talut Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 ja mówię 'takie skakanie i bieganie po przeszkodach z psem' :lol: a po co nam angielski? żeby talut mógł na JH tłumaczyć ludziom z Rosji to mówi do nich sędzina :lol: Quote
stereo Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Karolajna, jaki komentarz? Ja nic nie słyszę???? Mój błąd. Pomyliły mi sie filmy. Już skasowałam...:oops: Quote
.ania Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Świetne biegacie :) my dopiero zaczynamy w cavano i jeden trening mamy za sobą ;) , ale niestety cieczka popsuła nam plany więc do nauki powrócimy zapewnie dopiero za jakieś 2 tygodnie :-( Quote
talut Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 a z jakim psem biegasz? bo nic nie kojarzę :oops::oops: Quote
stereo Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Padłam! To słońce jest straszne...:angryy: Negra na początku biegała wszystko idealnie, bez błędów:multi:, a później nawet nie chciała podejsć i usiąść przed przeszkodą. Ja wysterylizowałam moja sunie przed zajęciami i już nigdy nie będziemy opuszczać zajęć z takiego błachego powodu jak cieczka.:lol: Quote
.ania Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Z pudlem dużym czarnym :lol: No wysterylizowac to narazie nie chcę bo może kiedyś zdecyduję się na szczeniaki ;) Talut nie możesz nas kojarzyc bo byłam z nią dopiero raz i to w grupie początkującej, a z tego co widzę, to Wy jesteście już bardziej zaawansowani :) Quote
betty_labrador Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 ja dzis na 8 bylam na treningu. Tosca na poczatku zywa i skoczna, pozniej zaczela cos slabnac. to przez to cieplo :( i wolniej skakala. Negra rozumiem Cie wiec, jak to jest miec czarnego retrievera... Wychodzilam z Cavano ok 10.20 spotkalam kilku poczatkujacych, ale Ciebie z Negra niet. szkoda. Quote
asher Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Betty, bo Negra przychodzi na 12-tą. W samo południe ;) Ufff, ale nas dzisiaj przegoniły dziewczyny po torze :tard: Bugajski leży, jak niezywy, a ja jutro pewnie będę miała zakwasy :evil_lol: Na szczęście Bugajski już na zadną przezkodę nie jest obrażony! :multi: TFU!!! Zeby nie zapeszać ;) Quote
WŁADCZYNI Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Na każdym prawie zdjęciu prawie się czołgam- uroki niskich psów:) Nam różnie wychodzi..czasem bokiem;) ale ćwiczymy ćwiczymy:P staramy się!:) Negra przychodzi później- duzi mają później. Quote
WŁADCZYNI Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Sucz padła dopiero teraz- po powrocie z treningu nie miała kiedy i chciała się bawić, później nie spała bo goście (dziecko brr) i teraz dopiero:) Słońce jest upiorne, ja chyba musze szukać nocnych treningów:D ah wampirza natura:) Asher a co myślisz o lesie kabackim ? Quote
talut Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Monulec tak samo-na początku super, a potem nic jej się nie chciało, wolała wąchać ziemię ;) Betty :) nareszcie zobaczyłam Tosce :loveu: czekamy na foteczki ;) Quote
WŁADCZYNI Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Mojej się chciało ale nie to co ja chce:D Ona ogólnie woli sama- zagryść kogoś, zjeść sobie mleczyka, wymiziać się ugryze ją kiedyś:P Quote
Romas Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Asia ( Asia, dobrze mowie ?) Ty nie narzekaj ,nie narzekaj prosze ,bo kazdy ma to co chce miec :-) Jak ciagle jeczysz ,ze ten pies do niczego to pies sie obraza i biega bokiem :-) :-) Bez urazy ale Twoj piesek jest super ! Uwielbiam terierki i Twoja dziewczyna strasznie mi sie podoba ,ma potencjal skubana.Tylko pracy trzeba ,pracy ,wyniki nie biora sie z powietrza. Dzis to dostalysmy z Bianka w kosc ,upal nas rozlozyl ,upal i dla nas trudne przeszkody.Bianka czarna wiec nie wiele potrzebuje zeby poczuc sie przegrzana. Ale fajnie jest i coraz fajniej na tych treningach,zaczynamy czuc o co w tym wszystkim chodzi :-) Quote
Romas Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='stereo Stereo ,dziekuje za trafne uchwycenie naszego podejscia do niektorych przeszkod agility . Mam tu mine jakbym sie zastanwiala co ja tu wogole robie :lol: Ta akurat postawa na " nie" byla na widok slalomu,ktorego sie balam :lol: Quote
Romas Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 -Magda- napisał(a):Świetne biegacie :) my dopiero zaczynamy w cavano i jeden trening mamy za sobą ;) , ale niestety cieczka popsuła nam plany więc do nauki powrócimy zapewnie dopiero za jakieś 2 tygodnie :-( Magda, jakis czas temu cwiczylam agility w innym klubie i tam wlasnie uczeszczaly dwa pudle duze Mercedes i Ford .Znasz moze :-) ? Byly bardzo chcetne do biegania na torze i zachwycajaco wygladaly z ta rozwiana sierscia na przeszkodach :-) Mam nadzieje ,ze Twojej suczce rowniez sie spodoba pokonywanie przeszkod.Pudle to zachwycajace psy i bardzo inteligentne . Quote
Ludek Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 :lol: :lol: :lol: Ostatnie zdjecie jest powalajace. Quote
Musiałek Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 tych zdjec jest tyle ze nie wiem które wrzucić :) i muszę je w domu najpier pozmniejszać i jutro wrzucę !! Dlaczegop nikt się nie chwali?? dziewczyny Ludek, Mokka !!! to ile pucharków ma Cavano ?? Quote
Romas Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Musiałku ,zdjecia super :-) No wlasnie załogo Cavano chwal sie !! Quote
Ludek Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Musiałek napisał(a):tych zdjec jest tyle ze nie wiem które wrzucić :) i muszę je w domu najpier pozmniejszać i jutro wrzucę !! Dlaczegop nikt się nie chwali?? dziewczyny Ludek, Mokka !!! to ile pucharków ma Cavano ?? A co to takiego pucharek?:lol: Quote
Musiałek Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ja jeszcze nie wiem :-( ale np. MOKKA już wie :lol: Quote
Ludek Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Musiałek napisał(a):ja jeszcze nie wiem :-( ale np. MOKKA już wie :lol: Ale tym razem Monia była poza konkurencją.:) A chyba najwiekszy sukces wczoraj odniosła Ola z Irdą, zalapały sie na pudło. Jeśli sie mylę to mnie poprawcie. My w jumpingu byliśmy drudzy (1 zrzutka), w aility detka. Mimo wszystko jestem bardzo zadowolona z zawodów, szczególnie z przebiegu właśnie agility:lol: . Torek był trudny, detkę załapaliśmy już na 3 przeszkodzie, przez moją głupotę oczywiście:wallbash: , za to potem pomknęliśmy jak burza (tzn.Milo pomknął, a ja za nim wypluwalam płuca:lol: ) i pieknie pracował na odległość:crazyeye: . Quote
talut Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 no to gratulacje dla Oli :) i głaski dla Milo i Irdy :) Musiałek, fajne fotki-ostatnia najlepsza :lol: Quote
Recommended Posts