Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze parę fotek

Monia

A to nasza nie całkiem kompletna ekipa - bez Iwony i Marcina, którzy nam gdzieś zniknęli (okazało się, że poszli się spakować do samochodu), a jak wrócili, to padał deszcz i już nie powtarzałyśmy fotek.
Iwona, sorki - następnym razem będziemy w komplecie.

Posted

[quote name='zakla']A pztm Pecice maja byc moimi ostatnimi zawodami w maju, a dalej moge miec max 1 w miesiacu:cool3:
A ja bym tam chciała zobaczyc malamuta w superslalomie :evil_lol:
A kto ci takie ograniczenia narzucił?

Romas
mam problem ze skrzynką, bo Outlook mi usuwa "niebezpieczne załączniki". Wyślę z wp, ale to może potrwać. No i nie mam twojego adresu... (taki mały szczegół)

Posted

zakla napisał(a):
Ja sobie narzucilam :lol: A teraz musimy ostro sie wziac do roboty zeby to bieganie mialo jakikolwiek sens z tym dupalcem...:roll:

Trzymam kciuki :kciuki:

Posted

[quote name='zakla']I ogolem biegal bzrydko, nie lubie go:stormy-sad:i w ogole do dupy:flaming:

Ekhmmm, wlasnie skonczylam ogladac film z zawodow i jesli ktos biegal brzydko to na pewno nie Zwir,a Ty!:evil_lol:

Tak w zasadzie to wcale nie bieglas tylko szlas po torze, wiec sie nie dziw, ze Zwir mial czas ogladac sie za psami.

Ja z reszta nie jestem wcale lepsza, naprawde jedyna biegajaca osoba byla Mokka, ale.....tez nie powinna miec pretensji do psa za bledy:mad:

Takie filmy to na prawde super sprawa, jesli chodzi o szkolenie.

Posted

:lol: Musisz mi pokazac ten filmik. Ale no kurdesz no, nawet Gygar powiedzial przeciez, ze bedzie se uszy zatykal jak ja wchodxze na tor. Przeciezx motywuje tego debila jak sie da a on i tak to olewa. A nie moge z nim biec po torze bo jak on zostanie z tylu to mi bedzie wwszystko mijal:roll:

Posted

zakla napisał(a):
:lol: Musisz mi pokazac ten filmik. Ale no kurdesz no, nawet Gygar powiedzial przeciez, ze bedzie se uszy zatykal jak ja wchodxze na tor. Przeciezx motywuje tego debila jak sie da a on i tak to olewa. A nie moge z nim biec po torze bo jak on zostanie z tylu to mi bedzie wwszystko mijal:roll:

Mniej głosu, więcej pracy ciałem. Do takich wniosków doszłam po tych zawodach. Zakla, bierzemy się do roboty :mad: .

Posted

Cudne te zdjęcia, a co do filmów popieram tylko że teraz własnych błędów nie mam jak naprawiać-moge co najwyżej ćwiczyć płynny ruch ręką przy slalomie bo chodzić lub biegać nie moge:D Slalomik też sobie zrobie tylko musze pojechać po rurki;)

Posted

[quote name='betty_labrador']Blusiku super ze odzyskales telefon swojej pani!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: betty, sorry, ale czy Ty w ogóle umiesz czytać? Bo zaczynam mieć wątpliwości... :niewiem:

Posted

Ja niestety dopiero teraz ale wczesniej nie dalo rady....

Zawodnikom gratuluje wpisow :klacz:

Mokka - oryginalna nie bede ale zdjeciowki sa na prawde przednie - kurcze i co zawody to lepsze :lol:

Lidka - do kiedy masz ten stabilizator nosic ? :shake:

Posted

Gratulki za udany występ w Czechach:multi:

W Pęcicach będziemy mieć fajną reprezentację:evil_lol: część zawodników z zawiniętymi rękami, część w stabilizatorach, część z zaklejonym uchem:diabloti:

Posted

[quote name='Aldra']
Lidka - do kiedy masz ten stabilizator nosic ? :shake:

Ba żebym to ja wiedziała. W poniedziałek mam wizytę u "swojego" ortopedy, a potem skonsultuję się jeszcze z innym.

