Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludek napisał(a):
Rozmawiałam z Justyną. Mają murek tylko dla L. Nie da się go regulować.

Mokka pochwal się jak Wam poszło. :)

Wiesz, że skromne jesteśmy, chwalić się nie lubimy :evil_lol:

Drago wygrał MA1, Bangi wygrała SA1, w pucharze oba psy bez punktów.

Monia w MA2 zaliczyła tunel pod prąd (po raz....- kto to zliczy :evil_lol: ), ale za to w pucharze zajęła 2 miejsce.

A w międzyczasie Dragulec się wystawił i wziął rasę :lol: .

I to tyle relacji z Legnicy.
Aha, torki trudne, techniczne, z pułapkami, detek mnóstwo. Czekam na oficjalne wyniki, aby policzyć, ile było dyskwalifikacji, bo chyba się na jakiś rekord zanosi :diabloti: .

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a może sympatyczni panowie od samochodów pomogą nam w zabraniu drzewa? :evil_lol:

idę dzisiaj kupić Monulcowi nieprofesjonalne nylonowe frisbee i zaczynamy trenować (tzn. ja, bo Monulec i tak ma gdzieś talerzyki :eviltong:)

Posted

Mokka napisał(a):
Duże psy - duże przeszkody, małe psy - małe przeszkody. To chyba jasne, nie? :mad:
Już wam wierzę. Pęcice to jedyne zawody, na ktorych byłam, gdzie był murek, więc miałam tylko takie doświadczenia...

Gratuluję wszystkim sukcesów (tych małych i tych większych)

Posted

Mokka napisał(a):

Monia w MA2 zaliczyła tunel pod prąd (po raz....- kto to zliczy :evil_lol: ), ale za to w pucharze zajęła 2 miejsce.

A w międzyczasie Dragulec się wystawił i wziął rasę :lol: .

Wielkie wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::klacz::klacz::klacz::loveu:

Mokka napisał(a):

Aha, torki trudne, techniczne, z pułapkami, detek mnóstwo. Czekam na oficjalne wyniki, aby policzyć, ile było dyskwalifikacji, bo chyba się na jakiś rekord zanosi :diabloti: .

Chcialabym zobaczyc te torki! :evil_lol: Czy ktos rysowal? A moze beda dostepne w necie? :cool3:

Posted

MAKAron napisał(a):
[SIZE=2] P.S gdzie mozna kupic teki serio profesjonalny i TRWAŁY dysk do frisbee?
http://frisbee.net.pl/ Tylko musisz wysłać maila z zapytaniem o aktualną ofertę, bo informacje na stronie nie koniecznie są nowe. Ja kupiłam Eurablendy po 45 zł, Jawzy były po 55 zł.
Szukałam dość intensywnie i było to jedyne miejsce w Polsce, gdzie sprzedawali Eura i Jawzy. Jeśli chcesz Hero, to skontaktuj się z Darkiem z Discbusters, ale one nie są trwałe dla psów o stalowych szczękach...

Posted

MAKAron napisał(a):
GRATULACJE!! :)[SIZE=2]Aniu, wiesz cos juz moze na temat tego treningu w tygodniu??
[SIZE=2]

Rozmawialam z Ela i powiedziala ze sie zastanowi ale prawdopodobnie jest to do zrobienia (tylko ze ona nie bedzie mogla go prowadzic...). Mokka moze Ty jakos bedziesz mogla?! :loveu:

MAKAron napisał(a):
P.S gdzie mozna kupic teki serio profesjonalny i TRWAŁY dysk do frisbee?

w polowie sierpnia maja byc nowe dyski u Bartka... Ja bede chciala zamowic dla Łukasza. Dziewczyny (Tess i aga.aksa) tez chcialy wiec dam Ci znac wczesniej to moze sie dolaczysz do zamowienia?! :razz:

