betty_labrador Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='ŁukaszK']teraz lepsze?? piszcie co jeszcze poprawic w kwestii kolorow/kontrastu/jasnosci itp... :p no...ciut lepsze :diabloti: Quote
betty_labrador Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 campanulla napisał(a):Beatko! nie za wczesnie? jeszcze jakis chrzest klubowy powinien przejsc i dopiero taki tytul bedzie mozna mu nadac!! :diabloti: no tak, moze za szybko go mianowalam....cos ciekawego proponujesz? :cool1: Quote
betty_labrador Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='zakla'] :razz: Bezu dostala kolorkow :cool3: Quote
zakla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 No tak zdeczka :lol: Im wiecej czasu spedzam w photoshpie z bratem obok, tym bardziej lubie w nim siedziec:evil_lol: Jak to sie taki brat na grafice i tej calej reszcie (fotografia także, bede musiala go kiedys na jakies zawody wyrwac:cool3:) przydaje czasami:lol: Quote
ŁukaszK Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='zakla'] chyba jednak troche przesadzilas... :eviltong: heh... tak to jest pracowac na przestarzalym sprzecie... :/ (mowie o sobie...) ;) Quote
Tusek Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Jejku jejku!!! jaki super Muflon!:loveu: dziękuję!!! a jeżeli jedziemy do Białegostoku to w namiotach nocujemy? bo ja bym była chyba za jakimś miłym, niedrogim hotelikem :razz: mimo wszystko Muff to kanapowiec :diabloti: Quote
PsychoSzczurek Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 jeżeli my mamy jechać, to tylko namiot albo chmurki, ewentualnie dworzec:diabloti:, bo kasy nie starczy. mimo wszystko Muff to kanapowiec czas zmienić przyzwyczajenia:razz: kanapę zawsze można wziąć do namiotu:eviltong:(Szejk może robić za kanapę, szczególnie jak go przerobimy na futro;)) Quote
Ewa-Jo Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='ŁukaszK']Josh: P.S mam nadzieje ze nie pomylilem imion owczarkow... ;) Imie się zgadza -bardzo dziękujemy za zdjęcia -to jest kapitalne jakby Joshua zatrzymał sie na niewidzialnej szybie. W niedziele meldujemy się z płytką.Wielkie dzięki. Quote
talut Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 łiii mój prawie border ma fotki! :D nareszcie jakieś ładne zdjęcia z treningów! :D mogę wstawić na stronkę? :) no i może jeszcze gdzieś załapał się nawiedzony bajgiel ze sklerotyczną pańcią? :cool3: tatulek zachwyca się Kissią-a ja mogłam zobaczyć ją na żywo i nawet wymiziać :loveu::loveu: Quote
zakla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 ŁukaszK napisał(a):chyba jednak troche przesadzilas... :eviltong: heh... tak to jest pracowac na przestarzalym sprzecie... :/ (mowie o sobie...) ;) Och, przecież ja się uczę:lol: Proszę mi tu nie wypominać:eviltong: Tak to jest, jak dzieciom się nudzi i mają dostęp do komputera i photoshopa:cool3: W tej fotce troche za duzo sharpena dalam, a dokladniej unmaska:razz: Wczoraj to odkrylam, wiec teraz musze to wykorzystac:evil_lol: Spoko spoko, jeszcze z jakieś pół roku i będę mogła robić i obrabiać fotki:lol: Quote
talut Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 zakla napisał(a):W tej fotce troche za duzo sharpena dalam, a dokladniej unmaska:razz: i zrozum tu człowieku o czym oni gadają :lol: ja photoshopa mam od wczoraj i na razie jestem na etapie poznawania jego możliwości :lol: Quote
Tusek Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Muflon zgłoszony do Białegostoku :cool3: tylko, że się nie pojawiłysmy na liście :-( A namiot może być ;) mamy z Muff wprawę była z nami pod namiotami w zeszłym roku :mdrmed: pzdr Quote
ŁukaszK Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 talut napisał(a):łiii mój prawie border ma fotki! :D nareszcie jakieś ładne zdjęcia z treningów! :D mogę wstawić na stronkę? :) no i może jeszcze gdzieś załapał się nawiedzony bajgiel ze sklerotyczną pańcią? :cool3: oczywiscie mozesz wstawic... :p bedzie plytka to bedzie duuuzo zdjec bajgla... ;) Quote
betty_labrador Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Tusek napisał(a): : mimo wszystko Muff to kanapowiec :diabloti: taaa- kanapowiec-agilitowiec! to pies na borsuki i lisy, a nie zaden kanapowiec :diabloti: Quote
zakla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Och pewnie, ze nie lepiej! Ktore zdjecie lepsze? czy albo to czy to Quote
ŁukaszK Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 zakla napisał(a):Och, przecież ja się uczę:lol: Proszę mi tu nie wypominać:eviltong: Tak to jest, jak dzieciom się nudzi i mają dostęp do komputera i photoshopa:cool3: W tej fotce troche za duzo sharpena dalam, a dokladniej unmaska:razz: Wczoraj to odkrylam, wiec teraz musze to wykorzystac:evil_lol: Spoko spoko, jeszcze z jakieś pół roku i będę mogła robić i obrabiać fotki:lol: nie chce ci niczego wypominac... ;) tylko ja mam po prostu ten dyskomfort ze inaczej to widze i np u mnie to beza jest rozowa... :P wiec tak sobie mysle ze moze jednak troche przesadzilas... ;) a unsharp maska dobrze jest odpowiednio ustawic przed zastosowaniem... :razz: P.S. ucz sie jak najwiecej to ty zostaniesz nadwornym fotografem i mnie chrzest ominie... :eviltong: Quote
talut Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 za każdym razem 2 ;) Łukasz-nie będzie mnie na następnym treningu :( mogę przynieść w sobotę albo za dwa tyg.? :) Quote
betty_labrador Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 ja tez uwazam ze zdjecia nr. 2 sa lepsze... Psycholku(szczurku) dzyndznac Cie? Quote
ŁukaszK Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='zakla']Och pewnie, ze nie lepiej! Ktore zdjecie lepsze? to: i to tylko (chyba ?) troche za duzo czerwonego... Quote
zakla Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ula z Sylwia sie nie zna, to cicho byc!:eviltong::mad: Łukasz, no u mnie to ona rozowa nie jest:lol: A maska ustawiam przed zastosowaniem, inaczej mialabym wielka kolorowa (i jakże piękną) plamę z Bzu:cool3: A ja już swoje przeszłam i sama siebie mogę mianować nadwornym fotografem, ale tego nie zrobię, bo się wstydam swych jakże bossskich fotosów:loveu: Ale keidyś się nauczę, wierzę w siebie na tyle:eviltong: Nie takie rzeczy się w życiu robiło. Ogółem to zaczynam się łapać w tym moim aparaciku:razz: Quote
PsychoSzczurek Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 betty_labrador napisał(a): Psycholku(szczurku) dzyndznac Cie? jak Cie dzyndzne, to nie będziesz taka wesoła. DZYŃ-DZYŃ!! mamy spaczony gust:cool1::eviltong: Quote
ŁukaszK Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 talut napisał(a):Łukasz-nie będzie mnie na następnym treningu :( mogę przynieść w sobotę albo za dwa tyg.? :) dogadaj sie z Anka ona ma chyba w sobote trening... mnie i tak nie bedzie za tydzien a za 2 tez moze byc... ;) Quote
Recommended Posts