zakla Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 ogromek napisał(a):Żakla dzisiaj chyba juz wiesz dlaczego :loveu: ale dzisiaj nadrabialysmy :p No chyba jednak nie wiem :lol: Quote
ogromek Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 zakla napisał(a):No chyba jednak nie wiem :lol: no jak siedzisz w domu a nie tam gdzie mialas byc.......:cool3: Quote
PsychoSzczurek Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 WŁADCZYNI napisał(a):Ale Crazy jest słooodziak i kudłaty słodziak więc dla mnie jest usprawiedliwiona. :) no to doczep Sambie piórka:diabloti: Wojenka, masz więcej takich rarytasków?:loveu: Quote
WŁADCZYNI Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 PsychoSzczurek napisał(a):no to doczep Sambie piórka:diabloti: Napewno będzie zachwycona:evil_lol: "Nie dlatego je kocham, że jest grzeczne, tylko dlatego, że jest moje.";) Quote
Romas Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 No fakt dzis byla piekna pogoda i wyjatkowo fajnie sie cwiczylo. Bianka nie boi sie juz kladki i jestem z niej bardzo zadowolona. Ja tez sie za grubo ubralam i troche sie poddusilam :-) Ola od Bangi uswiadomila mi moja kolosalna pomylke ,dzieki Ola :-) , bo chcialam pojechac na wystawe w niedziele ,podczas gdy sznaucery beda w sobote . Spryciara jestem.Wychodzi wiec na to ,ze bede mogla przyjechac na nastepny trening z czego juz sie ciesze :-) A jesli moge wtracic slowko na temat Crazy .To super sunia tylko chwilowo dosc rozproszona.Gdyby byla moja to robilabym duzo cwiczen na skupianie uwagi na przewodniku.Czyli nagradzala kazde spojrzenie ,podejscie, jakakolwiek interakcje z wlascicielka.Bo ona ma potencjal ,smiga az milo ,jak udaje sie ją zmotywowac. Quote
PsychoSzczurek Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 dzięki za rady:-) cały czas staram się skupiać ją na sobie, ale jeszcze dłuuuga droga przed nami:roll: może na następnym treningu pokażesz mi jakieś sprawdzone sposoby? :grins:każda rada się przyda:PROXY5: Quote
betty_labrador Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 fajnie, ze dobrze sie Wam dzis cwiczylo. Ja podczas dzisiejszego spacerku z Tosca po lesie i lakach, zaliczylam g. w pysku Tosci, i ponad 10 kleszczy wyciagnietych po spacerze.:roll: Quote
Romas Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ach, te g..na .Ja mam mordercze mysli na temat ludzi ktorzy laza do lasu specjalnie chybaw tym celu. Sa juz kleszcze ??? Psychoszczurku :-) ,mozemy sprobowac jesli Crazy ma cos co lubi :-) zarcie ,zabawke .Tylko nie pomysl sobie ,ze ja sie madrze,bo sama mam nie raz i nie dwa problem ze skupieniem Bianki :-) Quote
ogromek Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 to fakt pogoda byla super jeszcze tylko moglo by byc miejscami bardziej sucho- mysle ze za tydzien bedzie juz perfect :eviltong: ja Kusiaczkowi po treningu, rzucaniu gapy do oporu, zafundowalam jeszcze trening kondycyjny przy rowerze :angryy: trzeba kondycje cwiczyc jak kaze SZERYf :loveu: Koka padla, zobaczymy na jak dlugo :cool3: Beata zaluj...a frisbee nie bylo dzisiaj Quote
PsychoSzczurek Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Romas napisał(a):Psychoszczurku :-) ,mozemy sprobowac jesli Crazy ma cos co lubi :-) zarcie ,zabawke .Tylko nie pomysl sobie ,ze ja sie madrze,bo sama mam nie raz i nie dwa problem ze skupieniem Bianki :-) no cóż... ona lubi i zabaweczki i jedzonko... ale na treningu nie daje mi tego odczuć... zarówno w domu jak i na dworku jest potwornie nakręcona na wszystko, uwielbia ćwiczyć(trudno w to uwierzyć:diabloti:) ale jak widzi biegających ludzi/psy, to koniec:-((chociaż staram się to wyeliminować, i tylko na smyczy wariuje jak widzi coś poruszającego się, gdy się bawi jest odwoływalna) no ale na treningu:shake: Quote
zakla Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 ogromek napisał(a):a frisbee nie bylo dzisiaj Czyzbyscie sie wybieraly na talerze nareszcie??:razz: Bedziecie w piatek?:cool3: Quote
ogromek Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 zakla napisał(a):Czyzbyscie sie wybieraly na talerze nareszcie??:razz: Bedziecie w piatek?:cool3: w zeszla ndz nie bylo, w ten pt tez nie, i dzisiaj nie:mad: a ja czekam i czekam :eviltong: Sama wiesz ze Koka nakreca sie na wszystko i frisbee tez ja kreci - ciekawe co nie :cool3: nie w pt nas nie bedzie bo o 19.00 musze byc juz na lotnisku i nie zdaze na zajecia ale jak wroce to zabieramy sie za nauke rzucania ostro !!!!:p Quote
