadein:

Tuatha Dea (KBT + SCWT)

Posted

TuathaDea, ale Ty chcesz nas odwiedzić w piątek, żeby popatrzeć, czy żeby pobiegać z psem? Bo jeśli popatrzeć, to jak najbardziej zapraszamy -- kibice zawsze są mile widziani! A jeśli pobiegać z psem, to tak sobie myślę, że jeśli pies jest początkujący, to piątek nie będzie najlepszym dniem na odwiedziny, bo raczej Elka będzie wszystkich przygotowywać do zawodów...

Posted

Dziewczyny,

nie wiem czy uda mi sie dojechac w piatek na trening. Po pierwsze primo-siostra zaprosila mnie na parapetowe-imieninowa, a po drugie jade do Warszawy po wyzelka dla tego kolegi, o ktorym juz mowilam, ze szuka wyzla dla siebie.

Moze uda mi sie go namowic zebysmy po psa pojechali jutro, wtedy w piatek moglabym przyjechac na trening, bo imprezka u siostry ma sie skonczyc do 14.00 (tak tak, jak sie ma male dzieci to imprezki tak trwaja :lol: )

Blaira co do naszych suk to trzeba bedzie sie przezegnac i puscic je luzem , najlepiej na jakims neutralnym gruncie. Ja szczerze mowiac tez jestem w szoku. Kenia generalnie love and paece do wszystkich :niewiem:

Czapla mam nadzieje, ze na mnie zaczekacie, bo ja genetralnie chcialam jechac na to Maszewo Duze, o ktorym pisala Mokka.

Co do samych zawodow to bedzie to zwariowane przedszkole, bo niestety musze zabrac Pauline ze soba. Ni jak nie chce zolza jesc z butli :wallbash:

BTA. Ja robie pizze. Bedziemy ja jesc na zimno, ale co tam.

Posted

Flaire, żeby popatrzeć i żeby sprawdzić jak ta moja bestyjka będzie się zachowywać, bo ona troszkę nerwowa jest :wink:

i żeby zobaczyć czy ona ma ochotę na taką zabawę, bo po ciąży coś leniwa się zrobiła i chcę ją jakoś rozruszać

słowem postarałbym się być jakby mnie nie było :)

Posted

Tak właśnie Flaire, przyjechałbym z Celtą (córką Lany) i z młodą softką (3 mies.), coby się z innymi psiami socjalizowała. Celta cieczki jeszcze nie ma, choć niebawem można się spodziewać.

Posted

Koffffane Cavano,

po spojrzeniu na listę startową przyznaję się bez bicia, że wstyd Wam przyniesiemy na całej linii :oops: cóż, nawet bierzemy druga koszulkę, żeby móc zmienić jak po pierwszym starcie nie będziecie chcieli nas znać...

Pati, ależ Cavankę to całe Cavano z chęcią popilnuje... choć oddawanie dziecka w moje ręcę to słaby pomysł :-? ostatnio mi się w rączkach wszystko psuje...

Posted

Jak ja Wam zazdroszcze Cavano tego wyjazdu!! Bardzo zaluje, ze nie moge tam byc z moim piechem! Niestety sila wyzsza... ja latam do pracy jak glupia, do tego wszystkiego odezwaly mi sie problemy laryngologiczne i mam miec zabiegi na znieczulonej krtani Wrrrr! Na sama mysl sie boje!

BEDE TRZYMALA ZA WSZYSTKICH KCIUKI! :D

Posted

Sajko,

czy to:

w mordę jeża.... :evil:

i to:

kurczę pieczone.... :evil:

oznacza, ze wlasnie Twoje raczki popsuly notebooka/koszulke startowa/psa/szczeniaka (wlasciwe zakreslic)? ;)

Aga,

Ja juz dawno sie przekonalam, ze pewne nieszczescia chadzaja parami ;) Dzisiaj o 6.30 rozpoczelam drugi etap rehabilitacji mojego kregoslupa. I jest nawet przyjemnie :D 50 minut plywania i 20 minut hydromasazu :-) To zdecydowanie bardziej mi sie podoba, anizeli lezenie plackiem na twardym podlozu :lol:

pozdrawiam,

Posted

Tu zrospaczona blaira:

Czy ktos ma szczudla na 4 lapy?:evil: :evil: :evil: nie wiem jak Rika sobie poradzi w L . :(

w dodatku bez smakolyka.

Sajko - czy juz wiesz jak sie umawiamy ??

3..

Zimno.. Mam nadzieje ze pogoda bedzie ladniejsza.

Ide sie pozalic.. :cry: