Aldra Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 zakla napisał(a):A ja biore psa :lol: Zostawiajac tym samym odjajkowanego Matrixa w domu...:roll: hmm... chyba sie juz pogubilam - myslalam ze masz zamiar odjajkowac Zwirka :hmmmm: Quote
zakla Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Matrixa odjajkowac za to jego ciagle uciekanie, a Zwirka za to ze w Czechach uganial sie za sukami zamiast za mna :lol: Quote
WŁADCZYNI Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='stereo']Władczyni jaką ty sobie szkołę wybrałaś, że trzba się uczyć pod koniec maja? :crazyeye: Z autorskim programem nauczania wszystkiego:evil_lol: Matury były i dużo lekcji przepadło, a niedługo zebranie (jutro) i zagrożenia trzeba wstawić itd więc pozostało się uczyć. :placz: Z biologi mam taki subtelny sprawdzianik z całego roku:mad: Nie uczyłam się cały rok prawie to teraz musze zacząć:oops: Quote
ajcka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 A mnie ktos zabierze:placz: albo poradzcie jak dojechac komunikacja i na ktora najlepiej byc? kiedy sie zaczyna? A apropo nauki ja mam teraz sesje-dzis np.straszny przedmiot teologiczny-NT w ujeciu starokatolickim-szczegółowo-to dopiero masakra była... Quote
WŁADCZYNI Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Też fajnie;) ale poproszę po polsku:) co to NT? Quote
Romas Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Asher i co z psiakami ? Co do salatek to spokojnie mozesz wszystko pokroic tylko nie dawac majonezu i jajka i trzymac w lodowce tam gdzie wedliny .Ale salata to Ci zdechnie wiec jej tez nie dokladaj. Zazdrosze Ci , i Wam wszystkom ,jedzcie do Pecic i ogladajcie za mnie i zdjecia Naszych poprosze :-) A my z Władczynia ( ha, ha ) bedziemy sobie gnily ,ja w pracy ona nad ksiazkami .Taki podly los niektorych .... Ja znow kleszcza znalazlam na Zuzi ,znaczy sie Sabunol przestal dzialac ,przepisowo ,po czterech tyg. Quote
stereo Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 ajcka napisał(a):A mnie ktos zabierze:placz: my możemy cię (bez psa) zabrać rano. Jedziemy na 9.00. Moja mama z Negrą posiedzą ze 2- 3 h i wrócą, więc jeśli chcesz wracać później to załatw sobie transport powrotny. Daj znać czy chcesz, to się gdzieś umówimy... Quote
ogromek Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 ja w prawdzie w pon i wt mam pierwsze egzaminy i trzeba by sie do nich pouczyc, co wiecej dla mnie beda one ustne:angryy: z wiadomej przyczyny :mad: ale musze dopingowac przecież mojego potwora i Anie :loveu: i nie moglabym nie jechac :eviltong: bo zly szeryf czuwa :diabloti: a ja chce jeszcz pożyc.... Quote
PsychoSzczurek Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 ogromek napisał(a): ale musze dopingowac przecież mojego potwora i Anie :loveu: . a innych to już nie, tak? :obrazic: :lmaa: :lol: Quote
Flaire Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 WŁADCZYNI napisał(a):Też fajnie;) ale poproszę po polsku:) co to NT?Dla mnie nazwa wcześniejszej wersji MS Windows. :evil_lol: W wersji starokatolickiej powinno być ciekawe. ;-) Quote
asher Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Jako, że kończyłam katolickie liceum, typuję Nowy Testament :cool1: :lol: Ech, Sabina jutro ma zabieg :placz: Kurna, szósty w przeciagu roku :placz: Ząb ją boli, co jakiś czas nerwowo sobie go liże, więc nie ma wyjścia... :shake: Tak strasznie mi jej szkoda... :-( A Bugajski w gabinecie pana doktora podjął męską decyzję i... przestał utykać :-o W ogóle na hipohondryczkę wyszłam, łapy w porządku, uszy w porządku, gardło w porządku... :lol: Całe szczęście, że guzki mu nie poznikały, bo chyba spaliłabym się ze wstydu :evil_lol: Na szczęście jeden to zwykły kaszak, którego pan doktor od razu wycisnął, drugi okazał się niegroźną brodawką, trzeci jest niezidentyfikowany i mam go obserwować, a czwartego... nie mogłam znaleźć :lol: W ramach poprawiania mi humoru poprosze o przepisy na sprawdzone i łatwe w przygotowaniu sałatki :diabloti: ps. Flaire, dziękuję za dotrzymanie mi towarzystwa i podnoszenie na duchu :) Quote
