Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mogę byc tam nawet o 6:00. Przed 11:00 to te zawody się po prostu muszą skończyć, bo Negra nie będzie chciała biegać. A tam, w przeciwieństwie do Białego, chciałybyśmy coś wywalczyć.

Ajcka
a nie chcesz przypadkiem nocować u nas w namiocie? Nie musiałabym Ci wtedy małego brać.

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stereo! [SIZE=2]może miejsce u was jeszcze nie zostało oddane? bo Ola się wyłamała:mad: więc ja sama w hotelu średnio chętnie... jeżeli jeszcze mozna to piszę się na namiot:loveu:

Jana! sto Lat! niech Ci łapka szybko wyzdrowieje!!!:loveu:

Posted

ajcka napisał(a):
Jesli chodz o nasze zawody konczące kurs poczatkujący Ja też jestem za tylko 7-8 rano,tak byśmy wyrobili sie z zawodami przed 11 kiedy zaczyna sie najdotkliwszy upał. Sadze ze to dobry pomysł.Trzeba tylko obliczyc ile zawody beda trwały(ale chyba niezbyt długo) i ustalić jakąs taką ranną godzinke.
KTOS JESZCZE ZA???A co na to nasze kochane :lol:panie instruktorki?

Zgłoście propozycję Eli, będzie okazja w Białymtoku.

Posted

[quote name='Tusek'][SIZE=2]

Jana! sto Lat! niech Ci łapka szybko wyzdrowieje!!!:loveu:

thankju:loveu::loveu::loveu: ja tez mam nadzieje ze bedzie to szybko bo inaczej :mad:

Posted

Ludzie litości - 6 rano to świt blady jeszcze. Stereo i dlatego się ciesze że nie biegamy w jednym rozmiarze- inaczej z Bestią byśmy czans nie miały;) a tak małe bo małe ale są. zwłaszcza jak jej upał dopiecze to jakaś spokojniejsza, bardziej skupiona. Może zamiast poranka wieczór? Chłodniej, przyjemniej,słońce w oczy nie świeci?:diabloti:
Chcieliście Biały to teraz cierpcie zawody w słońcu:evil_lol: Tak było by wcześniej- ledwie lato by się zaczeło.
Na spacery chodze tylko ze spryskiwaczem- pies po krzakach się buja a ja dogorywam w mgiełce wody:cool3:

Posted

[quote name='Tusek']Stereo! [SIZE=2]może miejsce u was jeszcze nie zostało oddane? bo Ola się wyłamała:mad: więc ja sama w hotelu średnio chętnie... jeżeli jeszcze mozna to piszę się na namiot:loveu:

Ależ ty jesteś niezdecydowana :mad:. Nikt się nie zgłosił, więc proszę bardzo. Twój pies to mały i bezproblemowy, więc ja się bardzo cieszę.

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']Jana, wszystkiego naj naj naj naj:x-mas:
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
dziekuje bardzo
Lidka, to my tez mamy te zawody????????? mi sie wydawalo ze tylko poczatkujący
oświeccie mnie :cool3:

Posted

[quote name='ogromek']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
dziekuje bardzo
I bardzo dobrze Ci się wydawało :lol: . Ale zaawansowani będą przecież organizatorami, będzie potrzebna pomoc - do stoperów, do pisania, czytania, do ustawiania przeszkód, podnoszenia tyczek. Samo się przecież nie zrobi :mad: .

Posted

[quote name='ogromek']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
dziekuje bardzo

A co my gorsi :razz: ?

Tak szczerze mówiąc to nie wiem. Załozyłam, że tak.:lol:

Posted

Ludek napisał(a):
A co my gorsi :razz: ?

Oj zaraz tam gorsi :lol:

Zaawansowani po prostu juz wiedza na czym polegaja zawody a pewnie Szanownym Pomyslodawcom Zawodow Konczacych Kurs dla Poczatkujacych ;) przyswiecala idea przyblizenia im choc troche atmosfery i regul panujacych na prawdziwych zawodach zanim sie na takowe wybiora.
Jednak zawsze to inaczej wystartowac samemu nawet na takich klubowych mini zawodach niz nawet dziesiec konkursow na ktorych sie bylo tylko kibicem...

- prawda Mokka ? :lol:

Posted

Ludek napisał(a):
Dla mnie może być i 6.00, a nawet i na 4.00 dojadę:lol:.

