Romas Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Karolina ,ponawiam prosbe przyslij mi prosze te dwa filmy gdzie biegne z Bianka ,bez slalomu :-) Quote
Mokka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Jeszcze parę fotek Monia A to nasza nie całkiem kompletna ekipa - bez Iwony i Marcina, którzy nam gdzieś zniknęli (okazało się, że poszli się spakować do samochodu), a jak wrócili, to padał deszcz i już nie powtarzałyśmy fotek. Iwona, sorki - następnym razem będziemy w komplecie. Quote
stereo Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='zakla']A pztm Pecice maja byc moimi ostatnimi zawodami w maju, a dalej moge miec max 1 w miesiacu:cool3: A ja bym tam chciała zobaczyc malamuta w superslalomie :evil_lol: A kto ci takie ograniczenia narzucił? Romas mam problem ze skrzynką, bo Outlook mi usuwa "niebezpieczne załączniki". Wyślę z wp, ale to może potrwać. No i nie mam twojego adresu... (taki mały szczegół) Quote
Romas Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 :-) no fakt ale myslalam ,ze jestem tak znana ,ze nie musze adresu podawac :-))) A powaznie , moj adres romeks@go2.pl Bede bardzo wdzieczna :-) Quote
zakla Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Ja sobie narzucilam :lol: A teraz musimy ostro sie wziac do roboty zeby to bieganie mialo jakikolwiek sens z tym dupalcem...:roll: Quote
stereo Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 zakla napisał(a):Ja sobie narzucilam :lol: A teraz musimy ostro sie wziac do roboty zeby to bieganie mialo jakikolwiek sens z tym dupalcem...:roll: Trzymam kciuki :kciuki: Quote
PATIszon Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='zakla']I ogolem biegal bzrydko, nie lubie go:stormy-sad:i w ogole do dupy:flaming: Ekhmmm, wlasnie skonczylam ogladac film z zawodow i jesli ktos biegal brzydko to na pewno nie Zwir,a Ty!:evil_lol: Tak w zasadzie to wcale nie bieglas tylko szlas po torze, wiec sie nie dziw, ze Zwir mial czas ogladac sie za psami. Ja z reszta nie jestem wcale lepsza, naprawde jedyna biegajaca osoba byla Mokka, ale.....tez nie powinna miec pretensji do psa za bledy:mad: Takie filmy to na prawde super sprawa, jesli chodzi o szkolenie. Quote
zakla Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 :lol: Musisz mi pokazac ten filmik. Ale no kurdesz no, nawet Gygar powiedzial przeciez, ze bedzie se uszy zatykal jak ja wchodxze na tor. Przeciezx motywuje tego debila jak sie da a on i tak to olewa. A nie moge z nim biec po torze bo jak on zostanie z tylu to mi bedzie wwszystko mijal:roll: Quote
Mokka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 zakla napisał(a)::lol: Musisz mi pokazac ten filmik. Ale no kurdesz no, nawet Gygar powiedzial przeciez, ze bedzie se uszy zatykal jak ja wchodxze na tor. Przeciezx motywuje tego debila jak sie da a on i tak to olewa. A nie moge z nim biec po torze bo jak on zostanie z tylu to mi bedzie wwszystko mijal:roll: Mniej głosu, więcej pracy ciałem. Do takich wniosków doszłam po tych zawodach. Zakla, bierzemy się do roboty :mad: . Quote
PATIszon Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='Mokka']Zakla, bierzemy się do roboty :mad: . Garące Wargi maja racje!:cool3: Do roboty!:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Blusiku super ze odzyskales telefon swojej pani!! :multi: zdjecia super. Quote
WŁADCZYNI Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Cudne te zdjęcia, a co do filmów popieram tylko że teraz własnych błędów nie mam jak naprawiać-moge co najwyżej ćwiczyć płynny ruch ręką przy slalomie bo chodzić lub biegać nie moge:D Slalomik też sobie zrobie tylko musze pojechać po rurki;) Quote
Flaire Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='betty_labrador']Blusiku super ze odzyskales telefon swojej pani!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: betty, sorry, ale czy Ty w ogóle umiesz czytać? Bo zaczynam mieć wątpliwości... :niewiem: Quote
Aldra Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Ja niestety dopiero teraz ale wczesniej nie dalo rady.... Zawodnikom gratuluje wpisow :klacz: Mokka - oryginalna nie bede ale zdjeciowki sa na prawde przednie - kurcze i co zawody to lepsze :lol: Lidka - do kiedy masz ten stabilizator nosic ? :shake: Quote
