Mokka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='ogromek']pyt nr 1 - co z treningami w najbliższym czasie Co to jest "najbliższy czas"? [quote name='ogromek']2 do kiedy trzeba sie zglaszac do Pecic http://agility.iem.pw.edu.pl/ [quote name='ogromek']3 co to za zawody w Lacku, co gdzie jak i kiedy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23537#post1608296 Quote
ogromek Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Mokka']Co to jest "najbliższy czas"? http://agility.iem.pw.edu.pl/ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23537#post1608296 dziekowac dziekowac bardzo za tak szybki odzew :modla: najbliższy czas to znaczy najblizszy czas czyli ten tydzien i przyszly mnie raczej nie bedzie z roznych wzgledow i chcialam sie dowiedziec czy znow strace treningi......:shake: do Pecic sie zglosilysmy do 0 bo gdzie indziej mam nadzieje ze zgloszenie zostanie przyjete:Dog_run:Koka juz przebiera lapkami co do Lacka to u nas odpada nie jestesmy w zwiazku... buziaki ;) Quote
WŁADCZYNI Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ja spróbuje być i pokibicować:) Za rok może spróbuje z suczem? ;) Świetnie że z Monią lepiej! :) Trzymam kciuki że wróci niedługo na treningi i będę mogła wymiziać osobiście. :) Quote
Romas Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Wszyscy sie szykuja miziac Monie ,zeby tylko sie psu w glowie nie poprzewracalo od tego miziania :-) To moze jednak bedzie jakis trening w niedziele ,w ta niedziele ?? Quote
Mokka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Romas napisał(a):Wszyscy sie szykuja miziac Monie ,zeby tylko sie psu w glowie nie poprzewracalo od tego miziania :-) To moze jednak bedzie jakis trening w niedziele ,w ta niedziele ?? Nie ma kto poprowadzić :shake: . Quote
stereo Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Dziękujemy bardzo za zdjęcia. :) Nawet nie wiedziałam, że moja sunia jest tak we mnie zapatrzona jak skacze... Na najbliższe zajęcia przyciągnę mamę w roli fotografa (fajnych zdjęć nigdy nie za mało) ;) Ja też będę wam kibicować. Szkoda, że te zawody nie są później, wtedy pojechałabym z Negrą (żeby się zapoznała z atmosferą). Quote
talut Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 buu szkoda :( a jak z weekendem majowym? będzie można się umówić jakoś, żeby indywidualnie poćwiczyć? nie chodzi mi o jakieś nowe rzeczy, tylko żeby nadrobić parę braków w naszej edukacji ;) Quote
Mokka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Nie ma zajęć indywidualnych. Dzieci kochane, było mówione jasno, prosto i dużymi literami. Zajęć macie dużo, bardzo dużo, właśnie dlatego, żeby nie było problemu, że ktoś opuścił trening, czy nawet dwa lub trzy. Nie ma paniki, wszystko da się opanować. Ela wyjeżdża na weekend, ja pracuję, więc nie bardzo można zorganizować zajęcia, zresztą od początku było wiadomo, że treningu nie będzie, bo spora grupa osób deklarowała, że wyjeżdża. Stereo, a dlaczego nie możesz zabrać Negry w roli kibica na najbliższy IAL? Quote
Mokka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Aldra napisał(a): ...i Mokka - glowa do gory - kazda gora ma szczyt - w koncu bedzie tez i z gorki :lol: Tiaaaa, chyba nogami do przodu... :cool3: Quote
Romas Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Mokka :-) ,optymistko jedna :-) Ja rozumiem ,ze zajec indywidualnych nie ma ale nie zaszkodzilo zapytac,bo a nuz ktos by cwiczyl i zgodzilby sie zaopiekowac nowicjuszem :-) Quote
Mokka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Żegnam miłe panie i wracam do roboty :wallbash: Quote
Mokka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Flaire napisał(a):Najpierw napisz, jak Monia... Powiedziałabym, że bardzo wporzo :lol: Wczoraj wieczorkiem dwa razy skoczyła hopkę w ogródku (samoczynnie, z dużym entuzjazmem), a potem wyjadała Leonowi kolację z miski :roll: . Dziś rano zrobiła przedstawienie pt. "hurra, idziemy na spacerek", teraz chodzi po biurze i macha ogonkiem, widać, że humorek dopisuje. Może już jej przeszło, mam nadzieję, że tak. Quote
Mokka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 OSOBY, KTÓRE JADĄ NA ZAWODY DO ŁĄCKA (zwłaszcza te, które po raz pierwszy startują w zawodach oficjalnych) proszone są o: 1. przesłanie mi numeru legitymacji członkowskiej ZK 2. zabranie legitymacji na zawody wraz z dowodem wpłaty składki na ten rok. Flaire - Ty masz mój kwit :modla: Quote
