Wind Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 Sajko, Qrcze nie chodzilam po tej trawie :oops: :oops: :oops: Doslownie jak typowa blondynka :wallbash: ... zamiast sprawdzic ten teren butami, stalam na prostym brzeszku i omiatalam jedynie wzrokiem ... :( Pewnie uda sie byc na tym placu w przyszlym tygodniu to obmacam go dokladnie :-) pozdrawiam, Quote
Flaire Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 He! A ja, naiwna, myślałam, żeście nie chodziły, bo trawa do pasa... :wink: Quote
Flaire Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 I jeszcze jedno-coś mi się zdaje,ża Flair gdzieś bardzo brzydko mówiła o małych serdelkach-że szczurki czy jak... :roll: Proszę to publicznie zdementować-maluszki są urocze :D :D Nawet bardzo urocze :D :D Eee tam. Szczury obrzydliwe. Misia mówi, że pijawki - a jak nie pijawki, to glisty. Ale bardzo je kocha i rozpuszcza strasznie: Quote
Sajko Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 Flaire- dopiero sobie uświadomiłam- zostawiasz czy rżniesz ogonki? Quote
tunio Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 Flaire- dopiero sobie uświadomiłam- zostawiasz czy rżniesz ogonki? Uprzedzilas mnie z pytaniem 8) A tak w ogole to czy Misiak ma ogonek ? :hmmmm: Quote
Wojenka Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 Flaire,ja dzis do Ciebie zadzwonie w sprawie opieki na szczeniątkami. Sajko,teraz ni mam sprawnego kompa w domu,a jak pisze ze szkoly,to nic mądrego mi nie przychodzi do głowy(w sprawie tekstu o Mace)-może Ty wykazesz cię inwencją tworcza?! Quote
Flaire Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 A tak w ogole to czy Misiak ma ogonek ? :hmmmm:Oczywiście, że ma - przecież jest Airedalem! Ale w wydaniu krótszym, niż w oryginale. W USA nikomu nawet do głowy by nie przyszło, żeby Airedale terrierowi nie ciąć ogona, a Misia jest Amerykanką. Również chodzą tam plotki (nie wiem, czy prawdziwe), że te europejckie Airedale z nieciętymi ogonami mają problemy z górną linią.A co do szczeniąt, to będą na życzenie klienta. Quote
tunio Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 Flaire dokonalam skrotu myslowego,tzn.chodzilo mi czy jest cieta a nie czy jest cieta jak doberman :wink: :lol: :lol: Quote
Ania-Bajka Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 Internet tam bedzie i to niedlugo a do tego niedrogo, bo za stale lacze o bardzo dobrej przepustowosci (tylko nie pytajcie sie mnie ile :o ) placic bedziemy tylko 60 zl/miesiac. A na razie zanim zaloza najwyzej do kawiarenki bede jezdzic :D Flaire, bardzo chetnie bym ci pomogla, ale akurat jutro przewozimy rzeczy do mieszkania, wiec bede tam potrzebna. Ale wyjatkowo w przyszly tydzien mam bardzo malo zajec (zielona szkola, tylko niektore klasy zostaja w szkole), wiec jesli bylaby ci wtedy potrzebna pomoc, to sie zglaszam :kciuki: Dajcie znac czy bedzie trening i gdzie (zrozumialam z postow, ze znalazlyscie jakis teren? ja jeszcze nie mam info od znajomego, ale moze nawet nie bedzie to potrzebne?), choc ja dzis niestety nie za bardzo moge mowic- caly tydzien pracy z energicznymi uczniami oraz przebywanie w poieszczeniach, w ktorych unosi sie pyl kredowy sprawily, ze stan mojego gardla i strun glosowych fatalnie sie pogorszyl i jestem praktycznie niema. Bardzo to cieszy dzieciaki. Mnie nie! :( Quote
zaba14 Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 Internet tam bedzie i to niedlugo a do tego niedrogo, bo za stale lacze o bardzo dobrej przepustowosci (tylko nie pytajcie sie mnie ile :o ) placic bedziemy tylko 60 zl/miesiac. To bardzo dobrze :lol: ja też mam dobre łącze net mi wolno chodzi tylko w sobote i niedziele, kiedy to dużo osób ma wolne ;-) a płacę tylko 40 zł :D Quote
