Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol: Dziękujemy! Dziękujemy! Autografy rozdajemy na najbliższym treningu, na którym się pokażemy:razz: Hmm, zaraz wstawie fotencję małęgo z dnia dzisiejszego;)

Bedzie nastepny do ewentualnego pokazu :cool3:
Pokazu czego??:PROXY5:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PATIszon napisał(a):
No! I badz co badz o pare deko lzejszy :cool3:

Podobno tego męstwa było tam bardzo dużo, ale nie wytrzymałam do tego momentu, w połowie wyszłam bo nmie byłoby komu łąpać, a miałam wrażenie, że tracę kontakt ze śwaitem:lol:

Posted

zakla napisał(a):
Podobno tego męstwa było tam bardzo dużo, ale nie wytrzymałam do tego momentu, w połowie wyszłam bo nmie byłoby komu łąpać, a miałam wrażenie, że tracę kontakt ze śwaitem:lol:

To i tak byłaś dzielna, jeśli wytrzymałaś choć trochę. Ja Leona po prostu porzuciłam w lecznicy z lekka oszołomionego zastrzykiem i odebrałam już naprawionego. Taka byłam wyrodna pańcia :lol: .
A Żwirek ma wycięte wszystko, czy woreczek został?

Posted

Mokka napisał(a):
To i tak byłaś dzielna, jeśli wytrzymałaś choć trochę. Ja Leona po prostu porzuciłam w lecznicy z lekka oszołomionego zastrzykiem i odebrałam już naprawionego. Taka byłam wyrodna pańcia :lol: .
A Żwirek ma wycięte wszystko, czy woreczek został?

"Seksmisja" :crazyeye:

Posted

Zakla, gratulki dla lzejszego Zwira:cool3: no i widze ze juz opanowujesz coraz bardziej obsluge aparatu, super! niedlugo dolaczysz do grona nadwornych fotografow:evil_lol:

Posted

Dzieki za wszystki pozdrowionka i juz przekazane malenstwu:lol:
A teraz, zeby zmeczyc psa, bawimy sie w szukanie:razz: Zabawki, leki, zarcie, wszystko gdzie sie tylko da, chowam w torbach, na kije od szczotek, w szafach, i wszystko zawsze znalezione:cool3: Tylko Matrix nieucieszony, ze tluc mu sie z mlodym nie pozwalaja:evil_lol:

Posted

Ludu kochany... Crazy mi zachorowała:placz:na cieczkę...:crazyeye:
w związku z tym, pytam Was, czy powinnam się pojawiać na treningu?? Co o tym sądzicie?
Crazy na każdym kroku chce mi udowodnić, że jest psem wyjątkowym i jedynym w swoim rodzaju, i że przeżyję z nią jeszcze wiele dziwnych historii...:shake: ale czemu cieczkę??:lol:no czemu??:diabloti:
i na dodatek się roztyła... waży już 8.50kg!!(miesiąc temu było 7.50!!)

Posted

A to Crazy nie jest wycięta?!:crazyeye: Zawsze byłam przekonana, ze ona po sterylce:razz:
Ty ją odchudzaj, Bzu si udało to i Crazy się uda:eviltong:

Posted

u was chyba nie będzie żadnego psa, ale u nas jest Boogie, a po nas pewnie są zaawansowani, więc ja bym sobie darowała. Ale ja się tam ni znam, wiec rób co chcesz...
My mamy dzisiaj o 18.00, 18.15 czy jeszcze później? Aniu, trening będzie z Tobą czy z jakimś innym cierpliwum człowieczkiem? :evil_lol:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']Ludu kochany... Crazy mi zachorowała:placz:na cieczkę...:crazyeye:
w związku z tym, pytam Was, czy powinnam się pojawiać na treningu?? Co o tym sądzicie?

Ponoc w pierwszyshc dniach cieczki zapach suki jest slaby.Moze umyjesz jej tyl i bedziesz trzymac ja na kocu lub w klatce pomiedzy bieganiem.
No ale ja nie mam psa ..a do Eli zadzwonic nie mozesz ?

Posted

Ależ Crazy jest wycięta i stąd moje biadolenie :eviltong: problem w tym, że nie pamiętam odkąd tak jest... a psy reagują dość... hmm... mocno:shake: dzisiaj nam to wet potwierdził.
Do Eli nie mam numeru, bo komórka jest z Sylwią, a Sylwia w szkole...

Posted

A wycięta sucz może mieć cieczkę? Mi nie przeszkadza-moja sucz nie ma ciągot do samic;) Dobrze że przytyła-może będę mogła miziać futerko a nie żebra i kręgosłup;) W grupie nie mamy chłopców, później jest Boogie-nie wiem co on na zapaszek powie.

Posted

Rozmawiałam przed chwilą z Elą.
Średniozaawansowani w sobotę na 15.00, w niedzielę na 8.00.

Nic więcej nie wiem, bo było bardzo słabo słychać.

Posted

[quote name='Ludek']Rozmawiałam przed chwilą z Elą.
Średniozaawansowani w sobotę na 15.00, w niedzielę na 8.00.

Nic więcej nie wiem, bo było bardzo słabo słychać.
dzieki za info dobra kobieto :loveu: tez mialam sie Eli o to pytać :diabloti:
Aniu zdajesz sobie sprawę ze z Kusia biegasz do konca czerwca i to na 100% :eviltong: wiem ze się :multi:
do jutra

Posted

PsychoSzczurek napisał(a):
Może mieć cieczkę, przykład mamy pod nosem:lol::eviltong:

:crazyeye: o banty:-o nie wierze no, nie wierze:eviltong: i nie uwierze nigdy przenigdy:lol: W koncu jak sie usuwa macice, to suka nie ma prawa miec cieczki. Chyba ze tylko sie ją podwiązuje...:roll:

Posted

[quote name='ogromek']Aniu zdajesz sobie sprawę ze z Kusia biegasz do konca czerwca i to na 100% :eviltong: wiem ze się :multi:

:multi: :multi: :multi: :multi: ale super!!!!!!!!!! :loveu: dzieki dzieki dzieki wieeeeeeeeeeeeeeelkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :buzi: