Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Meldujemy sie po powrocie z Bratysławy. Nic nie wygrałyśmy, ale jestem bardzo zadowolona z zawodów i przebiegów mojej suczy, choć pod koniec już podpierała się nosem (chyba mnie już nie kocha, nie wiem, jak jej powiedzieć, że w piątek lecimy do Białego :cool3: ). W 3 dni 9 biegów i tylko jedna detka, za to 5 bezbłędnych. Mój biedny, kochany Moniutek :buzi: .
A ciepełko poprosimu już wyłączyć, w Bratysławie żar lał się z nieba całe 3 dni. To nie fair wobec psów i ludzi :mad: . Wróciłyśmy nad ranem, a ja już muszę ciężko pracować, choć tak bardzo mi się nie chce :placz: . Life is brutal :angryy: .

WŁADCZYNI napisał(a):
Czy Nutka to Jack/Parson/Foks? Cudne zdjecie Szelmy- jak stoi na tylnich łapkach:)

Nutka została zakupiona jako jack, a wyrosło, co wyrosło :evil_lol: . Ale jest słodka i utalentowana, więc tragedii nie ma.

Olciaczku, witamy na naszym topiku :lol: .

Łukasz, musimy poważnie porozmawiać :diabloti: . Dokonałam kilku zakupów w Twojej intencji. Kcesz sprzęcior wcześniej, czy wystarczy w Białymstoku?

Posted

Mokka napisał(a):
Łukasz, musimy poważnie porozmawiać :diabloti: . Dokonałam kilku zakupów w Twojej intencji.
Łomatko, Mokka, Ty w nałóg wpadłaś! Niedługo nie będziesz miała na karmę dla psów, to i zdjęcia będą kiepskie, bo szkielety zbyt piknie siem nie prezentujom! ;-)

Posted

Mokka napisał(a):
Meldujemy sie po powrocie z Bratysławy. Nic nie wygrałyśmy, ale jestem bardzo zadowolona z zawodów i przebiegów mojej suczy, choć pod koniec już podpierała się nosem (chyba mnie już nie kocha, nie wiem, jak jej powiedzieć, że w piątek lecimy do Białego :cool3: ).

Zawsze wiedzialam ,ze ta Mokka to niedobra pancia jest :evil_lol:
A powaznie ,to Gratulacje ,bo chyba na tyle biegow 5 bezblednych to imponujace :-)
Mokka ,czy mozesz przedstawic ,jak juz wrocisz do swiata realnego :-) , plan tych ostatnich treningow ,bo jakos mi sie to myli co i jak ( biorac pod uwage zmiany z powodu Bialego ) .

Posted

Parę fotek Moni z zawodów

sędzia pilnuje stref

dynamiczny slalom

ucieczka z tunelu

w finale narodów polska drużyna zajęła 3 miejsce

Posted

Łukasz, boskie zdjęcia! :loveu: tatulek wstawił sobie latającego Monulca na pulpit :)

Mokka, gratulacje ;) duuże mizianko dla Moni :)

ja też poproszę o plan najbliżych zajęć, bo dostałam kociokwiku :lol:

Posted

ŁukaszK napisał(a):
zakla: nie martw sie bedziesz miala ladne fotki z bialegostoku... :eviltong: a jesli chodzi o pociag to ja zadnego nie podawalem tylko pisalem ze jestem za nocnym...

Yyy... pomyliłeś mi się z Janą, to ona pisała:lol:
No i ja mam nadzieję, że będę miała (znaczy że Żwirek będzie miał, na swoich mi nie zależy:lol:). Biały fajniejszy od samolotów, prawda??:lilangel:

Posted

Mokka napisał(a):
Meldujemy sie po powrocie z Bratysławy. Nic nie wygrałyśmy, ale jestem bardzo zadowolona z zawodów i przebiegów mojej suczy, choć pod koniec już podpierała się nosem (chyba mnie już nie kocha, nie wiem, jak jej powiedzieć, że w piątek lecimy do Białego :cool3: ). W 3 dni 9 biegów i tylko jedna detka, za to 5 bezbłędnych. Mój biedny, kochany Moniutek :buzi: .
A ciepełko poprosimu już wyłączyć, w Bratysławie żar lał się z nieba całe 3 dni. To nie fair wobec psów i ludzi :mad: . Wróciłyśmy nad ranem, a ja już muszę ciężko pracować, choć tak bardzo mi się nie chce :placz: . Life is brutal :angryy: .

