Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a zaawansowani maja jakis trening?

Aniu dzieki- bede czekac cierpliwie na fotki Twojego brata :loveu: i za fotki na slalonie baaaardzo dziekujemy z Tosca. :loveu:

WLADCZYNI-ja sie nie obrazilam-ale to bardzo przykre ze kazdy Cie olewa.....bo ma np. uprzedzenia do mnie lub jakies zdanie oparte na jakis kilku wypowiedziach na forum(nie mowie o Was).

Sajko ok rozumiem :)

Posted

Sajko napisał(a):
Flaire, chcialam powiedziec, ze mam sztuk 3 portrecikow:evil_lol: jak chcesz dostac, daj mailika i sle:lol:
No dzięki ogromne!!! Ten jest cudny! :buzi: Już Ci ślę mail na priw. :-)

Posted

Flaire napisał(a):
No chyba nie zauważyłaś, choć nie rozumiem w jaki sposób :roll:, bo fot Tosci na stronach Alternatywy jest tyle, że naprawdę trudno je przeoczyć :roll:.

Adres podany przez myriad w topiku o zawodach. Pod tym adresem jest podział na klasy. Wybierasz klasy, w których biegałaś i tam masz przebiegi chyba wszystkich psów z tej klasy po kolei. Patrzyłam tylko w jednej z klas i tam była niemal cała strona zdjęć tylko Tosci.

ten tekst, na ktory teraz odpowiedzialas pisalam zanim pojawily sie fotki na stronie alternatywy..... ale dzieki :)

Posted

WŁADCZYNI napisał(a):
A my nie mamy ani jednego zdjęcia-nie ważne że nas nie było za fotki się byśmy nie obraziły i tak;)
Nas też nie było, ale fotkę mamy :eviltong: :evil_lol: :cool3: :multi:

Posted

Sajko - fotki śliczności. No, no, wygląda na to, że Cavano ma całkiem niezły serwis fotograficzny :shiny: .
Z mojej strony - co się dało obrobić, to wstawiłam. Nie jest prawdą jakoby nie było żadnych zdjęć Toski :mad: .

Posted

[quote name='betty_labrador']
przepraszam ale jestem nieco zawiedziona-jak dotad widzialam dwa zdjecia Tosci, a zadnych jak skacze czy cus... kazdy pies ma jakies, i nawte to jak skacze a Tosca? no chyba ze czegos nie zauwazylam.

Nie wiem Beata, dlaczego uważasz się za pomijaną lub dyskryminowaną. W poniedziałek w tym topiku umieściłam 3 zdjęcia Toski, w tym 2, jak skacze. Ani mniej, ani więcej niż inne psy.

[quote name='Mokka']

Dobra, koniec fotek, bo co by człowiek nie zrobił i tak jest źle :shake: .

Posted

Mokka napisał(a):
Mokka, dla mnie - SUPER! :buzi:

BTW, ile razy Monia startowała w zawodach zanim miała choćby jedno ludzkie ;-) zdjęcie? Dzieciarnia się rozpuściła. ;-)

Posted

[quote name='betty_labrador']a zaawansowani maja jakis trening?
WLADCZYNI-ja sie nie obrazilam-ale to bardzo przykre ze kazdy Cie olewa.....bo ma np. uprzedzenia do mnie lub jakies zdanie oparte na jakis kilku wypowiedziach na forum(nie mowie o Was).
O zaawansowanych nie pytałam tylko o maluchy początkujące.
Ja nie twierdze że Ty się obraziłaś, ja powiedziałam że JA się obrażam:razz:

Posted

Obyś miała rację. Mam tylko nadzieję, że wsyzstko pójdzie dobrze, bo inaczej się potn i w życiu już nie będę mieć żadnego psa.
Ja zmykam z Matrixem na spacer i potem od razu ze Zwirem do veta(5km spacerkiem przed operacją;)).

Posted

Mokka napisał(a):
Nie wiem Beata, dlaczego uważasz się za pomijaną lub dyskryminowaną. W poniedziałek w tym topiku umieściłam 3 zdjęcia Toski, w tym 2, jak skacze. Ani mniej, ani więcej niż inne psy.

sory, naprawde :) przez ten tydzien mialam bardzo zly humor.... jakos dziwnie mnie tak napadlo. Ciesze sie bardzo ze wszystkich fotek jakie tu zobaczylam :D to skaczacej Tosci jest ekstra ;) dzieki! i przepraszam.

Posted

Władczyni (:lol:) dzięki za info :) bo bym głupia z Monuchem posżła na 18 :lol:

Zakla, trzymamy mocno kciuki!! :razz: (chociaż Moniut to raczej uszy :eviltong:)

Posted

betty_labrador napisał(a):
sory, naprawde :) przez ten tydzien mialam bardzo zly humor.... jakos dziwnie mnie tak napadlo. Ciesze sie bardzo ze wszystkich fotek jakie tu zobaczylam :D to skaczacej Tosci jest ekstra ;) dzieki! i przepraszam.

No, i żeby mi się to nie powtórzyło :mad:

Posted

WŁADCZYNI napisał(a):
Widzisz Natalia zalety mieszkania niedaleko Prowadzącej;) choć wad jest więcej- ciagle mi grozi.

mieszkanie na zadupiu ma tą zaletę, że żaden Cavanowicz nie widzi co my z Monulcem wyprawiamy :lol: (:diabloti:)