Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łomatko toć to mój pierwszy post!! Przez te zawody zmusiliście mnie żebym się ujawniła. :eviltong:

Przede wszystkim wielkie dzięki dla Mokki za to, że pobiegła z Bzu!! To pierwszy sukces Bezy i mimo wszystko mam nadzieję, że nie ostatni. :lol:

Żakla, dzięki za śliczne fotki :loveu: i podziękowania dla Łukasza (i Ani) za portrecik Bzu, chociaż wyszła jak ułomek :evil_lol: Czekam na kolejne zdjęcia Ani (wiem, że masz :diabloti: ).
A co do filmiku to się lepiej wypowiadać nie będę :shiny: Kto to takie rzeczy kręci? :mad:

Jeszcze raz wielkie dzięki dla Mokki!:calus: Być może uratowałaś naszą karierę... :lol:

Posted

Ale ja blagam szybciej, wyznacz dzien i godzine, a przybede z plytka w zebach, poczekam na deszczu na skopiowanie i odjade w sina dal wiecej Cie nie nagabujac... :cool1: I plytka CD czy DVD, zeby wszystko weszlo?

Posted

zakla napisał(a):
Ja jestem zainteresowana tylko fotkami mamuta z Pecic. I co mam z tym zrobic??:lol:
Leczyć!:diabloti: Obsesja mamutowo-pęcicowa przypadek ciężki sugeruje się odizolowanie od komputera i internetu:evil_lol:

Posted

Tess napisał(a):
Łomatko toć to mój pierwszy post!! Przez te zawody zmusiliście mnie żebym się ujawniła. :eviltong:

Przede wszystkim wielkie dzięki dla Mokki za to, że pobiegła z Bzu!! To pierwszy sukces Bezy i mimo wszystko mam nadzieję, że nie ostatni. :lol:

Natalia :lol: Fajnie ze tez juz jestes z nami :loveu:
dlugo musielismy czekac ale zdaje sie ze chyba juz cala grupa sredniakow jest na Dogo...:multi:

Posted

Wladczyni: popieram!! :evil_lol: trzeba sie leczyc z takich przypadkow!! :eviltong:

Zakla: jesli jestes pewna ze interesuje Cie tylko pecicowy mamut to Ci go wysle na maila! ;)

Sajko: premiera plytki przewidywana na niedziele za tydzien. moge Ci to po prostu nagrac na swoja a Ty mi przy okazji oddasz. ;)

Tess: witamy! :loveu:

Posted

Dużo głasków dla Żwira :tort:.

Aniu duża buźka za sprinty z Milo :buzi: . A na następnych zawodach Ty biegasz w openach, a ja w zerówkach:evil_lol:. Zdjęcia super. Powiedz bratu, żeby sobie już zarezerwował terminy na następne zawody:)
A Ola nagrała przebieg z agility więc będzie można zobaczyć za co była detka:lol: .

A na zawodach Cavano mnie niestety nie będzie i już mi smutno z tego powodu :(

Posted

Aniu, właśnie sobie obejrzałam przebieg i musieliście chyba pokonać coś nie w kolejności, bo Ula pokazała detkę, jak Milo wyszedł z yunelu i wbiegł na palisadę:roll: .
Choć patrząc na to ustawienie nie wiem co zrobiliście nie tak.:razz:

Chyba, że ta detka była za opuszczenie toru przed kładką, tylko pokazana z dużym opóźnieniem.

Posted

Ludek: tez ogladalam ten filmik. kolejnosc przeszkod na pewno byla dobra (porownaj sobie z przebiegiem np. Vetki...). ja tego nie rozumiem i tyle... to wyglada jakby dostal detke za wyjscie z tunelu... :roll:
mam biec z Milem w openach?? nie ma sprawy! :diabloti: tylko ze najpierw musimy nauczyc go bezblednego pokonywania takich przeszkod jak kolo slalom i hustawka! :p mysle ze to dla niego nie problem prawda? :cool3: a tak przy okazji: bieganie z tak skupionym Milem ktory nie rozglada sie za psami do okola to sama przyjemnosc! :loveu: i to ja dziekuje za mozliwosc startu z nim w zawodach! :sweetCyb:

Sajko: fotki swoich Misiow na pewno dostaniesz. jednak sa one obrabiane i wysylane w kolejnosci startow wiec bedziesz musiala troszke poczekac... jutro przez wiekszosc dnia nie mamy dostepu do komputera wiec do ponownej pracy zabierzemy sie prawdopodobnie dopiero wieczorem... ale nie martw sie fotki sa i nie uciekna a przez czas czekania na nie Twoja cierpliwosc osiagnie poziom mistrzowski! :lol:

Posted

[quote name='campanulla']wszystkich zainteresowanych fotkami z zawodow z pecic i superweave prosze o przyniesienie plyki CD-R na najblizszy trening!!! ;)

Ja oczywiście przyniosę. A dałoby się Milo w pełnej rozdzielczości nagrać?

Posted

[quote name='campanulla']Ludek: tez ogladalam ten filmik. kolejnosc przeszkod na pewno byla dobra (porownaj sobie z przebiegiem np. Vetki...). ja tego nie rozumiem i tyle... to wyglada jakby dostal detke za wyjscie z tunelu... :roll:
mam biec z Milem w openach?? nie ma sprawy! :diabloti: tylko ze najpierw musimy nauczyc go bezblednego pokonywania takich przeszkod jak kolo slalom i hustawka! :p mysle ze to dla niego nie problem prawda? :cool3: a tak przy okazji: bieganie z tak skupionym Milem ktory nie rozglada sie za psami do okola to sama przyjemnosc! :loveu: i to ja dziekuje za mozliwosc startu z nim w zawodach! :sweetCyb:

Wyślę chyba pytanie do Uli, bo żeżre mnie niewiedza:evil_lol: .

Największą zmorą Milo jest koło, slalom to z zasadzie umie tylko trzeba popracować nad wejściem do niego, a z hustawka nie powinno być problemów:).
A może do Wrocławia chcesz z nim pojechać? Co prawda zgłoszenia były do wczoraj, ale może da się jeszcze dogadać.:)

Posted

[quote name='Mokka']Muppet na palisadzie - gdzie przód a gdzie tył?
No więc ja nie zauważyłam Twojego komentarza i zaczęłam się zastanawiać, dlaczego Ty fociłaś pa od tyłu... Dopiero jak zdecydowałam, że chyba jednak tego być nie robiła, to znalazłam nos! :lol:

Posted

Aniu to my bardzo poprosimy na meila :)
Mokka super fotki. A mi wieksozsc z Łącka i Opavy nie chce wejść na kompa no:placz: Cos mu nie pasuje w tych plikach, chociaz zaraz jeszcze sprubuje znowu na kompie brata, moze cos sie zmieni...:shake: