Sajko Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Ja siedzę w domu i ryczę w rękaw, że my nie mogliśmy wystartować :bigcry: tak by było fajnie... na stronkę, w zakładkę "zawody", wrzuciłam relację z zawodów, ale zdjęcia okropne nie chcą chodzić:( jutro w trakcie dnia będę to poprawiała, więc bardzo proszę o nie ściąganie jutro ze stronki zdjęć, bo przekroczymy limit transferu i wcale nie będę mogła wejść na serwer i szybko poprawić. Dziękuję z góry za zrozumienie :wink: 8) Quote
Flaire Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 No przeczytalam wspanialy reportaz z zawodow... Ale moze by tak narazie ktos tutaj jakies zdjecia wstawil, coby odlegla przewodniczka (tak szybko zapomniana, ze nawet wsrod nieobecnych w reportazu nie zostala wymieniona :cry: ) na wygnaniu mogla sobie oglodnac? Quote
Mokka Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 A ja, w imieniu wszystkich startujących, chciałabym podziękować Elce za perfekcyjne zorganizowanie zawodów, przygotowanie wszystkiego i zaproszenie profesjonalnego sędziego. Jak dla mnie, takie zawody moglibyśmy organizować co miesiąc. Co Wy na to? :D Quote
Wind Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Jak dla mnie, takie zawody moglibyśmy organizować co miesiąc. Co Wy na to? :D Jak dla mnie suuper. Tylko co Ula na to ;) :lol: pozdrawiam, Quote
Mokka Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Pewnie nie wszystkie będą mogły mieć tak profesjonalną oprawę, ale może ktoś zgodzi się poćwiczyć na nas sędziowanie? :wink: Quote
Wind Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Mokka, Moze i wielu by sie zgodzilo ... ale czy my chcemy kazdego ;) :lol: :lol: Quote
Mokka Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Mokka,Moze i wielu by sie zgodzilo ... ale czy my chcemy kazdego ;) :lol: :lol: Zważywszy na poziom, jaki zaprezentowaliśmy, to chyba nie powinniśmy wybrzydzać. :oops: Nie było Cię na zawodach, więc możesz nie wiedzieć, że najbardziej trafnym okresleniem w sprawozdaniu było "przeszkody ustawione w nieodpowiedniej kolejności". :D My doskonale wiedzieliśmy , jak powinny stać, tylko nie spotkało się to z wyrozumiałością pani sędzi :-? Quote
Wind Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 My doskonale wiedzieliśmy , jak powinny stać, tylko nie spotkało się to z wyrozumiałością pani sędzi A to pechoza !!! ;) :lol: I co, nie dala sie przekonac ze intuicyjny tor jest lepszy od tego ustawionego ;) Ehhh ... zaluje, ze nas nie bylo. Pewnie skonczyloby sie to dla nas rowniez .. no wiesz czym ... ale pierwsze doswiadczenia bylyby skonsumowane :-) pozdrawiam, Quote
Sajko Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Flaire- ależ miałaś być, tylko zdenerwowały mnie te zdjęcia i nie dokopiowałam linijki z Misią :oops: będzie- Misia- obecnie przebywa na urlopie macierzyńskim i na tor wróci latem :lol: ja nie mam jak wrzucić zdjęć, bo walczę, żeby wogóle je na stronkę wstawić :x Quote
Wojenka Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Sajko, naprawdę świetna relacja z zawodów! Mam nadzieję,że Maka nie będzie w Płocku znaczyć terenu :oops: ... Na zawodach była strasznie rozkojarzona,ale tak na nią wpływa Wojenka i Scratka. Quote
Ania-Bajka Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 o jakim opisie zawodow wy kochani mowicie? tak sie nabijacie z nieobecnych, ktorzy nie ze swojej winy, a wrecz wbrew swej woli nie uczestniczyli w zawodach??? Rany, jak zaluje, ze mnie nie bylo! Ale taka angina mnie dopadla, ze mala glowa! Wczoraj dzien zaczelam z temperatura 38.8, a skonczylam z 39. 2 !!! Nie wiem czy wyobrazacie sobie jak sie wtedy czlowiek czuje. Bylam na dyzurze w przychodni, ale antybiotyki ktore dostalam jakos nie za bardzo pomagaja. Od wczoraj praktycznie nie mowie (o polykaniu czegokolwiek nie ma mowy!-juz mi 1,5 kg ubylo, a jak pic sie chce!...), tak bardzo boli mnie gardlo. Wlasciwie dzis boli chyba nawet bardziej niz wczoraj. Tylko temperatura troszke spadla- do 37.7. Na dodatek prawie chodzic nie moge- po pierwsze wszystkie stawy mnie bola, po drugie po prostu nie mam sily. Biedne psy malo spacerkow maja- tylko rano i wieczorem jak Przemek wraca- ale krotkie te spacery, bo on nie za bardzo ma teraz czas. Ja na pewno jeszcze przynajmniej ze dwa dni nie wyjde z lozka, a co dopiero mowic o dworze. Przylaczam sie do glosow za czestszymi zawodami organizowanymi przez nasz klub- bedziemy mialy wieksza motywacje do cwiczen, a poza tym wtedy na ktores uda mi sie przyjsc. :lol: Czy w ten weekend beda treningi??? Przypuszczam, ze juz sie wykuruje, a czuje pewien niedosyt jesli chodzi o agility... :) Quote