Mokka Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 zakla napisał(a):A ja biore psa :lol: Zostawiajac tym samym odjajkowanego Matrixa w domu...:roll: Brawo dla tego pana :klacz: . Domyślam się, że pies czuje się nieźle. Mam inne pytanie - jak to znieśli rodzice ? :evil_lol: zakla napisał(a):Matrixa odjajkowac za to jego ciagle uciekanie, a Zwirka za to ze w Czechach uganial sie za sukami zamiast za mna :lol: Tak jest, kara musi być, długa i uciążliwa. A najlepiej nieodwracalna :evil_lol: . Flaire napisał(a):Dla mnie nazwa wcześniejszej wersji MS Windows. :evil_lol: W wersji starokatolickiej powinno być ciekawe. ;-) Dobre, dobre :shiny: . Jak widzę, spotykamy się w Pęcicach w licznym i zacnym gronie :lol: . Fajnie będzie :cool2: . Musimy tylko zadbać o odpowiedni poziom sportowy... A to może być pewien problem :confused: Quote
Flaire Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Mokka napisał(a):Jak widzę, spotykamy się w Pęcicach w licznym i zacnym gronie :lol: . Fajnie będzie :cool2: . Mokka, a czy ja Ci mówiłam, że ja też jadę do Pęcic? :evil_lol: Quote
Mokka Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 No przecież, że mówiłaś, nie dalej, jak wczoraj. Poza tym może nie pamiętasz, ale napisałaś to również w tym topiku :evil_lol: . Quote
Flaire Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Mokka']No przecież, że mówiłaś, nie dalej, jak wczoraj. Poza tym może nie pamiętasz, ale napisałaś to również w tym topiku :evil_lol: .No niestety, wszyscy wiemy, o czym to świadczy. :-( Wczoraj źle się czułam, ale byłam głodna, więc zamówiłam pizzę. Zanim pan z pizzą zdążył się pojawić, zapomniałam, że ją zamówiłam i zaczęłam robić sobie coś do jedzenia... :roll: W kazdym razie do Leszna się nie dodzwoniłam, żeby potwierdzić cokolwiek. Tak więc nie mam nawet potwierdzenia, że moje zgłoszenie było na wystawę przyjęte. No i zmiana sędziego nie skłania mnie do tak dalekiej wyprawy w ciemno, więc zostajemy w domu. Ale Api odwiedzi nas na weekend! :-) Mokka, może dałabyś się namówić na ćwiczenie z Apcią IPO w ten weekend? Quote
Mokka Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Flaire napisał(a): Ale Api odwiedzi nas na weekend! :-) Mokka, może dałabyś się namówić na ćwiczenie z Apcią IPO w ten weekend? Z dziką rozkoszą :lol: . Zaraz, zaraz, że niby ja mam z nią biegać :crazyeye: ? Quote
Flaire Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Mokka napisał(a):ZZaraz, zaraz, że niby ja mam z nią biegać :crazyeye: ?No przecie nie JA! Quote
Flaire Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Mokka napisał(a):Ale ja jestem lewonożna!!!No to co? przestawisz się! Quote
Mokka Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 UWAGA Jutro o godz. 18:30 odbędzie się mały trening dla psów startujących w Pęcicach. Quote
ajcka Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 NT- to Nowy Testament;) stereo -dzieki gdzie moge wskoczyc do samochodziku? Quote
betty_labrador Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 ja jestem ciekawa jak to bedzie z dojazdami w piatek, skoro PAPIEŻ przyjezdza... bo samochody podobno nie beda mogly jezdzic, nie wiem jak busy...? ciezko bedzie. a sobota? tez sie nie orientuje.....:shake: Quote
Ewa-Jo Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 betty_labrador napisał(a):ja jestem ciekawa jak to bedzie z dojazdami w piatek, skoro PAPIEŻ przyjezdza... bo samochody podobno nie beda mogly jezdzic, nie wiem jak busy...? ciezko bedzie. a sobota? tez sie nie orientuje.....:shake: W piątek to papież już wyjeżdza -i Zwirki będą zamknięte ale nie wiem dokładnie w jakich godzinach. Quote
zakla Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Cytat: Napisał(a) zakla A ja biore psa :lol: Zostawiajac tym samym odjajkowanego Matrixa w domu...:roll: Brawo dla tego pana :klacz: . Domyślam się, że pies czuje się nieźle. Mam inne pytanie - jak to znieśli rodzice ? :evil_lol: Cytat: Napisał(a) zakla Matrixa odjajkowac za to jego ciagle uciekanie, a Zwirka za to ze w Czechach uganial sie za sukami zamiast za mna :lol: Tak jest, kara musi być, długa i uciążliwa. A najlepiej nieodwracalna :evil_lol: . Yhh, ojciec się zbuntował na dwa dni przed terminem i Matrix odwołany. Za to Żwirek w pzryszlym tygodniu idzie pod noz...:roll: Podobno jezeli jemu to pomoze to i matrixa sie wytnie. Ale u niego jest troche strachu o sama narkoze, jakoze on juz piec razy mial babeszioze...:shake: A co do czwartku, to ja jakos nie widze takiej opcji zebym miala dojechac do Warszawy. Dla Eli to nie problem bo ona piechta ma 15 minut, ale ja nie mam po prostu mozliwosci dojechania jak cale miasto bedzie zamkniete :( Quote
Recommended Posts