Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie przekładajcie na jutro, bo ja wtedy nie za bardzo mogę.
Najwyżej pójdziemy do jakieś przytulnej kawiarenki i w miłym towarzystwie będziemy przeklinać deszcz. :lol: Ja od tygodnia siedze w domu i chce się wreszcie stąd ruszyć.

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wiec niestety pada... :/ ale nie jest to znow (przynajmniej u mnie...) tak wielki deszcz zeby sie go nalezalo bac... jak ktos jest aktualnie na polnocny zachod od mokotowa to niech zda relacje bo wlasnie z tamtad ida chmury...
wsumie moze tak byc ze akurat po 19 sie przejasni i bedziemy zalowac ale podejzewam ze na terenie sloniewicza bedzie kiepsko wiec ewentualnie bysmy sie przeniesli gdzies na ladna trawke... mi tam obojetne moge isc... :p a jutro tez bardzo chetnie tym bardziej ze moze juz bede mial psa do dyspozycji... wiec jak ryzykujemy czy przekladamy na jutro...?

Posted

Poszli i się dobrze bawią, a ja się tu kiszę jak zwykle:evil_lol: Ale jutro ma być trening, to do Was dołącze zapewne, bo Busia spokojniutka, nie piszczy jak zostaje w klateczce, więc powinno się obyć bez większych problemów (pomijając brata, ale to jest problem odwieczny i wieczny:shake:).

Posted

zakla napisał(a):
Poszli i się dobrze bawią, a ja się tu kiszę jak zwykle:evil_lol:

nie tylko Ty... ;) ja rowniez... :-(

zakla napisał(a):
Ale jutro ma być trening, to do Was dołącze zapewne.

chodzi Ci o trening agility czy wspolne rzucanie frisbee? :cool3:

Posted

zakla napisał(a):
O cokolwiek:placz::evil_lol::lol:

jezeli drzewo zostanie usuniete i trening agility sie odbedzie to przyjade... :p ale jesli nie... to... Łukasz znowu nie bedzie mial psa... :evil_lol:

Posted

NIE!! jutro musi byc agility!! Jezeli nawet nie bedzie drzewo usuniete, to wspolnymi siłami uda nam sie moze go chociaz przesunąc w gląb terenu gdzie są te zarosla... Musi byc jutro, musi musi musi!!!!!!

Posted

MAKAron napisał(a):
NIE!! jutro musi byc agility!! Jezeli nawet nie bedzie drzewo usuniete, to wspolnymi siłami uda nam sie moze go chociaz przesunąc w gląb terenu gdzie są te zarosla... Musi byc jutro, musi musi musi!!!!!!

Tez bym chciala zeby trening sie odbyl... Ale... :-( W razie co jestesmy juz dwie ktore sa gotowe przesuwac drzewo! :evil_lol:

Posted

Aniu(i inne osoby chcace miec trening) ! moze jakos umówimy sie wczesniej, o ok 13-14, w kazdym razie przed treningiem, aby przesunac drzewo.. aby pole bylo gotowe na 18.00?? A przy okazji moze zrobic krotki trening?? :)

Posted

talut napisał(a):
a może w piątek? :cool3: wtedy pomogę :eviltong: bo jutro nie ma mowy o żadnym ruszaniu się nigdzie :placz:

szczerze mowiac w piatek nawet bardziej mi pasuje niz jutro. w piatek i tak musze byc w Warszawie... no ale jak by co to moge przyjechac i jutro! :p

Posted

jesli bedzie padalo to ja nie przyjade... :shake: poza tym zalezy ile by nas przyszlo bo watpie ze damy rade przesunac to drzewo w odpowiednie miejsce np. w cztery osoby... :-( poza tym mysle ze nie mozemy decydowac same o tym czy trening bedzie czy nie... musimy poczekac na Mokke bo wszystko glownie od niej zalezy... chcialabym wiedziec co Ona sadzi o naszym pomysle... :p

a tak BTW jesli do przesuwania drzewa zbierze sie kolo 6 -7 osob to nie musimy spotykac sie tak wczesnie... ;) tylko kto moze powiedziec ze bedzie na 100% poza Zuzia i ewentualnie mna??:cool3:

Posted

no i fajnie bylo ale sie skonczylo... :p pomijajac fakt zesmy wygladali jak zmokle kury... (tylko lidka bron boze nie udostepniaj tych zdjec na forum publicznym... ;) ) mysle ze kazdy sie czegos nauczyl i jest zadowolony... :) ja sie utwierdzilem w przekonaniu ze mini distans to nie lada wyzwanie... no i ze sylwia zdobedzie to mistrzostwo europy... :razz: a dla wszystkich chetnych na rzucanie... jutro spotykamy sie o 19:20 na stacji metro ursynow na peronie... :p

Posted

Było super! Kto nie był, niech żałuje.
Nauczyłam się rzucać forhandy (może to za dużo powiedziane, ale technikę już znam). I wreszcie mogłam rzucać i nie musiałam potem biegać po te talerze :lol:.

Posted

ŁukaszK napisał(a):
no i fajnie bylo ale sie skonczylo... :p pomijajac fakt zesmy wygladali jak zmokle kury... (tylko lidka bron boze nie udostepniaj tych zdjec na forum publicznym... ;) ) mysle ze kazdy sie czegos nauczyl i jest zadowolony... :) ja sie utwierdzilem w przekonaniu ze mini distans to nie lada wyzwanie... no i ze sylwia zdobedzie to mistrzostwo europy... :razz: a dla wszystkich chetnych na rzucanie... jutro spotykamy sie o 19:20 na stacji metro ursynow na peronie... :p

Dawno mi się nogi tak nie odmoczyły jak dzisiaj:evil_lol: .
Ja nauczyłam się sporo, bo nic nie umiałam. To było moje pierwsze rzucanie. Bardzo żałuję, że jutro nie mogę z Wami porzucać.
A co do Sylwi, to też sądzę, że zdbobędzie mistrzostwo Europy.:)
Zaraz sprawdzę, czy na zdjęciach w ogóle da się rozpoznać osoby, bo mój aparat nie jest przystosowany do robienia zdjęć wodnych. A tak w ogóle przekonałam się, że robienie zdjęć z agility, to pikuś przy zdjęciach z fresbee.

Beata jaki kotek już duży :). I jak jest Sabie u nowych właścicieli?

Posted

stereo napisał(a):
Było super! Kto nie był, niech żałuje.

:mad: :mad: :mad: jeszcze jakieś sugestie? :evil_lol:

co do drzewa, to nie wiem czy to będzie takie proste.... ale mogę obiecać pomoc na 100% :razz: przydałaby się jakaś mała piła (najlepiej kilka) żeby na poczatek "obskubać drzewo" z gałązek.

co do dzisiejszego rzucania to postaram się być, o ile tylko mój organizm nie ogłosi strajku :angryy:

Posted

No wiecie.. tego mi nie chodzi o przenoszenie drzewa, tylko przesunięcie, a w 4 osoby to moze sie udac. A w 7 to świat i ludzie ;) No ale niech decyduje ten, kto jest na to przeznaczony :)