PsychoSzczurek Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Gratulki za udany występ w Czechach:multi: W Pęcicach będziemy mieć fajną reprezentację:evil_lol: część zawodników z zawiniętymi rękami, część w stabilizatorach, część z zaklejonym uchem:diabloti: Quote
Ludek Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Aldra'] Lidka - do kiedy masz ten stabilizator nosic ? :shake: Ba żebym to ja wiedziała. W poniedziałek mam wizytę u "swojego" ortopedy, a potem skonsultuję się jeszcze z innym. [quote name='PsychoSzczurek']Gratulki za udany występ w Czechach:multi: W Pęcicach będziemy mieć fajną reprezentację:evil_lol: część zawodników z zawiniętymi rękami, część w stabilizatorach, część z zaklejonym uchem:diabloti: Ja Wam mówię, to konkurencja sobie kukiełki porobiła i wykańcza nas po kolei ;) :evil_lol: . Quote
zakla Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Mniej głosu, więcej pracy ciałem. Do takich wniosków doszłam po tych zawodach. Zakla, bierzemy się do roboty :mad: . Wczoraj trochę go męczyłam na dwóch hopkach i widelu i pracowalam samym ciałem, bez głosu. Bo jak z hopki biegliśmy na tunel, a obok by ła hopka, to gdybym nie wiem jak wrzeszczałą to ten przymułek i tak do widla biegł. Ale jak zaczęłam robić obrót to od razu miałam go obok siebie :lol: *I ogólem jakoś tak sobie trochę ćwiczyliśmy rzeczy typu wysyłanie, pokazywanie samym ciałem przeszkódek i samym głosem ;) Quote
Mokka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 zakla napisał(a): Bo jak z hopki biegliśmy na tunel, a obok by ła hopka, to gdybym nie wiem jak wrzeszczałą to ten przymułek i tak do widla biegł. Ale jak zaczęłam robić obrót to od razu miałam go obok siebie :lol: :klacz: I o to chodzi :lol: . A moja sucz wczoraj wieczorem zamiast odpoczywać po wyczerpujących zawodach i podróży, to biegała po mieszkaniu z Panem Szczurem w zębach i wyglądała świeżo i kwitnąco :diabloti: . Quote
ogromek Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Ludek napisał(a):A moje Pęcice stoją pod dużym znakiem zapytania. Kostka spuchnieta. Drogą dedukcji doszłam, że to chyba jednak tą nogę miałam złamaną (rtg mam w pracy i nie mogę sprawdzić) i obawiam się, że jest powtórka z rozrywki.:( Tak więc Ania szykuj się:lol: . no ja mysle ze Ania pobije cavanowy rekord co do biegania z ta iloscia psów :loveu: bo ja sie srednio widze ale zobaczymy.... trzymaj sie Lidka - paralitycy laczcie sie!!!!!!!!:diabloti: Quote
Ludek Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 ogromek napisał(a):no ja mysle ze Ania pobije cavanowy rekord co do biegania z ta iloscia psów :loveu: bo ja sie srednio widze ale zobaczymy.... trzymaj sie Lidka - paralitycy laczcie sie!!!!!!!!:diabloti: Dla nas powinni utworzyć kategorie "sprawni inaczej" :evil_lol: . Muszę zadzwonić do Ani i spytać czy na pewno pobiegnie z Milo i czy w ogóle można zmienić przewodnika. Ew. będę szukać innej chętnej do biegów :). Quote
Mokka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Pobiegnie, pobiegnie. Ania jest miła i grzeczna i na pewno nie odmówi :lol: . Quote
ogromek Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Ludek napisał(a):Dla nas powinni utworzyć kategorie "sprawni inaczej" :evil_lol: . Muszę zadzwonić do Ani i spytać czy na pewno pobiegnie z Milo i czy w ogóle można zmienić przewodnika. Ew. będę szukać innej chętnej do biegów :). no ja jestem za :cool3:, mniejsza bylaby konkurencja :diabloti: a i mam nadzieje ze mozna zmienic przewodnika trzymaj sie :loveu: Quote
Ludek Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 ogromek napisał(a):no ja jestem za :cool3:, mniejsza bylaby konkurencja :diabloti: a i mam nadzieje ze mozna zmienic przewodnika trzymaj sie :loveu: Napisałam maila z pytaniem czy można i zobaczymy. Jakby co mamy prawie 2 tyg., żeby nauczyc psy pracy na odległość:lol: . Quote
Flaire Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 zakla napisał(a):biegł. Ale jak zaczęłam robić obrót to od razu miałam go obok siebie :lol: Szkoda, że nie było Cię na Carlu - a właściwie to wygląda na to, że sama odkryłaś część z tego, co nam pokazywał: on czasem wrzuca zupełnie pozornie niepotrzebne obroty (bez zmiany strony) tylko po to, żeby mieć psa przy sobie! :-) Quote
Recommended Posts