Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

campanulla napisał(a):
nie boj sie nie bede taka! ;) poza tym tu bardzo duzo od psa przeciez zalezy a Negra poczatkujaca! :eviltong: jak by co to poza konkurencja chetnie pobiegne doslownie z kazdym. i ludziem i piesem! :p

Aniu, to pobiegniesz ze mną, bo z Crazy się nie opłaca:eviltong:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

campanulla napisał(a):
bardzo chetnie! :p a jakie nagrody preferujesz? a! no i masz byc zdyscyplinowana bo inaczej... :mad:

dobre nagródki nie są złe:evil_lol:
zależy jak poprowadzisz:diabloti: jeśli ładnie, to nawet bez odmowy pobiegnę:razz:

Posted

ja też chciałam być na grupowym :placz: za rok biorę Monulca i wpycham się na fotę :diabloti:

boskie fotki boskich piesów :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ania! Ja protestuje i zmuszam, aby to grupowe wywalic i dac to z Lidka z Milo i jeszcze ze mna i maluszkiem!!:mad:
A ja mam kilka fot, oplakanej jakosci no ale coz...:lol:

Posted

Och, teraz jest dobrze:lol: Dzieki wielkie i buziaczki od (od dzisiaj) piecioletniego okruszka:loveu: A moje fotki sa na watku pecicowskim, Veti na dwa sie nawet prawie zalapala, jest Muflon, Irda, Monia, Bzu, Hep, Scarlet, Giga, Milo, Koka i Leos z cavanowskim piesow. Mam nadzieje, ze nikogo nie pominelam :lol:

Posted

[quote name='campanulla']
dziekuje Janie i Lidce za udostepnienie swoich rewelacyjnych psow! :laugh2_2: jak by co to polecam sie na przyszlosc! ;)
a my dziękujemy Ani za wytrwałość, kondycje i zapamiętanie torów dla 3 zupełnie różnych psów :loveu: i gratulujemy udanych przebiegów :p
jak by co to Kusie masz jak w banku ;)

Żakla wygłaszcz od nas Zwirka

Posted

[quote name='zakla']

Jeju jakie sliczne te zdjecia Zwirka :lol: Przepieknie wyglada w takiej scenerii moj ulubiony Przystojniak :loveu:

A z okazji urodzin :new-bday: :BIG:

Posted

Fenks ju :lol: Teraz chlopakom nie odpuszcze i bede im cykac foty az zacznal mi wychodzic ladne w tarkcie ich zabaw :mad: A na razie dzisiaj zrobione mam fotki orkuszka ze swoim zwycieskim smokiem:lol:

Posted

wszystkich zainteresowanych fotkami z zawodow z pecic i superweave prosze o przyniesienie plyki CD-R na najblizszy trening!!! ;)

P.S. sa juz pierwsze fotki z dzisiejszego slalomu!! :razz: