zakla Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :lol: Dziękujemy! Dziękujemy! Autografy rozdajemy na najbliższym treningu, na którym się pokażemy:razz: Hmm, zaraz wstawie fotencję małęgo z dnia dzisiejszego;) Bedzie nastepny do ewentualnego pokazu :cool3: Pokazu czego??:PROXY5: Quote
zakla Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 PATIszon napisał(a):No! I badz co badz o pare deko lzejszy :cool3: Podobno tego męstwa było tam bardzo dużo, ale nie wytrzymałam do tego momentu, w połowie wyszłam bo nmie byłoby komu łąpać, a miałam wrażenie, że tracę kontakt ze śwaitem:lol: Quote
Mokka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 zakla napisał(a):Podobno tego męstwa było tam bardzo dużo, ale nie wytrzymałam do tego momentu, w połowie wyszłam bo nmie byłoby komu łąpać, a miałam wrażenie, że tracę kontakt ze śwaitem:lol: To i tak byłaś dzielna, jeśli wytrzymałaś choć trochę. Ja Leona po prostu porzuciłam w lecznicy z lekka oszołomionego zastrzykiem i odebrałam już naprawionego. Taka byłam wyrodna pańcia :lol: . A Żwirek ma wycięte wszystko, czy woreczek został? Quote
zakla Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 No właśnie woreczek został, co mnie trochę zdziwiło, ale przynajmniej będzie sprawiał wrażenie ogiera :lol: Quote
zakla Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 taki jeszcze z rana zdeczka wstawiony byłem: ale wszystko wskazuje na to, że zaraz będzie tak jak było: Quote
Ewa-Jo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Mokka napisał(a):To i tak byłaś dzielna, jeśli wytrzymałaś choć trochę. Ja Leona po prostu porzuciłam w lecznicy z lekka oszołomionego zastrzykiem i odebrałam już naprawionego. Taka byłam wyrodna pańcia :lol: . A Żwirek ma wycięte wszystko, czy woreczek został? "Seksmisja" :crazyeye: Quote
ogromek Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Żakla, to dobrze ze ze Żwirkiem jest ok :loveu: i do zobaczenia na treningu :razz: teraz bedzie pedzaca blyskawica, jest przeciez lzejszy :evil_lol: Quote
stereo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 śliczne ma gatki :loveu:. Moja po sterylizacji chodziła w T-Shircie założonym na tyłek. :evil_lol: Quote
Sajko Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Zakla, gratulki dla lzejszego Zwira:cool3: no i widze ze juz opanowujesz coraz bardziej obsluge aparatu, super! niedlugo dolaczysz do grona nadwornych fotografow:evil_lol: Quote
Musiałek Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Zakla super zdjecia !! Życz Żwirkowi zdrówka od nas :lol: Quote
betty_labrador Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Zwirek ma super majteczki :lol: niech ranka szybko sie goi i powracajcie na tor :p Quote
talut Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 boskie ma gatki :p to mi się w kastracji podoba najbardziej :lol: Quote
zakla Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Dzieki za wszystki pozdrowionka i juz przekazane malenstwu:lol: A teraz, zeby zmeczyc psa, bawimy sie w szukanie:razz: Zabawki, leki, zarcie, wszystko gdzie sie tylko da, chowam w torbach, na kije od szczotek, w szafach, i wszystko zawsze znalezione:cool3: Tylko Matrix nieucieszony, ze tluc mu sie z mlodym nie pozwalaja:evil_lol: Quote
PsychoSzczurek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ludu kochany... Crazy mi zachorowała:placz:na cieczkę...:crazyeye: w związku z tym, pytam Was, czy powinnam się pojawiać na treningu?? Co o tym sądzicie? Crazy na każdym kroku chce mi udowodnić, że jest psem wyjątkowym i jedynym w swoim rodzaju, i że przeżyję z nią jeszcze wiele dziwnych historii...:shake: ale czemu cieczkę??:lol:no czemu??:diabloti: i na dodatek się roztyła... waży już 8.50kg!!(miesiąc temu było 7.50!!) Quote
zakla Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 A to Crazy nie jest wycięta?!:crazyeye: Zawsze byłam przekonana, ze ona po sterylce:razz: Ty ją odchudzaj, Bzu si udało to i Crazy się uda:eviltong: Quote
stereo Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 u was chyba nie będzie żadnego psa, ale u nas jest Boogie, a po nas pewnie są zaawansowani, więc ja bym sobie darowała. Ale ja się tam ni znam, wiec rób co chcesz... My mamy dzisiaj o 18.00, 18.15 czy jeszcze później? Aniu, trening będzie z Tobą czy z jakimś innym cierpliwum człowieczkiem? :evil_lol: Quote
Romas Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']Ludu kochany... Crazy mi zachorowała:placz:na cieczkę...:crazyeye: w związku z tym, pytam Was, czy powinnam się pojawiać na treningu?? Co o tym sądzicie? Ponoc w pierwszyshc dniach cieczki zapach suki jest slaby.Moze umyjesz jej tyl i bedziesz trzymac ja na kocu lub w klatce pomiedzy bieganiem. No ale ja nie mam psa ..a do Eli zadzwonic nie mozesz ? Quote
PsychoSzczurek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ależ Crazy jest wycięta i stąd moje biadolenie :eviltong: problem w tym, że nie pamiętam odkąd tak jest... a psy reagują dość... hmm... mocno:shake: dzisiaj nam to wet potwierdził. Do Eli nie mam numeru, bo komórka jest z Sylwią, a Sylwia w szkole... Quote
WŁADCZYNI Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 A wycięta sucz może mieć cieczkę? Mi nie przeszkadza-moja sucz nie ma ciągot do samic;) Dobrze że przytyła-może będę mogła miziać futerko a nie żebra i kręgosłup;) W grupie nie mamy chłopców, później jest Boogie-nie wiem co on na zapaszek powie. Quote
PsychoSzczurek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Jadę bez Crazy :) Może mieć cieczkę, przykład mamy pod nosem:lol::eviltong: Quote
Ludek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Rozmawiałam przed chwilą z Elą. Średniozaawansowani w sobotę na 15.00, w niedzielę na 8.00. Nic więcej nie wiem, bo było bardzo słabo słychać. Quote
ogromek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Ludek']Rozmawiałam przed chwilą z Elą. Średniozaawansowani w sobotę na 15.00, w niedzielę na 8.00. Nic więcej nie wiem, bo było bardzo słabo słychać. dzieki za info dobra kobieto :loveu: tez mialam sie Eli o to pytać :diabloti: Aniu zdajesz sobie sprawę ze z Kusia biegasz do konca czerwca i to na 100% :eviltong: wiem ze się :multi: do jutra Quote
zakla Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 PsychoSzczurek napisał(a):Może mieć cieczkę, przykład mamy pod nosem:lol::eviltong: :crazyeye: o banty:-o nie wierze no, nie wierze:eviltong: i nie uwierze nigdy przenigdy:lol: W koncu jak sie usuwa macice, to suka nie ma prawa miec cieczki. Chyba ze tylko sie ją podwiązuje...:roll: Quote
campanulla Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='ogromek']Aniu zdajesz sobie sprawę ze z Kusia biegasz do konca czerwca i to na 100% :eviltong: wiem ze się :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ale super!!!!!!!!!! :loveu: dzieki dzieki dzieki wieeeeeeeeeeeeeeelkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :buzi: Quote
Recommended Posts