talut Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 To teraz jeszcze Tosca dostanie CWC z międzynarodówki i mamy Ch.Pl w Cavano :cool3: PsychoSzczurek napisał(a):(Crazy już nikt nie musi trzymać przed torem:multi: ale mordę piłuje tradycyjnie:lol:) postępy! jeszcze tydzień i bedzie cicha jak Bianka :cool3: Quote
WŁADCZYNI Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 No Biały jest w ten weekend chyba? A jeśli nie to bladego pojęcia ja nie mam się pogubiłam;) Moje hm jeśli nic ani nikt jej nie wbiegnie na tor to jest ok, ale było źle jak nie mogłam jej odwołać-zero rekacji,pies głuchy i w pogoni za Bzu i Joshem:( Moje też piłuje mordę-jak widzi innego psa który biega. W podpisie słowa Mokki - dostałam pozwolenie na korzystanie:) Ja nie mam wyboru- jeśli ja nie będę z małą biegać to nikt inny tego nie zrobi. Quote
Romas Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 talut napisał(a): postępy! jeszcze tydzień i bedzie cicha jak Bianka :cool3: Moze bedzie cicho jak Bianka ale lepiej niech nie bedzie taka wybiorczo biegajaca jak Bianka :evil_lol: Skoro tak wszyscy sie chwala to i ja napisze ,ze z Lublina przywiozlysmy ocene dosk. i srebro .Jeszcze tu o tym nie pisalam :lol: W niedziele 17stego nie ma pikniku w Bialym ,piknik jest 23-24.Czyli z tego wynika ,ze w ta niedziele trening normalnie ,potem nie ma (bo chyba jest w piatek) a potem sa zawody (czyli 2go lipca). Ja tak zrozumialam. Quote
talut Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Białystok jest za tydzień ;) 24-25 czerwca :eviltong: Quote
PsychoSzczurek Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 nie, nie, nie... Crazy nigdy nie będzie cicha jak Bianka:shake: za dużo byłoby tego szczęścia dla mnie, ona je rozdaje baaaaardzo powoli, coby mnie nie rozpuścić:mad::eviltong: Quote
talut Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Romas napisał(a): a potem sa zawody (czyli 2go lipca). no to my odpadamy :( 2 lipca mamy wystawę w Augustowie :( Quote
zakla Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Flaire, dziekuje bardzo;) Na wystawie staram sie, aby nic mi nie zwisalo:lol: I mam nadzieje, ze mi sie udaje...:cool3: Quote
WŁADCZYNI Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 ja żyje bez kalendarza więc pewna nie jestem:) Piątkowy trening powinien być w piatek przed zawodami chyba tak od razu? Muszę sobie zrobić tabliczkę na plecy "sadzam psa po to żeby się uspokoił a nie po to żeby go wołać" Quote
Mokka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Sajko napisał(a):Zakla, ale ChPl to my już mamy w Cavano:cool3: Nie tylko ChPl i to niejednego :evil_lol: . Quote
Aldra Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Ja rowniez przylaczam sie do gratulacji dla wszystkich wystawianych i Wystawiajacych, :lol: choc przyznam ze nie umiem rozszyfrowac tych wszystkich cwc Chpl (no dobra - tego to sie akurat domyslam ;) ) Idea wystaw jest mi calkiem obca mimo tego ze mam psa z rodowodem ;) Quote
stereo Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Pozdrowienia z Hannoveru! :multi: Czy u was tez jest tak goraco? Niemieckie klawiatury sa jakies dziwne, bo wszystko jest w innych miejscach. :crazyeye: Dlaczego nikt nie chce z nami startowac w sztafecie? I dlacyego nic sie tu nie dzieje? Widze, ze beze mnie Dogomania upada :evil_lol: . Quote
talut Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 ojj u nas dzisiaj jest baardzo gorąco ;) a co robisz w Hannoverze? :cool3: zostajesz na jutrzejszy mecz? :cool3: i kiedy wracasz? :cool3: (ciekawska jestem :P) Quote