[quote name='PsychoSzczurek']Gratulki za udany występ w Czechach:multi:

W Pęcicach będziemy mieć fajną reprezentację:evil_lol: część zawodników z zawiniętymi rękami, część w stabilizatorach, część z zaklejonym uchem:diabloti:

Ja Wam mówię, to konkurencja sobie kukiełki porobiła i wykańcza nas po kolei ;) :evil_lol: .

Posted

Mniej głosu, więcej pracy ciałem. Do takich wniosków doszłam po tych zawodach. Zakla, bierzemy się do roboty :mad: .

Wczoraj trochę go męczyłam na dwóch hopkach i widelu i pracowalam samym ciałem, bez głosu. Bo jak z hopki biegliśmy na tunel, a obok by ła hopka, to gdybym nie wiem jak wrzeszczałą to ten przymułek i tak do widla biegł. Ale jak zaczęłam robić obrót to od razu miałam go obok siebie :lol: *I ogólem jakoś tak sobie trochę ćwiczyliśmy rzeczy typu wysyłanie, pokazywanie samym ciałem przeszkódek i samym głosem ;)

Posted

zakla napisał(a):
Bo jak z hopki biegliśmy na tunel, a obok by ła hopka, to gdybym nie wiem jak wrzeszczałą to ten przymułek i tak do widla biegł. Ale jak zaczęłam robić obrót to od razu miałam go obok siebie :lol:

:klacz: I o to chodzi :lol: .

A moja sucz wczoraj wieczorem zamiast odpoczywać po wyczerpujących zawodach i podróży, to biegała po mieszkaniu z Panem Szczurem w zębach i wyglądała świeżo i kwitnąco :diabloti: .

Posted

Ludek napisał(a):
A moje Pęcice stoją pod dużym znakiem zapytania. Kostka spuchnieta. Drogą dedukcji doszłam, że to chyba jednak tą nogę miałam złamaną (rtg mam w pracy i nie mogę sprawdzić) i obawiam się, że jest powtórka z rozrywki.:(

Tak więc Ania szykuj się:lol: .

no ja mysle ze Ania pobije cavanowy rekord co do biegania z ta iloscia psów :loveu: bo ja sie srednio widze ale zobaczymy....
trzymaj sie Lidka - paralitycy laczcie sie!!!!!!!!:diabloti:

Posted

ogromek napisał(a):
no ja mysle ze Ania pobije cavanowy rekord co do biegania z ta iloscia psów :loveu: bo ja sie srednio widze ale zobaczymy....
trzymaj sie Lidka - paralitycy laczcie sie!!!!!!!!:diabloti:

Dla nas powinni utworzyć kategorie "sprawni inaczej" :evil_lol: .

Muszę zadzwonić do Ani i spytać czy na pewno pobiegnie z Milo i czy w ogóle można zmienić przewodnika. Ew. będę szukać innej chętnej do biegów :).

Posted

Ludek napisał(a):
Dla nas powinni utworzyć kategorie "sprawni inaczej" :evil_lol: .

Muszę zadzwonić do Ani i spytać czy na pewno pobiegnie z Milo i czy w ogóle można zmienić przewodnika. Ew. będę szukać innej chętnej do biegów :).

no ja jestem za :cool3:, mniejsza bylaby konkurencja :diabloti: a i mam nadzieje ze mozna zmienic przewodnika
trzymaj sie :loveu:

Posted

ogromek napisał(a):
no ja jestem za :cool3:, mniejsza bylaby konkurencja :diabloti: a i mam nadzieje ze mozna zmienic przewodnika
trzymaj sie :loveu:

Napisałam maila z pytaniem czy można i zobaczymy.
Jakby co mamy prawie 2 tyg., żeby nauczyc psy pracy na odległość:lol: .

Posted

zakla napisał(a):
biegł. Ale jak zaczęłam robić obrót to od razu miałam go obok siebie :lol:
Szkoda, że nie było Cię na Carlu - a właściwie to wygląda na to, że sama odkryłaś część z tego, co nam pokazywał: on czasem wrzuca zupełnie pozornie niepotrzebne obroty (bez zmiany strony) tylko po to, żeby mieć psa przy sobie! :-)