Posted

campanulla napisał(a):
[SIZE=2]
Rozmawialam z Ela i powiedziala ze sie zastanowi ale prawdopodobnie jest to do zrobienia (tylko ze ona nie bedzie mogla go prowadzic...). Mokka moze Ty jakos bedziesz mogla?! :loveu:

hurra! :multi::multi::multi:

Posted

campanulla napisał(a):
[SIZE=2]

w polowie sierpnia maja byc nowe dyski u Bartka... Ja bede chciala zamowic dla Łukasza. Dziewczyny (Tess i aga.aksa) tez chcialy wiec dam Ci znac wczesniej to moze sie dolaczysz do zamowienia?! :razz:

YAHOOO!! JEA. A nie mozesz ty prowadzic??!! :P:P Jezeli oczywiscie Mokka nie bedzie mogla... :):) A poza tym, to moze i sie dolacze, tylko musze znac cene..:P

Posted

MAKAron napisał(a):
A poza tym, to moze i sie dolacze, tylko musze znac cene..:P

15zl za dysk. powinny byc dobre dla Twojej... ona przecie na pewno nie ma mocniejszych szczek niz np. Vetka... ;)

Posted

W sprawie treningu - ja mogłabym w czwartek wieczorem, ale nie wiadomo, kiedy usuną drzewo. To już jest zgłoszone, ale nikt mi nie potrafi powiedzieć, kiedy to nastąpi. Możemy więc się umówić wstępnie na czwartek, a ktoś by w ciągu dnia sprawdził, czy tam już jest porządek i czy mamy po co przyjeżdżać.

Posted

Napisał(a) Mokka

A w międzyczasie Dragulec się wystawił i wziął rasę :lol:

Brawa:p Dobrze, że nie mieliśmy jak tam pojechać, bo zhańbilibyśmy logo klubu po raz kolejny:evil_lol:

Ja na trening zawsze i wszędzie, i jeszcze raz- Łukasz, może jakieś spotkanko w tym tygodniu frizbowe udałoby się wykonać??:razz:

Posted

zakla napisał(a):
Łukasz, może jakieś spotkanko w tym tygodniu frizbowe udałoby się wykonać??:razz:

Łukasz pracuje od poniedzialku do piatku od bardzo rana do ok 18.00 wiec mysle ze nic z tego w tygodniu... predzej w weekend przed treningiem by sie udalo jesli juz... tylko nie mozna by psow zmeczyc zeby potem mialy sile biegac... ;)

Posted

PsychoSzczurek napisał(a):
patrząc na wczoraj, ja sie o to chyba nie musze martwić:flaming: :lol:

co sie tak dziwisz! w koncu masz belga w typie ONka! :lol:
a co ja mam powiedziec??!! moj border w typie belga... :shake: :cool3:

Posted

zrób to co ja: :flaming:
;)

nie chyba nie skorzystam! :evil_lol: jeszcze nie teraz! :diabloti: ja sie ciesze ze mam niezniszczalnego bordera w typie belga bo dzieki temu i Łukasz i ja mozemy zajac sie trenowaniem wybranych sportow w sumie jeden po drugim! ;)

Posted

no dobra to jeszcze troche pożyjemy, chociaż... ja siedze i sie zastanawiam czy nie wziąc jutro szejka na rower:roll: ...--> Od razu zapraszam na imprezkę pogrzebową:evil_lol: Zrobicie mi ładny grobik gdzieś przy terenie, prawda?:razz:

Posted

ja siedze i sie zastanawiam czy nie wziąc jutro szejka na rower:roll: ...--> Od razu zapraszam na imprezkę pogrzebową:evil_lol: Zrobicie mi ładny grobik gdzieś przy terenie, prawda?:razz:

a czy on kiedykolwiek biegal przy rowerze? (no chociaz z Twojej wypowiedzi mozna wnioskowac ze chcesz go wziac NA rower ----> na rame)? :cool3:

ja przyjede na pewno! :diabloti: nawet Ci kwiatki przyniose (wiem ze lubisz)! :p