zakla Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Sajko napisał(a):Zakla, ale ChPl to my już mamy w Cavano:cool3: Wyjelas mi z ust cudze slowa:lol: Ale coz, pominmy:eviltong: Ja wiem, ze u nas duuuuzo championow, ale jeden w te czy wewte, co to za roznica??:eviltong: Ola, cwc to wniosek na championa krajowego, trzy takie (w odstepie 6mcy i od dwoch roznych sedziow, w tym jeden z klubowki/miedzynarodowki) i masz championa:p Quote
Ka-Vanga Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Mokka napisał(a):Nie tylko ChPl :evil_lol: . Hihihihi wlasnie :cool3: :evil_lol: . Quote
Flaire Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='zakla']Ola, cwc to wniosek na championa krajowego, trzy takie (w odstepie 6mcy i od dwoch roznych sedziow, w tym jeden z klubowki/miedzynarodowki) i masz championa:pOd trzech sędziów ;-). Ja jeszcze bym uściśliła i dodała "w odstępię co najmniej 6 miesięcy pomiędzy pierwszym a ostatnim". Albo, cytując z regulaminu: Na każdej z wystaw kynologicznych w kraju sędziemu przysługuje prawo przyznania certyfikatu na wystawowego championa (zwanego w skrócie CWC, za granicą CAC - certyfikat au championat). Certyfikat może otrzymać pies i suka, które ukończyły 15 miesięcy i uzyskały ocenę doskonałą z lokatą pierwszą w klasie pośredniej, otwartej, użytkowej i championów, bez względu na liczbę konkurentów. Trzy CWC, uzyskane od trzech różnych sędziów - w tym co najmniej jeden na wystawie klubowej lub międzynarodowej - są podstawą do przyznania psu (suce) tytułu ,,Championa Polski”, pod warunkiem, że między pierwszym, a ostatnim wnioskiem upłynęło co najmniej 6 miesięcy. Quote
zakla Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 :oops: chyba mi się z A2 pomyliło...:eviltong: albo nie wiem z czym:lol: A my mamy się lepiej, nawet za talerzem dzisiaj skakaliśmy (więcej na inne we frisbee;)). A mam pytanie, czy ktoś coś wie, czy może w czwartek jest jakiś trening??:razz: Quote
WŁADCZYNI Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Hanover to mi się tylko i wyłącznie z konikami kojaży. Obraziłam się na panów policjantów-nawet mnie nie spisali za nielegalną demonstrację:( W Boże Ciało to się chyba nie godzi na trening isć!;) Quote
betty_labrador Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 kilka zdjec z wystawy w Lublinie :) Tosca z labkiem Tosca Zaklina z Tosca Quote
Romas Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 I ja tam bylam miod i wino pilam ale Tosi nie zobaczylam :-) Quote
talut Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 ja Toski nie widziałam, ale Beatę owszem ;) tylko, że w tym samym czasie wystawiałam Monulca, a potem Betty mi gdzeiś zniknęła :diabloti: Quote
betty_labrador Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 talut napisał(a):ja Toski nie widziałam, ale Beatę owszem ;) tylko, że w tym samym czasie wystawiałam Monulca, a potem Betty mi gdzeiś zniknęła :diabloti: a ja widzialam Magde z Bianka, ale jak wychodzily juz z wystawy!! :( a Ciebie z Monulcem nie widzialam niestety.... aha i widzialam jeszcze pare znajomych osob, w tym Ole z Bandzitka i wielkim pucharem ;) Quote
betty_labrador Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 no to nowe zdjecia kotka :D jak rozrabia w pokoju. Quote
WŁADCZYNI Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ten labek to jakoś tak potężnie wygląda-bardziej mi się podobją szczuplejsze;) Kociak cuudo i tak niewinnie wyglada:) Quote
Recommended Posts