Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pati, jaka Ślicznotka :lol: choć ja też preferuję śpiące, a najlepiej jeszcze jak tylko na zdjęciach je oglądam :D POkażę w poniedziałek Natalii 8)

i przedstawiam Wam wszystkim nowego zawodnika Cavano, którego w końcu dostałam w ręce we wtorkowe południe. Mój aniołek, bullek miniaturka, Seayess Hot Love Margins, chwilowo jeszcze nie ma domowego imienia :oops:

jeszcze w domu na wyspach

d_bigger1.jpg

i dzisiaj w ogrodzie rodziców, 11 tygodni

ogrod1.JPG

i z wujkiem Barim :wink:

ogrod2.JPG

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pati

Dzidzia słodziuchna. Widziałam tylko jedno takie słodkie dziecko - moje (ale wyrosła z tego) :P

Sajko

Bombowy maluszek! Widać, że Bari zaakceptował nowego braciszka :D

A co z domowym imieniem?

Posted

Seayess Hot Love Margins - nowy nabytek Cavano.

Ja tez mam nadzieję, że po wakacjach dołączę do Was! Juz niektórz znają mojego potwora, ale jak będzie pewność 100%, że dołączymy do Was to nieomieszkam głośno o tym zakomunikować!

Posted
Aga, straciliśmy teren, !

Jesuuu! Wzrok mi sie zawiesil tylko na tym zdaniu i juz sie przestraszylam i to strasznie! Ale doczytalam do konca i juz sie tak nie boje! :lol:

Flaire,

Jak tam sceniaki? 8)

Posted
Flaire: Ja sie tak dopytuje, bo (choc nawalilam u p.Malgosi) to chcialabym dalej kontynuowac szkolenie mojego stwora!!

EEEEEE, gadanie. Czy naprawdę wydaje Ci się, że to czas stracony? Pomyśl, ile się nauczyłaś. Teraz macie już podstawy, a Ty masz pojęcie, jak dalej postępować z psiną. Nie można chyba mówić, że całkiem nawaliłaś (bo troche chyba tak :wink: ), tak wyszło. Ale moim zdaniem wiedza i umiejętności nabyte na szkoleniu u pani Małgosi są nie do przecenienia.

Flaire, w sobotę chyba będziemy musiały się rozdwoić, bo PT też ma egzamin. Grupę pani Małgosi sędziuje pan Brzezicha. :D

Posted
Flaire,

Jak tam sceniaki? 8)

Grubaśne i fajowe i w ogóle... :lol: . Mozes sobie pocytać na topiku !Airedale i inne! - tam som zdjęcia i wsystko o nich! :lol: Dzisiaj skońcyły ctely tygodnie!
Posted
Dzisiaj skońcyły ctely tygodnie!

Wiem, bo Paulina konczy jutro!

Elka pyta

Kto reflektuje na trening w sobote ok. godz. 18?

Jajajajaja!

Tylko gdzie?

Siem okaże. Trochę nas mało :cry:

Posted

To razem z Elką byłoby nas już 4 sztuki. Trening może się odbyć, najprawdopodobniej będą to Pola Mokotowskie, bo gdzie indziej? :(

Przekażę Elce, że są chętni. I poprosimy o prosiaczka. :D

Posted

Hej, hej. Nie zapominajcie o nas!!! Wiem, że żadko się udzielam na dogomani, ale nie każdy ma stałe łącze!!! My będziemy!!! A tak na marginesie, nie ma ktoś jakiegoś miejsca w samochodzie do Pęcic???

Posted

Ciacho, nie będzie nas na Polach w ten weekend. W sobotę zamierzamy potrenować w gościnie u Russa (DZIĘKUJEMY!), a w niedzielę wybieramy się do Pęcic na zawody. Do Pęcic może jechać każdy, kto chce pokibicować psiakom :D