Romas Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 talut napisał(a): Romas, a gdzie dokładniej mieszkasz? :) może kiedyś wybierzemy się na jakiś wspólny spacerek? :) Za Szpitalem CZD a konkretnie w Starej Miłosnej.Moze kiedys nam sie uda umowic :-) Ale chwilowo emocjonujemy sie wystawa sobotnia ,wlasnie zaraz jade do fryzjera psiego ,tez zreszta do Falenicy :-) Ale z tym torem na podworku mialas dobry pomysl i ja tez planuje sobie kilka przeszkod malych postawic.Przede wszystkim malutka kladke bo ciagle jeszcze mamy z nia klopot . Quote
talut Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 teraz mam hopkę z dwóch segregatorów i szczoty :lol: też wystawiamy się w NDM :) Quote
Romas Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 talut napisał(a):teraz mam hopkę z dwóch segregatorów i szczoty :lol: też wystawiamy się w NDM :) Pomyslowy Dobromił :lol: To do zobaczenia na wystawie :bye: Quote
ogromek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='betty_labrador']nie mowie o teraz :cool3: :cool3: ale o czasie gdy skonczysz studia :evil_lol: a skończę ??????????????:angryy: z resztą nic jeszcze nie jest pewne:cool3: no właśnie co z Szejkiem ?????? Quote
PsychoSzczurek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Szejk jest od rana w lecznicy, mamy po niego jechać około 21. Sorki, że wczoraj nie napisałam, ale "lekko" sie podłamałam...:roll: Quote
ogromek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 PsychoSzczurek napisał(a):Szejk jest od rana w lecznicy, mamy po niego jechać około 21. Sorki, że wczoraj nie napisałam, ale "lekko" sie podłamałam...:roll: bedziemy trzymac kciuki !!!!!:loveu: P.S Ola, mam nadzieję ze nie zasniesz :P czytając :) Quote
Ludek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 PsychoSzczurek napisał(a):Szejk jest od rana w lecznicy, mamy po niego jechać około 21. Sorki, że wczoraj nie napisałam, ale "lekko" sie podłamałam...:roll: Wszystko będzie dobrze. Quote
talut Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 PsychoSzczurek napisał(a):Szejk jest od rana w lecznicy, mamy po niego jechać około 21. Sorki, że wczoraj nie napisałam, ale "lekko" sie podłamałam...:roll: będzie dobrze :calus: a ja mam pytanie dot. strony-czy będzie aktualizacja działu 'nasze psy'? :) Quote
Musiałek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 a co z Szejkiem??????? no ja jakaś wczorajsza jestem - nic nie wiem a to przecież ulubieniec mojego Marcina!!!! Trzymamy za niego wszystkie łapki!!!! Quote
Ka-ka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 trzymamy kciuki za Szejka, ale co mu jest? mam pytanko - znacie w Warszawie sklep, w którym sprzedają haltery (obroże uzdowe), czy zostają mi tylko sklepy wysyłkowe? Quote
PsychoSzczurek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 dziękujemy za wsparcie:loveu: Szejki ma ponownie operacje z powodu krwiaka(znowu mu się zrobił, przez głupiego kolca:shake:ale tak to już jest jak piesek wariuje:mad: ) zdaje mi się, że w galerii mokotów w zoologu były halterki:hmmmm: Quote
Aldra Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']Szejk jest od rana w lecznicy, mamy po niego jechać około 21. Sorki, że wczoraj nie napisałam, ale "lekko" sie podłamałam...:roll: Sylwia, trzymamy wszyscy kciuki za Szejka i za Was ;) Jak dasz rade to daj znac wieczorkiem albo jutro jak bedziesz znac jakies konkrety. Jana - jeszcze raz napisz ze zasypiam jak czytam Twoje privy to normalnie :mad: bedzie ;) Quote
Mokka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 talut napisał(a):będzie dobrze :calus: a ja mam pytanie dot. strony-czy będzie aktualizacja działu 'nasze psy'? :) Wysyłasz do Lidki (Ludek) fotki i opis, a ona według zasług zamieści aktualizację albo i nie :evil_lol: . No i bójta się ludziki, w niedzielę może zabiorę Leona na trening i kto będzie niegrzeczny, to :mad: . Quote