PATIszon Posted April 26, 2004 Author Posted April 26, 2004 Zanim Sajko poprawi zdjecia na stronce, pozwole sobie wstawic kilka tutaj. Quote
Lenka Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Cześć dziewczyny! Gratuluje wszystkim wyników a przede wszystkim - jestem pod wrażeniem musze przyznać - Ani od Belli za "najlepsze prowadzenie psa" OBY TAK DALEJ :thumbs: :klacz: Sympatyczne sprawozdanko z zawodów - naprawde żałuję nie mogłam tam być :( Postaram sie stawić na nastepne ( zróbcie je w sobote plizzz ;) ) PS. Kurcze jakie ładne koło wam sie urodziło :) Quote
Sajko Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Ja próbuję poprawić te zdjęcia i dzisiaj w końcu odkryłam sposób na to paskudztwo 8) jutro powinny wszystkie chodzić 8) Quote
Flaire Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Kurcze jakie ładne koło wam sie urodziło :)No, dziękuję! Ja z braku psa nie mogę się w Cavano udzielać bezpośrednio, więc próbuję innymi metodami! Więc to koło to dzieło moje i Elki :D . A drugie, co moje i co, jak widzę, się udało, to pomysł zaproszenia Uli jako sędziego!!! Tak Wam okropnie zazdroszczę!PATI, dziękuję pięknie za zdjęcia! Sajko, wczoraj wyświetlały się u mnie tylko dwa zdjęcia szkotów, a dzisiaj, dla odmiany, jeden szkot i Kenia. Muszę powiedzieć, że te zdjęcia, które widziałam są rewelacyjne! Kto był fotografem??? I czy możemy go zatrudnić na etat :wink: ? Jeszcze się pochwalę, bo mnie duma rozpiera. Dzisiaj miałam pierwszą długą rozmowe z opiekunkami Misi i nie mogły jej nachwalić. Że wybitnie grzeczna, wybitnie zsocjalizowana, wesoła, spokojna - nic jej nie drażni czy denerwuje, bawi się z psami pięknie, a w ogóle, to może u nich zostać! Jedyny problem to że zżera ją głód... Quote
Sajko Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Flaire, powiedziałam, że jestem w trakcie poprawiania, okazało się, że mój program błędnie koduje coś tam, i wczoraj to poprawił mój braciak, więc dzisiaj powinno wszystko chodzić. Ale ja widzę Ulę, Kenię, 2 szkoty (śliczności, nie? :wink: ) i Monię. Czy wszyscy to widzą? Lenka, reformujemy przeszkody i niedługo będą piękne i pachnące nowością 8) Quote
PATIszon Posted April 27, 2004 Author Posted April 27, 2004 Muszę powiedzieć, że te zdjęcia, które widziałam są rewelacyjne! Kto był fotografem??? I czy możemy go zatrudnić na etat :wink: ? No wiec zdjecia robila moja kolezanka Gosia Tarka! :lol: Rzeczywiscie sa super, mimo, ze pogoda byla wyjatkowo niesprzyjajaca... BTW. Gosia, moze zaloguj sie w koncu i zacznij cos pisac od czasu do czasu... No bo jak juz kupisz sobie tego Teriera Waimarskiego :lol: to bedziesz musiala tu do nas zagladac! Quote
Mokka Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Też jestem zaskoczona jakością zdjęć w tych jakże niesprzyjających okolicznościach przyrody. Kolory całkiem w porządku (było bardzo pochmurno) i ta ostrość - rarytasek :D Quote
PATIszon Posted April 27, 2004 Author Posted April 27, 2004 Gocha, slyszysz?! Szybciutko prosze sie ujawnic i osobiscie odebrac gratulacje za zdjecia!!! :lol: :lol: :lol: Quote
Sajko Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Drogie Panie, proszę o przetestowanie, czy widzicie wszystkie zdjęcia 8) jeśli tak, to wstawię na pierwszą stronę wielkie "Nowość" i odnośnik stosowny do tego :lol: aaa, no i czy ze wszystkim się zgadzacie czy ktoś wnosi protest do opisu? Quote
PATIszon Posted April 27, 2004 Author Posted April 27, 2004 Mnie sie otwieraja juz wszystkie. Opisy sa jak zwylke trafione...no moze nie powiedzialabym tylko, ze tor sie Kenii nie podobal, tylko, ze podobal jej sie i to przesadnie....jak ja puscilam to pooooooooszla do przodu...tyle, ze niekoniecznie dobra trajektorie obrala... :roll: Ale zmieniac nic nie musisz, mnie sie podobuje! 8) Ja bym jeszcze tylko, w dziale "Sukcesy" umiescila info o pierwszych zawodach...w koncu to nie lada sukces! Quote
Sajko Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Pati :lol: rzeczywiście, jak Kenia wyszła z bloków startowych to tyle żeśmy ją widzieli :D wszystko będzie zamieszczone, chwilunia, i tak w pracy zamiast pracować oprawiam stronkę 8) Quote
PATIszon Posted April 27, 2004 Author Posted April 27, 2004 wszystko będzie zamieszczone, chwilunia, i tak w pracy zamiast pracować oprawiam stronkę 8) I slusznie. W pracy jest nudno...poza tym od dzis sie nie pracuje, bo jest swieto globalistow! :lol: Quote
Elka Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 Sajko Ja mam tylko jedno "ale" do opisów zdjęć! Marta nie patrzy na ternerów tylko "stoperowiczów" :P Quote
Recommended Posts