Flaire Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Mokka']Flaire - Ty masz mój kwit :modla:Qrcze, no gdzieś mam na pewno... :mad: :mad: :mad: Quote
Flaire Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Mokka napisał(a):Powiedziałabym, że bardzo wporzo :lol: Wczoraj wieczorkiem dwa razy skoczyła hopkę w ogródku (samoczynnie, z dużym entuzjazmem), a potem wyjadała Leonowi kolację z miski :roll: . Dziś rano zrobiła przedstawienie pt. "hurra, idziemy na spacerek", teraz chodzi po biurze i macha ogonkiem, widać, że humorek dopisuje. Może już jej przeszło, mam nadzieję, że tak.Brawo, Monia! Ale oczywiście koniecznie dokończ kurację antybiotykową! Quote
Mokka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Flaire napisał(a):Qrcze, no gdzieś mam na pewno... :mad: :mad: :mad: Cieszę się bardzo :biggrina: Flaire napisał(a):Ale oczywiście koniecznie dokończ kurację antybiotykową! No przecież! Quote
Romas Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 O! To jest super optymistyczne od rana :-) ta wiadomosc o Moni :-) Bo w temacie Obedience "Zawody w Ryczywole" jest bardzo smutno :-( ,obserwowalam poczynania tego pieska ,bo to rzadka w Polsce rasa ,czytalam o zawodach na ktore jezdzil ...to bardzo przykre co sie stalo :-( Quote
ogromek Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Mokka napisał(a):Powiedziałabym, że bardzo wporzo :lol: Wczoraj wieczorkiem dwa razy skoczyła hopkę w ogródku (samoczynnie, z dużym entuzjazmem), a potem wyjadała Leonowi kolację z miski :roll: . Dziś rano zrobiła przedstawienie pt. "hurra, idziemy na spacerek", teraz chodzi po biurze i macha ogonkiem, widać, że humorek dopisuje. Może już jej przeszło, mam nadzieję, że tak. no to super :wink: wyściskaj Monie od nas :loveu: Quote
Mokka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Romas napisał(a):O! To jest super optymistyczne od rana :-) ta wiadomosc o Moni :-) Bo w temacie Obedience "Zawody w Ryczywole" jest bardzo smutno :-( ,obserwowalam poczynania tego pieska ,bo to rzadka w Polsce rasa ,czytalam o zawodach na ktore jezdzil ...to bardzo przykre co sie stalo :-( Niestety, zwłaszcza, że to był młody psiak. W tym wieku nie powinno się umierać. :shake: Quote
Aldra Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Mokka napisał(a):Powiedziałabym, że bardzo wporzo :lol: Wczoraj wieczorkiem dwa razy skoczyła hopkę w ogródku (samoczynnie, z dużym entuzjazmem), a potem wyjadała Leonowi kolację z miski :roll: . Dziś rano zrobiła przedstawienie pt. "hurra, idziemy na spacerek", teraz chodzi po biurze i macha ogonkiem, widać, że humorek dopisuje. Może już jej przeszło, mam nadzieję, że tak. Brawo Monia :klacz: a nie mowilam ze w koncu bedzie tez i z gorki :lol: (calkowicie zignoruje te "nogi" gdzies tam powyzej :mad:) P.S. numer mojej legitymacji przesylam mailem Quote
Mokka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Żaklina, z Opavy prosili o potwierdzenie, że jedziemy w komplecie. Potwierdziłam :mad: http://www.katmaj.czechian.net/ Quote
stereo Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Mokka napisał(a):a dlaczego nie możesz zabrać Negry w roli kibica na najbliższy IAL? Myślę, że jej nie za bardzo by się spodobało siedzenie kilka godzin bez ruchu w pełnym słońcu. I do tego by na tor nie pozwolili wejść... co to za zabawa? Poza tym muszę ją najpierw nauczyć, że jak odchodzę z nią od mamy, to nie trzeba panikować, bo zaraz do niej wrócimy. W tym celu na najbliższe zajęcia będę przychodzić z mamą. Wiedziałam, że z Monią bedzie dobrze. Ona sobie pewnie ułożyła w swojej malutkiej główce taki chytry plan: Zachoruję, wszyscy będą się mną interesować, potem wyzdrowieję i wszyscy będą chcieli mnie głaskać... ;) Quote
Romas Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Sluchajcie ,napisalam do Mokki ale pewno zajeta wiec zapytam i tu. Czym roznia sie Debiuty od Juniorow ( hm Junior costam nie zapamietalam :-) ) na zawodach oczywiscie. . A w takich Debiutach np to jakie sa przeszkody ? A szczeniata do do jakiego wieku w zawodach sa szczeniatami ? A jesli Debiuty czy Juniory to czy tam sa normalne przeszkody pelnej wysokosci czy oni daja nizsze? Hm...a cos czytalam ,ze psy przed skonczeniem 18stu miesiecy nie moga brac udzialu w zawodach to jak to jest ? Bede wdzieczna jak doinformujecie mnie ,bo tak sobie chodze na to agility ale widze,ze mam braki w wiedzy :-) Quote
Recommended Posts