Ka-ka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 :crazyeye: nie strasz kobito. to ja chyba uciesze wszystkich trenujących i w niedzielę nie przyjdę z moją zarazą :diabloti: Quote
Ludek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Mokka napisał(a):Wysyłasz do Lidki (Ludek) fotki i opis, a ona według zasług zamieści aktualizację albo i nie :evil_lol: . Kto pierwszy ten lepszy, bo jak mnie zasypiecie mailami, to się przez ruski rok nie wygrzebię.:lol: Mój mail jest na stronce. Mokka napisał(a):No i bójta się ludziki, w niedzielę może zabiorę Leona na trening i kto będzie niegrzeczny, to :mad: . O to dobrze, że my będziemy na wystawie. Milo ma sznse na dłuzsze życie:lol: . Quote
talut Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 to się zabiorę za pisanie tekstu i poczekam na jakieś 'agilitowskie' fotki Mony :p Quote
ogromek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Ka-ka'] mam pytanko - znacie w Warszawie sklep, w którym sprzedają haltery (obroże uzdowe), czy zostają mi tylko sklepy wysyłkowe? sklep zoologiczny przy metrze stoklosy - sa kantarki :eviltong: 2 roznych firm OLA - nie :mad:, chciałabym przeżyć :loveu: Mokka - nas nie będzie więc możesz śmiało brać Leona :), bójcie się..... Quote
betty_labrador Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 ja wczoraj wracajac ze szkoly, bedac na dworcu wilenskim spotkalam Sylwie wracajaca z Szejkiem do domku. Pogadalysmy chwilke. Szejkus wygladal tak smutnie z tym ogolonym i oklaplym uszkiem. Kochany maluszek :loveu: Jana dlaczego nie odzywasz sie na gg? jutro pogadamy w szkole :mad: Quote
PsychoSzczurek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 A co Wy, Jana i Ola, tak skrobiecie w tych priwach, hę?:razz: Mokka, wypróbuj Leona na takim małym wrednym rudym przerośniętym potworze:evil_lol: Tylko nie wiem czy lepiej w kagańcu czy bez?:megagrin: Quote
betty_labrador Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']A co Wy, Jana i Ola, tak skrobiecie w tych priwach, hę?:razz: sypmatyzuja :evil_lol: :cool3: :cool3: [quote name='PsychoSzczurek']Mokka, wypróbuj Leona na takim małym wrednym rudym przerośniętym potworze:evil_lol: Tylko nie wiem czy lepiej w kagańcu czy bez?:megagrin: chcesz sie mscic na biednym piesku? Quote
PsychoSzczurek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 betty_labrador napisał(a):ja wczoraj wracajac ze szkoly, bedac na dworcu wilenskim spotkalam Sylwie wracajaca z Szejkiem do domku. Pogadalysmy chwilke. Szejkus wygladal tak smutnie z tym ogolonym i oklaplym uszkiem. Kochany maluszek :loveu: no zdecydowanie maluszek:eviltong: Quote
PsychoSzczurek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Crazy biedna? To my jesteśmy ofiarami tej przebiegłej istoty:placz::mad: Quote
WŁADCZYNI Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Ka-ka napisał(a)::crazyeye: nie strasz kobito. to ja chyba uciesze wszystkich trenujących i w niedzielę nie przyjdę z moją zarazą :diabloti: Podpisuje się pod tym- nie będzie mojego potwora pewnie więc będzie spokój:evil_lol: Mi rotek nie przeszkadza tylko dojść nie mogłam co w nim takiego innego i po ostatniej niedzieli wiem - on ma ogon! :cool3: To może i ja coś napiszę o Smoczycy, ale nie wiem czy dożyje żeby było o czym pisać:diabloti: Quote
betty_labrador Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 a coz takiego Wam Crazy robi, ze chcecie jej tak umilic zycie? przeciez to taka mila psina :D czyz nie? :lol: Quote
Recommended Posts