WŁADCZYNI Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 ŁAAAA obiecuje zgriluje tego psa wrrr przeżuła mi pasek od torby wrrrr ide grillować :[ Quote
Tess Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ja też życzę Veciorkowi wszystkiego najlepszego! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tusek Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Jesli chodzi o przeniesienie treningów to może byc bliżej metra :diabloti: Quote
talut Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 WŁADCZYNI napisał(a):A chcesz nas tam wszystkich z psami kilka razy w tygodniu po kilka godzin?:evil_lol: taaaak :diabloti: a dojazd w sumie nie jest zły :evil_lol: mamy nawet dwie linie autobusowe, kiedyś było SKM ale wycofali...a da się przeżyć :eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 PsychoSzczurek napisał(a):lepiej sie dobrze zastanów:eviltong: baldzo niedobla ta Ola:eviltong: s.:p Tak mysle i mysle i jakos nic mi do glowy nie przychodzi :lol: ;) . Ach ta Ola :mad: :evil_lol: ;) . Quote
Ludek Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ka-Vanga napisał(a):Nieeeeeeeeeeeee stanowczo za daleko :diabloti: . Jak dla kogo:evil_lol: Quote
Ludek Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 ŁukaszK napisał(a):ja bede raczej i w sobote i w niedziele... a jak nie to anka bedzie na pewno... :p Niedziela to super dzień. Może chociaż Milo będzie mież zdjęcie z wystawy:). Quote
campanulla Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ludek napisał(a):Niedziela to super dzień. Może chociaż Milo będzie mież zdjęcie z wystawy:). zalezy o ktorej wystawiasz! :evil_lol: Happy byla pierwsza! :eviltong: Quote
talut Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 my też chcemy mieć zdjęcie z wystawy :lol: wystawiamy się ok.10:30 :evil_lol: Quote
Ludek Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 campanulla napisał(a):zalezy o ktorej wystawiasz! :evil_lol: Happy byla pierwsza! :eviltong: O kurde. Może się nałożyć. Co prawda szetlandy są o 10.15, ale jest ich 36:crazyeye: i przewidziane sa do 12.05. Parsony wg. rozpiski wchodzą o 11.35. Ale może będzie gdzieś jakaś obsuwa. Tylko jeszcze Mokka aparacik musi użyczyć :lol:. Quote
Mokka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 A co myśłicie o tym http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1876078#post1876078 Quote
Ka-Vanga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Nio fajowe, ja caly czas o tym mysle :hmmmm: . Quote
Mokka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ka-Vanga napisał(a):Nio fajowe, ja caly czas o tym mysle :hmmmm: . No to myśl, jakby się nas kilka zebrało, to busika mozna wynająć, bo ja kcem z Leonem i jego klatką, to bez ciężarówki nie da rady ;) . Quote
Ka-Vanga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Mokka napisał(a):No to myśl, jakby się nas kilka zebrało, to busika mozna wynająć, bo ja kcem z Leonem i jego klatką, to bez ciężarówki nie da rady ;) . Hahahaha :cool3: , nio musze policzyc dokladnie kiedy wracam, bo wczesniejszy weekend spedzam w Krakowie i na Slowacji. Jak sie umawiamy w sobote? Quote
Mokka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ka-Vanga napisał(a):Hahahaha :cool3: , nio musze policzyc dokladnie kiedy wracam, bo wczesniejszy weekend spedzam w Krakowie i na Slowacji. No to licz, mam nadzieję, że weekend nie przeciągnie Ci się do następnego piątku :lol: . Ka-Vanga napisał(a):Jak sie umawiamy w sobote? Ja wciąż nie wiem, o której zawody się zaczynają :niewiem: Quote
Ka-Vanga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Mokka napisał(a):No to licz, mam nadzieję, że weekend nie przeciągnie Ci się do następnego piątku :lol: . Wlasnie nie zwgledu na to, ze moze sie przeciagnec tak intensywnie mysle ;) . Ja wciąż nie wiem, o której zawody się zaczynają :niewiem: Acha, oki no to jeszcze czekamy. Quote
PsychoSzczurek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Mokka napisał(a):A co myśłicie o tym http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1876078#post1876078 my na Białystok w tym roku to na pewno już nie mamy co liczyć:-( (ale jeszcze walczymy o obóz :lmaa::2gunfire::snipersm::chainsaw: :modla: :grab: ) s. Quote
Ka-Vanga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 PsychoSzczurek napisał(a):walczymy o obóz :lmaa::2gunfire::snipersm::chainsaw: :modla: :grab: s. To walczcie, byle z sukcesem :cool3: . Quote
Mokka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 PsychoSzczurek napisał(a):ale jeszcze walczymy o obóz :lmaa::2gunfire::snipersm::chainsaw: :modla: :grab: ) s. Hmmm, ale ja muszę już robić rezerwację :cool3: . Quote
ŁukaszK Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ludek napisał(a):O kurde. Może się nałożyć. Co prawda szetlandy są o 10.15, ale jest ich 36:crazyeye: i przewidziane sa do 12.05. Parsony wg. rozpiski wchodzą o 11.35. Ale może będzie gdzieś jakaś obsuwa. Tylko jeszcze Mokka aparacik musi użyczyć :lol:. kazdemu moge zrobic zdjecie na wystawie pod warunkiem ze sie przypomni na miejscu i powie dokladnie gdzie i o ktorej mam byc bo nie bardzo jestem obeznany z psimi wystawami... :p a od dzis jestem szczesliwym posiadaczem swego pierwszego obiektywu AF ( co z tego ze moj rowiesnik... i tak jest super... :loveu:) a body tez sobie raczej zalatwie na weekend wiec tym razem mokka bedzie mogla w koncu sama porobic fotki swoim sprzetem... :p Quote
Ludek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 ŁukaszK napisał(a):kazdemu moge zrobic zdjecie na wystawie pod warunkiem ze sie przypomni na miejscu i powie dokladnie gdzie i o ktorej mam byc bo nie bardzo jestem obeznany z psimi wystawami... :p OK to się upomnę :). ŁukaszK napisał(a): a od dzis jestem szczesliwym posiadaczem swego pierwszego obiektywu AF ( co z tego ze moj rowiesnik... i tak jest super... :loveu:) a body tez sobie raczej zalatwie na weekend wiec tym razem mokka bedzie mogla w koncu sama porobic fotki swoim sprzetem... :p To gratuluję posiadania super obiektywu. Skoro sie pochwalileś, to możemy liczyć na więcej zdjęć:evil_lol: . Quote
ŁukaszK Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 szykuje wlasnie zdjecia z zawodow na plytke i nie moglem sie powstrzymac zeby tego nie pokazac... :p moze samba przestraszyla sie tej muchy i dlatego jej skok w dal nie wyszedl... :diabloti: http://img138.imageshack.us/img138/4538/z3292xz.jpg Quote
WŁADCZYNI Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 ŁukaszK napisał(a):szykuje wlasnie zdjecia z zawodow na plytke i nie moglem sie powstrzymac zeby tego nie pokazac... :p moze samba przestraszyla sie tej muchy i dlatego jej skok w dal nie wyszedl... :diabloti: http://img138.imageshack.us/img138/4538/z3292xz.jpg Bo następnym razem jej nie odwołam jak postanowi Cię zjeść jak usłyszy cyknięcie aparatu:diabloti: Quote
Recommended Posts