Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WŁADCZYNI napisał(a):
A chcesz nas tam wszystkich z psami kilka razy w tygodniu po kilka godzin?:evil_lol:

taaaak :diabloti:

a dojazd w sumie nie jest zły :evil_lol: mamy nawet dwie linie autobusowe, kiedyś było SKM ale wycofali...a da się przeżyć :eviltong:

Posted

PsychoSzczurek napisał(a):
lepiej sie dobrze zastanów:eviltong:

baldzo niedobla ta Ola:eviltong:

s.:p

Tak mysle i mysle i jakos nic mi do glowy nie przychodzi :lol: ;) .

Ach ta Ola :mad: :evil_lol: ;) .

Posted

ŁukaszK napisał(a):
ja bede raczej i w sobote i w niedziele... a jak nie to anka bedzie na pewno... :p

Niedziela to super dzień. Może chociaż Milo będzie mież zdjęcie z wystawy:).

Posted

campanulla napisał(a):
zalezy o ktorej wystawiasz! :evil_lol: Happy byla pierwsza! :eviltong:

O kurde. Może się nałożyć. Co prawda szetlandy są o 10.15, ale jest ich 36:crazyeye: i przewidziane sa do 12.05. Parsony wg. rozpiski wchodzą o 11.35. Ale może będzie gdzieś jakaś obsuwa.

Tylko jeszcze Mokka aparacik musi użyczyć :lol:.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Nio fajowe, ja caly czas o tym mysle :hmmmm: .

No to myśl, jakby się nas kilka zebrało, to busika mozna wynająć, bo ja kcem z Leonem i jego klatką, to bez ciężarówki nie da rady ;) .

Posted

Mokka napisał(a):
No to myśl, jakby się nas kilka zebrało, to busika mozna wynająć, bo ja kcem z Leonem i jego klatką, to bez ciężarówki nie da rady ;) .

Hahahaha :cool3: , nio musze policzyc dokladnie kiedy wracam, bo wczesniejszy weekend spedzam w Krakowie i na Slowacji.

Jak sie umawiamy w sobote?

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Hahahaha :cool3: , nio musze policzyc dokladnie kiedy wracam, bo wczesniejszy weekend spedzam w Krakowie i na Slowacji.

No to licz, mam nadzieję, że weekend nie przeciągnie Ci się do następnego piątku :lol: .

Ka-Vanga napisał(a):
Jak sie umawiamy w sobote?

Ja wciąż nie wiem, o której zawody się zaczynają :niewiem:

Posted

Mokka napisał(a):
No to licz, mam nadzieję, że weekend nie przeciągnie Ci się do następnego piątku :lol: .

Wlasnie nie zwgledu na to, ze moze sie przeciagnec tak intensywnie mysle ;) .

Ja wciąż nie wiem, o której zawody się zaczynają :niewiem:

Acha, oki no to jeszcze czekamy.

Posted

PsychoSzczurek napisał(a):
ale jeszcze walczymy o obóz :lmaa::2gunfire::snipersm::chainsaw: :modla: :grab: )

s.

Hmmm, ale ja muszę już robić rezerwację :cool3: .

Posted

Ludek napisał(a):
O kurde. Może się nałożyć. Co prawda szetlandy są o 10.15, ale jest ich 36:crazyeye: i przewidziane sa do 12.05. Parsony wg. rozpiski wchodzą o 11.35. Ale może będzie gdzieś jakaś obsuwa.

Tylko jeszcze Mokka aparacik musi użyczyć :lol:.

kazdemu moge zrobic zdjecie na wystawie pod warunkiem ze sie przypomni na miejscu i powie dokladnie gdzie i o ktorej mam byc bo nie bardzo jestem obeznany z psimi wystawami... :p

a od dzis jestem szczesliwym posiadaczem swego pierwszego obiektywu AF ( co z tego ze moj rowiesnik... i tak jest super... :loveu:) a body tez sobie raczej zalatwie na weekend wiec tym razem mokka bedzie mogla w koncu sama porobic fotki swoim sprzetem... :p

Posted

ŁukaszK napisał(a):
kazdemu moge zrobic zdjecie na wystawie pod warunkiem ze sie przypomni na miejscu i powie dokladnie gdzie i o ktorej mam byc bo nie bardzo jestem obeznany z psimi wystawami... :p

OK to się upomnę :).

ŁukaszK napisał(a):

a od dzis jestem szczesliwym posiadaczem swego pierwszego obiektywu AF ( co z tego ze moj rowiesnik... i tak jest super... :loveu:) a body tez sobie raczej zalatwie na weekend wiec tym razem mokka bedzie mogla w koncu sama porobic fotki swoim sprzetem... :p

To gratuluję posiadania super obiektywu. Skoro sie pochwalileś, to możemy liczyć na więcej zdjęć:evil_lol: .