Sajko Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 Pati, jaka Ślicznotka :lol: choć ja też preferuję śpiące, a najlepiej jeszcze jak tylko na zdjęciach je oglądam :D POkażę w poniedziałek Natalii 8) i przedstawiam Wam wszystkim nowego zawodnika Cavano, którego w końcu dostałam w ręce we wtorkowe południe. Mój aniołek, bullek miniaturka, Seayess Hot Love Margins, chwilowo jeszcze nie ma domowego imienia :oops: jeszcze w domu na wyspach i dzisiaj w ogrodzie rodziców, 11 tygodni i z wujkiem Barim :wink: Quote
Wind Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 Sajko, pieknosci!!! :D Nareszcie masz swoje malenstwo :-) Jak widze, "pieluchy" staja sie bardzo modne wsrod Cavanowiczek ;) pozdrawiam, Quote
Mokka Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Pati Dzidzia słodziuchna. Widziałam tylko jedno takie słodkie dziecko - moje (ale wyrosła z tego) :P Sajko Bombowy maluszek! Widać, że Bari zaakceptował nowego braciszka :D A co z domowym imieniem? Quote
anetta Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Obydwa dzieciaczki sa prze prze przesliczne :D :D :loveu: Sliczne maluszek z Barim wyglada :lol: :thumbs: Quote
aga_ostaszewska Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 Seayess Hot Love Margins - nowy nabytek Cavano. Ja tez mam nadzieję, że po wakacjach dołączę do Was! Juz niektórz znają mojego potwora, ale jak będzie pewność 100%, że dołączymy do Was to nieomieszkam głośno o tym zakomunikować! Quote
Wojenka Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Hej!Jak bylo na goscinnym treningu u Russa?Ja niestety nie moglam przyjechac,bo Make bola lapki-ma podraznione,czerwone poduszki :((( Quote
aga_ostaszewska Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Hej, hej CAVANO, czyzby opanowaly Was wakacje? Zawsze sledze Wasze forum, a tu ni a nic... :cry: Quote
Flaire Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Aga, straciliśmy teren, więc treningi były czasowo zawieszone. Ale już niedługo......... Tylko nic nie mówię, bo nie chcę zapeszyć! Quote
aga_ostaszewska Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Flaire: Ja sie tak dopytuje, bo (choc nawalilam u p.Malgosi) to chcialabym dalej kontynuowac szkolenie mojego stwora!! Quote
PATIszon Posted June 22, 2004 Author Posted June 22, 2004 Aga, straciliśmy teren, ! Jesuuu! Wzrok mi sie zawiesil tylko na tym zdaniu i juz sie przestraszylam i to strasznie! Ale doczytalam do konca i juz sie tak nie boje! :lol: Flaire, Jak tam sceniaki? 8) Quote
Mokka Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Flaire: Ja sie tak dopytuje, bo (choc nawalilam u p.Malgosi) to chcialabym dalej kontynuowac szkolenie mojego stwora!! EEEEEE, gadanie. Czy naprawdę wydaje Ci się, że to czas stracony? Pomyśl, ile się nauczyłaś. Teraz macie już podstawy, a Ty masz pojęcie, jak dalej postępować z psiną. Nie można chyba mówić, że całkiem nawaliłaś (bo troche chyba tak :wink: ), tak wyszło. Ale moim zdaniem wiedza i umiejętności nabyte na szkoleniu u pani Małgosi są nie do przecenienia. Flaire, w sobotę chyba będziemy musiały się rozdwoić, bo PT też ma egzamin. Grupę pani Małgosi sędziuje pan Brzezicha. :D Quote
Mokka Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Uwaga wszyscy, którzy są zgłoszeni do Pęcic Elka pyta Kto reflektuje na trening w sobote ok. godz. 18? Quote
Flaire Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Flaire, Jak tam sceniaki? 8) Grubaśne i fajowe i w ogóle... :lol: . Mozes sobie pocytać na topiku !Airedale i inne! - tam som zdjęcia i wsystko o nich! :lol: Dzisiaj skońcyły ctely tygodnie! Quote
PATIszon Posted June 22, 2004 Author Posted June 22, 2004 Dzisiaj skońcyły ctely tygodnie! Wiem, bo Paulina konczy jutro! Elka pyta Kto reflektuje na trening w sobote ok. godz. 18? Jajajajaja! Tylko gdzie? Quote
Mokka Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Dzisiaj skońcyły ctely tygodnie! Wiem, bo Paulina konczy jutro! Elka pyta Kto reflektuje na trening w sobote ok. godz. 18? Jajajajaja! Tylko gdzie? Siem okaże. Trochę nas mało :cry: Quote
Sajko Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 My będziemy :lol: i pokażę Wam mojego prosiaczka-chrumkacza :D Quote
Mokka Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 To razem z Elką byłoby nas już 4 sztuki. Trening może się odbyć, najprawdopodobniej będą to Pola Mokotowskie, bo gdzie indziej? :( Przekażę Elce, że są chętni. I poprosimy o prosiaczka. :D Quote
Aga01 Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Hej, hej. Nie zapominajcie o nas!!! Wiem, że żadko się udzielam na dogomani, ale nie każdy ma stałe łącze!!! My będziemy!!! A tak na marginesie, nie ma ktoś jakiegoś miejsca w samochodzie do Pęcic??? Quote
AGI Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 a Tekilka ma cieczke-niemoge Wam dotrzymac towarzystwa :( Quote
ciacho Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 a czy w weekend na Polach Mokotowskich mozna sie przylaczyc do was zeby popatrzec jak wygladaja treningi? Quote
Mokka Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Ciacho, nie będzie nas na Polach w ten weekend. W sobotę zamierzamy potrenować w gościnie u Russa (DZIĘKUJEMY!), a w niedzielę wybieramy się do Pęcic na zawody. Do Pęcic może jechać każdy, kto chce pokibicować psiakom :D Quote
Recommended Posts