Flaire Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Sajko']I Api Łojejku, jaki śliczny portrecik Gapiszonka! :loveu: Quote
Sajko Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Flaire, chcialam powiedziec, ze mam sztuk 3 portrecikow:evil_lol: jak chcesz dostac, daj mailika i sle:lol: Quote
betty_labrador Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 a zaawansowani maja jakis trening? Aniu dzieki- bede czekac cierpliwie na fotki Twojego brata :loveu: i za fotki na slalonie baaaardzo dziekujemy z Tosca. :loveu: WLADCZYNI-ja sie nie obrazilam-ale to bardzo przykre ze kazdy Cie olewa.....bo ma np. uprzedzenia do mnie lub jakies zdanie oparte na jakis kilku wypowiedziach na forum(nie mowie o Was). Sajko ok rozumiem :) Quote
Flaire Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Sajko napisał(a):Flaire, chcialam powiedziec, ze mam sztuk 3 portrecikow:evil_lol: jak chcesz dostac, daj mailika i sle:lol:No dzięki ogromne!!! Ten jest cudny! :buzi: Już Ci ślę mail na priw. :-) Quote
betty_labrador Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Flaire napisał(a):No chyba nie zauważyłaś, choć nie rozumiem w jaki sposób :roll:, bo fot Tosci na stronach Alternatywy jest tyle, że naprawdę trudno je przeoczyć :roll:. Adres podany przez myriad w topiku o zawodach. Pod tym adresem jest podział na klasy. Wybierasz klasy, w których biegałaś i tam masz przebiegi chyba wszystkich psów z tej klasy po kolei. Patrzyłam tylko w jednej z klas i tam była niemal cała strona zdjęć tylko Tosci. ten tekst, na ktory teraz odpowiedzialas pisalam zanim pojawily sie fotki na stronie alternatywy..... ale dzieki :) Quote
Flaire Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 WŁADCZYNI napisał(a):A my nie mamy ani jednego zdjęcia-nie ważne że nas nie było za fotki się byśmy nie obraziły i tak;)Nas też nie było, ale fotkę mamy :eviltong: :evil_lol: :cool3: :multi: Quote
Mokka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Sajko - fotki śliczności. No, no, wygląda na to, że Cavano ma całkiem niezły serwis fotograficzny :shiny: . Z mojej strony - co się dało obrobić, to wstawiłam. Nie jest prawdą jakoby nie było żadnych zdjęć Toski :mad: . Quote
Mokka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Sajko, to jest moje ulubione :lol: [quote name='Sajko'] Quote
Mokka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='betty_labrador'] przepraszam ale jestem nieco zawiedziona-jak dotad widzialam dwa zdjecia Tosci, a zadnych jak skacze czy cus... kazdy pies ma jakies, i nawte to jak skacze a Tosca? no chyba ze czegos nie zauwazylam. Nie wiem Beata, dlaczego uważasz się za pomijaną lub dyskryminowaną. W poniedziałek w tym topiku umieściłam 3 zdjęcia Toski, w tym 2, jak skacze. Ani mniej, ani więcej niż inne psy. [quote name='Mokka'] Dobra, koniec fotek, bo co by człowiek nie zrobił i tak jest źle :shake: . Quote
Flaire Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Mokka napisał(a):Dobra, koniec fotek, bo co by człowiek nie zrobił i tak jest źle :shake: .Mokka, dla mnie - SUPER! :buzi: BTW, ile razy Monia startowała w zawodach zanim miała choćby jedno ludzkie ;-) zdjęcie? Dzieciarnia się rozpuściła. ;-) Quote
WŁADCZYNI Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='betty_labrador']a zaawansowani maja jakis trening? WLADCZYNI-ja sie nie obrazilam-ale to bardzo przykre ze kazdy Cie olewa.....bo ma np. uprzedzenia do mnie lub jakies zdanie oparte na jakis kilku wypowiedziach na forum(nie mowie o Was). O zaawansowanych nie pytałam tylko o maluchy początkujące. Ja nie twierdze że Ty się obraziłaś, ja powiedziałam że JA się obrażam:razz: Quote
zakla Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Za 2,5 godziny Zwirek ma operację. Proszę trzymać kciuki, bo ja nie wytrzymam psychicznie, zwłaszcza że będę z nim sama...:-( Quote
PsychoSzczurek Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Zakla, jesteśmy z Tobą!!:calus: :kciuki: dla Żwirka Quote
zakla Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Dzieki. Za godzinke wychdozimy, mam nadzieje, ze przestanie padac...:shake: A tu taka ciekawostka, co to mnie moj pies zaskoczyl- Quote
Mokka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Trzymamy kciuki za Żwira. Będzie jak nowy, wierzę w to :evil_lol: . Całkiem, całkiem naprawiony :lol: . Quote
zakla Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Obyś miała rację. Mam tylko nadzieję, że wsyzstko pójdzie dobrze, bo inaczej się potn i w życiu już nie będę mieć żadnego psa. Ja zmykam z Matrixem na spacer i potem od razu ze Zwirem do veta(5km spacerkiem przed operacją;)). Quote
Flaire Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 zakla, całe nasze stado (dzisiaj powiększone, bo mam u siebie Api) trzyma za Żwirowskiego kciuki i pazury! :-) Quote
betty_labrador Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 trzymam kciuki z Tosca by wszystko bylo ok ;) Quote
betty_labrador Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Mokka napisał(a):Nie wiem Beata, dlaczego uważasz się za pomijaną lub dyskryminowaną. W poniedziałek w tym topiku umieściłam 3 zdjęcia Toski, w tym 2, jak skacze. Ani mniej, ani więcej niż inne psy. Dobra, koniec fotek, bo co by człowiek nie zrobił i tak jest źle :shake: . sory, naprawde :) przez ten tydzien mialam bardzo zly humor.... jakos dziwnie mnie tak napadlo. Ciesze sie bardzo ze wszystkich fotek jakie tu zobaczylam :D to skaczacej Tosci jest ekstra ;) dzieki! i przepraszam. Quote
talut Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Władczyni (:lol:) dzięki za info :) bo bym głupia z Monuchem posżła na 18 :lol: Zakla, trzymamy mocno kciuki!! :razz: (chociaż Moniut to raczej uszy :eviltong:) Quote
Mokka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 betty_labrador napisał(a):sory, naprawde :) przez ten tydzien mialam bardzo zly humor.... jakos dziwnie mnie tak napadlo. Ciesze sie bardzo ze wszystkich fotek jakie tu zobaczylam :D to skaczacej Tosci jest ekstra ;) dzieki! i przepraszam. No, i żeby mi się to nie powtórzyło :mad: Quote
WŁADCZYNI Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Moja ma kciuki to ma co trzymać;) Ja tez oczywiście mam i trzymam:) Widzisz Natalia zalety mieszkania niedaleko Prowadzącej;) choć wad jest więcej- ciagle mi grozi. Quote
talut Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 WŁADCZYNI napisał(a):Widzisz Natalia zalety mieszkania niedaleko Prowadzącej;) choć wad jest więcej- ciagle mi grozi. mieszkanie na zadupiu ma tą zaletę, że żaden Cavanowicz nie widzi co my z Monulcem wyprawiamy :lol: (:diabloti:) Quote
Romas Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 a jak juz jestesmy przy temacie mieszkania na zadupiu :-) to jak Wam idzie przybijanie piatki? Czekolada czeka :-) Quote
talut Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 mam dać filmik? :cool3: (tylko najpierw muszę go zrobić :lol:) Quote
Recommended Posts