Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stereo napisał(a):
A nie możesz przyjść na trening w niedzielę?
Czy ktoś ma dużą klatkę i nie jedzie do Białego?:loveu:
Zakla jakie wymiary ma klatka Żwira?
Nigdy nie mogłam i móc nie będę...:( Takie ot podłe życie, zresztą chyba i tak zrobi się to mało istotne jak tak dalej pójdzie:roll:
Nasza klateczka ma wymiary chyba 107x80x71 czy jakoś tak...

Posted

zakla napisał(a):
Nigdy nie mogłam i móc nie będę...:( Takie ot podłe życie, zresztą chyba i tak zrobi się to mało istotne jak tak dalej pójdzie:roll:

Zaklina - o czym Ty mowisz ??? I tam wczesniej ze cos tam za dlugo juz nie pobiegacie ze Zwirkiem - o co chodzi ?

Posted

Aldra napisał(a):
Zaklina - o czym Ty mowisz ??? I tam wczesniej ze cos tam za dlugo juz nie pobiegacie ze Zwirkiem - o co chodzi ?

Nie bój się, nie chodzi mi o psa ;) Raczej wręcz przeciwnie, zresztą to chyba nie ejst temat na publico...:roll:

Posted

zakla napisał(a):
Nie bój się, nie chodzi mi o psa ;) Raczej wręcz przeciwnie, zresztą to chyba nie ejst temat na publico...:roll:
zakla, jak można jakoś pomóc, to daj znać.

Posted

Flaire napisał(a):
zakla, jak można jakoś pomóc, to daj znać.
Dzięki za dobre chęci, ale raczej nie można ;) Zobaczymy, może coś się zmieni, choć wątpie (mimo iż mam nadzieje, ze jednak sie zmieni) :diabloti:

Posted

zakla napisał(a):
Nasza klateczka ma wymiary chyba 107x80x71 czy jakoś tak...

Dzięki za informację. Chyba muszę taką kupić, bo moja sunia zamęczy się na smyczy. :p

Posted

Tusek napisał(a):
Jana! masz rację z tym pociagiem :)
jedziemy nim :razz:
pojedźmy :multi:

A nie lepszy bylby dla Was podany przez Lukasa (jak o aremykansko brzmi:eviltong:)?

Dzieki Flaire, na szczescie przez caly lipiec jestem na polnocy, i w sumie nie wiem czy sie do Lacka zglaszac, bo moglabym wrocic juz 23...:roll: No coz, zobaczymy jakie bede miec nastawienie za miesiac:razz:

Posted

stereo napisał(a):
Dzięki za informację. Chyba muszę taką kupić, bo moja sunia zamęczy się na smyczy. :p
Wam spokojnie wystarczylaby IV (nasza to V), czyli taka, jaka ma Veti. Malamut sie w niej miescil (chociaz nie mial tam luksusow:eviltong:), ale labol powionienen miec duzo miejsca, zreszta Blue razem z Aresem mieszcza sie w IV i maja miejsce. A jest ona znacznie wygodniejsza i latwiej ja do zwyklego samochodu zmiescic...

Posted

Gdyby chodziło tylko o siedzenie w niej podczas zawodów, to wystarczyłaby IV, ale musi w niej też spać w namiocie. Wsadziłam ją kiedyś do klatki Blue i nie miała za dużo miejsca. Poza tym w takim upale musi się sunia trochę rozłożyć, bo inaczej się ugotuje. :cool1:

Czy naprawdę nikt nie ma klatki do pożyczenia?
Ania bierzesz swoją klatkę?

Posted

stereo napisał(a):
Gdyby chodziło tylko o siedzenie w niej podczas zawodów, to wystarczyłaby IV, ale musi w niej też spać w namiocie. Wsadziłam ją kiedyś do klatki Blue i nie miała za dużo miejsca. Poza tym w takim upale musi się sunia trochę rozłożyć, bo inaczej się ugotuje. :cool1:
stereo, klatka o podanych wyżej rozmiarów jest NAPRAWDę za duża dla przeciętnego laba - chyba że Twój lab jest bardzo mocno przerośnięty. Psy niemal zawsze preferują mniejsze klatki. Właściciele myślą, że robią swoim pupilkom wygodnie, kupując większą klatkę, a tak naprawdę jest na odwrót...

Posted

ajcka, talut: kazdy moze pokazywac fotki gdzie chce...

stereo: niestety akurat nie mam zadnej fajnej lecacej negry...

zakla: nie martw sie bedziesz miala ladne fotki z bialegostoku... :eviltong: a jesli chodzi o pociag to ja zadnego nie podawalem tylko pisalem ze jestem za nocnym...

a teraz wrzuce reszte zdjec... beda w kolejnosci robienia...