Brawo, barwo, brawo:multi: Już macie A3 rozumiem??:razz::eviltong:

Posted

zakla napisał(a):
Biały fajniejszy od samolotów, prawda??:lilangel:

gdyby te samoloty to byla jakas wieksza impreza to by nie byl... :eviltong:
a skad ty w ogole o tym wiesz...!:razz: ?

Posted

ŁukaszK napisał(a):

no wiesz... jak by Ci to wytlumaczyc... :roll: baby maja dlugie jezory! ;)

Posted

ŁukaszK napisał(a):

Ma się te wtyki w rodzinie:lol: Nie przejmuj się, nie miej za złe siostrze, zmusiłam ją do wyjawienia tajemnicy:eviltong:

Posted

zakla napisał(a):
Z pięciu czystych przebiegów:lol:

Ale egzamin był tylko jeden i choć na czysto, to dopiero na 5 miejscu (a do zaliczenia musi być lokata). Pozostałe przebiegi były w różnych innych konkurencjach, a te się nie liczą (zresztą też chyba lokat nie było, nie wiem zresztą, bo nie zawsze podawali wyniki łączne agility i jumpingu). Były konkurencje par, drużyn, narodów, indywidualne - całe mnóstwo, ale nie jako egzaminy. Pozostaję więc na razie przy swoich wpisach z Wrocławia, nic nie przybyło.

Dziękuję wszystkim za gratulacje, ale my naprawdę nic nie wywalczyłyśmy, po prostu biegałyśmy i czasami wyszło nieźle, choć bez żadnych lokatowych osiągnięć.

PS
W M-kach było ok. 40 piesów :diabloti:

Posted

Mokka napisał(a):
Ale egzamin był tylko jeden i choć na czysto, to dopiero na 5 miejscu (a do zaliczenia musi być lokata). Pozostałe przebiegi były w różnych innych konkurencjach, a te się nie liczą (zresztą też chyba lokat nie było, nie wiem zresztą, bo nie zawsze podawali wyniki łączne agility i jumpingu). Były konkurencje par, drużyn, narodów, indywidualne - całe mnóstwo, ale nie jako egzaminy. Pozostaję więc na razie przy swoich wpisach z Wrocławia, nic nie przybyło.

Dziękuję wszystkim za gratulacje, ale my naprawdę nic nie wywalczyłyśmy, po prostu biegałyśmy i czasami wyszło nieźle, choć bez żadnych lokatowych osiągnięć.

PS
W M-kach było ok. 40 piesów :diabloti:

Ło matko, ile psiów:crazyeye: Nie chce sie mysklec, co bylo z Lkach...:roll:
No wiesz, dla mnie wywalczeniem bylby juz sam fakt jakiegokolwiek czystego przebiegu... Powie, wiecej, jakiegokolwiek przebiegu ponizej 15pkt:lol:

Posted

Tusek musimy zwerbować kogoś do jutra do sztafety i wymyślić dla niej nazwę.
Kto chce być z nami w zespole???
Ajcka jedziesz w końcu?
Zakla startujesz już z kimś?
Wymyślcie nam jakąś fajną nazwę! :loveu:

Posted

[quote name='stereo']Tusek musimy zwerbować kogoś do jutra do sztafety i wymyślić dla niej nazwę.
Kto chce być z nami w zespole???
Ajcka jedziesz w końcu?
Zakla startujesz już z kimś?
Wymyślcie nam jakąś fajną nazwę! :loveu:
Niestety nie bede startowac, zglaszam sie do weave i chce, zeby pies mial jeszcze sile;)

Posted

Szkoda, bo westi, lab i malamut stanowiłyby ciekawy zespół...
Nie możemy nazwać drużyny Cavano Dream Team, bo inne dziewczyny też pewnie wystartują i wolę oddać ten zaszczyt im. Jeszcze ktoś pomyśli, że jesteśmy najlepszą drużyną Cavano... :evil_lol:

Posted

Jedziemy z wami do Białegostoku,już zgłosiłam,a nazwa dla nas- same babki,tor po przejsciu bedzie wyglądał jak pobojowisko-wiec wymysliłam- "Tornado girls":cool3: