Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapadła pełna napięcia cisza...po powrocie proszę się pochwalić wynikami:) (fotki również mile widziane;))
Z podziwiania na żywo superwave chyba nic nie wyjdzie- padłam pod naporem zarazy jakiejś;)

Posted

Mokka z Monią i Leonem zgarnęły niemal wszystko, co możliwe, a co zostało, wygrała Ania z wszelkimi możliwymi psami. Elka się gdzieś tam tez uplasowała i to wszystko co pamiętam, choć niewątpliwie było Was na podiach więcej. A, jeszcze Żwir wygrał jakiegoś piszczącego jaszczura. I westik też coś wygrał. No sporo tego było, no... ;-)

Posted

Udało mi sie trafić na forum Cavano!!! :multi:

Mój dziki morderca westik została v-ce Muflonem w agility zerówkach :cool3:

w jumpingu przez głupią przewodniczke dyskfalifikacja :shake:
tu-tu...TUNEL!!!

Posted

My tez raczej nie blysnelismy;) ukonczony tylko jumping, ale poza podium:p ale jak zwykle w Pecicach bylo super, salatki rewelka, pogoda fajna do biegania, no i zadowolona jestem z czolgisty (oprocz IALu). za rok wrocimy z medalem:razz:

Posted

Ania, dotarłam nareszcie do czwartkowych zdjęć, sa boskie :p podziękuj Łukaszowi jeszcze od nas :cool3: i wiesz że czekam na więcej, jestem cierpliwa
dziękuję jeszcze bardzo za Kusiaczka :loveu: za złotko za jumping, w agility miłość do pani zwyciężyła gapę i ....2 odmowy :)

Posted

ja mam tylko filmiki :eviltong: ale było super, trzeba to przyznać ;)

Gratulacje dla naszych zwycięzców! :multi:

a mamcia mojego bajzla 2 razy drugie miejsce w debiutach i 3 w zerówkach agility :D

Posted

tak to prawda bylo super! :lol: nikt nie wrocil do domu z pustymi rekami bo byly rowniez nagrody pocieszenia!
oto moje wyniki: :diabloti:

agility A0:
Koka 10 (?)
Vetka 5 (glupia strefa :eviltong:)
Milo detka (nawet nie wiem za co... :angryy:)

jumping A0:
Koka 1 :loveu:
Vetka 2
Milo 4

klasyfikacja laczna:
Koka 7
Vetka 2
Milo (?)

dziekuje Janie i Lidce za udostepnienie swoich rewelacyjnych psow! :laugh2_2: jak by co to polecam sie na przyszlosc! ;)

P.S. sa juz pierwsze fotki w topiku o Pecicach :p

Posted

A ja bym prosiła jakoś żebyś Aniu mi powiedziała gdzie szukac zdjęć które Twój brat robił. bo widziałam te kilka i są świetne (świetne to chyba mało powiedziane). a jeszcze jak Muff się załapała to zupełnie fantastycznie!:lol:

Posted

[quote name='campanulla']obawiam sie ze na tych zawodach sama musisz pobiec bo w koncu to Ty konczysz kurs nie ja! ;)
Tylko w niedzielę 25.06 przed południem to bedę na promie gdzieś pomiędzy Kołobrzegiem a Bornholmem, co raczej uniemozliwia mój przebieg :cool3:

Mój pies w Pecicach złapał swojego drugiego kleszcza w zyciu :multi:. ten dzien był wyjątkowy pod każdym względem. A najlepsze jest to, że się wczepił międy palcami tylnej łapy. :eviltong:

Posted

no dobrze ale skoro Ciebie wtedy nie bedzie to skad ja mam wytrzasnac Twojego psa? :niewiem: jesli jakims cudem mi ja dostarczysz to oczywiscie moge z nia pobiec ale obawiam sie ze skonczy sie tylko na biegu poza konkurencja... :eviltong:

Posted

ale my jesteśmy w innej klasie.

Moja mama zostaje w Warszawie. Przecież nie każę ci biegać z nieobecnym psem. Jesli będzie musiała biec poza konkurencją, to w konkurencji pozostanie Boogie :evil_lol:. Ale o takie szczegóły będę się martwić, jak będę na 95% wiedzieć, że wyjeźdżam. Na razie pomysł po woli upada... :shake:

Posted

nie boj sie nie bede taka! ;) poza tym tu bardzo duzo od psa przeciez zalezy a Negra poczatkujaca! :eviltong: jak by co to poza konkurencja chetnie pobiegne doslownie z kazdym. i ludziem i piesem! :p

Posted

stereo napisał(a):
ale my jesteśmy w innej klasie.

fakt. zapomniałam :oops: wydało mi się, że jak początkujący to początkujący i już :lol:

a swoją drogą to bieganie z nieobecnym psem musiałoby być ciekawym doświadczeniem :lol: :cool3: