Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja mówię 'takie skakanie i bieganie po przeszkodach z psem' :lol:

a po co nam angielski? żeby talut mógł na JH tłumaczyć ludziom z Rosji to mówi do nich sędzina :lol:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świetne biegacie :) my dopiero zaczynamy w cavano i jeden trening mamy za sobą ;) , ale niestety cieczka popsuła nam plany więc do nauki powrócimy zapewnie dopiero za jakieś 2 tygodnie :-(

Posted

Padłam! To słońce jest straszne...:angryy: Negra na początku biegała wszystko idealnie, bez błędów:multi:, a później nawet nie chciała podejsć i usiąść przed przeszkodą.

Ja wysterylizowałam moja sunie przed zajęciami i już nigdy nie będziemy opuszczać zajęć z takiego błachego powodu jak cieczka.:lol:

Posted

Z pudlem dużym czarnym :lol:
No wysterylizowac to narazie nie chcę bo może kiedyś zdecyduję się na szczeniaki ;)

Talut nie możesz nas kojarzyc bo byłam z nią dopiero raz i to w grupie początkującej, a z tego co widzę, to Wy jesteście już bardziej zaawansowani :)

Posted

ja dzis na 8 bylam na treningu. Tosca na poczatku zywa i skoczna, pozniej zaczela cos slabnac. to przez to cieplo :( i wolniej skakala. Negra rozumiem Cie wiec, jak to jest miec czarnego retrievera...
Wychodzilam z Cavano ok 10.20 spotkalam kilku poczatkujacych, ale Ciebie z Negra niet. szkoda.

Posted

Betty, bo Negra przychodzi na 12-tą. W samo południe ;)
Ufff, ale nas dzisiaj przegoniły dziewczyny po torze :tard: Bugajski leży, jak niezywy, a ja jutro pewnie będę miała zakwasy :evil_lol:
Na szczęście Bugajski już na zadną przezkodę nie jest obrażony! :multi:
TFU!!! Zeby nie zapeszać ;)

Posted

Na każdym prawie zdjęciu prawie się czołgam- uroki niskich psów:) Nam różnie wychodzi..czasem bokiem;) ale ćwiczymy ćwiczymy:P staramy się!:) Negra przychodzi później- duzi mają później.

Posted

Sucz padła dopiero teraz- po powrocie z treningu nie miała kiedy i chciała się bawić, później nie spała bo goście (dziecko brr) i teraz dopiero:) Słońce jest upiorne, ja chyba musze szukać nocnych treningów:D ah wampirza natura:)
Asher a co myślisz o lesie kabackim ?

Posted

Monulec tak samo-na początku super, a potem nic jej się nie chciało, wolała wąchać ziemię ;)

Betty :) nareszcie zobaczyłam Tosce :loveu:

czekamy na foteczki ;)

Posted

Asia ( Asia, dobrze mowie ?) Ty nie narzekaj ,nie narzekaj prosze ,bo kazdy ma to co chce miec :-) Jak ciagle jeczysz ,ze ten pies do niczego to pies sie obraza i biega bokiem :-) :-)
Bez urazy ale Twoj piesek jest super !
Uwielbiam terierki i Twoja dziewczyna strasznie mi sie podoba ,ma potencjal skubana.Tylko pracy trzeba ,pracy ,wyniki nie biora sie z powietrza.

Dzis to dostalysmy z Bianka w kosc ,upal nas rozlozyl ,upal i dla nas trudne przeszkody.Bianka czarna wiec nie wiele potrzebuje zeby poczuc sie przegrzana.
Ale fajnie jest i coraz fajniej na tych treningach,zaczynamy czuc o co w tym wszystkim chodzi :-)

Posted

[quote name='stereo

Stereo ,dziekuje za trafne uchwycenie naszego podejscia do niektorych przeszkod agility .
Mam tu mine jakbym sie zastanwiala co ja tu wogole robie :lol:
Ta akurat postawa na " nie" byla na widok slalomu,ktorego sie balam :lol:

Posted

-Magda- napisał(a):
Świetne biegacie :) my dopiero zaczynamy w cavano i jeden trening mamy za sobą ;) , ale niestety cieczka popsuła nam plany więc do nauki powrócimy zapewnie dopiero za jakieś 2 tygodnie :-(

Magda, jakis czas temu cwiczylam agility w innym klubie i tam wlasnie uczeszczaly dwa pudle duze Mercedes i Ford .Znasz moze :-) ?
Byly bardzo chcetne do biegania na torze i zachwycajaco wygladaly z ta rozwiana sierscia na przeszkodach :-)

Mam nadzieje ,ze Twojej suczce rowniez sie spodoba pokonywanie przeszkod.Pudle to zachwycajace psy i bardzo inteligentne .

Posted

tych zdjec jest tyle ze nie wiem które wrzucić :) i muszę je w domu najpier pozmniejszać i jutro wrzucę !!

Dlaczegop nikt się nie chwali?? dziewczyny Ludek, Mokka !!! to ile pucharków ma Cavano ??

Posted

Musiałek napisał(a):
tych zdjec jest tyle ze nie wiem które wrzucić :) i muszę je w domu najpier pozmniejszać i jutro wrzucę !!

Dlaczegop nikt się nie chwali?? dziewczyny Ludek, Mokka !!! to ile pucharków ma Cavano ??

A co to takiego pucharek?:lol:

Posted

Musiałek napisał(a):
ja jeszcze nie wiem :-( ale np. MOKKA już wie :lol:

Ale tym razem Monia była poza konkurencją.:)

A chyba najwiekszy sukces wczoraj odniosła Ola z Irdą, zalapały sie na pudło. Jeśli sie mylę to mnie poprawcie.

My w jumpingu byliśmy drudzy (1 zrzutka), w aility detka. Mimo wszystko jestem bardzo zadowolona z zawodów, szczególnie z przebiegu właśnie agility:lol: . Torek był trudny, detkę załapaliśmy już na 3 przeszkodzie, przez moją głupotę oczywiście:wallbash: , za to potem pomknęliśmy jak burza (tzn.Milo pomknął, a ja za nim wypluwalam płuca:lol: ) i pieknie pracował na odległość:crazyeye: .