Flaire Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 ja jeszcze nie mam info od znajomego, ale moze nawet nie bedzie to potrzebne?Ania, narazie nie mamy żadnego terenu, więc koniecznie dowiedz się od znajomego i to jak najszybciej! Nie możemy sobie pozwolić na to, żeby nie rozważyć każdej możliwości. Teren w Warszawie jest bardzo trudno znaleźć, więc jest mało prawdopodobne, że pierwsze miejsce, które braliśmy pod uwagę akurat się uda. Więc jak tylko będziesz mogła, to spytaj znajomego, czy to jego miejsce jest aktualne i jeżli tak, to kiedy można ten teren obejrzeć. Quote
AGI Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 Sluchajcie a ten teren ktory ogladalyscie z ta wyskoka trawa gdzie sie znajduje? w ktorym to jest miejscu? Quote
Flaire Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 AGI, to narazie nie ważne (i nie publicznie ogłaszane). Ważne tylko, że w Warszawie i blisko komunikacji. A jak uda nam się ten teren dostać, to zaraz ogłosimy dokładnie gdzie. Quote
Elka Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 ja za to chodzilam po trawce przedwczoraj razem z Ania od Belli i zadnych specjalnych nierówności nie wyczułam!:P Kto jest chętny na spotkanie w sobotę? trenować nam się jeszcze nie uda ale przejsc sie na spacer możemy! Ania Bajka i Sylwia mam dla was prezenty od organizatorów seminarium. A właściwie to nie dla Sylwi tylko dla Marty!! :p Quote
Sajko Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 Drogie Panie, czy mogę pięknie prosić o przesłanie fotek z seminarium na moją skrzyneczkę, wtedy stworzę krótką relację fotograficzną z seminarium? dzięki i pozdrawiam Quote
Elka Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 Zapraszam wszystkich chętnych na spacer połączony z treningiem posłuszeństwa i z niespodzianką! Spotykamy sie jutro (sobota) o godzinie 15.00 pod Bolkiem na Polach Mokotowskich! Poprosze o info na komórkę kto przyjdzie!! Quote
Elka Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 zobaczcie jakie cudo bedzie moje za 3 tygodnie!! Prawda, że śliczna!! :P Quote
Flaire Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 No fajna... A mnie znów ktoś potrzebny na puppysitting... Wtorek, od 13 do 16. Znajdę chętnych? Quote
Wind Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Ela, CUDO cudne :-) A bedzie jeszcze piekniej, jak po mamusi odziedziczy skocznosc, energie i temperamet! Czuje, ze rosnie nam grozna konkurentka ;) pozdrawiam, Quote
Sajko Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Elka- no boskie cudo :lol: na pewno jest ładniejsza spośród sióstr i ta Ci się bardziej od razu podobała :wink: a masz fotki całej gromadki? Flaire, no niestety ja to w pracy zimuję...ale jakimś wieczorkiem, to daj znać, coś pomyślę :D Quote
Wind Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Sajko, A czy Ty nie mialas juz po uszy w pieluchach siedziec??? ;) pozdrawiam, Quote
Sajko Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Wind, o pieluchach nic nie wiem i nie planuję :wink: a ze szmatką planuję pod koniec przyszłego tygodnia krążyć :lol: jak wszystko, pięć razy odpukać i odpluć, pójdzie, tfu tfu, to w środę/czwartek lądujemy z moim nowym maluszkiem :B-fly: Quote
Wind Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Sajko, Kolejny maluszek wsrod Cavanowiczow a Ty tak cicho siedzisz??? ;) Trzymam kciuki, aby transport i adaptacja cudzoziemca na polskiej ziemi gladko i zdrowo przebiegala :-) Czekamy na wiesci o maluszku i na fotki :-) pozdrawiam, Quote
Flaire Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Sajko, Misia kazała Ci przekazać (z własnego doświadczenia), że mały szybko nauczy się szczekać po polsku. Misia już była starsza jak tu przyjechała i też szybko się nauczyła, a wiadomo, że języki opanuwuje się najlepiej we wczesnym dzieciństwie, więc bulik nie powinien mieć problemu! Quote
Sajko Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 to jeszcze nieoficjalna fotka- jak wszystko dobrze, itp... to to będzie moje maleństwo :lol: Quote
Recommended Posts