Ale, żeby nie było, że werdna jestem, to wiecór tez byc może.:)
O 4 to chyba jeszcze ciemno?
Po dzisiejszym spacerku stwierdzam że ta 6 rano to nie jest zły pomysł, albo nawet 5 żeby przed upałem skończyć. Po pół godziny na dworze psa prawie zniosłam, ja prawie coś zniosłam, a jakaś pani chce na mnie animalsów nasłać:evil_lol: (nie nie mój piesek wcale nie chciał zjeść jej pieska, ja skracam smycz bo lubie się znęcać).

Posted

[quote name='Ludek']W zeszłym roku w zawodach brali udział wszyscy :).
W zeszłym roku nie było kursu, a początkujących było o wiele mniej niż teraz. Obecnymi kursantami można spokojnie obsadzić całe zawody, więc nie ma co się pchać i rozpychać łokciami. Zaawansowani jeżdżą na prawdziwe zawody, a co to za atrakcja - pokonać psem z openów kogoś, kto po raz pierwszy pojawił się na treningu 3 miesiące temu? (A jaki wstydz wtedy przegrać :evil_lol: ) Trzeba się po prostu sprężyć i przygotować zawody, aby przebiegały sprawnie i atrakcyjnie, a zawodnicy byli zadowoleni :lol: .

Posted

Aldra napisał(a):
Oj zaraz tam gorsi :lol:

Zaawansowani po prostu juz wiedza na czym polegaja zawody a pewnie Szanownym Pomyslodawcom Zawodow Konczacych Kurs dla Poczatkujacych ;) przyswiecala idea przyblizenia im choc troche atmosfery i regul panujacych na prawdziwych zawodach zanim sie na takowe wybiora.
Jednak zawsze to inaczej wystartowac samemu nawet na takich klubowych mini zawodach niz nawet dziesiec konkursow na ktorych sie bylo tylko kibicem...

- prawda Mokka ? :lol:

Prawda, prawda :lol: .

Posted

[quote name='Mokka']Ale zaawansowani będą przecież organizatorami, będzie potrzebna pomoc - do stoperów, do pisania, czytania, do ustawiania przeszkód, podnoszenia tyczek. Samo się przecież nie zrobi :mad: .
to ja juz teraz rezerwuje: ustawianie numerkow (a potem ich zbieranie) i podnoszenie tyczek! :loveu: jesli mi pozwolicie to do pisania lub czytania tez bardzo chetnie sie zglaszam!! :p noszenie przeszkod moge Wam ewentualnie odstapic... ;)

Jana: Wszystkiego najlepszego! :BIG::new-bday::Rose: rozwiniecie na priva!

Posted

[quote name='campanulla']to ja juz teraz rezerwuje: ustawianie numerkow (a potem ich zbieranie) i podnoszenie tyczek! :loveu: jesli mi pozwolicie to do pisania lub czytania tez bardzo chetnie sie zglaszam!! :p noszenie przeszkod moge Wam ewentualnie odstapic... ;)

Jana: Wszystkiego najlepszego! :BIG::new-bday::Rose: rozwiniecie na priva!
Do czytania i pisania będą przeprowadzone eliminacje :diabloti: , może do obsługi stoperów także samo ;) . Do podnoszenia tyczek wystarczy świadectwo zdrowia.

Posted

Mokka napisał(a):
Do czytania i pisania będą przeprowadzone eliminacje :diabloti: , może do obsługi stoperów także samo ;) . Do podnoszenia tyczek wystarczy świadectwo zdrowia.

coz za wymagania! :cool3: a na czym polegaja eliminacje? :diabloti: skoro o numerkach nie bylo slowa to mam rozumiec ze moge czuc sie zatrudniona bez zbednych egzaminow! :cool1: :evil_lol:

Posted

Aniu - czy ustalilas z Ela ze na jutro da Ci ropiske torow, zebysmy mogli przyjsc wczesniej i ustawic przeszkody ? Bo nie wiem czy przychodzic na 20.00 czy na 20.30...

Posted

[quote name='Aldra']Aniu - czy ustalilas z Ela ze na jutro da Ci ropiske torow, zebysmy mogli przyjsc wczesniej i ustawic przeszkody ? Bo nie wiem czy przychodzic na 20.00 czy na 20.30...

jeszcze nie ustalilam bo dopiero co wrocilam z wycieczki ale postaram sie z nia spotkac i omowic ta sprawe. jak juz bede cos wiedziala to dam Ci znac. ;)