betty_labrador Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 ogromek napisał(a):w zeszla ndz nie bylo, w ten pt tez nie, i dzisiaj nie:mad: a ja czekam i czekam :eviltong: Sama wiesz ze Koka nakreca sie na wszystko i frisbee tez ja kreci - ciekawe co nie :cool3: nie w pt nas nie bedzie bo o 19.00 musze byc juz na lotnisku i nie zdaze na zajecia ale jak wroce to zabieramy sie za nauke rzucania ostro !!!!:p no i co ta biedna Koka pocznie jak ja opuscisz na stale wkrotce? :-( ja w sumie nie zaluje, ze mnie nie bylo choc chcialabym, jestem jeszcze jakas slaba i nie dalam rady. Moze za tydz w sobote przyjade. W niedziele sie wystawiamy. Ola od Bangi i Iwona od Aresa, widzialam Was w programie zaloz sie :lol: szkoda ze Zakliny ze Zwirem nie wybrali :mad: Quote
Flaire Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 ogromek, bardzo miło było z Tobą pogadać! I dzięki wielkie za opiekę nad szczeniakiem! W sobotę po powrocie (a właściwie w trakcie powrotu), szczeniak zasnął z kołami do góry w... windzie! Tak ją wymęczyłaś! :evil_lol: Quote
WŁADCZYNI Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Mnie chyba nie będzie w niedziele- cieka mi suka ;( Quote
Sajko Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Czy ponieważ aczkolwiek bądź co bądź jakoś nie ma zawodów w weekend, to grupa starszaków trenuje? bo my nawet chętni:razz: Quote
zakla Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 No ba ze trenuje:razz: My w sobote sie stawiamy, mam nadzieje, ze znowu w czworke;) Quote
talut Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Władczyni, znam ten ból ;) na szczęście jak Monuch ciekł to zajęcia były odwołane :cool3: no i przynajmniej na wakacje nie będzie cieczki :) ćwiczymy sobie w domu tunel i hopki :) tak mniej więcej wygląda nasz 'tor' (teraz dorobiłąm drugą 'hopkę') Quote
Romas Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 A Talut to ty jestes sasiadka moja :-) .Bo ja mieszkam niedaleko Falenicy a pracuje tuz za Falenica :-) A ta hopka to nie za wysoka dla twojego Moniucha :-)? Quote
talut Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 nie wydaje mi się, ale na wszelki wypadek jutro zniżymy-wolę nie ryzykować stawów ;) (pierwsze parę skoków było przez miotłe trzymaną przez moją siostrę-chyba znowu ją do tego zatrudnie :diabloti:) Romas, a gdzie dokładniej mieszkasz? :) może kiedyś wybierzemy się na jakiś wspólny spacerek? :) Quote
ogromek Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Flaire napisał(a):ogromek, bardzo miło było z Tobą pogadać! I dzięki wielkie za opiekę nad szczeniakiem! W sobotę po powrocie (a właściwie w trakcie powrotu), szczeniak zasnął z kołami do góry w... windzie! Tak ją wymęczyłaś! :evil_lol: nie ma za co :loveu: przynajmniej byl juz GRZECZNY, musze zgrac zdjecia z telefonu.....:p Quote
WŁADCZYNI Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='talut']Władczyni, znam ten ból ;) na szczęście jak Monuch ciekł to zajęcia były odwołane :cool3: no i przynajmniej na wakacje nie będzie cieczki :) To jest pewien plus te wakacje, ale Wielkanoc wypadnie chyba jeszcze w cieczke [miesiąc suka cieknie chyba?] a będzie u mnie samiec pitbulla. ćwiczymy sobie w domu tunel i hopki :) tak mniej więcej wygląda nasz 'tor' (teraz dorobiłąm drugą 'hopkę') Zazdroszcze toru, ja na razie pracuje nad skupianiem się na mnie ["wrr patrz na mnie wrr"] i slalomie miedzy nogami, aktualnie mamy ograniczone pole do popisu-na smyczy śmigamy. Quote
talut Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Monuch ciekł przez 2,5 tygodnia ;) 'hopki' obniżone o połowę :) Quote
ogromek Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 betty_labrador napisał(a):no i co ta biedna Koka pocznie jak ja opuscisz na stale wkrotce? :-( jak na stałe ???????????????????? zostaje na 16 dni bez durnej panci, odpocznie sobie ode mnie :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 ogromek napisał(a):jak na stałe ???????????????????? zostaje na 16 dni bez durnej panci, odpocznie sobie ode mnie :evil_lol: nie mowie o teraz :cool3: :cool3: ale o czasie gdy skonczysz studia :evil_lol: Quote
Recommended Posts